Flowermate V5 Nano

Rating:
4.25

42900 ft 45900 ft Megtakarítása: 3000 ft

SKU
ignore-this-72
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Flowermate V5 Nano - Akkumulátor
Flowermate V5 Nano - Akkumulátor
3800 ft 5100 ft

Szeretné cserélni Flowermate V5 Nano Akkumulátorát vagy csak szeretne belőle még egyet? Akkor ez a 18650 - 2500 mAh-os akkumulátor az, amire szüksége van.

A következőkkel használható: Flowermate V5 Nano.

Szájszipka Szűrők a Flowermate Aura, V5 Nano és a V5.0S Pro
Flowermate - Szájszipka Szűrők
2200 ft 2900 ft

Tartsa a Flowermate vaporizerét frissen a Szájszipka Szűrők cseréjével, biztosítva, hogy csak ízletes és tiszta gőzt kapjon.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (5 db)

A következőkkel használható: Flowermate V5 Nano és Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Folyadék/viasz kapszula
Flowermate - Kamra szűrők
2200 ft 2900 ft

Tartsa a gőzt tisztán ezekkel a Kamra szűrőkkel. A kamra szűrők biztosítják, hogy a fűtőegység és a kamrában lévő anyag ne kerüljenek közvetlen kapcsolatba.

Tartalmazza:

 • Kamra szűrő (5 db)

A következőkkel használható: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano és Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5 Nano - Vízipipa adapter
Flowermate V5 Nano - Vízipipa adapter
4700 ft 6200 ft

A Vízipipa adapter lehetővé teszi, hogy Nano készülékéhez bármilyen 14 mm-es vagy 18 mm-es vízipipát vagy bubblert csatlakoztasson. Az adaptert a kamrához kell csatlakoztatni a helyére csavarva.

A következőkkel használható: Flowermate V5 Nano.

Tartsa Flowermate vaporizerét tisztán, amikor gyógynövényeket gőzöl ezzel a Gyógynövény kapszulával
Flowermate - Gyógynövény kapszula
1400 ft 1800 ft

A Gyógynövény kapszulát a Flowermate vaporizer előtöltéséhez használható gyógynövényekkel és elgőzölésükhöz anélkül, hogy vaporizere koszossá válna. Tökéletes extra gyógynövények csomagolásához is, ha otthonról távol tervezünk gőzölni.

A következőkkel használható: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano és Flowermate V5.0S Pro V2.

A Koncentrátum kapszulát akkor kell használni, ha koncenktrátumokat, pl. viaszokat és olajokat szeretne párologtatni Flowermate vaporizerével
Flowermate - Koncentrátum kapszula
1400 ft 1800 ft

A Koncentrátum kapszulát akkor kell használni, ha koncenktrátumokat, pl. viaszokat és olajokat szeretne párologtatni Flowermate vaporizerével. Egyszerűen helyezze őket a pamut párnára a kapszulában, majd illessze a kapszulát vaporizerébe.

A következőkkel használható: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano és Flowermate V5.0S Pro V2.

Ez a Szájszipka magas minőségű üvegből készült és teljesen megegyezik az eredeti Flowermate V5 Nano szájszipkájával
Flowermate V5 Nano - Szájszipka
3300 ft 4400 ft

Ez a Szájszipka pótalkatrész a Flowermate V5 Nano-hoz, amikor szüksége van az eredetileg mellékelt szájszipka cseréjére vagy, ha szüksége van egy plusz darabra. Magas minőségű üvegből készült és megegyezik az eredetileg mellékelt darabbal.

A következőkkel használható: Flowermate V5 Nano.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9100 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Egyszerűen kezelhető
 • USB töltő
 • Cserélhető akkumulátorok
 • Zsebméretű
 • Digitális hőmérséklet-szabályozás
 • Könnyen tisztítható

Kinek készült a Flowermate V5 Nano?

A Flowermate V5 Nano ideális kezdőknek és azoknak, akik egyszerűen csak gondtalan vaporizert akarnak, amely egyszerre hatékony és jó ár-érték arányt képvisel. Letisztult kialakítású és rendkívül diszkrét, köszönhetően a zsebméretnek és a elragadó külsőnek. Ez a vaporizer tökéletes arra, hogy magával vigye az ízletes gőzök élményét, amikor elmegy otthonról. Ahhoz, hogy a gőz íze a kívánt minőséget nyújtsa, kihasználhatja a teljes hőmérsékletszabályozás előnyeit a könnyen kezelhető vezérlők segítségével és minden vaporizeres alkalmat emlékezetessé tehet.

Minőségi gőz

A Flowermate V5 Nano kiváló minőségű kerámia kamrájával, üveg szájszipkájával és elszigetelt légjáratával igazán lenyűgöző gőzt produkál. Sűrű, tiszta ízű és az elkülönített légjáratok azt jelentik, hogy a gőz soha nem lesz fémes ízű vagy fog káros toxinokat tartalmazni. Mivel a szájrész üvegből készül, nem porózus felülete kiemelkedő higiéniát és fényűző érzetet nyújt.

Kivehető akkumulátor

Noha a Flowermate V5 Nano akkumulátor élettartama nem a legjobb (akár 50 perces folyamatos használatot kínál), cserélhető akkumulátorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ha felkészült, soha nem kell lerövidítenie az alkalmakat! Ahelyett, hogy megvárná az akkumulátor feltöltését, azonnal kicserélheti egy feltöltött akkumulátorra a használat fenntartása érdekében.

Gyors felfűtési idő

A Flowermate V5 Nano mindössze 30-50 másodperc alatt képes felmelegedni és elérni a maximális hőmérsékletet, ami megkönnyíti a gyors alkalmazást. Ez lehetővé teszi, hogy ne kelljen percekig várnia, amíg az eszköz felmelegszik és így soha nem fog unatkozni, amíg a vaporizer eléri a kívánt hőmérsékleti szintet.

Könnyen tisztítható

A Flowermate V5 Nano egyszerűsített felépítésének köszönhetően a teljes tisztítás elvégzése csak rövid időt igényel. Csak a fűtőegységhez, a LED-kijelzőhöz és az üvegszipkához szükséges használat után egy egyszerű kefe használata vagy a tiszta alkohollal ellátott gyors törlőkendő a mélyebb tisztítás érdekében. A szájrész széles formája azt jelenti, hogy gond nélkül takarítható egy pamutpálcika segítségével.

Teljes hőmérséklet-szabályozás

A Flowermate V5 Nano lehetővé teszi, hogy beállítson bármilyen hőmérsékletet 40 °C és 230 °C között. Ami azt jelenti, hogy teljes mértékben kontrollálhatja a használati hőmérsékletet és a növények fűtését. A hőmérséklet megváltoztatása egyszerűen elvégezhető egyetlen gombnyomással, miközben a LED-kijelző folyamatosan pontos hőmérsékleti adatokat mutat.

Warranty

Minden Flowermate V5 Nano vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárol, a Flowermate (by Smiss) egyik hivatalos forgalmazójától, teljesen eredeti és 2 éves garanciával rendelkezik a készülékre és 1 éves garanciával az akkumulátorra vonatkozóan.

Felhasználói Kézikönyv

Flowermate V5 Nano

Tartalom

 • Flowermate V5 Nano vaporizer
 • Boroszilikát üveg szájszipka
 • 2500 mAh akkumulátor
 • Töltő tölcsér
 • USB gyors töltőkábel
 • Koncentrátum kapszula
 • Gyógynövény kapszula
 • Karbantartó készlet
 • Rozsdamentes acél szűrő (5 db)
 • Kezelési útmutató
Flowermate V5 Nano

Műszaki adatok

További információ
Méret: 2,5 × 5,0 × 9,5 cm
Súlya: 142 g
Fűtés: Hibrid (Konvekciós+Kondukciós)
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2500 mAh)
Hőmérséklet: 40 °C-230 °C
Gyártó: Flowermate
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína
Írja meg saját véleményét a termékről: Flowermate V5 Nano
You're reviewing:Flowermate V5 Nano
Rating