FocusVape Pro S Premium

Rating:
FocusVape Pro S Premium 4.3 5

45900 Ft 52900 Ft Megtakarítása: 7000 Ft

SKU
ignore-this-54
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2024.04)
 • Precíz hőmérséklet beállítás
 • Bong-stílusú bubbler (buborékoltató)
 • Nagy teljesítményű akkumulátor
 • Légjárat szabályozás
 • Töltés közben is használható
 • Könnyű, kompakt méret

Kinek készült a FocusVape Pro S?

Erőteljes funkcióival és könnyű kialakításával a FocusVape Pro S tökéletes választás azoknak, akik egy megbízható vaporizert keresnek, aminek megjelenése diszkrét, mégis képes vastag gőzfelhők előállítására. Fantasztikusan precíz hőmérséklet beállítást kínál és személyre szabható légjárattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljes erejével befolyásolhatja a gőz finomságát és intenzitását. A FocusVape Pro S ezen Prémium változata el van látva egy egyedi bubbler kiegészítővel is, amely képes replikálni a hűsítő érzést, amelyet általában csak bongokon keresztül lehet elérni.

Testreszabhatja az összes alkalmat

A FocusVape Pro S lehetővé teszi a gőz állagának és ízének testreszabását. Ha összeegyezteti a gyógynövények alapos őrlésével, akkor könnyen beállíthatja a hőt, hogy megváltoztassa a gőz erősségét. Ennél is jobb, hogy ez a vaporizer légáram-szabályozással rendelkezik, amely pontosan figyeli, hogy mennyi levegőt szívott be a kamrába és kombinálják a gyógynövénygőzzel. Ennek a funkciónak a megváltoztatásával könnyedén testreszabhatja a gőzfelhők sűrűségét minden egyes alkalommal ízlésének megfelelően.

Precíz hőmérséklet szabályozás

Sok más vaporizertől eltérően, amelyek egyszerűen csak előre beállított hőmérsékletet kínálnak Önnek, itt teljes mértékben szabályozhatja a FocusVape Pro S használatával a tapasztalt hőfokot. Bármilyen hőmérsékletet kiválaszthat 80 °C és 240 °C között, hogy megfeleljen az elpárologtatni tervezett anyagnak és ezzel gondoskodjon arról, hogy teljes mértékben kinyerje a gyógynövények teljes potenciálját.

Lenyűgöző teljesítmény

Csupán 180 g a súlya, ezért feltételezhetnénk, hogy a FocusVape Pro S nem biztosítja a kívánt nagy teljesítményt. A gondolat azonban téves, mivel ez a vaporizer kiváló minőségű anyagokból és a legújabb technológiával készült, amely az elszigetelt légárammal és a hármas szűrőrendszerrel kombinálva garantálja a kiváló teljesítményt és a nagyszerű ízt minden szippantásnál.

Nagy kapacitású akkumulátor

A FocusVape Pro S a hordozható vaporizerek piacán található egyik legnagyobb akkumulátorral van felszerelve. A 18650 akkumulátor kapacitása 3200 mAh, ami azt jelenti, hogy garantáltan hosszú gőzöléseket nyújt. Mivel ez az akkumulátor cserélhető, könnyen kicserélhető egy teljesen feltöltött akkumulátorra, ha a használat a vártnál hosszabb ideig tart. Egy másik lehetőség a FocusVape Pro S innovatív áthidalási technológiájának kihasználása, amely lehetővé teszi az eszköz használatát töltés közben is!

Prémium bubbler mellékelve

A FocusVape Pro S Premium készlet részeként bong stílusú buborékoltató kiegészítést is kap, amely egy teljesen új hangulatot kínál kipróbálásra. A buborékoltatót kifejezetten egy bong habzó hangjának, ízének és hűsítő érzésének nyújtására tervezték. Ez a kiegészítő nagyon egyszerűen csatlakoztatható és használható: egyszerűen töltse fel vízzel, pattintsa rá az eszközre és máris készen áll a buborékokra!

Garancia

Minden FocusVape Pro S Premium vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárol, teljesen eredeti és 1 év garancia érvényes rájuk.

Felhasználói Kézikönyv

FocusVape Pro S Premium

Tartalom

 • FocusVape Pro S vaporizer
 • Bubbler
 • 3200 mAh akkumulátor
 • Mikro USB töltőkábel
 • Extra üveg szájszipka
 • Csomagoló eszköz
 • Tisztító kefe
 • Szűrő (3 db)
 • Kezelési útmutató
FocusVape Pro S Premium

Műszaki adatok

További információ
Méret: 2.3 × 2.3 × 17.2 cm
Súlya: 180 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 35 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3200 mAh)
Hőmérséklet: 80 °C-240 °C
Gyártó: FocusVape
Garancia: 1 év
Gyártási ország: Kína
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: FocusVape Pro S Premium