Venty Vaporizer

Rating:
Venty Vaporizer 4.8 5

174900 Ft

SKU
ignore-this-123
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2024.04)
 • Gyors felfűtési idő (20 másodperc)
 • Továbbfejlesztett fűtés hibrid fűtési technológiával
 • Pontos hőmérsékletszabályozás (40°C-tól 210°C-ig)
 • Állítható légáramlás
 • Hatékony hűtőegység meghosszabbított gőzútvonallal
 • Bluetooth és webes alkalmazás csatlakoztathatóság
 • USB-C gyorstöltés (80%-os töltés kb. 40 perc alatt*)
 • UL-tanúsítvány a biztonság és a minőségbiztosítás érdekében
 • 2 év garancia, amely regisztrációval 3 évre kiterjeszthető

* Storz & Bickel szükséges - USB-C “SuperCharger”.

Kinek készült a Venty vaporizer?

A Storz & Bickel Venty vaporizere az innovatív német mérnöki munka legjobb példája, amely a nagyszerű dizájnt és a könnyű használatot ötvözi. Tökéletes választás azok számára, akik egyszerűségre, biztonságra és a legjobb teljesítményre vágynak a gőzölés során.

A Venty vaporizer megvásárlása minőségi befektetést jelent, ami a magasabb árban is tükröződik. Bár egy kicsit terjedelmesebb, mint az átlagos hordozható vaporizerek, ez egy kompromisszum a páratlan gőzölési élményért, amit kínál.

Tehát, ha egy tartós, nagy teljesítményű vaporizert keres, és nem bánja, hogy egy kicsit többet kell költenie, a Venty lehet az, amit keres. Tökéletes azok számára, akik egy megbízható terméket szeretnének, amely kiváló eredményeket nyújt, még akkor is, ha egy kicsit nagyobb.

Gyors fűtés fejlett technológiával

Tapasztalja meg a gőzölés jövőjét mindössze 20 másodperc alatt a Venty forradalmi fűtőberendezésével. Nincs több várakozás; a Venty legkorszerűbb hibrid rendszere, amely konvekciót és vezetést egyaránt használ, biztosítja, hogy az anyagot gyorsan és hatékonyan melegítse fel. Ez a gyorsaság a nagy teljesítményű 130 W-os fűtőnek köszönhető, ami jelentős ugrás a Mighty+ 45 W-os teljesítményéhez képest.

A Venty kerámiabevonatú kamrája új szintre emeli a tartósságot, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a rendszeres használat viszontagságainak. Képzelje el a tapadásmentes serpenyőben tapasztalt könnyedséget, most a vaporizer kamrában. Egy egyszerű áttörlés egy alkohollal átitatott vattapamaccsal vagy egy kefével, gyorsan és makulátlanul tisztán tartja a kamrát, biztosítva, hogy minden használat ugyanolyan friss és ízletes legyen, mint az első.

Következetes szívás precíz hőszabályozással

A Venty egyik kiemelkedő tulajdonsága az egyenletes hőmérséklet a használat során. Míg más vaporizereknél inhalálás közben hőmérséklet-ingadozás tapasztalható a fűtőben, a Venty a fejlett szoftveres modulációnak köszönhetően egyenletes hőt tart fenn. Ez a technológia intuitív módon, valós időben alkalmazkodik, biztosítva, hogy a hő egyenletes maradjon, függetlenül attól, hogy milyen hosszú vagy erős egy-egy szívás.

Az eredmény? Kiszámítható, megbízható élmény minden használat során. Nincsenek meglepetések, csak a gyógynövények tiszta élvezete a kívánt hőmérsékleten, az elejétől a végéig. Ez az a fajta finom finomítás, amely feldobja a gőzöléseit, így a Venty praktikus választás azok számára, akiknek fontos a következetesség és a kontroll.

Testre szabott gőzölés állítható légáramlással

A Venty vaporizer állítható légáramlásával Ön irányítja a gőzölés élményét. A tárcsa egyszerű elforgatásával módosíthatja a légáramlást, és testre szabhatja az alkalmakat. Akár könnyedebb gőzre vágyik, akár sűrű felhőkre, a választás az Ön kezében van.

Ez azonban nem csak a szívás erősségéről szól. A légáramlás beállítása hatással van a fűtésre, lehetővé téve a konvekciós fűtés árnyaltabb szabályozását. A légáram sebességének növelésével hatékonyan fokozza a konvekciós fűtést, ami azt jelenti, hogy kísérletezhet, hogy megtalálja a tökéletes keveréket az íz intenzitása és a gőz sűrűsége között.

Továbbfejlesztett hűtőegység

Lélegezze be a gőzt kényelmesen a Venty továbbfejlesztett hűtőegysége által. Ez a frissítés nem csak egy apró módosítás; ez a gőzhűtés újragondolása.

Először is, a hűtőegység egy további szűrővel büszkélkedhet, amely hozzájárul a maximális szűréshez — nincs több nem kívánt szennyeződés, csak tiszta, ízletes gőz. Másodszor, a Venty egy meghosszabbított gőzútvonalat vezet be. Ez az okos kialakítás meghosszabbítja a gőz útját, mielőtt az Önhöz érne, így extra időt biztosít a lehűléshez.

Az eredmény észrevehető különbség az élmény minőségében. Minden egyes belégzés hűvösebb, tisztább és kíméletesebb a torkához, így az ülések nem csak élvezetesek, hanem igazán kényelmesek is.

Pontos hőmérsékletszabályozás

A Venty az Ön kezébe adja az irányítást, lehetővé téve a gőzölési hőmérséklet egyszerű beállítását az Ön személyes preferenciáinak megfelelően. Ez a készülék széles hőmérséklet-tartományt kínál, 40°C és 210°C között, így minden egyes üléshez pontosan beállíthatja a kívánt hőmérsékletet.

A bekapcsológombra duplán nyomva azonnal növelheti a hőmérsékletet. Az első dupla kattintás aktiválja a Booster funkciót, amely alapértelmezés szerint 15°C-kal emeli a hőmérsékletet. A második dupla kattintás bekapcsolja a Superbooster funkciót, amely további 15°C-kal emeli a hőmérsékletet. Ez egy zökkenőmentes módja a hőmérséklet gyors, meghatározott időközönkénti növelésének anélkül, hogy a kijelzőre kellene néznie.

Szeretné testre szabni a lökésfokozatokat? A Venty webes alkalmazással mindent tud. Míg az alapértelmezett hőmérséklet-emelkedés 15°C-ra van beállítva, az alkalmazáson keresztül tetszés szerint alakíthatja. Biztos lehet benne, hogy a biztonság az első — függetlenül a beállításoktól, a Venty soha nem fogja meghaladni a 210°C-ot.

Világos LED kijelző és haptikus visszajelzés

A Venty gondoskodik arról, hogy mindig naprakész legyen a világos, könnyen olvasható LED-képernyővel, amelyen olyan fontos információk jelennek meg, mint a beállított hőmérséklet, az akkumulátor töltöttségi szintje és az, hogy a Bluetooth engedélyezve van-e vagy sem.

Ami a Venty-t még felhasználóbarátabbá teszi, az a finom visszajelző rendszere. Nemcsak a képernyő színe változik narancssárgáról zöldre, amikor készen áll a használatra, hanem rövidesen rezeg is, így nem szükséges állandóan a kijelzőt figyelni. Akár más tevékenységgel van elfoglalva, akár a zsebében tartja a készüléket, azonnal tudni fogja, ha eljött az ideje a használatának.

Erőteljes alkalmak

A Venty vaporizert a hordozhatóság és a tartós élvezet szem előtt tartásával tervezték. A két beépített 18650-es lítium-ion akkumulátorral akár 10 kezelésig is használhatja, mielőtt újra kellene tölteni.

Ha eljött az idő a bekapcsolásra, a Venty többféle lehetőséget kínál. Aki siet, a SuperCharger (külön megvásárolható) segítségével mindössze 40 perc alatt elérheti a 80%-os töltöttségi szintet. Ha a környezetbarát megközelítést részesíti előnyben, a töltés lassítására vagy 90% körüli töltöttségi szintre történő korlátozására is vannak beállítások, így az akkumulátorok még tovább bírják.

A Venty USB-C portot használ, így a szabványos kábelekkel is könnyedén tölthető. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik áthaladó töltéssel, ha a Venty be van dugva, akkor is használhatja. Ha befejezte a vape sessiont, a töltés folytatódik.

Egyszerű testreszabás Bluetooth és webes alkalmazás segítségével

A Venty vaporizerével a testreszabás új szintjét nyithatja meg a dedikált webes alkalmazáson keresztül. Ha egyszerűen ellátogat az app.storz-bickel.com oldalra, Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja készülékét, és hozzáférhet számos olyan beállításhoz, amely közvetlenül nem érhető el magán a vaporizeren.

Az alkalmazásban a gőzölési élmény különböző aspektusai felett szerezhet irányítást. Könnyedén módosíthatja a Venty beállításait, például a kijelző fényerejének csökkentését, a rezgés kikapcsolását a csendesebb riasztások érdekében, az erősítő hőmérsékletének beállítását vagy az öko töltés aktiválását az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Az alkalmazás emellett a készülékkel kapcsolatos információkkal is szolgál, beleértve az üzemórákat és a szoftververziókat, így Ön mindig képben van Venty készülékének teljesítményével és karbantartási igényeivel.

A Venty vaporizer használata

Íme az alapvető lépések a Venty használatának megkezdéséhez.

Előkészítés: Győződjön meg róla, hogy a Venty fel van töltve és készen áll. Finomra őrölje a száraz növényeket az egyenletes gőzölési élmény érdekében.

A Kamra Megtöltése: Csavarja le a hűtőegységet a Venty-ről, és töltse fel a kamrát az anyaggal! Ne pakolja túl—hagyjon helyet a forró levegő keringésének az egyenletes felmelegedés érdekében.

Indítsa el a Venty: Csavarja vissza a hűtőegységet, és kapcsolja be a Venty-t a bekapcsológomb nyomva tartásával. A LED kijelzők zöldre váltanak, és a készülék rezegni fog, amikor eléri a beállított hőmérsékletet.

A Munkamenet Testreszabása: A légáramlást és a hőmérsékletet a fel és le gombokkal, vagy a bekapcsológombbal a boost üzemmódok esetében a saját ízlése szerint állíthatja be.

Élvezze a Gőzt: Lassan és egyenletesen lélegezzen be! A fejlett hűtőrendszer biztosítja, hogy minden egyes húzás egyenletes és ízletes legyen, kiemelve a száraz gyógynövények természetes árnyalatait.

Használat Vége: A munkamenet után kapcsolja ki a Venty-t a bekapcsológomb nyomva tartásával. Ürítse ki a használt növényeket a kamrából, és az optimális teljesítmény fenntartása érdekében gyorsan tisztítsa meg!

Ha elfelejtené kikapcsolni, a Venty vaporizer két perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol, így az akkumulátor élettartama megmarad a későbbi munkamenetekhez.

Biztosított tartósság minőségi anyagokkal

A Venty vaporizer a biztonságot és a minőséget helyezi előtérbe. A gondosan beszerzett és jól tesztelt anyagokból készült eszköz több mint tartós; nagyon biztonságos is. A Storz & Bickel gondoskodott erről az UL-tanúsítvány megszerzésével, ami azt jelenti, hogy megfelel a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

De ez még nem minden. A Venty a mindennapi balesetek kezelésére is készült. Az IPX4 szabvány szerint fröccsenésálló, így néhány vízfröccsenés sem jelent gondot. Ez a tulajdonság teszi a Venty-t tökéletessé mind az otthoni pihenéshez, mind a szabadtéri kalandok során. Ez egy olyan robusztus vaporizer, amelyre bárhová is megy, számíthat.

Könnyű tisztítás a zökkenőmentes teljesítményért

A Venty vaporizer tökéletes állapotban tartása egyszerű és nem igényel sok időt. Minden használat után, miután a kamra lehűlt, jó gyakorlat, hogy gyorsan átfésülje. Ez segít megelőzni a felhalmozódást, és készen áll a következő munkamenetre.

A mélyebb tisztításhoz a szájrészre, a hűtőegységre és a fűtőre kell összpontosítania. A kézikönyv szerint ezt tizenkét alkalmanként kell elvégezni, hogy minden úgy működjön, mintha új lenne.

A mélytisztításhoz csak áztassa be a szájrészt és a hűtőegységet izopropil-alkoholba, és törölje át a fűtőt egy alkohollal átitatott tamponnal. Ez a rutin nem csak a vaporizer teljesítményét tartja fenn; azt is biztosítja, hogy minden alkalommal a legtisztább ízeket kapja.

Venty vs Mighty+ és Crafty+

A Venty, a Mighty+ és a Crafty+ mindegyike egyedi vásárlói igényeket szolgál ki, a Venty azonban több szempontból is kiemelkedik a többi közül. Míg a Mighty+ páratlan akkumulátor-üzemidőt kínál, a Crafty+ pedig kompakt méretéről ismert, a Venty a személyre szabhatóságot és a gyors felmelegedést emeli a következő szintre.

Ez az első a maga nemében, amely ilyen gyors felmelegedési időt és hatalmas légáramlást kínál, a dedikált webes alkalmazáson keresztül történő széles körű testreszabással kombinálva, új mércét állítva fel a hordozható vaporizerek között.

Ajánlott kiegészítők

Tökéletesítse Venty-élményét ezekkel a hasznos kiegészítőkkel!

SuperCharger: A SuperChargerrel gyorsabban elkészülhet a vaporizer.

Venty Tok: Tartsa biztonságban Venty készülékét, bárhová is megy a hozzá illő tokkal.

Adagoló Kapszulát: Használja az Adagoló Kapszulákat az ülések előkészítéséhez és a takarítás csökkentéséhez!

Karbantartó Készlet: Ez a készlet tartalmazza mindazt, amire szüksége van ahhoz, hogy Venty úgy működjön, mintha új lenne.

Vízipipa Adapter: Ezzel az adapterrel csatlakoztathatja Venty készülékét bármilyen vizes eszközhöz.

Garancia

A MagicVaporizers, a Storz & Bickel termékek hivatalos forgalmazója által értékesített összes Venty vaporizer hiteles és 2 év garancia + 1 év extra garancia a regisztráció után, normál használatra korlátozva.

Felhasználói Kézikönyv

Venty Vaporizer

Tartalom

 • Venty vaporizer
 • USB-C kábel
 • Normál szűrő (kicsi) (2 db)
 • Durva szűrő (kicsi) (3 db)
 • Hűtőegység szűrők (2 db)
 • Tömítőgyűrűk (2 db)
 • Töltőkamra szerszám
 • Tisztítókefe
 • Használati utasítás
  Venty Vaporizer

  Műszaki adatok

  További információ
  Méret: 5,5 × 3,7 × 15,7 cm
  Súlya: 252 g
  Fűtés: Hibrid (Konvekció+Kondukció)
  Felmelegedési idő: 20 másodperc
  Energiaforrás: Akkumulátor
  Hőmérséklet: 40°C-210°C
  Gyártó: Storz & Bickel
  Garancia: 3 év
  Gyártási ország: Németország

  Egyéb Storz & Bickel vaporizerek

  1. CRAFTY+ Vaporizer
   Rating:
   Crafty+ Vaporizer

   89900 Ft 99900 Ft

   • Látható gőz 60 másodpercen belül
   • Egygombos vezérlés
   • Súlya csupán 135 g
  2. Mighty Vaporizer
   Rating:
   Mighty Vaporizer

   109900 Ft 139900 Ft

   • 90 másodperces felfűtés
   • Precíz hőmérséklet-szabályozás
   • 2 órás akkumulátor élettartam
  3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
   Rating:
   Mighty+ (Plus) Vaporizer

   129900 Ft 159900 Ft

   • 60 seconds felfűtési idő
   • Kerámia bevonatú kamra
   • 25 perccel gyorsabb töltés
  4. Plenty Vaporizer
   Rating:
   Plenty Vaporizer

   82900 Ft 89900 Ft

   • Egyedülálló hűtő acél tekercs
   • Kiváló minőségű, tartós anyagok
   • Extra széles kamra a csoportos használathoz
  5. Volcano Classic Vaporizer
   Rating:
   Volcano Classic

   124900 Ft 149900 Ft

   • Gőz ballonokkal
   • 9 hőmérsékleti szint, akár 230 °C
   • Fejlett és megbízható technológia
  6. Volcano Hybrid Vaporizer
   Rating:
   Volcano Hybrid

   199900 Ft

   • Tiszta konvekciós gőz csövön vagy ballonon keresztül
   • 40 másodperc alatt felmelegszik
   • Nagy digitális kijelző érintőgombokkal
  Betöltés...
  Írja meg saját véleményét a termékről: Venty Vaporizer