Xtar X2 - Akkumulátortöltő

9600 Ft
SKU
SKU223

Kellene valami megbízható eszköz a vaporizer akkumulátorainak feltöltéséhez? Az Xtar X2 Akkumulátortöltő a gőzölési rutin kulcsfontosságú elemévé válhat, mivel nagyszerű kompatibilitást kínál számos akkumulátortípussal.

Kettős, független akkumulátornyílásai intelligens módon képesek kiválasztani a töltési áramot, az Ön egyedi akkumulátorigényeihez igazodva. Akár 18650-es, 20700-as vagy 21700-as akkumulátorokat tölt a vaporizeréhez, az X2 gyors és hatékony töltést biztosít.

Innovatív LCD-képernyője valós idejű frissítéseket biztosít a teljesítményszázalékról, az akkumulátor feszültségéről és a töltési áramról, így pontosan tudhatja, hogy az akkumulátorok készen állnak a következő gőzölésre.

Az X2 azonban nem csak a sebességről és a kompatibilitásról szól. Hanem a biztonságról és a tartósságról is. A töltő lángálló anyagból készült, így biztosítva, hogy kockázat nélkül bírja a töltés során keletkező hőt​. A töltő 0V aktiváló funkcióval is rendelkezik, amely feléleszti a túlságosan lemerült akkumulátorokat, meghosszabbítva azok élettartamát, és hosszú távon pénzt takarít meg Önnek.

Tartalmazza:

  • Xtar X2 Akkumulátortöltő
  • Töltő kábel (EU-csatlakozó)