Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Flowermate V5 Nano

34 900 Ft

37 900 Ft Spóroljon 3 000 Ft

Flowermate V5 Nano Vaporizer
Flowermate V5 Nano Vaporizer Flowermate V5 Nano - Front Flowermate V5 Nano - Scale Flowermate V5 Nano - Battery + Mouthpiece Flowermate V5 Nano - Top Flowermate V5 Nano - Included Flowermate V5 Nano - Package
 •  
 •  
 •  

34 900 Ft

37 900 Ft Spóroljon 3 000 Ft

34 900 Ft

37 900 Ft Spóroljon 3 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Flowermate V5 Nano kaptuk ekkor: 05 nov. 2019.

4.1
Olvasás 39 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Ha egy olyan diszkrét, kiváló minőségű vaporizerre vágyik, amely alkalmas mind a száraz növényekhez, mind a koncentrátumohoz, ne keressen tovább, a Flowermate V5 Nano a megfelelő választás. A V5 Nano ötvözi az előző Flowermate modellek kis, lopakodó méreteit, mint például az Aura és a V5.0S Pro V2 egy egyedülálló vezetés-konvekciós fűtési rendszerrel, hogy lenyűgöző felhőket adhasson otthon vagy útközben.


Nyilvánvaló, hogy a Flowermate nagy gondot fordított a V5 Nano súlyozására. Elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a tenyerébe, egy tároló rekeszben van elrejtve a szipka, és még fekete formában is tervezték, hogy titokban tarthassa. Azonban ennek a vaporizernek a külső megjelenése nem az egyetlen, amiért a Flowermate keményen dolgozott. A V5 Nano egy olyan erőteljes gép is, amiért komoly versenytárs a piacon (beleértve a nem hordozható vaporizereket is). A fűtési rendszer széles skáláját kínálja a testreszabható hőmérsékleti lehetőségeknek, és a cég még egy 18650 lítium-ion akkumulátort (2500 mAh) is tudott csomagolni, hosszú élettartammal. Függetlenül attól, hogy Ön gőzölő profi vagy új a témában, könnyű élményt szereznie a Flowermate V5 Nano segítségével bárhol és bármikor.


Kapható Fekete színben.

Főbb jellemzői

 • Alacsony légellenállás és ízes gőz
 • Kombinált konvekciós és vezetéses fűtés
 • Erőteljes 2500 mAh-os akkumulátor
 • OLED kijelző és haptikus visszajelzés
 • Tenyérméretű, diszkrét dizájn
 • Alkalmas száraz növényekhez és koncentrátumokhoz

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Boroszilikát üveges szipka
 • Flowermate lítiumion 18650 akkumulátor, 2500 mAh-os
 • Betöltő sapka
 • USB gyors töltő kábel
 • Folyékony / viaszos tároló
 • Rozsdamentes acél medence
 • Karbantartó készlet
 • 5x szipka és kamra

 

Titkos

Ha a diszkréció fontos az Ön számára, akkor a Flowermate a jó választás. A körülbelül 9 x 4 cm-es méret a Flowermate V5 Nano nevéhez fűződik. Ez a vaporizer elég kicsi ahhoz, hogy a zsebében tárolja, vagy illeszkedjen a tenyerébe, így bárhol használhatja, anélkül, hogy észrevennék. Ezáltal a V5 Nano ideális azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék eljutni egy sor helyre, a parkoktól a bulikig. A Flowermate gondoskodott arról, hogy ez a készülék olyan stílusos legyen, amilyen titokzatos. Sima fekete színben készült, a V5 Nano sűrű és tartós alumíniumból készült, áttetsző üvegszipkával és nagy (25 mm-es) szűrővel. Még a fűtőkamra belseje is fekete, hogy megkönnyítse a tisztítást.

 

Könnyű

Az egyik oka annak, hogy a Flowermate V5 Nano egy nagyszerű választás az összes tapasztalat szintjén, hogy nagyon könnyen használható. Ha a száraz növényt vagy a koncentrátumot a kamrába töltötte (a mellékelt tölcsér használatával, ha szükséges), nyomja meg a bekapcsológombot ötször a legelső alkalommal, hogy bekapcsolja a készüléket. A V5 Nano haptikus visszacsatolási funkcióval rendelkezik, így rezeg, hogy tudassa önnel, hogy aktivált. Ez azt jelenti, hogy még azért sem kell kihúznia a zsebéből, hogy megtudja, bekapcsolt állapotban van-e, és így még inkább diszkrét. Ha a készülék be van kapcsolva, akkor a felső és a lefelé mutató gombok segítségével beállíthatja a hőmérsékletet. Egy kattintás egy fokkal növeli vagy csökkenti az értéket, amint azt az OLED képernyője is mutatja. Ismét rezgéssel tájékoztatja Önt, amikor a V5 Nano felmelegszik és használatra kész (ami általában körülbelül 10-30 másodpercet vesz igénybe). Az Ön biztonsága és kényelme érdekében ez a vaporizer öt perc múlva alvó üzemmódba kapcsol. Azonban tartson ettől, ha folytatni akarja a munkamenetet; mindössze annyit kell tennie, hogy tartja a bekapcsológombot a készüléket felébressze.

 

Hatékony

A Flowermate V5 Nanohoz tenyérméretének ellenére hatalmas és hatékony komponensek tartoznak, amelyek újra és újra előállítják a sűrű felhőket. A V5 Nano belső működésének fókuszpontja a vezetés-konvekciós kombinált fűtési módszer, amely maximalizálja mindkét technika előnyeit, hogy a lehető legnagyobb ízt és hatást biztosítsa a növényekből és olajokból. Még jobb, ha a fűtőt a kedve szerint igazíthatja. A Flowermate 40 °C és 230 °C közötti hőmérséklet tartományt kínál a felhasználóknak, bár sok gőzölő úgy találja, hogy a készülék édes pontja 205 °C alatt van. Ez a testreszabható fűtési rendszer egy lenyűgöző 2500 mAh-os akkumulátorral működik, amely 40-50 perc futási időt biztosít mindössze 2,5 óra mikro-USB töltés után. Az akkumulátor is cserélhető, így bármikor használhat egy tartalékot, ha szükséges.

 

Garancia

A MagicVaporizers által forgalmazott Flowermate V5 Nano vaporizerek, a Smiss hivatalos forgalmazója teljesen hitelesek, és 2 év garanciát vállalnak az eszközökre, és 1 év garanciát az akkumulátorra.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Smiss
Méret (hossz, szélesség, magasság) 2,5 x 5 x 9,5 cm
Vaporizátor súly 142 g
Stílus Black
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic Oven (Conduction and Convection mix)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2-year on the device and a 1-year warranty on the battery

Az alábbi értékelései:Flowermate V5 Nano

Átlagos értékelés:

4.1 Alábbi szerint:39 értékelés
 • 5 Star
   20
 • 4 Star
   11
 • 3 Star
   3
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   4

Thumbs up for Nano and Magic Vaporizers

Hellenius
I had no problems with the purchasing and shipping of the Flowermate V5 Nano. Everything was smooth. Arrived faster and I got so excited in unboxing and testing out the device. First look was that it has a simple yet solid design. It is discreet and looks like a power bank. I had it in black because you can never go wrong with this classic color. It is a reliable device at a reasonable price. I especially like how easy it is to maintain. No problems with vapor since it is flavorful and amazing, and temp controls are very accurate. One of the best and straightforward portable vapes I’ve had.

A+

Ganja
Soo many useful accessories. Sometimes I wonder if it should be a bit more expensive. It offers so much with such an affordable price, but quality does not suffer! I love my Nano, from its design and looks, down to its performance. It is very discreet and has a helpful OLED screen for displaying the temperature. Adjusting and using the buttons are also very easy and the device vibrates when it is ready to use. It has a loading cap to prevent spillage and a borosilicate glass mouthpiece! Yey it’s not plastic! It is a powerful device that was made to make your vaping experience much more enjoyable and convenient.

Great, amazing device!

Grandaddy Purple
I like bringing my Nano around. It is the perfect device on the go and it is just light and easy. The Nano is discreet and pocket-sized so it feels like you are merely tucking a phone inside your pocket. I just love the design and the features of this device. No regrets after using it for two months now. It can be used for herbs and oils and it functions perfectly eitherway. Battery runs for less than an hour but not to worry because battery is replaceable. It was really made to be brought on board many adventures!

Keep looking

Cynical Stork
Could have been one of the best budget portable vapes out there if it weren’t for several issues. The Nano easily clogs and I immediately feel it when I take a draw. Plus, the device gets a little to hot for comfort. The flavor is great and this vape definitely has potential if these issues are fixed. I find it can also be difficult to load and unload and the clogging problem really takes the fun out of vaping. I’ve only used it 5 times since I purchased it and there are major areas where I’m not happy with it.

Solid vaporizer

Knuckeballer
I am partial to the Flowermate V5 Nano because it looks nice and performs flawlessly. The flavor is amazing and the temperature is flexible and can be easily customized. For less than 150 euro, this is a very affordable investment. The V5 Nano was made for a convenient vaping experience. It has a haptic feedback, full digital temp control, it is easy to clean, it is easy to charge and it is easy to carry around! In my opinion, the V5 Nano is the full package! It really is a solid and beautiful device that is worth every penny.

Recommended

Sax
No problems with the Flowermate v5 nano so far. I’ve had one incident where it just turned off after about two minutes of use. I consulted with customer service, had it replaced and had no repeats of that issue. After over a month of using the v5 nano, it now works perfectly and I’ve had no complaints. The battery life is a bit short, but the replaceable batteries make up for it. I like the v5 nano because it is so cute and portable. I am comfortable bringing and showing it around. The minor issues were immediately fixed so now I am now happy and satisfied with my purchase.

Very easy to use

Bubba Kush
This device is perfect for beginners. It is easy to figure it and there isn’t much learning curve to get started on this thing. You can use it for herbs and oils, and vapor quality will be consistent for both. I use it for dry herbs and loading it is not much of a problem. It takes about a minute for the device to heat up but no biggie since it is not such a long wait. Besides, vapor quality and flavor is outstanding so that is a minute well spent. The v5 nano can run for less than an hour, but flowemate has got you covered with replaceable batteries. Perfect portable vape for travelling.

Almost perfect

Turk
Good and decent vape. It really is a great deal considering the price but performs extremely well. It has a lot of additional accessories that makes it versatile. The only problem I’ve experienced is with the mouthpiece. It can be a bit too hot after some time which is a pity. I use it at higher temps since I get more flavor that way, but downside is mouthpiece gets too warm to use. Aside from this, there’s not much problem with the flowermate v5 nano. The oven size is just perfect for me. If they can improve on the heating time and fix the mouthpiece, then this will be a strong portable vape.

Overall, an affordable and stylish new way to vape!

Hugo
Flowermate v5 nano is so attractive and stylish I couldn’t wait to get my hands on it! I think this is perfect for newbies as it is very easy to use – easy to load, easy to charge, and light and portable to carry and bring around. It vibrates when ready and the temperature control is wide range and accurate. It takes around a minute to heat up and the vapor quality is great.

Awesome

Finnish Goose
Add amazing customer service and amazing product, and you get a very satisfied customer. I am very happy with the Flowermate V5 Nano because it looks amazing, feels amazing, and works incredibly well. Battery life is a big consideration for me so the v5 Nano and its replaceable batteries were a very huge factor in my purchase. This feature just makes the device even more suitable for when you are on the go. If you want an upgrade but are working within a budget, I highly suggest to get the Flowermate v5 Nano. It has very useful accessories and a very solid performance which will leave you satisfied.

1 - 10 termék, Összesen:39

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Flowermate V5 Nano

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *