DaVinci IQC

Rating:
DaVinci IQC 4.3 5

79900 Ft 89900 Ft Megtakarítása: 10000 Ft

SKU
ignore-this-85
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2024.05)
 • Homokfúvott alumínium külső
 • Cirkónium-dioxid és üveg, légmentes gőzút
 • Üvegbélésű fűtő 0,5g kapacitással
 • “Smart Path”, Precíziós és Boost üzemmód
 • 1 fokos hőmérséklet állítási pontosság (0-221°C)
 • 30 másodperces felfűtési idő
 • 2 óra alatt feltölthető (USB-C)
 • 3000 mAh-os akkumulátor (cserélhető), ami akár 2 órás használatra is elegendő

Kinek készült a DaVinci IQC?

A Davinci IQC azok számára készült, akik teljes mértékben maguk akarják irányítani a gőzölést. Számos funkciója van, amelyek tökéletessé teszik a kísérletezéshez és a különböző gőzízek megtapasztalásához, mint például a cirkónium-dioxid aromakamra, a különböző fűtési módok és a széles hőmérsékleti tartomány. A precíziós üzemmód is megkönnyíti az összes elérhető hőmérséklet (0 és 221°C között) felfedezését mindenféle gond nélkül!

Cirkónium-dioxid/üveg, zárt gőzút

A DaVinci legújabb innovációja egy cirkónium-dioxiddal és üveggel körbezárt gőzjárat. Ez azt jelenti, hogy semmilyen fém vagy műanyag nem érintkezik a gőzzel, ami biztosítja, hogy az IQC-vel csak tiszta és ízletes gőzfelhőket fog megtapasztalni!

Kivételes ízvilág

A DaVinci fűtője olyan, mint semmi másé. A DaVinci IQC üveggel bélelt kerámia fűtője 1 fokos pontosságú hőmérséklet szabályozó rendszerrel büszkélkedhet, és precíziós üzemmódot kínál a végső fokszabályozáshoz, valamint "Smart Path" üzemmódot, amely egy könnyen használható, mégis praktikus kísérletezési módot kínál az előre beállított hőmérsékleti emelésekkel.

Erőteljes és cserélhető akkumulátor

A DaVinci IQC 18650, 3000 mAh-os újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 2 órányi üzemidőt is képes biztosítani. Így tökéletes társ a szabadban töltött napokon vagy hosszú utazásokon, amikor nincs hozzáférése konnektorhoz.

Az akkumulátor is cserélhető, így ha hosszabb időre elutazik, vigyen magával néhány extrát—sosem tudhatja, mikor jönnek jól!

A felfelé és lefelé gombok segítségével láthatja, hogy mennyi akkumulátorteljesítménye maradt még a vaporizernek. Vibrálni is fog, ha az akkumulátornak már csak 10%-a van hátra.

Vízeszközökhöz csatlakoztatható

Az IQC egy vízcsőadapterrel van ellátva, amely bármely 10 mm-es vízcsőhöz csatlakoztatható a még simább és tisztább gőzölési élmény érdekében. A gőz vízeszközön való áthaladása lehetővé teszi, hogy lehűljön és könnyebben fogyaszthatóvá váljon.

3 mód a hőmérséklet szabályozására

“Smart Path”

A DaVinci IQC "Smart Path" üzemmódjával négy különböző beállítást használhat, amelyek fokozatosan növelik a hőmérsékletet a kerámiafűtőben. Az első beállítás neve "Flavour", és 176°C-on kezdődik, majd 8 perc után 188°C-on fejeződik be.

Három másik üzemmód is létezik: Ezek különböző hőmérsékleten indulnak, és 8 perccel később 12°C-kal magasabb hőmérsékleten fejeződnek be.

Precíziós

Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy egyetlen fokig szabályozza a hőmérsékletet. A precíziós üzemmódba való belépéshez kattintson egyszer a bekapcsológombra, amely megjeleníti az aktuális hőmérsékletet, majd a felfelé és lefelé mutató nyilakkal beállíthatja a kívánt hőmérsékletet.

Boost

A piros bekapcsoló gomb megnyomásával a kezelés alatt a hőmérsékletet 210°C-ra növelheti. Tartsa lenyomva annyi ideig, ameddig csak szeretné, és nyomja meg valamelyik nyilat, amikor végzett, így az IQC párologtatója a Boost üzemmódból visszatér az előzőleg beállított hőmérsékletre.

Töltél USB-C által

Az IQC vaporizert mindössze 2 óra alatt töltheti fel az USB-C töltéssel. Ráadásul, ha úton van, és gyorsan fel kell töltenie a telefonját, akkor a fordított töltési képesség tökéletes erre az alkalomra!

Alkalmazás a testreszabhatóság kiterjesztésére

A DaVinci legújabb innovációja egy webalapú alkalmazás iOS és Android operációs rendszerekhez, amely lehetővé teszi az IQC vezérlését nemcsak okostelefonokról, hanem táblagépekről és asztali számítógépekről is.

Az alkalmazás segítségével egyéni "Smart Path-eket" is létrehozhat, hogy egyszerűsítse a DaVinci IQC munkameneteket az automatikus hőmérséklet-beállítások létrehozásával, elnevezésével és mentésével.

Mi a különbség a DaVinci IQC és az IQ2 között?

Az IQ2 és az IQC nagyon hasonló vaporizerek. A fő különbség az, hogy az IQC USB-C töltéssel, valamint puha anyagú szájrésszel rendelkezik, a hozzá tartozó ízkamrafedéllel és vízipipa adapterrel. Hiányzik azonban az adagkövetés és az AirDial technológia, amellyel a DaVinci IQ2 rendelkezik.

Garancia

A MagicVaporizers, a DaVinci hivatalos forgalmazója által értékesített összes DaVinci IQC vaporizer teljesen hiteles, és a készülékre 2 év, míg az akkumulátorra 1 év garancia vonatkozik.

Felhasználói Kézikönyv

DaVinci IQC

Tartalom

 • DaVinci IQC vaporizer
 • Akkumulátor
 • 10 mm-es vízipipa adapter
 • Keverő eszköz
 • Kefe eszköz
 • 90 cm-es fonott USB-A és USB-C közötti kábel
 • Alkoholos kendők (3 db)
 • Használati útmutató
DaVinci IQC

Műszaki adatok

További információ
Méret: 4,4 × 2,5 × 9,2 cm
Súlya: 147 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3000 mAh)
Hőmérséklet: 0-221°C
Gyártó: DaVinci
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína

Egyéb DaVinci vaporizerek

 1. DaVinci MIQRO Vaporizer
  Rating:
  DaVinci MIQRO-C

  42900 Ft 49900 Ft

  • 3 mód: Precision, Smart Path és Boost
  • Állítható kamra (0,1 – 0,25 g)
  • Cserélhető akkumulátor (900 mAh)
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: DaVinci IQC