Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Flowermate V5 Nano

36 000 Ft
Flowermate V5 Nano Vaporizer
Flowermate V5 Nano Vaporizer Flowermate V5 Nano - Front Flowermate V5 Nano - Scale Flowermate V5 Nano - Battery + Mouthpiece Flowermate V5 Nano - Top Flowermate V5 Nano - Included Flowermate V5 Nano - Package
 •  
36 000 Ft
36 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Flowermate V5 Nano kaptuk ekkor: 27 máj. 2019.

4
Olvasás 29 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Ha egy olyan diszkrét, kiváló minőségű vaporizerre vágyik, amely alkalmas mind a száraz növényekhez, mind a koncentrátumohoz, ne keressen tovább, a Flowermate V5 Nano a megfelelő választás. A V5 Nano ötvözi az előző Flowermate modellek kis, lopakodó méreteit, mint például az Aura és a V5.0S Pro V2 egy egyedülálló vezetés-konvekciós fűtési rendszerrel, hogy lenyűgöző felhőket adhasson otthon vagy útközben.


Nyilvánvaló, hogy a Flowermate nagy gondot fordított a V5 Nano súlyozására. Elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a tenyerébe, egy tároló rekeszben van elrejtve a szipka, és még fekete formában is tervezték, hogy titokban tarthassa. Azonban ennek a vaporizernek a külső megjelenése nem az egyetlen, amiért a Flowermate keményen dolgozott. A V5 Nano egy olyan erőteljes gép is, amiért komoly versenytárs a piacon (beleértve a nem hordozható vaporizereket is). A fűtési rendszer széles skáláját kínálja a testreszabható hőmérsékleti lehetőségeknek, és a cég még egy 18650 lítium-ion akkumulátort (2500 mAh) is tudott csomagolni, hosszú élettartammal. Függetlenül attól, hogy Ön gőzölő profi vagy új a témában, könnyű élményt szereznie a Flowermate V5 Nano segítségével bárhol és bármikor.


Kapható Fekete színben.

Főbb jellemzői

 • Alacsony légellenállás és ízes gőz
 • Kombinált konvekciós és vezetéses fűtés
 • Erőteljes 2500 mAh-os akkumulátor
 • OLED kijelző és haptikus visszajelzés
 • Tenyérméretű, diszkrét dizájn
 • Alkalmas száraz növényekhez és koncentrátumokhoz

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Boroszilikát üveges szipka
 • Flowermate lítiumion 18650 akkumulátor, 2500 mAh-os
 • Betöltő sapka
 • USB gyors töltő kábel
 • Folyékony / viaszos tároló
 • Rozsdamentes acél medence
 • Karbantartó készlet
 • 5x szipka és kamra

 

Titkos

Ha a diszkréció fontos az Ön számára, akkor a Flowermate a jó választás. A körülbelül 9 x 4 cm-es méret a Flowermate V5 Nano nevéhez fűződik. Ez a vaporizer elég kicsi ahhoz, hogy a zsebében tárolja, vagy illeszkedjen a tenyerébe, így bárhol használhatja, anélkül, hogy észrevennék. Ezáltal a V5 Nano ideális azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék eljutni egy sor helyre, a parkoktól a bulikig. A Flowermate gondoskodott arról, hogy ez a készülék olyan stílusos legyen, amilyen titokzatos. Sima fekete színben készült, a V5 Nano sűrű és tartós alumíniumból készült, áttetsző üvegszipkával és nagy (25 mm-es) szűrővel. Még a fűtőkamra belseje is fekete, hogy megkönnyítse a tisztítást.

 

Könnyű

Az egyik oka annak, hogy a Flowermate V5 Nano egy nagyszerű választás az összes tapasztalat szintjén, hogy nagyon könnyen használható. Ha a száraz növényt vagy a koncentrátumot a kamrába töltötte (a mellékelt tölcsér használatával, ha szükséges), nyomja meg a bekapcsológombot ötször a legelső alkalommal, hogy bekapcsolja a készüléket. A V5 Nano haptikus visszacsatolási funkcióval rendelkezik, így rezeg, hogy tudassa önnel, hogy aktivált. Ez azt jelenti, hogy még azért sem kell kihúznia a zsebéből, hogy megtudja, bekapcsolt állapotban van-e, és így még inkább diszkrét. Ha a készülék be van kapcsolva, akkor a felső és a lefelé mutató gombok segítségével beállíthatja a hőmérsékletet. Egy kattintás egy fokkal növeli vagy csökkenti az értéket, amint azt az OLED képernyője is mutatja. Ismét rezgéssel tájékoztatja Önt, amikor a V5 Nano felmelegszik és használatra kész (ami általában körülbelül 10-30 másodpercet vesz igénybe). Az Ön biztonsága és kényelme érdekében ez a vaporizer öt perc múlva alvó üzemmódba kapcsol. Azonban tartson ettől, ha folytatni akarja a munkamenetet; mindössze annyit kell tennie, hogy tartja a bekapcsológombot a készüléket felébressze.

 

Hatékony

A Flowermate V5 Nanohoz tenyérméretének ellenére hatalmas és hatékony komponensek tartoznak, amelyek újra és újra előállítják a sűrű felhőket. A V5 Nano belső működésének fókuszpontja a vezetés-konvekciós kombinált fűtési módszer, amely maximalizálja mindkét technika előnyeit, hogy a lehető legnagyobb ízt és hatást biztosítsa a növényekből és olajokból. Még jobb, ha a fűtőt a kedve szerint igazíthatja. A Flowermate 40 °C és 230 °C közötti hőmérséklet tartományt kínál a felhasználóknak, bár sok gőzölő úgy találja, hogy a készülék édes pontja 205 °C alatt van. Ez a testreszabható fűtési rendszer egy lenyűgöző 2500 mAh-os akkumulátorral működik, amely 40-50 perc futási időt biztosít mindössze 2,5 óra mikro-USB töltés után. Az akkumulátor is cserélhető, így bármikor használhat egy tartalékot, ha szükséges.

 

Garancia

A MagicVaporizers által forgalmazott Flowermate V5 Nano vaporizerek, a Smiss hivatalos forgalmazója teljesen hitelesek, és 2 év garanciát vállalnak az eszközökre, és 1 év garanciát az akkumulátorra.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Smiss
Méret (hossz, szélesség, magasság) 2,5 x 5 x 9,5 cm
Vaporizátor súly 142 g
Stílus Black
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic Oven (Conduction and Convection mix)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2-year on the device and a 1-year warranty on the battery

Az alábbi értékelései:Flowermate V5 Nano

Átlagos értékelés:

4 Alábbi szerint:29 értékelés
 • 5 Star
   13
 • 4 Star
   9
 • 3 Star
   3
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   3

A+!

Zzorrzz
Got my V5 Nano last week and I’m still raving about it. I am very happy with my purchase. This is the second vape I bought and I usually just stick to portable ones. The Nano is perfect for me! Easy to use, beginner friendly, loads enough herbs, and very discreet and stylish. Did not experience any problems even after continued use. So far, this is my favorite. I get potent vapor quality at max temp so I get a good vaping experience everytime. No regrets and definitely got my money’s worth. Recommended it to my friends as well.

Perfect as a first vaporizer!

Beginner
As a first time vape user, I think the V5 Nano is a very helpful device. It is very easy to use, easy to clean, and easy to maintain. The funnel makes it easy to load the herbs and the glass mouthpiece that can be tucked into the device makes it easy to bring around without any worries. Everything is easy with this device! It also produces quality and smooth vapor. I am satisfied with my decision to go with the V5 Nano. Simple features such as the vibration and auto shut off really goes a long mile in winning me over. These considerate features are just a few of what I love about the Nano.

Device 5, batteries 2

Trapper
Flowermate did a good job in making this vape and allowing its batteries to be replaceable. Not too happy with the battery life since it drains faster at high temperature, probably does not last 40mins. I usually prefer using it at high temp since I get more flavorful vapor that way. So having the option to just replace the battery is very convenient for me. Good foresight from Flowermate. Other than that, I am very much satisfied with this device. It is light and everything that was promised. I like bringing it along everywhere since it is light and stylish. Just buy a spare battery and you are good to go.

I am strongly recommending the V5.

Heath Lindas
The V5 is a reliable device that will surprise you with how capable it is. I usually use dry herbs but was glad to discover that this vape can also be used for extracts. Its funnel makes it easy to load the herbs and it can accommodate a lot too! That’s another plus for me! The ease of use makes this device a good start for those wanting to buy their first vape. Not much complication in learning the ins and outs of the V5. The design is also good and solid, and the vapor quality is excellent.

Much love

Indigo Blue
I have heard an advice to make your first memorable. Well, they might have been thinking about something else, but it can also be applicable to vapes. I think it is fairly important to invest in a good first vaporizer and V5 Nano is one of the perfect options for that. I was very happy with the V5 Nano because it did not take long for me to figure out how the entire thing worked. Of course, I watched many reviews about it already and it worked without a fuss! Very easy, very light and very elegant. Flowermate is definitely serious in making portable vapes. Looking out for other Flowermate products! Loved the Nano!

Bad bad bad

Unhappy camper
Okay, I do not understand why I cannot draw any vape from the V5? I asked around and called customer service wondering if I am doing this wrong. Followed everything and still it is difficult to inhale. Wasn’t too thrilled about it. Such a pity for a such a sleek and attractive device. Had high hopes when I bought it. I think first time users are better off putting their money elsewhere. The V5 looks nice and is very light, but how can I use it when it is difficult to draw any vape! Also because of this, I barely get any clouds. Just not what I expected.

Definitely a must-have!

Daniel S.
If you want something simple and reliable, get the V5 Nano. You get none of the fuss and confusing instructions about loading the material and whatnot. With the nano, you get a straightforward device that gets you ready for a vaping session in no time. Flowermate has made the nano to allow replaceable batteries, which is a plus, though USB charging already makes it convenient. The device easily fits in your pocket and its design is discreet enough. Such a small device can even be used not only for dry herbs but also for extracts! I think all vape users win when innovations such as the V5 are put in the market.

Small battery but good efficency

Gunde
The V5 Nano has features that I really appreciate. The vibration motor which gives me a buzz when the device is ready, the collapsible mouthpiece, the funnel, and the screen display are among the little things that make this vape a must-have. It is really easy to use and it looks so attractive! I actually fell in love with its outward appearance first, before I got to know its features. Such a sleek device! It is also very capable and you can even do both solo and group sessions! Just make sure to have a spare battery though since battery drains in less than 50 mins. Other than that, no complaints!

Hands down for this awesome vape!

007
I think one of the best qualities of the V5 is its simplicity. It is a low-maintenance device that delivers you a flavorful, potent vapor. It is easy to use and easy to clean. Its funnel makes loading the herbs simpler, plus it can hold a satisfactory amount of herbs. Even the design is also simple but solid. You can easily tuck in the glass mouthpiece if you are traveling, which makes it more discreet. It is super light and can easily fit in your hand and pocket.It is an unassuming device that gives you great value for your money.

Very good vape

Tower
I am a very satisfied customer with my purchase of the V5. It is easy to figure out and did not experience much fuss when I used it. I especially liked that I did not have to stir the herbs up to get an even vapor quality throughout vaping sessions. This is not my first Flowermate vaporizer so I know I can expect excellent vapor quality from the V5. True enough, I was not disappointed! I call it the “tuck-in mouthpiece” because the glass mouthpiece can be collapsed into the device so you protect it from breaking. Quite cute and adds to the discreetness of the device. Indeed, it is the little things that takes portable vapes out of the ordinary.

1 - 10 termék, Összesen:29

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Flowermate V5 Nano

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *