XMax V3 Pro

Rating:
XMax V3 Pro 4.4 5

44900 Ft

SKU
ignore-this-87
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Jellemzők

 • Legújabb verzió (2024.05)
 • Igény szerinti gőz
 • Teljesen konvekciós fűtés
 • 15 másodperc alatti felfűtési idő
 • 100°C és 220°C közötti hőmérséklet-tartomány
 • Elszigetelt gőzút
 • Mágneses szájrész kaparó eszközzel
 • Cserélhető 2600 mAh-os akkumulátor
 • Töltés USB-C-vel
 • Tartalmazza a koncentrátumokat tartalmazó viaszpoharat

Kinek készült a XMax V3 Pro?

Az XMax a V3 Pro-t olyan emberek számára tervezte, akik egy pénztárcabarát, könnyű vaporizert szeretnének, amely rendkívül hordozható és diszkrét. A karcsú kialakításnak köszönhetően kiemelkedő a hordozhatóságban, ami tökéletes, ha sokat van a szabadban, vagy csak valami könnyen kezelhetőt keres a kezébe vagy zsebébe.

Az XMax V3 Pro szintén sokoldalú, mivel a gyógynövényeket és a koncentrátumokat is el tudja párologtatni. A teljesen konvekciós fűtés a gyors felmelegedési idővel és a könnyen kezelhető interfésszel kombinálva kiváló vaporizerré teszi a legtöbb felhasználó számára.

Igény szerinti konvekciós gőz

Az XMax Pro ezen verziójának újdonsága az on-demand üzemmód. Ez az üzemmód egyszerre csak 30 másodpercig melegíti a gyógynövényeket/koncentrátumokat. Ez csökkenti a pazarlást, mivel csak akkor melegíti a fűtőt (0,15 g kapacitás), amikor használja a vaporizert. Bár, ha jobban szereti, ha a fűtő folyamatosan melegedik, akkor használhatja helyette a munkamenet üzemmódot (4 vagy 6 perc).

Mivel az XMax V3 Pro egy konvekciós vaporizer, ez azt jelenti, hogy a gyógynövényekre/koncentrátumokra alkalmazott hő a forró levegőn keresztül jut el. Ez jobb ízt, egyenletesebben gőzölt anyagot és több gőzt eredményez a kondukciós vaporizerekhez képest, amelyek közvetlenül érintkeznek a gőzölt anyaggal. Miután gőz keletkezett, egy elszigetelt légjáraton halad keresztül (nem érintkezik elektronikával/fémmel), mielőtt a szájrészhez jutna.

Gyors felfűtés

Az XMax V3 Pro készülékkel bármilyen hőmérsékletet kiválaszthat 100 és 220°C között, 1°C-os pontossággal. Ha finom, ízes gőzöket szeretne, akkor 200°C alatti hőmérsékletet kell választania, ha pedig szeretne mindent kinyerni gyógynövényeiből, picit kevesebb ízzel, de több erővel, akkor magasabb hőfokra kell felmelegítenie. Nem kell sokáig várnia, mivel a felmelegítés mindössze 15 másodpercig tart!

Zsebbarát és könnyű

Az XMax V3 Pro kompakt méretének köszönhetően nagyon zsebbarát és könnyű, így könnyen magával viheti a szabadba. A készülék diszkrét megjelenése vonzóvá teszi azok számára, akik olyan vaporizert szeretnének, amelyet gyorsan elrejthetnek a kezükben vagy a táskájukban, amikor szükség van rá.

Nem csak gyógynövényekhez

Az XMax V3 Pro készülékhez tartozik egy viaszpohár, amelyet koncentrátumok, például viaszok és olajok elszívásához használhat. Egyszerűen csak tegye a koncentrátumot a pohárba, helyezze a poharat a készülékbe, és máris készen áll a gőzölésre. Ne feledje, hogy amikor koncentrátumokat használ a vaporizerrel, magasabb hőmérsékletet kell használnia, mint a gyógynövények gőzölésekor.

Innovatív szájrész

A mágneses szájrész kaparó eszközzel van kialakítva, hogy megkönnyítse a tisztítást és a keverést. Ez a hőálló műanyag szájrész szétszedhető és mélytisztítható, ami segít megelőzni a maradékok megtapadását.

Nagyszerű akkumulátor

Az XMax V3 Pro kiváló minőségű, újratölthető, cserélhető 18650-es akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig vaporizálhasson két töltés között. Minden egyes töltés körülbelül 50 perc használatot biztosít. Ha ennél hosszabban szeretné használni, vagy ha egyszerűen csak nem szeretne olyan gyakran gondolkodni a töltésen, javasoljuk, hogy vásároljon egy extra akkumulátort, hogy a lemerült akkumulátort könnyen kicserélhesse a feltöltöttre, és folytathassa, ahol abbahagyta.

USB-C töltés

A V3 Pro másik újdonsága, hogy mostantól USB-C töltőporttal rendelkezik az ultragyors töltéshez. Az akkumulátor a teljes lemerülés után körülbelül két óra alatt teljesen feltöltődik.

Minőségi konstrukció

Az XMax V3 Pro alumínium házzal rendelkezik, amely biztosítja, hogy kényelmes legyen a kézben tartani, és ne melegedjen túlságosan. Emellett kerámia fűtőkamrával rendelkezik a jobb íz érdekében, valamint pontos hőmérsékletszabályozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző hőmérsékletekkel való kísérletezést.

Az OLED-kijelzőn minden lényeges információt, például a beállított üzemmódot/hőmérsékletet, az aktuális hőmérsékletet és az akkumulátor állapotát is megtalálja. Maga a készülék mindössze 2,7 × 2,4 × 15,0 cm méretű, így minden zsebben vagy táskában könnyedén elfér!

Egyszerűen tisztítható

Az XMax V3 Pro vaporizer használat utáni tisztításához csak kefélje le a rozsdamentes acél tálat és a szűrőket. Ha bármilyen maradék maradna, azt egy alkohollal bekent vattapamaccsal távolíthatja el.

A kerámia és a rozsdamentes acél gőzutat is eltávolíthatja a teljes tisztításhoz, ha hosszú ideig tartó használat után maradványok ragadnak bele.

Mi a különbség a XMax V2 Pro és V3 Pro között?

Az XMax V3 Pro kisebb, mint az eredeti V2-es, és kisebb kamrával is rendelkezik, de még mindig elég egy alkalomra (0,15 g), így nem kell azonnal újratöltésre gondolni. Egy másik különbség a konvekciós fűtés, amely 80%-kal lerövidíti a fűtési időt, és azt jelenti, hogy a V3 Pro vaporizer több gőzt nyer ki a gyógynövényekből.

Garancia

A MagicVaporizers, az XMax hivatalos forgalmazója által értékesített összes XMax V3 Pro vaporizer teljesen hiteles, és a készülékre 1 év ill. az akkumulátorra 6 hónap garancia vonatkozik.

Felhasználói Kézikönyv

XMax V3 Pro

Tartalom

 • XMax V3 Pro vaporizer
 • Viaszpohár
 • USB-C kábel
 • Tisztító kefe
 • Alkoholos vattapárna (4 db)
 • Vattapamacs (3 db)
 • Használati útmutató
XMax V3 Pro

Műszaki adatok

További információ
Méret: 2.7 × 2.4 × 15.0 cm
Súlya: 107 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 15 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2600 mAh)
Hőmérséklet: 100°C-220°C
Gyártó: XMax / XVape
Garancia: 1 év
Gyártási ország: Kína

Egyéb XMax / XVape vaporizerek

 1. XLux Roffu - Small
  Rating:
  (8)
  XLux Roffu az XVape-től

  64900 Ft

  • Valódi konvekciós fűtés
  • 20 másodperc alatt felmelegszik
  • Session és on-demand mód
 2. XMax Starry V4 - Small
  Rating:
  (9)
  XMax Starry V4

  45900 Ft

  • Gyors felfűtési idő (30 másodperc)
  • Állítható légáramlás
  • Pontos hőmérsékletszabályozás (100°C-240°C)
 3. XVape Fog Pro - Small
  Rating:
  (8)
  XVape Fog Pro

  49900 Ft

  • Mindössze 15 másodperc alatt 180°C-ra melegszik fel
  • Tisztán konvekciós fűtés
  • Cserélhető 3200 mAh-os akkumulátor
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: XMax V3 Pro