Rólunk a MagicVaporizers-nél

Az ötletet, amiből a MagicVaporizers származik, egy Észak-Svédországban töltött síelős út adta 2012-ben, amikor én (Peter) és Sam belekóstolhattunk a gyógynövények forradalmi módon történő fogyasztásába, egy amerikai síelés utáni partin - ez volt a vaporizer. Nem sokkal később már úgy gondoltuk, hogy ez a jövő, és ha az emberek megtapasztalják azt, amit mi, ugyanolyan lelkesek lesznek, mint mi.

A cég létrehozása után és több száz vaporizer alapos tesztelésével a hátunk mögött úgy éreztük, hogy készen állunk kínálni azokat a készülékeket, amelyekről úgy hisszük: a legjobb vaporizerek. És a legalacsonyabb árakon tudtuk őket árulni 2013 közepén az eredeti svéd boltunkban - a vaporizers.se honlapon keresztül.

A bolt azonnali siker volt és szó szerint eladtuk a kezdeti készletünket, mielőtt megkaphattuk volna a második megrendelésünket a gyártóktól. Meglepetésünkre nemcsak Svédországból kaptunk megrendeléseket, hanem a szomszédos országokból is, amelyek arra engedtek következtetni, hogy Svédországon kívül is, nagyban kell gondolkodnunk.

2013 őszén, és egy csomó "termék tesztelése" után, egy márkával álltunk elő, ami most már Európa-szerte a legnagyobb viszonteladójának tudhatja magát - ez lett a MagicVaporizers. Nagy széllel a vitorláinkban és egy általunk létrehozott új márkával még hét országban indítottuk el üzleteinket; az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Finnországban és Dániában.

A vaporizerek, valamint a minőségi vaporizer márkák kiegészítői iránti érdeklődés 2014-től indult be igazán, és a további országokba való terjeszkedésünk óriási siker lett. Azóta 14 további európai országban vagyunk jelen helyi üzletekkel, és mindig arra koncentrálunk, márkánkat pedig tovább növeljük, hogy még több ember megtapasztalhassa a párologtatás varázsát.


Annak ellenére, hogy eljutottunk odáig, ahol most vagyunk, továbbra is ragaszkodunk alapvető értékeinkhez az ügyfelek minőségi kiszolgálásának tekintetében: minőségi vaporizerek kínálatával, alacsony árakon, és biztosítva, hogy mindig jelen legyünk, hogy válaszoljunk az ügyfelek kérdéseire, akiknek segítségre van szüksége vásárlás előtt vagy után.

Hogyan tudjuk árainkat ilyen alacsonyan tartani?

  • Mi közvetlenül a gyártóktól vásárlunk és ahol csak lehetséges, keményen alkudozunk, hogy a legjobb árakat kapjuk, majd a megtakarítások miatt vásárlóink is előnyökben részesülnek.
  • Ha egy termék nem felel meg az ügyfeleink elvárásainak, akkor azt valami mással helyettesítjük.
  • Nagy tételben vásárolunk, és korán szerződünk, hogy a legjobb árakat kapjuk.
  • Alacsonyan tartjuk a költségeinket—mert minden általunk megspórolt cent egy megtakarított centet jelent az Ön pénztárcájának.

Ez nem olyan bonyolult. Mi csak arra összpontosítunk, ami számít - nagyszerű vaporizerek + jó árak = Érték.

Peter és Sam
A MagicVaporizers létrehozói és tulajdonosai

Hol élsz?

A központi irodánk Stockholmban, Svédországban, raktárunk Németország közepén (Apoldában) található, a leggyorsabb szállítás érdekében Európát tekintve.