DaVinci IQC

Rating:
4.35

89900 ft

SKU
ignore-this-85
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Ez az Akkumulátor tökéletes, ha szeretne még egyet DaVinci IQC / IQ2 készülékéhez
DaVinci IQC / IQ2 - Akkumulátor
4400 ft 5900 ft

Cserélnie kell DaVinci IQC / IQ2 Akkumulátorát vagy szeretne egy cserélhető darabot? Akkor ez a 18650 3500 mAh-os akkumulátor kell Önnek.

A következőkkel használható: DaVinci IQ2 és DaVinci IQC.

DaVinci - Akkumulátor töltő
DaVinci - Akkumulátor töltő
13000 ft 17400 ft

Töltsön egyszerre több akkumulátort, így soha nem kell leállítani a használattal az üres akksik miatt. Ezzel az Akkumulátor töltővel 18650 és 18350 típusú akkumulátorait is tudja tölteni.

A következőkkel használható: DaVinci IQ2DaVinci IQC és DaVinci MIQRO.

DaVinci IQC / IQ2 - Szilikon Tok
DaVinci IQC / IQ2 - Szilikon Tok
3600 ft 4800 ft

Ez a Szilikon Tok megvédi Davinci IQC vagy IQ2 vaporizerét a karcolásoktól és ütődésektől. Hővédőként is szolgál, és az intelligens kialakítás biztosítja, hogy a készüléket is használhassa, amikor rajta van!

A következőkkel használható: DaVinci IQ2 és DaVinci IQC.

DaVinci - Soft Case
DaVinci - Puha tok
5300 ft 7000 ft

Vigye magával a DaVinci vaporizer bárhová! Ez a Puha tok szagbiztos cipzárral rendelkezik és zsebekkel a kiegészítőkhöz, ami tökéletessé teszik a DaVinci vaporizer szállításához, ha épp kiruccan.

A következőkkel használható: DaVinci IQ2 és DaVinci IQC.

DaVinci - Rozsdamentes Acél Adagoló Kapszulák (6 db)
DaVinci IQC / IQ2 - Rozsdamentes Acél Adagoló Kapszulák
8000 ft 10700 ft

A Rozsdamentes Acél Adagoló Kapszulák nagyszerű tartozékai a DaVinci vaporizerének, és az anyag gyors újratöltésére, adagok kimérésére vagy egyszerűen csak a fűtő tisztán tartására használhatók.

A kapszulák legfeljebb 0,3 g gyógynövényt vagy koncentrátumot tartalmaznak, és az acél hőtani tulajdonságai miatt 16%-kal gyorsabban felmelegednek, mint a kerámia adagoló kapszulák!

Tartalmazza:

 • Rozsdamentes acél adagoló kapszulák (6 db)
 • Szilikon fedél az adagoló kapszulákhoz (6 db)

A következőkkel használható: DaVinci IQ2 és DaVinci IQC.

Készítse elő gyógynövényeit könnyebben DaVinci IQC / IQ2 készülékéhez tisztábban az Adagoló kapszulák használatával
DaVinci IQC / IQ2 - Adagoló kapszulák
8000 ft 10700 ft

Gőzöljön útközben és tartsa tisztán egységét hosszabb ideig a DaVinci IQC / IQ2 Adagoló kapszuláival. Minden kapszula nagyjából 0,2 g gyógynövényt vagy koncentrátumot tud tárolni.

Tartalmazza:

 • Adagoló kapszula (6 db)
 • Adagoló kapszula szilikon fedő (6 db)

A következőkkel használható: DaVinci IQ2 és DaVinci IQC.

DaVinci - Adagoló Őrlő
DaVinci - Adagoló Őrlő
19100 ft 25500 ft

A DaVinci Adagoló Őrlő egy egyedülálló őrlő, amely nemcsak őröl, hanem az őrölt gyógynövényeket a kapszulákba is képes betölteni. Ez a kiváló minőségű alumínium készülék a legfinomabb anyagokból készült, és mindössze néhány másodperc alatt tökéletes állagúra őrli a gyógynövényeket, miközben átszűri őket a DaVinci rozsdamentes acél kapszulákba vagy kerámia kapszulákba (külön megvásárolható).

A kapszulák feltöltéséhez az adagoló őrlő használata a legegyszerűbb és legtisztább módszer. Minden kapszulába legfeljebb 0,2 g gyógynövény fér, így ha az őrlőt 1,2 g gyógynövénnyel tölti meg, akkor egyszerre hat kapszulát tölthet meg. Választhatja azt is, hogy normál őrlőként használja, ha nem teszi a kapszulákat az alsó részbe.

A következőkkel használható: Arizer XQ2DaVinci IQ2DaVinci IQCVapman Vaporizer és XVape Fog Pro.

Tárold stílusosan az adagkapszuláidat a DaVinci Adagoló Kapszulatartóval! Tartalmaz 6 adagoló kapszulát és egy csomagoló eszközt.
DaVinci - Adagoló Kapszulatartó
12500 ft 16600 ft

Tárolja stílusosan az adagkapszulákat a DaVinci Adagoló Kapszulatartóval! Ez a tartó ugyanolyan formájú, mint a DaVinci IQ egység, és akár 6 adagnyi kapszulát is tárolhat. Tökéletes, ha elmegy valahová, és szeretne feltöltött adagoló kapszulákat magával vinni!

A kagyló 6,8 x 3,6 x 2,1 cm-es, homokfúvott, eloxált alumíniumból készült.

Tartalmazza:

 • Adagoló kapszulatartó
 • Adagoló kapszula (6 db)
 • Adagoló kapszula szilikon fedő (6 db)
 • Csomagoló eszköz

A következőkkel használható: DaVinci IQ2 és DaVinci IQC.

Kezdje el viaszok és olajok használatát könnyedén ezzel a Koncentrátum készlettel a DaVinci IQC / IQ2-höz
DaVinci IQC / IQ2 - Koncentrátum készlet
4200 ft 5500 ft

Kezdje el koncentrátumok használatát (viaszok és olajok) DaVinci IQC / IQ2 készülékével, ennek a Koncentrátum készletnek a segítségével. A készletben található koncentrátum korongok és pamutpárnák kedvenc koncentrátumaival együtt adagoló kapszulába tölthetők.

Tartalmazza:

 • Koncentrátum korongok (6 db)
 • Pamut párnák (6 db)

A következőkkel használható: DaVinci IQ2 és DaVinci IQC.

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.10)
 • Homokfúvott alumínium külső
 • Cirkónium-dioxid és üveg, légmentes gőzút
 • Üvegbélésű fűtő 0,5g kapacitással
 • “Smart Path”, Precíziós és Boost üzemmód
 • 1 fokos hőmérséklet állítási pontosság (0-221°C)
 • 30 másodperces felfűtési idő
 • 2 óra alatt feltölthető (USB-C)
 • 3000 mAh-os akkumulátor (cserélhető), ami akár 2 órás használatra is elegendő
 • 5 év garancia

Kinek készült a DaVinci IQC?

A Davinci IQC azok számára készült, akik teljes mértékben maguk akarják irányítani a gőzölést. Számos funkciója van, amelyek tökéletessé teszik a kísérletezéshez és a különböző gőzízek megtapasztalásához, mint például a cirkónium-dioxid aromakamra, a különböző fűtési módok és a széles hőmérsékleti tartomány. A precíziós üzemmód is megkönnyíti az összes elérhető hőmérséklet (0 és 221°C között) felfedezését mindenféle gond nélkül!

Cirkónium-dioxid/üveg, zárt gőzút

A DaVinci legújabb innovációja egy cirkónium-dioxiddal és üveggel körbezárt gőzjárat. Ez azt jelenti, hogy semmilyen fém vagy műanyag nem érintkezik a gőzzel, ami biztosítja, hogy az IQC-vel csak tiszta és ízletes gőzfelhőket fog megtapasztalni!

Kivételes ízvilág

A DaVinci fűtője olyan, mint semmi másé. A DaVinci IQC üveggel bélelt kerámia fűtője 1 fokos pontosságú hőmérséklet szabályozó rendszerrel büszkélkedhet, és precíziós üzemmódot kínál a végső fokszabályozáshoz, valamint "Smart Path" üzemmódot, amely egy könnyen használható, mégis praktikus kísérletezési módot kínál az előre beállított hőmérsékleti emelésekkel.

Erőteljes és cserélhető akkumulátor

A DaVinci IQC 18650, 3000 mAh-os újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 2 órányi üzemidőt is képes biztosítani. Így tökéletes társ a szabadban töltött napokon vagy hosszú utazásokon, amikor nincs hozzáférése konnektorhoz.

Az akkumulátor is cserélhető, így ha hosszabb időre elutazik, vigyen magával néhány extrát—sosem tudhatja, mikor jönnek jól!

A felfelé és lefelé gombok segítségével láthatja, hogy mennyi akkumulátorteljesítménye maradt még a vaporizernek. Vibrálni is fog, ha az akkumulátornak már csak 10%-a van hátra.

Vízeszközökhöz csatlakoztatható

Az IQC egy vízcsőadapterrel van ellátva, amely bármely 10 mm-es vízcsőhöz csatlakoztatható a még simább és tisztább gőzölési élmény érdekében. A gőz vízeszközön való áthaladása lehetővé teszi, hogy lehűljön és könnyebben fogyaszthatóvá váljon.

3 mód a hőmérséklet szabályozására

“Smart Path”

A DaVinci IQC "Smart Path" üzemmódjával négy különböző beállítást használhat, amelyek fokozatosan növelik a hőmérsékletet a kerámiafűtőben. Az első beállítás neve "Flavour", és 176°C-on kezdődik, majd 8 perc után 188°C-on fejeződik be.

Három másik üzemmód is létezik: Ezek különböző hőmérsékleten indulnak, és 8 perccel később 12°C-kal magasabb hőmérsékleten fejeződnek be.

Precíziós

Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy egyetlen fokig szabályozza a hőmérsékletet. A precíziós üzemmódba való belépéshez kattintson egyszer a bekapcsológombra, amely megjeleníti az aktuális hőmérsékletet, majd a felfelé és lefelé mutató nyilakkal beállíthatja a kívánt hőmérsékletet.

Boost

A piros bekapcsoló gomb megnyomásával a kezelés alatt a hőmérsékletet 210°C-ra növelheti. Tartsa lenyomva annyi ideig, ameddig csak szeretné, és nyomja meg valamelyik nyilat, amikor végzett, így az IQC párologtatója a Boost üzemmódból visszatér az előzőleg beállított hőmérsékletre.

Töltél USB-C által

Az IQC vaporizert mindössze 2 óra alatt töltheti fel az USB-C töltéssel. Ráadásul, ha úton van, és gyorsan fel kell töltenie a telefonját, akkor a fordított töltési képesség tökéletes erre az alkalomra!

Alkalmazás a testreszabhatóság kiterjesztésére

A DaVinci legújabb innovációja egy webalapú alkalmazás iOS és Android operációs rendszerekhez, amely lehetővé teszi az IQC vezérlését nemcsak okostelefonokról, hanem táblagépekről és asztali számítógépekről is.

Az alkalmazás segítségével egyéni "Smart Path-eket" is létrehozhat, hogy egyszerűsítse a DaVinci IQC munkameneteket az automatikus hőmérséklet-beállítások létrehozásával, elnevezésével és mentésével.

Mi a különbség a DaVinci IQC és az IQ2 között?

Az IQ2 és az IQC nagyon hasonló vaporizerek. A fő különbség az, hogy az IQC USB-C töltéssel, valamint puha anyagú szájrésszel rendelkezik, a hozzá tartozó ízkamrafedéllel és vízipipa adapterrel. Hiányzik azonban az adagkövetés és az AirDial technológia, amellyel a DaVinci IQ2 rendelkezik.

Garancia

A MagicVaporizers, a DaVinci hivatalos forgalmazója által értékesített összes DaVinci IQC vaporizer teljesen hiteles, és a készülékre 5 év, míg az akkumulátorra 1 év garancia vonatkozik.

Felhasználói Kézikönyv

DaVinci IQC

Tartalom

 • DaVinci IQC vaporizer
 • Akkumulátor
 • 10 mm-es vízipipa adapter
 • Keverő eszköz
 • Kefe eszköz
 • 90 cm-es fonott USB-A és USB-C közötti kábel
 • Alkoholos kendők (3 db)
 • Használati útmutató
DaVinci IQC

Műszaki adatok

További információ
Méret: 4,4 × 2,5 × 9,2 cm
Súlya: 147 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3000 mAh)
Hőmérséklet: 0-221°C
Gyártó: DaVinci
Garancia: 5 év
Gyártási ország: Kína
Írja meg saját véleményét a termékről: DaVinci IQC
You're reviewing:DaVinci IQC
Rating