Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

FocusVape Pro S Premium

44 900 Ft

52 900 Ft Spóroljon 8 000 Ft

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery

44 900 Ft

52 900 Ft Spóroljon 8 000 Ft

Array ( [store_id] => 16 [entity_id] => 320 [entity_type_id] => 4 [attribute_set_id] => 4 [type_id] => simple [sku] => ignore-this-54 [has_options] => 1 [required_options] => 1 [created_at] => 2018-01-12 11:23:42 [updated_at] => 2019-08-25 11:37:14 [absolute_price] => 1 [absolute_weight] => 0 [sku_policy] => 0 [name] => FocusVape Pro S Premium [meta_title] => FocusVape Pro S Premium - Pen Vaporizátor buborékoltatóval! [meta_description] => FocusVape Pro S 3200 mAh-s Li-ion akkumulátorral, hőmérsékletszabályozókkal 80-240 °C. Ingyenes szállítás ✔ Magyarország legalacsonyabb árai ✔ Gyors szállítás ✔. [image] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-colors.jpg [small_image] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-sm.jpg [thumbnail] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-thumb.jpg [url_key] => focusvape-pro-s-premium [url_path] => focusvape-pro-s-premium [custom_design] => [page_layout] => [options_container] => container2 [image_label] => Focusvape Pro S Premium - Colours [small_image_label] => Focusvape Pro S Premium - Small [thumbnail_label] => Focusvape Pro S Premium - Thumbnail [country_of_manufacture] => [msrp_enabled] => 2 [msrp_display_actual_price_type] => 4 [gift_message_available] => [size] => 2,3 x 2,3 x 17,2 cm [style] => Black, Silver or Gun Metal [vaporizer_weight] => 180 g [power_source] => 3200mAh Li-ion battery [heating_element] => Ceramic chamber (conduction) [vapor_delivery_method] => Direct / Bubbler [countryofmanufacture] => China [warranty] => 1 year [instock_text] => [cjm_stocktext] => [cjm_ships_in] => [cjm_preordertext] => [product_discount_lab] => [can_vaporize] => 59 [pro_tag_line] => Vizipipa-stílusú gőzképző kiegészítő [bullet_1] => OLED kijelző kétgombos vezérléssel [bullet_2] => Erőteljes, felhasználó által cserélhető 3200mAh Li-ion akkumulátor [bullet_3] => Áthidaló töltés és haptikus visszacsatolás [bestseller_image] => no_selection [price] => 52900.0000 [special_price] => 44900.0000 [cost] => [weight] => [msrp] => [manufacturer] => 72 [status] => 1 [is_recurring] => 0 [visibility] => 4 [enable_googlecheckout] => 1 [tax_class_id] => 9 [remove_compare_link] => 0 [position_bestseller] => [cjm_hideshipdate] => 0 [amxnotif_hide_alert] => 0 [vap_size] => 49 [vap_power] => 51 [vap_delivery] => 55 [vap_temporary] => 57 [is_used_with] => 1 [is_in_bestseller] => 0 [can_vaporize_display] => 68 [description] =>

Főbb jellemzők

 • OLED kijelző kétgombos vezérléssel
 • Erőteljes, felhasználó által cserélhető 3200mAh Li-ion akkumulátor
 • Áthidaló töltés és haptikus visszacsatolás
 • Vizipipa-stílusú gőzképző kiegészítő
 • Kerámia és Pyrex gőzút a tiszta ízekért
 • Robusztus, mégis könnyű
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás 80 °C-tól 240 °C-ig
 • Mély 0,5 g-os kamra a ritkább utántöltésért

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Gőzképző
 • Eredeti Samsung 3,200mAh nagyteljesítményű akkumulátor
 • Micro USB töltőkábel (5 pólusú)
 • Tartalék üveg szipka
 • Csomagolóeszköz
 • Tisztító kefe
 • 3x szűrő fedél

 

Személyre szabható ízhatás

A FocusVape Pro S Premium egyik legfontosabb szempontja az, hogy mennyire könnyű testreszabni az ízkiadást az Ön igényeinek megfelelően. Mint más párologtatós modelleknél, kiválaszthatja, milyen finom vagy durvasággal őrölheti a száraz gyógynövényt a betöltés előtt. A hőt nagy pontossággal is beállíthatja; válasszon bármilyen hőmérsékletet 80 ° C és 240 ° C között 1 ° lépésekben.

 

De a FocusVape nem áll meg ott. Beépített légáram szabályozó szeleppel rendelkezik, amely szabályozza, hogy mennyi friss levegőt von be a fűtőkamrába, és összekeveredik a gyógynövény gőzzel, megváltoztatva az előállított sűrűséget és ízt. A szelepnek három beállítási pozíciója van: válasszon alacsony légáramlást vastag felhők esetén vagy magas légáramlást a legegyszerűbb ütésekhez.

 

Ha ez nem elég testreszabás az Ön számára, akkor a FocusVape Pro S Premium buborékcsomaggal rendelkezik. Könnyen tölthető vízzel, és rápattan rá a készülékre, a buborékcsomag ismétlik a hűsítő érzést, a buborékos hangot és a bong hitét.

 

Nagy teljesítményű

A 160 fokos hőmérsékleti tartomány mellett a FocusVape Pro S Premium számos nagy teljesítményű funkcióval rendelkezik. Ez a vaporizátor egy Samsung 3200 mAh 18650 akkumulátorral működik - az egyik legnagyobb kapacitású akkumulátor a hordozható vaporizátorok piacán. Még jobb, hogy ez az akkumulátor a felhasználó által cserélhető, így bármikor le lehet csatlakoztatni, hogy hosszabb ideig biztosítsa az élettartamát. A készülék áthidaló technológiájának köszönhetően a FocusVape is használható töltés közben.

 

De a nagy teljesítmény nem jelent nagyobb súlyt. A FocusVape mély kamráját könnyű betölteni - csak forgassa el a szájszipka részt, hogy hozzáférhessen. A lejtős élnél a kamra lehetetlenné teszi a túlfolyást. Miután a kamra tele van, a vaporizátor 35 másodperc alatt, gyorsan felmelegszik. A FocusVape hővezetés fűtési rendszere olyan tiszta gőzölést eredményez, amely kevés visszamaradt anyaghoz vezet, így ez a készülék az egyik legkisebb karbantartási igénnyel rendelkezik.

 

A FocusVape Pro S Premium számos funkciója hozzájárul az élmény fokozásához. A vaporizátor biztonsági szempontból megfelelően felépített, automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. Öt perces fűtés és három perces alvó üzemmód után a készülékek leállnak, a túlmelegedés elkerülése érdekében. Ezt kiegészíti a bekapcsolási rezgés, amely lehetővé teszi, hogy érzékeltesse, mikor aktív a FocusVape. A vaporizátor rezeg, amikor elérte a kívánt hőmérsékletet, így nem kell nézegetnie a kijelzőt. Egy másik hasznos funkció, amely megkönnyíti a használatot, a FocusVape Pro S Premium memóriaadatai - a legutóbbi beállítást menti a következő használatokhoz, így nem kell aggódnia, hogy megfeledkezik a tökéletes hőmérsékletről.

 

Csúcsminőségű tervezés

A bárhol és bármikor használható FocusVape Pro S Premium kompakt és könnyű, mindössze 180 g súlyú. Bár azt gondolhatja, hogy egy ilyen kis eszköznek gyenge az építési minősége, ennek ellenére az erős FocusVape kiváló minőségű anyagokból készül. A külső burkolat eloxált, repülőgép minőségű alumíniumból készül, biztosítva ezzel a vaporizátor hosszú ideig való használhatóságát. A mély, égésmentes, kerámia kamra bőséges 0,5 gramm keverék betöltésére alkalmas – mely épp megfelelő a tökéletes felhasználásra. Eközben a szipka tartós Pyrex üvegcsőből készül, amelyet arany hármas szűrőrendszer és hőkibocsátó légcsatornával láttak el. A zárt és szigetelt légjáratával a FocusVape Pro S Premium színtelen, ízes gőzzel kényezteti felhasználóját.

 

Ez a vaporizátor szintén OLED kijelzővel és kétgombos vezérléssel készül, a hőmérséklet és a beállítások egyszerű beállításához. A kijelzőn megjelenik az aktuális akkumulátor töltöttségi szint is, biztosítva, hogy a használatot soha ne szakítsa félbe egy váratlan leállás.

 

Garancia

Minden MagicVaporizer által forgalmazott FocusVape Pro S Premium vaporizátor teljesen hiteles, és egy év garanciával rendelkezik.

[short_description] =>

Többként, mint egy hagyományos hordozható vaporizátor, a FocusVape Pro S Premium ugyanazokat az egyedülálló, nagy teljesítményű funkciókat kínálja, mint amelyeket a sokkal drágább eszközökben találhat. A Premium készlet tartalmazza a gőzképző kiegészítőt - ami a tökéletes szippantás hűvös és finom érzését biztosítja - és ez csak a vaporizátor testreszabhatóságának csúcsa. Pontosan beállítható hőmérsékleti funkcióval és légáramlás hozzáférést biztosító tárcsával rendelkezik a gőz sűrűségének és simaságának beállításához.

A felhasználó által cserélhető, nagy kapacitású akkumulátor folyamatosan biztosítja a használatot. Amikor feltöltésre kerül a sor, az eszköz még az akkumulátor töltése közben is használható. Mindez és a vaporizátor mély, kerámia kamrája, ami csökkenti a utántöltések szükségességét, azt eredményezi, hogy láttatja a FocusVape Pro S Premium kis mérete melletti nagy teljesítményt. A karcsú, robosztus dizájnt számos hasznos funkció egészíti ki, beleértve a haptikus visszacsatolást, a memória beállítást és az automatikus kikapcsolást.

Ha az íz a legfontosabb tényező az Ön számára, akkor örömmel tudatjuk, hogy a Pyrex üveg szájszipkája sima, ízletes és megfelelő gőzt biztosít. A FocusVape Pro S Premium az elszigetelt légcsatornájának és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az íz és az aroma igazodik a választott szárhoz, ill. az illékony vegyületekhez.

Fekete, Ezüst és Fémes Szürke színben kapható.

[meta_keyword] => [custom_layout_update] => [cjm_stockmessage] => [special_from_date] => 2018-01-22 00:00:00 [special_to_date] => [news_from_date] => [news_to_date] => [custom_design_from] => [custom_design_to] => [cjm_expecdate] => [cjm_preorderdate] => [model] => 2019-08-25 11:37:14 [group_price] => Array ( ) [group_price_changed] => 0 [media_gallery] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [value_id] => 1387 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-thumb.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Thumbnail [position] => 1 [disabled] => 1 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Thumbnail [position_default] => 1 [disabled_default] => 1 ) [1] => Array ( [value_id] => 1388 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-colors.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Colours [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Colours [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 ) [2] => Array ( [value_id] => 1392 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-vaporizer.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - With Bubbler [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - With Bubbler [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 ) [3] => Array ( [value_id] => 1391 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-direct.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Direct [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Direct [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 ) [4] => Array ( [value_id] => 1395 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-size.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Size [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Size [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 ) [5] => Array ( [value_id] => 1394 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-included.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Included [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Included [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 ) [6] => Array ( [value_id] => 1390 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-chamber.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Mouthpiece [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 ) [7] => Array ( [value_id] => 1389 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-battery.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Battery [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Battery [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 ) [8] => Array ( [value_id] => 2049 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-sm.jpg [label] => FocusVape Pro S Premium - Small [position] => 11 [disabled] => 1 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Small [position_default] => 11 [disabled_default] => 1 ) ) [values] => Array ( ) ) [tier_price] => Array ( ) [tier_price_changed] => 0 [stock_item] => Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item Object ( [_minSaleQtyCache:Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item:private] => Array ( ) [_qtyIncrements:protected] => [_eventPrefix:protected] => cataloginventory_stock_item [_eventObject:protected] => item [_productInstance:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object ( [_cacheTag:protected] => catalog_product [_eventPrefix:protected] => catalog_product [_eventObject:protected] => product [_canAffectOptions:protected] => [_typeInstance:protected] => [_typeInstanceSingleton:protected] => Mage_Catalog_Model_Product_Type_Simple Object ( [_product:protected] => [_typeId:protected] => [_setAttributes:protected] => [_editableAttributes:protected] => [_isComposite:protected] => [_canConfigure:protected] => [_canUseQtyDecimals:protected] => 1 [_storeFilter:protected] => [_fileQueue:protected] => Array ( ) ) [_linkInstance:protected] => [_customOptions:protected] => Array ( ) [_urlModel:protected] => [_errors:protected] => Array ( ) [_optionInstance:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_options:protected] => Array ( [120] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object *RECURSION* [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( [501] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 501 [option_id] => 120 [sku] => SKU1402 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 11 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Silver [store_title] => Ezüst [title] => Ezüst [default_option_type_price_id] => 2734 [default_price] => 169.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2745 [store_price] => 52900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2745 [price] => 52900.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( [0] => Array ( [option_type_image_id] => 198 [option_type_id] => 501 [image_file] => #DCDCDE [sort_order] => 1 [source] => 2 ) [1] => Array ( [option_type_image_id] => 227 [option_type_id] => 501 [image_file] => options/120/501/focusvape-pro-s-premium-silver.jpg [sort_order] => 2 [source] => 1 ) ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2471 [option_type_price_id] => 2745 [customer_group_id] => 32000 [price] => 44900.0000 [price_type] => fixed [comment] => ) ) [special_price] => 44900.0000 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 501 [option_id] => 120 [sku] => SKU1402 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 11 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Silver [store_title] => Ezüst [title] => Ezüst [default_option_type_price_id] => 2734 [default_price] => 169.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2745 [store_price] => 52900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2745 [price] => 52900.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [500] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 500 [option_id] => 120 [sku] => SKU1401 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 10 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Black [store_title] => Fekete [title] => Fekete [default_option_type_price_id] => 2733 [default_price] => 169.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2746 [store_price] => 52900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2746 [price] => 52900.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( [0] => Array ( [option_type_image_id] => 197 [option_type_id] => 500 [image_file] => #2E2E30 [sort_order] => 1 [source] => 2 ) [1] => Array ( [option_type_image_id] => 228 [option_type_id] => 500 [image_file] => options/120/500/focusvape-pro-s-premium-black.jpg [sort_order] => 2 [source] => 1 ) ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2472 [option_type_price_id] => 2746 [customer_group_id] => 32000 [price] => 44900.0000 [price_type] => fixed [comment] => ) ) [special_price] => 44900.0000 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 500 [option_id] => 120 [sku] => SKU1401 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 10 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Black [store_title] => Fekete [title] => Fekete [default_option_type_price_id] => 2733 [default_price] => 169.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2746 [store_price] => 52900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2746 [price] => 52900.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [502] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 502 [option_id] => 120 [sku] => SKU1403 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 12 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Gun Metal [store_title] => Fémes Szürke [title] => Fémes Szürke [default_option_type_price_id] => 2735 [default_price] => 169.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2747 [store_price] => 52900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2747 [price] => 52900.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( [0] => Array ( [option_type_image_id] => 199 [option_type_id] => 502 [image_file] => #AEA7B6 [sort_order] => 1 [source] => 2 ) [1] => Array ( [option_type_image_id] => 229 [option_type_id] => 502 [image_file] => options/120/502/focusvape-pro-s-premium-gun-metal.jpg [sort_order] => 2 [source] => 1 ) ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2473 [option_type_price_id] => 2747 [customer_group_id] => 32000 [price] => 44900.0000 [price_type] => fixed [comment] => ) ) [special_price] => 44900.0000 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 502 [option_id] => 120 [sku] => SKU1403 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 12 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Gun Metal [store_title] => Fémes Szürke [title] => Fémes Szürke [default_option_type_price_id] => 2735 [default_price] => 169.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2747 [store_price] => 52900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2747 [price] => 52900.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_id] => 120 [product_id] => 320 [type] => swatch [is_require] => 1 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 1 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65534 [is_dependent] => 0 [div_class] => [sku_policy] => 0 [image_mode] => 2 [exclude_first_image] => 1 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Colour: [store_title] => Szín: [title] => Szín: [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_id] => 120 [product_id] => 320 [type] => swatch [is_require] => 1 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 1 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65534 [is_dependent] => 0 [div_class] => [sku_policy] => 0 [image_mode] => 2 [exclude_first_image] => 1 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Colour: [store_title] => Szín: [title] => Szín: [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_idFieldName:protected] => option_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [109] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object *RECURSION* [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( [457] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 457 [option_id] => 109 [sku] => SKU888 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65536 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Metal Grinder [store_title] => Fém Grinder [title] => Fém Grinder [default_option_type_price_id] => 2690 [default_price] => 25.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2865 [store_price] => 7300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2865 [price] => 7300.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2579 [option_type_price_id] => 2865 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 4745 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 457 [option_id] => 109 [sku] => SKU888 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65536 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Metal Grinder [store_title] => Fém Grinder [title] => Fém Grinder [default_option_type_price_id] => 2690 [default_price] => 25.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2865 [store_price] => 7300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2865 [price] => 7300.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [458] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 458 [option_id] => 109 [sku] => SKU883 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65537 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Onyx Black [store_title] => Metal Space Grinder - Ónix-fekete [title] => Metal Space Grinder - Ónix-fekete [default_option_type_price_id] => 2691 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2866 [store_price] => 9300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2866 [price] => 9300.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2580 [option_type_price_id] => 2866 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 6045 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 458 [option_id] => 109 [sku] => SKU883 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65537 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Onyx Black [store_title] => Metal Space Grinder - Ónix-fekete [title] => Metal Space Grinder - Ónix-fekete [default_option_type_price_id] => 2691 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2866 [store_price] => 9300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2866 [price] => 9300.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [459] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 459 [option_id] => 109 [sku] => SKU882 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65538 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Metallic Blue [store_title] => Metal Space Grinder - Fémes Kék [title] => Metal Space Grinder - Fémes Kék [default_option_type_price_id] => 2692 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2867 [store_price] => 9300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2867 [price] => 9300.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2581 [option_type_price_id] => 2867 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 6045 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 459 [option_id] => 109 [sku] => SKU882 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65538 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Metallic Blue [store_title] => Metal Space Grinder - Fémes Kék [title] => Metal Space Grinder - Fémes Kék [default_option_type_price_id] => 2692 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2867 [store_price] => 9300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2867 [price] => 9300.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_id] => 109 [product_id] => 320 [type] => drop_down [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 2 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 131070 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Grinder (35% Discount) [store_title] => Grinder (35% Kedvezmény) [title] => Grinder (35% Kedvezmény) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_id] => 109 [product_id] => 320 [type] => drop_down [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 2 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 131070 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Grinder (35% Discount) [store_title] => Grinder (35% Kedvezmény) [title] => Grinder (35% Kedvezmény) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_idFieldName:protected] => option_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [119] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object *RECURSION* [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( [491] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 491 [option_id] => 119 [sku] => SKU889 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 1 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Pocket Scale - Champion 500 x 0.1 g [store_title] => Zsebmérleg - Champion 500 x 0.1 g [title] => Zsebmérleg - Champion 500 x 0.1 g [default_option_type_price_id] => 2724 [default_price] => 19.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2868 [store_price] => 5900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2868 [price] => 5900.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2582 [option_type_price_id] => 2868 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 5015 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 491 [option_id] => 119 [sku] => SKU889 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 1 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Pocket Scale - Champion 500 x 0.1 g [store_title] => Zsebmérleg - Champion 500 x 0.1 g [title] => Zsebmérleg - Champion 500 x 0.1 g [default_option_type_price_id] => 2724 [default_price] => 19.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2868 [store_price] => 5900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2868 [price] => 5900.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [497] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 497 [option_id] => 119 [sku] => SKU1425 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 7 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Samsung 3200 mAh Battery [store_title] => FocusVape - Samsung 3200 mAh Akkumulátor [title] => FocusVape - Samsung 3200 mAh Akkumulátor [default_option_type_price_id] => 2730 [default_price] => 12.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2871 [store_price] => 3750.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2871 [price] => 3750.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2585 [option_type_price_id] => 2871 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 3187.5 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 497 [option_id] => 119 [sku] => SKU1425 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 7 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Samsung 3200 mAh Battery [store_title] => FocusVape - Samsung 3200 mAh Akkumulátor [title] => FocusVape - Samsung 3200 mAh Akkumulátor [default_option_type_price_id] => 2730 [default_price] => 12.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2871 [store_price] => 3750.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2871 [price] => 3750.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [499] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 499 [option_id] => 119 [sku] => SKU1427 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 9 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Stainless Water Pipe Adapter [store_title] => FocusVape - Rozsdamentes Vízipipa Adapter [title] => FocusVape - Rozsdamentes Vízipipa Adapter [default_option_type_price_id] => 2732 [default_price] => 12.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2870 [store_price] => 3750.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2870 [price] => 3750.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2584 [option_type_price_id] => 2870 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 3187.5 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 499 [option_id] => 119 [sku] => SKU1427 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 9 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Stainless Water Pipe Adapter [store_title] => FocusVape - Rozsdamentes Vízipipa Adapter [title] => FocusVape - Rozsdamentes Vízipipa Adapter [default_option_type_price_id] => 2732 [default_price] => 12.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2870 [store_price] => 3750.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2870 [price] => 3750.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [496] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 496 [option_id] => 119 [sku] => SKU1424 [sort_order] => 4 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 6 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Water Bubbler [store_title] => FocusVape - Víz Buborékoltató [title] => FocusVape - Víz Buborékoltató [default_option_type_price_id] => 2729 [default_price] => 20.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2869 [store_price] => 6200.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2869 [price] => 6200.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2583 [option_type_price_id] => 2869 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 5270 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 496 [option_id] => 119 [sku] => SKU1424 [sort_order] => 4 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 6 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Water Bubbler [store_title] => FocusVape - Víz Buborékoltató [title] => FocusVape - Víz Buborékoltató [default_option_type_price_id] => 2729 [default_price] => 20.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2869 [store_price] => 6200.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2869 [price] => 6200.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [494] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 494 [option_id] => 119 [sku] => SKU1422 [sort_order] => 5 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 4 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Pyrex Glass Mouthpiece [store_title] => FocusVape - Pyrex Üveg Szipka [title] => FocusVape - Pyrex Üveg Szipka [default_option_type_price_id] => 2727 [default_price] => 8.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2872 [store_price] => 2500.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2872 [price] => 2500.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2586 [option_type_price_id] => 2872 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 2125 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 494 [option_id] => 119 [sku] => SKU1422 [sort_order] => 5 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 4 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Pyrex Glass Mouthpiece [store_title] => FocusVape - Pyrex Üveg Szipka [title] => FocusVape - Pyrex Üveg Szipka [default_option_type_price_id] => 2727 [default_price] => 8.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2872 [store_price] => 2500.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2872 [price] => 2500.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [492] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 492 [option_id] => 119 [sku] => SKU1420 [sort_order] => 6 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 2 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Mouthpiece Mesh Screens [store_title] => FocusVape - Szipkaháló Fedők [title] => FocusVape - Szipkaháló Fedők [default_option_type_price_id] => 2725 [default_price] => 3.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2873 [store_price] => 950.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2873 [price] => 950.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2587 [option_type_price_id] => 2873 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 807.5 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 492 [option_id] => 119 [sku] => SKU1420 [sort_order] => 6 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 2 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Mouthpiece Mesh Screens [store_title] => FocusVape - Szipkaháló Fedők [title] => FocusVape - Szipkaháló Fedők [default_option_type_price_id] => 2725 [default_price] => 3.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2873 [store_price] => 950.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2873 [price] => 950.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [493] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 493 [option_id] => 119 [sku] => SKU1421 [sort_order] => 7 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 3 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Chamber Mesh Screens [store_title] => FocusVape - Kamraháló Fedők [title] => FocusVape - Kamraháló Fedők [default_option_type_price_id] => 2726 [default_price] => 3.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2874 [store_price] => 950.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2874 [price] => 950.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2588 [option_type_price_id] => 2874 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 807.5 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 493 [option_id] => 119 [sku] => SKU1421 [sort_order] => 7 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 3 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Chamber Mesh Screens [store_title] => FocusVape - Kamraháló Fedők [title] => FocusVape - Kamraháló Fedők [default_option_type_price_id] => 2726 [default_price] => 3.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2874 [store_price] => 950.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2874 [price] => 950.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [498] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 498 [option_id] => 119 [sku] => SKU1426 [sort_order] => 8 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 8 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Ceramic Wax/Oil Cart [store_title] => FocusVape - Kerámia Viasz/Olaj Patron [title] => FocusVape - Kerámia Viasz/Olaj Patron [default_option_type_price_id] => 2731 [default_price] => 4.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2875 [store_price] => 1300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2875 [price] => 1300.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2589 [option_type_price_id] => 2875 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 1105 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 498 [option_id] => 119 [sku] => SKU1426 [sort_order] => 8 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 8 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Ceramic Wax/Oil Cart [store_title] => FocusVape - Kerámia Viasz/Olaj Patron [title] => FocusVape - Kerámia Viasz/Olaj Patron [default_option_type_price_id] => 2731 [default_price] => 4.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2875 [store_price] => 1300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2875 [price] => 1300.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [495] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 495 [option_id] => 119 [sku] => SKU1423 [sort_order] => 9 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 5 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Ceramic Mouthpiece Filters [store_title] => FocusVape - Kerámia Szipka Filterek [title] => FocusVape - Kerámia Szipka Filterek [default_option_type_price_id] => 2728 [default_price] => 4.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2876 [store_price] => 1300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2876 [price] => 1300.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2590 [option_type_price_id] => 2876 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 1105 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 495 [option_id] => 119 [sku] => SKU1423 [sort_order] => 9 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 5 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => FocusVape - Ceramic Mouthpiece Filters [store_title] => FocusVape - Kerámia Szipka Filterek [title] => FocusVape - Kerámia Szipka Filterek [default_option_type_price_id] => 2728 [default_price] => 4.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2876 [store_price] => 1300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2876 [price] => 1300.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_id] => 119 [product_id] => 320 [type] => checkbox [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 3 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65535 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 4 [default_title] => Add-ons (15% Discount) [store_title] => Kiegészítők (15% Kedvezmény) [title] => Kiegészítők (15% Kedvezmény) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_id] => 119 [product_id] => 320 [type] => checkbox [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 3 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65535 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 4 [default_title] => Add-ons (15% Discount) [store_title] => Kiegészítők (15% Kedvezmény) [title] => Kiegészítők (15% Kedvezmény) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_idFieldName:protected] => option_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_reservedAttributes:protected] => [_isDuplicable:protected] => 1 [_calculatePrice:protected] => 1 [_defaultValues:protected] => Array ( [meta_title] => FocusVape Pro S Premium – Pen Vaporizer with a Bubbler included! [meta_description] => The FocusVape Pro S has a 3200 mAh Li-ion battery and temperature controls from 80°C to 240°C. Free Shipping ✔ Europe's Lowest Prices ✔ Fast Delivery ✔. [url_path] => focusvape-pro-s-premium [image_label] => FocusVape Pro S Premium - Colours [small_image_label] => FocusVape Pro S Premium - Small [thumbnail_label] => FocusVape Pro S Premium - Thumbnail [pro_tag_line] => Comes with the bong-style bubbler attachment [bullet_1] => OLED display with two-button control [bullet_2] => Powerful, user-replaceable 3200mAh Li-ion battery [bullet_3] => Pass-through charging and haptic feedback [price] => 169.0000 [special_price] => 139.0000 [description] =>

Highlights

 • Comes with the bong-style bubbler attachment 
 • Ceramic and Pyrex vapour path for pure taste 
 • Robust yet lightweight 
 • Precise temperature control from 80 °C to 240 °C 
 • Deep 0.5 g chamber for less frequent refills 
 • Powerful, user-replaceable 3200mAh Li-ion battery 
 • OLED display with two-button control 
 • Premium functions include pass-through charging and haptic feedback 

 

Accessories (included)

 • Bubbler Attachment
 • Original Samsung 3,200 mAh high-drain battery
 • Micro USB charging cable (5-pin)
 • Spare glass mouthpiece
 • Packing tool
 • Cleaning brush
 • 3x filter screens


Highly Customisable Flavour

One of the best aspects of the FocusVape Pro S Premium is how easy it is to personalise the flavour output to your liking. As with other vaporizer models, you can choose how finely or coarsely to grind your dry herb before loading it. You can also adjust the heat with high precision by selecting any temperature between 80 °C and 240 °C in 1 ° increments.


But the FocusVape doesn't stop there. It also has a built-in airflow control valve that regulates how much fresh air is drawn into the heating chamber and mixed with the herb vapour, changing the density and flavour produced. The valve has three adjustment positions—choose low airflow for thick clouds and high airflow for the smoothest hits.


If that's not enough customisation for you, the FocusVape Pro S Premium comes with a bubbler attachment. Easy to fill with water and snap onto the device, the bubbler replicates the cooling sensation, bubbling sound, and taste of a bong hit.


High Performance

Alongside its 160 ° temperature range, the FocusVape Pro S Premium boasts a number of high-performance features. This vaporizer is powered by a Samsung 3200 mAh 18650 battery—one of the highest capacity batteries in any portable vape on the market. Better yet, this battery is user-replaceable so you can switch it out for a spare to keep your session going longer. You can also use the FocusVape while it's charging thanks to the device's pass-through technology.


But great performance doesn't mean great difficulty. The FocusVape's deep chamber is easy to load—just turn the mouthpiece to reveal it. The chamber’s sloping edge makes spillage impossible. Once the chamber is full, the vaporizer heats up quickly, in under 35 seconds. The FocusVape's conduction heating method produces a clean bake that leaves little residue, making this device one of the most low-maintenance options available.


To top it all off, the FocusVape Pro S Premium has plenty of additional functions to enhance your experience. Built with safety in mind, this vaporizer has an auto power-off feature. After five minutes of heating and three minutes in sleep mode, the devices shuts down to prevent overheating. This is complemented by the power-on vibration that lets you know when the FocusVape is active. The vaporizer also vibrates when your desired temperature is reached so you don't have to watch the screen while you wait. Another useful function that makes sessions effortless is the FocusVape Pro S Premium's memory data—the last setting you used will be saved for your next session, so you don't have to worry about forgetting that perfect temperature you found last time.


High-Grade Design

Designed to be used anywhere and everywhere, the FocusVape Pro S Premium is compact and lightweight at just 180 g. While you may think such a small device is bound to have poor build quality, the robust FocusVape is made with superior materials. Its outer casing is crafted from anodised, aircraft-grade aluminium, ensuring this vaporizer stands up to wear and tear. The deep, combustion-free, ceramic chamber holds a generous 0.5 g of herb—just the right size for an enjoyable solo session. Meanwhile, the mouthpiece is made from a durable Pyrex glass tube, supported by a golden triple filtration system and heat release air tunnel. With its sealed and isolated air path, the FocusVape Pro S Premium produces untainted, flavourful vapour.


This vaporizer is also equipped with an OLED display and two-button control to make adjusting temperature and settings easy. The screen shows the current battery level too, ensuring that your session is never interrupted by an unexpected shut-down.

 

Warranty

All FocusVape Pro S Premium vaporizers sold by MagicVaporizers are completely authentic and backed by a 1-year warranty.

[short_description] =>

More than just your standard portable vaporizer, the FocusVape Pro S Premium boasts equally unique, powerful features you'd expect to find in much more expensive devices. The Premium kit includes the bubbler attachment which replicates the cool and delicious feel of the perfect bong hit. But that's just the tip of this vaporizer's customisability. It also features a precisely adjustable temperature function and an airflow access dial for adjusting vapour density and smoothness. 

The user-replaceable, high-capacity battery keeps sessions going longer, while the device can even be used while the battery is recharging. Combine this with the vaporizer's deep, ceramic chamber that reduces the need for refills and witness the fact that the FocusVape Pro S Premium may be small in stature, but it's big in performance. The sleek, robust design is complemented by a range of useful features, including haptic feedback, setting memory, and auto power-off. 

If taste is the most important factor for you, you'll be pleased to know that the Pyrex glass mouthpiece delivers smooth, flavourful, and comfortable vapour. Thanks to the FocusVape Pro S Premium's isolated air path and high-grade materials, the taste and aroma produced are true to your strain of choice and untainted by volatile compounds. 

Available in Black, Silver and Gun Metal.

) [_storeValuesFlags:protected] => Array ( [meta_title] => 1 [meta_description] => 1 [url_path] => 1 [image_label] => 1 [small_image_label] => 1 [thumbnail_label] => 1 [pro_tag_line] => 1 [bullet_1] => 1 [bullet_2] => 1 [bullet_3] => 1 [price] => 1 [special_price] => 1 [description] => 1 [short_description] => 1 ) [_lockedAttributes:protected] => Array ( ) [_isDeleteable:protected] => 1 [_isReadonly:protected] => [_resourceName:protected] => catalog/product [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [entity_id] => 320 [entity_type_id] => 4 [attribute_set_id] => 4 [type_id] => simple [sku] => ignore-this-54 [has_options] => 1 [required_options] => 1 [created_at] => 2018-01-12 11:23:42 [updated_at] => 2019-08-25 11:37:14 [absolute_price] => 1 [absolute_weight] => 0 [sku_policy] => 0 [name] => FocusVape Pro S Premium [meta_title] => FocusVape Pro S Premium - Pen Vaporizátor buborékoltatóval! [meta_description] => FocusVape Pro S 3200 mAh-s Li-ion akkumulátorral, hőmérsékletszabályozókkal 80-240 °C. Ingyenes szállítás ✔ Magyarország legalacsonyabb árai ✔ Gyors szállítás ✔. [image] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-colors.jpg [small_image] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-sm.jpg [thumbnail] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-thumb.jpg [url_key] => focusvape-pro-s-premium [url_path] => focusvape-pro-s-premium [custom_design] => [page_layout] => [options_container] => container2 [image_label] => Focusvape Pro S Premium - Colours [small_image_label] => Focusvape Pro S Premium - Small [thumbnail_label] => Focusvape Pro S Premium - Thumbnail [country_of_manufacture] => [msrp_enabled] => 2 [msrp_display_actual_price_type] => 4 [gift_message_available] => [size] => 2,3 x 2,3 x 17,2 cm [style] => Black, Silver or Gun Metal [vaporizer_weight] => 180 g [power_source] => 3200mAh Li-ion battery [heating_element] => Ceramic chamber (conduction) [vapor_delivery_method] => Direct / Bubbler [countryofmanufacture] => China [warranty] => 1 year [instock_text] => [cjm_stocktext] => [cjm_ships_in] => [cjm_preordertext] => [product_discount_lab] => [can_vaporize] => 59 [pro_tag_line] => Vizipipa-stílusú gőzképző kiegészítő [bullet_1] => OLED kijelző kétgombos vezérléssel [bullet_2] => Erőteljes, felhasználó által cserélhető 3200mAh Li-ion akkumulátor [bullet_3] => Áthidaló töltés és haptikus visszacsatolás [bestseller_image] => no_selection [price] => 52900.0000 [special_price] => 44900.0000 [cost] => [weight] => [msrp] => [manufacturer] => 72 [status] => 1 [is_recurring] => 0 [visibility] => 4 [enable_googlecheckout] => 1 [tax_class_id] => 9 [remove_compare_link] => 0 [position_bestseller] => [cjm_hideshipdate] => 0 [amxnotif_hide_alert] => 0 [vap_size] => 49 [vap_power] => 51 [vap_delivery] => 55 [vap_temporary] => 57 [is_used_with] => 1 [is_in_bestseller] => 0 [can_vaporize_display] => 68 [description] =>

Főbb jellemzők

 • OLED kijelző kétgombos vezérléssel
 • Erőteljes, felhasználó által cserélhető 3200mAh Li-ion akkumulátor
 • Áthidaló töltés és haptikus visszacsatolás
 • Vizipipa-stílusú gőzképző kiegészítő
 • Kerámia és Pyrex gőzút a tiszta ízekért
 • Robusztus, mégis könnyű
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás 80 °C-tól 240 °C-ig
 • Mély 0,5 g-os kamra a ritkább utántöltésért

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Gőzképző
 • Eredeti Samsung 3,200mAh nagyteljesítményű akkumulátor
 • Micro USB töltőkábel (5 pólusú)
 • Tartalék üveg szipka
 • Csomagolóeszköz
 • Tisztító kefe
 • 3x szűrő fedél

 

Személyre szabható ízhatás

A FocusVape Pro S Premium egyik legfontosabb szempontja az, hogy mennyire könnyű testreszabni az ízkiadást az Ön igényeinek megfelelően. Mint más párologtatós modelleknél, kiválaszthatja, milyen finom vagy durvasággal őrölheti a száraz gyógynövényt a betöltés előtt. A hőt nagy pontossággal is beállíthatja; válasszon bármilyen hőmérsékletet 80 ° C és 240 ° C között 1 ° lépésekben.

 

De a FocusVape nem áll meg ott. Beépített légáram szabályozó szeleppel rendelkezik, amely szabályozza, hogy mennyi friss levegőt von be a fűtőkamrába, és összekeveredik a gyógynövény gőzzel, megváltoztatva az előállított sűrűséget és ízt. A szelepnek három beállítási pozíciója van: válasszon alacsony légáramlást vastag felhők esetén vagy magas légáramlást a legegyszerűbb ütésekhez.

 

Ha ez nem elég testreszabás az Ön számára, akkor a FocusVape Pro S Premium buborékcsomaggal rendelkezik. Könnyen tölthető vízzel, és rápattan rá a készülékre, a buborékcsomag ismétlik a hűsítő érzést, a buborékos hangot és a bong hitét.

 

Nagy teljesítményű

A 160 fokos hőmérsékleti tartomány mellett a FocusVape Pro S Premium számos nagy teljesítményű funkcióval rendelkezik. Ez a vaporizátor egy Samsung 3200 mAh 18650 akkumulátorral működik - az egyik legnagyobb kapacitású akkumulátor a hordozható vaporizátorok piacán. Még jobb, hogy ez az akkumulátor a felhasználó által cserélhető, így bármikor le lehet csatlakoztatni, hogy hosszabb ideig biztosítsa az élettartamát. A készülék áthidaló technológiájának köszönhetően a FocusVape is használható töltés közben.

 

De a nagy teljesítmény nem jelent nagyobb súlyt. A FocusVape mély kamráját könnyű betölteni - csak forgassa el a szájszipka részt, hogy hozzáférhessen. A lejtős élnél a kamra lehetetlenné teszi a túlfolyást. Miután a kamra tele van, a vaporizátor 35 másodperc alatt, gyorsan felmelegszik. A FocusVape hővezetés fűtési rendszere olyan tiszta gőzölést eredményez, amely kevés visszamaradt anyaghoz vezet, így ez a készülék az egyik legkisebb karbantartási igénnyel rendelkezik.

 

A FocusVape Pro S Premium számos funkciója hozzájárul az élmény fokozásához. A vaporizátor biztonsági szempontból megfelelően felépített, automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. Öt perces fűtés és három perces alvó üzemmód után a készülékek leállnak, a túlmelegedés elkerülése érdekében. Ezt kiegészíti a bekapcsolási rezgés, amely lehetővé teszi, hogy érzékeltesse, mikor aktív a FocusVape. A vaporizátor rezeg, amikor elérte a kívánt hőmérsékletet, így nem kell nézegetnie a kijelzőt. Egy másik hasznos funkció, amely megkönnyíti a használatot, a FocusVape Pro S Premium memóriaadatai - a legutóbbi beállítást menti a következő használatokhoz, így nem kell aggódnia, hogy megfeledkezik a tökéletes hőmérsékletről.

 

Csúcsminőségű tervezés

A bárhol és bármikor használható FocusVape Pro S Premium kompakt és könnyű, mindössze 180 g súlyú. Bár azt gondolhatja, hogy egy ilyen kis eszköznek gyenge az építési minősége, ennek ellenére az erős FocusVape kiváló minőségű anyagokból készül. A külső burkolat eloxált, repülőgép minőségű alumíniumból készül, biztosítva ezzel a vaporizátor hosszú ideig való használhatóságát. A mély, égésmentes, kerámia kamra bőséges 0,5 gramm keverék betöltésére alkalmas – mely épp megfelelő a tökéletes felhasználásra. Eközben a szipka tartós Pyrex üvegcsőből készül, amelyet arany hármas szűrőrendszer és hőkibocsátó légcsatornával láttak el. A zárt és szigetelt légjáratával a FocusVape Pro S Premium színtelen, ízes gőzzel kényezteti felhasználóját.

 

Ez a vaporizátor szintén OLED kijelzővel és kétgombos vezérléssel készül, a hőmérséklet és a beállítások egyszerű beállításához. A kijelzőn megjelenik az aktuális akkumulátor töltöttségi szint is, biztosítva, hogy a használatot soha ne szakítsa félbe egy váratlan leállás.

 

Garancia

Minden MagicVaporizer által forgalmazott FocusVape Pro S Premium vaporizátor teljesen hiteles, és egy év garanciával rendelkezik.

[short_description] =>

Többként, mint egy hagyományos hordozható vaporizátor, a FocusVape Pro S Premium ugyanazokat az egyedülálló, nagy teljesítményű funkciókat kínálja, mint amelyeket a sokkal drágább eszközökben találhat. A Premium készlet tartalmazza a gőzképző kiegészítőt - ami a tökéletes szippantás hűvös és finom érzését biztosítja - és ez csak a vaporizátor testreszabhatóságának csúcsa. Pontosan beállítható hőmérsékleti funkcióval és légáramlás hozzáférést biztosító tárcsával rendelkezik a gőz sűrűségének és simaságának beállításához.

A felhasználó által cserélhető, nagy kapacitású akkumulátor folyamatosan biztosítja a használatot. Amikor feltöltésre kerül a sor, az eszköz még az akkumulátor töltése közben is használható. Mindez és a vaporizátor mély, kerámia kamrája, ami csökkenti a utántöltések szükségességét, azt eredményezi, hogy láttatja a FocusVape Pro S Premium kis mérete melletti nagy teljesítményt. A karcsú, robosztus dizájnt számos hasznos funkció egészíti ki, beleértve a haptikus visszacsatolást, a memória beállítást és az automatikus kikapcsolást.

Ha az íz a legfontosabb tényező az Ön számára, akkor örömmel tudatjuk, hogy a Pyrex üveg szájszipkája sima, ízletes és megfelelő gőzt biztosít. A FocusVape Pro S Premium az elszigetelt légcsatornájának és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az íz és az aroma igazodik a választott szárhoz, ill. az illékony vegyületekhez.

Fekete, Ezüst és Fémes Szürke színben kapható.

[meta_keyword] => [custom_layout_update] => [cjm_stockmessage] => [special_from_date] => 2018-01-22 00:00:00 [special_to_date] => [news_from_date] => [news_to_date] => [custom_design_from] => [custom_design_to] => [cjm_expecdate] => [cjm_preorderdate] => [model] => 2019-08-25 11:37:14 [group_price] => Array ( ) [group_price_changed] => 0 [media_gallery] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [value_id] => 1387 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-thumb.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Thumbnail [position] => 1 [disabled] => 1 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Thumbnail [position_default] => 1 [disabled_default] => 1 ) [1] => Array ( [value_id] => 1388 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-colors.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Colours [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Colours [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 ) [2] => Array ( [value_id] => 1392 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-vaporizer.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - With Bubbler [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - With Bubbler [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 ) [3] => Array ( [value_id] => 1391 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-direct.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Direct [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Direct [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 ) [4] => Array ( [value_id] => 1395 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-size.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Size [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Size [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 ) [5] => Array ( [value_id] => 1394 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-included.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Included [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Included [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 ) [6] => Array ( [value_id] => 1390 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-chamber.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Mouthpiece [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 ) [7] => Array ( [value_id] => 1389 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-battery.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Battery [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Battery [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 ) [8] => Array ( [value_id] => 2049 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-sm.jpg [label] => FocusVape Pro S Premium - Small [position] => 11 [disabled] => 1 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Small [position_default] => 11 [disabled_default] => 1 ) ) [values] => Array ( ) ) [tier_price] => Array ( ) [tier_price_changed] => 0 [stock_item] => Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item Object *RECURSION* [is_in_stock] => 1 [is_salable] => [category_ids] => Array ( [0] => 7 [1] => 40 [2] => 44 [3] => 59 ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => entity_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_customerGroupId:protected] => [_processIndexEvents:protected] => 1 [_resourceName:protected] => cataloginventory/stock_item [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => cataloginventory/stock_item_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [item_id] => 320 [product_id] => 320 [stock_id] => 1 [qty] => -1.0000 [min_qty] => 0.0000 [use_config_min_qty] => 1 [is_qty_decimal] => 0 [backorders] => 0 [use_config_backorders] => 1 [min_sale_qty] => 1.0000 [use_config_min_sale_qty] => 1 [max_sale_qty] => 0.0000 [use_config_max_sale_qty] => 1 [is_in_stock] => 0 [low_stock_date] => 2019-08-25 11:37:15 [notify_stock_qty] => [use_config_notify_stock_qty] => 1 [manage_stock] => 0 [use_config_manage_stock] => 0 [stock_status_changed_auto] => 1 [use_config_qty_increments] => 1 [qty_increments] => 0.0000 [use_config_enable_qty_inc] => 1 [enable_qty_increments] => 0 [is_decimal_divided] => 0 [type_id] => simple [stock_status_changed_automatically] => 1 [use_config_enable_qty_increments] => 1 [product_name] => FocusVape Pro S Premium [store_id] => 16 [product_type_id] => simple [product_status_changed] => 1 [product_changed_websites] => [stock_qty] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [item_id] => 320 [product_id] => 320 [stock_id] => 1 [qty] => -1.0000 [min_qty] => 0.0000 [use_config_min_qty] => 1 [is_qty_decimal] => 0 [backorders] => 0 [use_config_backorders] => 1 [min_sale_qty] => 1.0000 [use_config_min_sale_qty] => 1 [max_sale_qty] => 0.0000 [use_config_max_sale_qty] => 1 [is_in_stock] => 0 [low_stock_date] => 2019-08-25 11:37:15 [notify_stock_qty] => [use_config_notify_stock_qty] => 1 [manage_stock] => 0 [use_config_manage_stock] => 0 [stock_status_changed_auto] => 1 [use_config_qty_increments] => 1 [qty_increments] => 0.0000 [use_config_enable_qty_inc] => 1 [enable_qty_increments] => 0 [is_decimal_divided] => 0 [type_id] => simple [stock_status_changed_automatically] => 1 [use_config_enable_qty_increments] => 1 ) [_idFieldName:protected] => item_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( [stock_status_changed_automatically] => stock_status_changed_auto [use_config_enable_qty_increments] => use_config_enable_qty_inc ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( [stock_status_changed_automatically] => stock_status_changed_auto [use_config_enable_qty_increments] => use_config_enable_qty_inc [stock_status_changed_auto] => stock_status_changed_automatically [use_config_enable_qty_inc] => use_config_enable_qty_increments ) ) [is_in_stock] => 1 [is_salable] => [website_ids] => Array ( [0] => 1 [1] => 2 [2] => 3 [3] => 4 [4] => 5 [5] => 6 [6] => 7 [7] => 8 [8] => 9 [9] => 10 [10] => 11 [11] => 12 [12] => 13 [13] => 14 [14] => 16 [15] => 17 [16] => 18 [17] => 19 [18] => 20 [19] => 21 [20] => 22 [21] => 23 [22] => 24 [23] => 25 ) [request_path] => focusvape-pro-s-premium [final_price] => 44900.0000 [tax_percent] => 19 [_cache_instance_store_filter] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store [_eventObject:protected] => store [_priceFilter:protected] => [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => website [_eventObject:protected] => website [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [currency/options/base] => HUF ) [_groups:protected] => Array ( [18] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object *RECURSION* [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_groupIds:protected] => Array ( [18] => 18 ) [_groupsCount:protected] => 1 [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultGroup:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object *RECURSION* [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_isCanDelete:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Website:private] => [_resourceName:protected] => core/website [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/website_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [website_id] => 16 [code] => hungary [name] => .hu [sort_order] => 0 [default_group_id] => 18 [is_default] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [website_id] => 16 [code] => hungary [name] => .hu [sort_order] => 0 [default_group_id] => 18 [is_default] => 0 ) [_idFieldName:protected] => website_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_group:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => website [_eventObject:protected] => website [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [currency/options/base] => HUF ) [_groups:protected] => Array ( [18] => Mage_Core_Model_Store_Group Object *RECURSION* ) [_groupIds:protected] => Array ( [18] => 18 ) [_groupsCount:protected] => 1 [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultGroup:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object *RECURSION* [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_isCanDelete:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Website:private] => [_resourceName:protected] => core/website [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/website_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [website_id] => 16 [code] => hungary [name] => .hu [sort_order] => 0 [default_group_id] => 18 [is_default] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [website_id] => 16 [code] => hungary [name] => .hu [sort_order] => 0 [default_group_id] => 18 [is_default] => 0 ) [_idFieldName:protected] => website_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [web/secure/base_url] => https://magicvaporizers.hu/ [web/secure/use_in_adminhtml] => 1 [web/secure/use_in_frontend] => 1 [web/url/use_store] => 0 [web/unsecure/base_url] => https://magicvaporizers.hu/ [web/seo/use_rewrites] => 1 [web/unsecure/base_link_url] => https://magicvaporizers.hu/ [web/secure/base_link_url] => https://magicvaporizers.hu/ [general/locale/code] => hu_HU [web/session/use_frontend_sid] => 0 [ewpagecache/misc/frontend_cookie_name] => frontend [ewpagecache/misc/session_param_name] => SID [general/country/allow] => AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IS,IE,IT,JE,LV,LI,LT,LU,MT,MC,NL,NO,PL,PT,RO,SM,SK,SI,ES,SE,CH,GB,AX [web/routers/admin/area] => admin [web/routers/admin/class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin [web/routers/admin] => Array ( [area] => admin [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin ) [web/routers/standard/area] => frontend [web/routers/standard/class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard [web/routers/standard] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard ) [web/routers/install/area] => frontend [web/routers/install/class] => Mage_Install_Controller_Router_Install [web/routers/install] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Install_Controller_Router_Install ) [web/routers] => Array ( [admin] => Array ( [area] => admin [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin ) [standard] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard ) [install] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Install_Controller_Router_Install ) ) [ewpagecache/general/secondary_cache_enabled] => 0 [web/url/redirect_to_base] => 301 [web/cookie/cookie_lifetime] => 86400 [web/cookie/cookie_path] => [web/cookie/cookie_domain] => [web/cookie/cookie_httponly] => 1 [design/package/ua_regexp] => a:0:{} [design/package/name] => default [design/theme/locale] => [design/theme/default] => default [design/theme/default_ua_regexp] => a:0:{} [dev/translate_inline/active] => 0 [system/external_page_cache/enabled] => 0 [persistent/options/enabled] => 0 [customer/account_share/scope] => 0 [persistent/options/shopping_cart] => 1 [ewpagecache_developer/general/log_enabled] => 0 [ewpagecache_tagging/general/enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/enable_customer_groups] => 0 [mageworx_catalog/customoptions/inventory_enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/hide_out_of_stock_options] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/dependent_enabled] => 1 [catalog/frontend/flat_catalog_product] => 1 [tax/calculation/price_includes_tax] => 1 [tax/display/type] => 2 [cataloginventory/item_options/manage_stock] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/assigned_product_attributes] => 2 [mageworx_catalog/customoptions/special_price_enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/tier_price_enabled] => 0 [general/locale/timezone] => Europe/Warsaw [snippets/system/breadcrumbs_detailed] => 0 [snippets/system/breadcrumbs] => 0 [snippets/general/enabled] => 1 [design/theme/layout] => default [design/theme/layout_ua_regexp] => a:0:{} [b2b/default/status] => 0 [ewminify/general/filemtime_enabled] => 1 [ewminify_advanced/custom_path/slug] => extendware/ewminify [web/secure/base_js_url] => https://magicvaporizers.hu/js/ [catalog/seo/site_map] => 1 [catalog/seo/search_terms] => 1 [advanced/modules_disable_output/Mage_Checkout] => 0 [firecheckout/general/enabled] => 1 [contacts/contacts/enabled] => 1 [advancedcompare/noreload/enablenorealod] => 0 [advancedcompare/general/removecompare] => 0 [currencymanager/general/enabled] => 1 [outofstocknotify/general/enabled] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_overwrite] => 1 [snippets/products/enabled] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_markup] => rdf [snippets/system/sitelinkssearch] => 1 [snippets/system/sitename] => 1 [snippets/system/sitename_name] => MagicVaporizers [snippets/system/sitename_alternate] => [snippets/system/organization] => 0 [snippets/system/localbusiness] => 0 [snippets/system/ratings] => 0 [catalog/seo/title_separator] => - [design/head/title_prefix] => [design/head/title_suffix] => [catalog/seo/product_canonical_tag] => 1 [sales/msrp/enabled] => 0 [customer/create_account/confirm] => 0 [catalog/review/allow_guest] => 1 [catalog/productalert/allow_price] => 0 [catalog/productalert/allow_stock] => 0 [mageworx_catalog/customoptions/enabled] => 1 [snippets/products/type] => json [design/theme/template] => default [design/theme/template_ua_regexp] => a:0:{} [outofstocknotify/products/simple_enabled] => 1 [outofstocknotify/products/simple_design] => block [customer/startup/redirect_dashboard] => 0 [outofstocknotify/products/config_enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/enable_image_mode] => 1 [advanced/modules_disable_output/Mage_Page] => 0 [ewpagecache_advanced/injectors/list] => a:10:{s:17:"_1372377691043_43";a:2:{s:9:"block_key";s:21:"checkout/cart_sidebar";s:12:"injector_key";s:21:"checkout_cart_sidebar";}s:18:"_1372377693789_789";a:2:{s:9:"block_key";s:31:"catalog/product_compare_sidebar";s:12:"injector_key";s:31:"catalog_product_compare_sidebar";}s:18:"_1372377694370_370";a:2:{s:9:"block_key";s:25:"wishlist/customer_sidebar";s:12:"injector_key";s:25:"wishlist_customer_sidebar";}s:18:"_1372377695115_115";a:2:{s:9:"block_key";s:22:"reports/product_viewed";s:12:"injector_key";s:22:"reports_product_viewed";}s:18:"_1372377695919_919";a:2:{s:9:"block_key";s:24:"reports/product_compared";s:12:"injector_key";s:24:"reports_product_compared";}s:18:"_1372377765490_490";a:2:{s:9:"block_key";s:15:"poll/activePoll";s:12:"injector_key";s:15:"poll_activePoll";}s:18:"_1372377767171_171";a:2:{s:9:"block_key";s:21:"sales/reorder_sidebar";s:12:"injector_key";s:21:"sales_reorder_sidebar";}s:18:"_1372377790520_520";a:2:{s:9:"block_key";s:14:"wishlist/links";s:12:"injector_key";s:14:"wishlist_links";}s:18:"_1421443052517_517";a:2:{s:9:"block_key";s:28:"persistent/header_additional";s:12:"injector_key";s:28:"persistent_header_additional";}s:16:"_1430244690006_6";a:2:{s:9:"block_key";s:22:"checkout/cart_minicart";s:12:"injector_key";s:22:"checkout_cart_minicart";}} [ewpagecache_tagging/autotagging/block_tags] => a:2:{s:18:"_1376330540589_589";a:2:{s:9:"block_key";s:19:"catalog/product_new";s:4:"tags";s:8:"newblock";}s:18:"_1376332342400_400";a:2:{s:9:"block_key";s:26:"catalog/product_widget_new";s:4:"tags";s:8:"newblock";}} [ewminify_files/frontend_blocks/enabled] => 0 [design/head/default_media_type] => text/html [design/head/default_charset] => utf-8 [design/head/default_keywords] => [design/head/default_robots] => INDEX,FOLLOW [design/head/shortcut_icon] => default/favicon.ico [web/secure/base_media_url] => https://magicvaporizers.hu/media/ [ewminify_files/frontend_files/defer_js_enabled] => 0 [design/theme/skin] => default [design/theme/skin_ua_regexp] => a:0:{} [web/secure/base_skin_url] => https://magicvaporizers.hu/skin/ [ewminify_files/frontend_files/css_compressor] => csscompressor [ewminify_files/frontend_files/regexp_filters] => a:1:{s:18:"_1401393069101_101";a:1:{s:6:"regexp";s:30:"/(?:checkout|paypal|onepage)/i";}} [ewminify_files/frontend_files/merge_css] => always [ewminify_files/frontend_files/file_merge_exceptions] => a:0:{} [ewminify_advanced/custom_path/js] => js [ewminify/general/java_path] => /usr/bin/java [ewminify/general/php_path] => /usr/bin/php [ewminify/general/execution_mode] => internal [ewminify/general/rewrites_enabled] => 0 [ewminify_files/frontend_files/js_compressor] => none [ewminify_files/frontend_files/merge_js] => never [advanced/modules_disable_output/Mage_Core] => 0 [general/country/optional_zip_countries] => HK,IE,MO,PA [reviewemail/config/orders_block] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/price_prefix_enabled] => 0 [advanced/modules_disable_output/ET_CurrencyManager] => 0 [web/session/use_remote_addr] => 1 [web/session/use_http_via] => 0 [web/session/use_http_x_forwarded_for] => 1 [web/session/use_http_user_agent] => 1 [currency/options/default] => HUF [currency/options/allow] => HUF [currency/options/base] => HUF [currencymanager/general/excludecheckout] => 0 [currencymanager/general/enabledadm] => 0 [currencymanager/general/input_admin] => 0 [currencymanager/general/cutzerodecimal] => 1 [currencymanager/general/cutzerodecimal_suffix] => [currencymanager/general/precision] => 0 [currencymanager/general/position] => 8 [currencymanager/general/display] => 2 [currencymanager/general/min_decimal_count] => 0 [currencymanager/general/zerotext] => [currencymanager/general/symbolreplace] => a:9:{s:8:"currency";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:9:"precision";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:17:"min_decimal_count";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:14:"cutzerodecimal";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:21:"cutzerodecimal_suffix";a:2:{i:0;s:2:",-";i:1;s:2:",-";}s:8:"position";a:2:{i:0;s:1:"8";i:1;s:1:"8";}s:7:"display";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:6:"symbol";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:8:"zerotext";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}} [currencymanager/general] => Array ( [enabled] => 1 [excludecheckout] => 0 [enabledadm] => 0 [input_admin] => 0 [cutzerodecimal] => 1 [cutzerodecimal_suffix] => [precision] => 0 [position] => 8 [display] => 2 [min_decimal_count] => 0 [zerotext] => [symbolreplace] => a:9:{s:8:"currency";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:9:"precision";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:17:"min_decimal_count";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:14:"cutzerodecimal";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:21:"cutzerodecimal_suffix";a:2:{i:0;s:2:",-";i:1;s:2:",-";}s:8:"position";a:2:{i:0;s:1:"8";i:1;s:1:"8";}s:7:"display";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:6:"symbol";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:8:"zerotext";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}} ) [advanced/modules_disable_output/Magmodules_Snippets] => 0 [advanced/modules_disable_output/MagicToolbox_MagicZoomPlus] => 0 [snippets/products/description] => 1 [snippets/products/description_attribute] => short_description [snippets/products/description_lenght] => 0 [design/watermark/small_image_imageOpacity] => [design/watermark/small_image_position] => stretch [design/watermark/small_image_size] => [snippets/products/prices] => [tax/calculation/based_on] => shipping [tax/defaults/country] => SE [tax/defaults/region] => 0 [tax/defaults/postcode] => * [customer/create_account/default_group] => 1 [currency/options/customsymbol] => a:1:{s:3:"SEK";s:2:"kr";} [snippets/products/seller] => MagicVaporizers [snippets/products/mulitple_currencies] => 0 [snippets/products/stock] => 1 [snippets/products/condition] => 1 [snippets/products/condition_default] => new [snippets/products/reviews] => 1 [snippets/products/reviews_source] => [snippets/products/reviews_metric] => 5 [snippets/products/reviews_type] => reviews [snippets/products/attributes] => a:4:{s:26:"availability_5829f5a43934f";a:3:{s:4:"type";s:5:"brand";s:6:"source";s:12:"manufacturer";s:10:"input_type";s:6:"select";}s:26:"availability_5829f5a4393d3";a:3:{s:4:"type";s:5:"color";s:6:"source";s:5:"style";s:10:"input_type";s:4:"text";}s:26:"availability_5829f5a43944b";a:3:{s:4:"type";s:5:"model";s:6:"source";s:12:"ascent_style";s:10:"input_type";s:6:"select";}s:26:"availability_5829f5a4394c1";a:3:{s:4:"type";s:3:"sku";s:6:"source";s:3:"sku";s:10:"input_type";s:4:"text";}} [snippets/products/cus_attributes] => a:0:{} [design/head/includes] => [advanced/modules_disable_output/Mage_GoogleAnalytics] => 0 [google/analytics/account] => UA-41848678-17 [google/analytics/active] => 1 [web/cookie/cookie_restriction] => 0 [web/browser_capabilities/javascript] => 1 [design/head/demonotice] => 0 [design/header/logo_alt] => MagicVaporizers [design/header/logo_src] => images/logo.png [advanced/modules_disable_output/Mage_Cms] => 0 [advanced/modules_disable_output/TM_FireCheckout] => 0 [checkout/sidebar/display] => 1 [checkout/sidebar/count] => 3 [tax/calculation/apply_after_discount] => 0 [tax/calculation/discount_tax] => 0 [sales/totals_sort/discount] => 20 [sales/totals_sort/grand_total] => 100 [sales/totals_sort/shipping] => 30 [sales/totals_sort/subtotal] => 10 [sales/totals_sort/tax] => 40 [sales/totals_sort/weee] => 50 [sales/totals_sort] => Array ( [discount] => 20 [grand_total] => 100 [shipping] => 30 [subtotal] => 10 [tax] => 40 [weee] => 50 ) [tax/cart_display/grandtotal] => 1 [tax/cart_display/zero_tax] => 1 [tax/cart_display/subtotal] => 2 [onestepcheckout/general/active] => 0 [onestepcheckout/general/checkout_title] => MagicVaporizers Checkout [onestepcheckout/general/checkout_description] => Please fill in the fields below and click Place order to complete your purchase! [onestepcheckout/general/show_shipping_address] => 0 [onestepcheckout/general/country_id] => DE [onestepcheckout/general/default_payment] => [onestepcheckout/general/default_shipping] => internationalshipping [onestepcheckout/general/postcode] => [onestepcheckout/general/region_id] => 0 [onestepcheckout/general/city] => [onestepcheckout/general/use_for_disabled_fields] => 1 [onestepcheckout/general/hide_shipping_method] => 1 [onestepcheckout/general/page_layout] => 3columns [onestepcheckout/field_management/show_city] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_zipcode] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_company] => 0 [onestepcheckout/field_management/show_fax] => 0 [onestepcheckout/field_management/show_telephone] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_region] => 1 [onestepcheckout/general/show_comment] => 0 [onestepcheckout/general/show_newsletter] => 1 [onestepcheckout/general/show_discount] => 1 [onestepcheckout/general/newsletter_default_checked] => 1 [onestepcheckout/field_management/enable_giftmessage] => 0 [onestepcheckout/checkout_mode/show_login_link] => 0 [onestepcheckout/checkout_mode/enable_registration] => 1 [onestepcheckout/checkout_mode/allow_guest] => 1 [onestepcheckout/checkout_mode/login_link_title] => Already have an account? Click here to login [onestepcheckout/ajax_update/enable_ajax] => 1 [onestepcheckout/ajax_update/ajax_fields] => country,postcode,state/region,city [onestepcheckout/ajax_update/update_payment] => 1 [onestepcheckout/ajax_update/reload_payment] => 2 [onestepcheckout/terms_conditions/enable_terms] => 0 [onestepcheckout/terms_conditions/term_html] => [onestepcheckout/terms_conditions/term_width] => 400 [onestepcheckout/terms_conditions/term_height] => 250 [onestepcheckout/order_notification/enable_notification] => 0 [onestepcheckout/order_notification/notification_email] => [onestepcheckout/giftwrap/enable_giftwrap] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_Catalog] => 0 [snippets/system/breadcrumbs_custom] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_customname] => MagicVaporizers [tax/weee/enable] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_CatalogInventory] => 0 [tax/weee/apply_vat] => 0 [tax/weee/display] => 0 [catalog/frontend/parse_url_directives] => 1 [design/watermark/image_imageOpacity] => [design/watermark/image_position] => stretch [design/watermark/image_size] => [design/watermark/thumbnail_imageOpacity] => [design/watermark/thumbnail_position] => stretch [design/watermark/thumbnail_size] => [cataloginventory/item_options/enable_qty_increments] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_ProductAlert] => 0 [advanced/modules_disable_output/Magmodules_Outofstocknotify] => 0 ) [_configCacheBaseNodes:protected] => Array ( [0] => catalog/price/scope [1] => web/secure/base_url [2] => web/secure/use_in_adminhtml [3] => web/secure/use_in_frontend [4] => web/url/use_store [5] => web/unsecure/base_url [6] => web/seo/use_rewrites [7] => web/unsecure/base_link_url [8] => web/secure/base_link_url [9] => general/locale/code ) [_dirCache:protected] => Array ( ) [_urlCache:protected] => Array ( ) [_baseUrlCache:protected] => Array ( [web/true] => https://magicvaporizers.hu/ [link/null] => https://magicvaporizers.hu/ [link/true] => https://magicvaporizers.hu/ [web/null] => https://magicvaporizers.hu/ [js/null] => https://magicvaporizers.hu/js/ [link/false] => https://magicvaporizers.hu/ [media/null] => https://magicvaporizers.hu/media/ [skin/null] => https://magicvaporizers.hu/skin/ ) [_session:protected] => Mage_Core_Model_Session Object ( [_skipSessionIdFlag:protected] => [_data:protected] => Array ( [_session_validator_data] => Array ( [remote_addr] => 18.184.185.146 [http_via] => 1.1 32e3b86ae254a231182567c0124af893.cloudfront.net (CloudFront) [http_x_forwarded_for] => 18.184.185.146 [http_user_agent] => EWCrawler [session_expire_timestamp] => 1586205410 ) [session_hosts] => Array ( [magicvaporizers.hu] => 1 ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_isAdminSecure:protected] => [_isFrontSecure:protected] => 1 [_frontendName:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store:private] => [_resourceName:protected] => core/store [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [store_id] => 16 [code] => hungary [website_id] => 16 [group_id] => 18 [name] => .hu [sort_order] => 0 [is_active] => 1 [available_currency_codes] => Array ( [0] => HUF ) [do_not_round_et] => [base_currency] => ET_CurrencyManager_Model_Currency Object ( [_filter:protected] => [_rates:protected] => Array ( [HUF] => 1 ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => directory/currency [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => directory/currency_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [currency_code] => HUF ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [current_currency] => ET_CurrencyManager_Model_Currency Object ( [_filter:protected] => [_rates:protected] => [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => directory/currency [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => directory/currency_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [currency_code] => HUF ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [store_id] => 16 [code] => hungary [website_id] => 16 [group_id] => 18 [name] => .hu [sort_order] => 0 [is_active] => 1 ) [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [media_gallery_images] => Varien_Data_Collection Object ( [_items:protected] => Array ( [1388] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1388 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-colors.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Colours [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Colours [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-colors.jpg [id] => 1388 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-colors.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1392] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1392 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-vaporizer.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - With Bubbler [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - With Bubbler [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-vaporizer.jpg [id] => 1392 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-vaporizer.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1391] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1391 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-direct.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Direct [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Direct [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-direct.jpg [id] => 1391 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-direct.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1395] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1395 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-size.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Size [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Size [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-size.jpg [id] => 1395 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-size.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1394] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1394 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-included.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Included [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Included [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-included.jpg [id] => 1394 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-included.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1390] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1390 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-chamber.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Mouthpiece [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-chamber.jpg [id] => 1390 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-chamber.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1389] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1389 [file] => /f/o/focusvape-pro-s-premium-battery.jpg [label] => Focusvape Pro S Premium - Battery [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => FocusVape Pro S Premium - Battery [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-battery.jpg [id] => 1389 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/f/o/focusvape-pro-s-premium-battery.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_itemObjectClass:protected] => Varien_Object [_orders:protected] => Array ( ) [_filters:protected] => Array ( ) [_isFiltersRendered:protected] => [_curPage:protected] => 1 [_pageSize:protected] => [_totalRecords:protected] => [_isCollectionLoaded:protected] => [_cacheKey:protected] => [_cacheTags:protected] => Array ( ) [_cacheLifetime:protected] => 86400 [_flags:protected] => Array ( ) ) )
Értesítsen, ha újra készletre kerül a termék
Betöltés...

44 900 Ft

52 900 Ft Spóroljon 8 000 Ft

4.3
Olvasás 42 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Többként, mint egy hagyományos hordozható vaporizátor, a FocusVape Pro S Premium ugyanazokat az egyedülálló, nagy teljesítményű funkciókat kínálja, mint amelyeket a sokkal drágább eszközökben találhat. A Premium készlet tartalmazza a gőzképző kiegészítőt - ami a tökéletes szippantás hűvös és finom érzését biztosítja - és ez csak a vaporizátor testreszabhatóságának csúcsa. Pontosan beállítható hőmérsékleti funkcióval és légáramlás hozzáférést biztosító tárcsával rendelkezik a gőz sűrűségének és simaságának beállításához.


A felhasználó által cserélhető, nagy kapacitású akkumulátor folyamatosan biztosítja a használatot. Amikor feltöltésre kerül a sor, az eszköz még az akkumulátor töltése közben is használható. Mindez és a vaporizátor mély, kerámia kamrája, ami csökkenti a utántöltések szükségességét, azt eredményezi, hogy láttatja a FocusVape Pro S Premium kis mérete melletti nagy teljesítményt. A karcsú, robosztus dizájnt számos hasznos funkció egészíti ki, beleértve a haptikus visszacsatolást, a memória beállítást és az automatikus kikapcsolást.


Ha az íz a legfontosabb tényező az Ön számára, akkor örömmel tudatjuk, hogy a Pyrex üveg szájszipkája sima, ízletes és megfelelő gőzt biztosít. A FocusVape Pro S Premium az elszigetelt légcsatornájának és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az íz és az aroma igazodik a választott szárhoz, ill. az illékony vegyületekhez.


Fekete, Ezüst és Fémes Szürke színben kapható.

Főbb jellemzők

 • OLED kijelző kétgombos vezérléssel
 • Erőteljes, felhasználó által cserélhető 3200mAh Li-ion akkumulátor
 • Áthidaló töltés és haptikus visszacsatolás
 • Vizipipa-stílusú gőzképző kiegészítő
 • Kerámia és Pyrex gőzút a tiszta ízekért
 • Robusztus, mégis könnyű
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás 80 °C-tól 240 °C-ig
 • Mély 0,5 g-os kamra a ritkább utántöltésért

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Gőzképző
 • Eredeti Samsung 3,200mAh nagyteljesítményű akkumulátor
 • Micro USB töltőkábel (5 pólusú)
 • Tartalék üveg szipka
 • Csomagolóeszköz
 • Tisztító kefe
 • 3x szűrő fedél

 

Személyre szabható ízhatás

A FocusVape Pro S Premium egyik legfontosabb szempontja az, hogy mennyire könnyű testreszabni az ízkiadást az Ön igényeinek megfelelően. Mint más párologtatós modelleknél, kiválaszthatja, milyen finom vagy durvasággal őrölheti a száraz gyógynövényt a betöltés előtt. A hőt nagy pontossággal is beállíthatja; válasszon bármilyen hőmérsékletet 80 ° C és 240 ° C között 1 ° lépésekben.

 

De a FocusVape nem áll meg ott. Beépített légáram szabályozó szeleppel rendelkezik, amely szabályozza, hogy mennyi friss levegőt von be a fűtőkamrába, és összekeveredik a gyógynövény gőzzel, megváltoztatva az előállított sűrűséget és ízt. A szelepnek három beállítási pozíciója van: válasszon alacsony légáramlást vastag felhők esetén vagy magas légáramlást a legegyszerűbb ütésekhez.

 

Ha ez nem elég testreszabás az Ön számára, akkor a FocusVape Pro S Premium buborékcsomaggal rendelkezik. Könnyen tölthető vízzel, és rápattan rá a készülékre, a buborékcsomag ismétlik a hűsítő érzést, a buborékos hangot és a bong hitét.

 

Nagy teljesítményű

A 160 fokos hőmérsékleti tartomány mellett a FocusVape Pro S Premium számos nagy teljesítményű funkcióval rendelkezik. Ez a vaporizátor egy Samsung 3200 mAh 18650 akkumulátorral működik - az egyik legnagyobb kapacitású akkumulátor a hordozható vaporizátorok piacán. Még jobb, hogy ez az akkumulátor a felhasználó által cserélhető, így bármikor le lehet csatlakoztatni, hogy hosszabb ideig biztosítsa az élettartamát. A készülék áthidaló technológiájának köszönhetően a FocusVape is használható töltés közben.

 

De a nagy teljesítmény nem jelent nagyobb súlyt. A FocusVape mély kamráját könnyű betölteni - csak forgassa el a szájszipka részt, hogy hozzáférhessen. A lejtős élnél a kamra lehetetlenné teszi a túlfolyást. Miután a kamra tele van, a vaporizátor 35 másodperc alatt, gyorsan felmelegszik. A FocusVape hővezetés fűtési rendszere olyan tiszta gőzölést eredményez, amely kevés visszamaradt anyaghoz vezet, így ez a készülék az egyik legkisebb karbantartási igénnyel rendelkezik.

 

A FocusVape Pro S Premium számos funkciója hozzájárul az élmény fokozásához. A vaporizátor biztonsági szempontból megfelelően felépített, automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. Öt perces fűtés és három perces alvó üzemmód után a készülékek leállnak, a túlmelegedés elkerülése érdekében. Ezt kiegészíti a bekapcsolási rezgés, amely lehetővé teszi, hogy érzékeltesse, mikor aktív a FocusVape. A vaporizátor rezeg, amikor elérte a kívánt hőmérsékletet, így nem kell nézegetnie a kijelzőt. Egy másik hasznos funkció, amely megkönnyíti a használatot, a FocusVape Pro S Premium memóriaadatai - a legutóbbi beállítást menti a következő használatokhoz, így nem kell aggódnia, hogy megfeledkezik a tökéletes hőmérsékletről.

 

Csúcsminőségű tervezés

A bárhol és bármikor használható FocusVape Pro S Premium kompakt és könnyű, mindössze 180 g súlyú. Bár azt gondolhatja, hogy egy ilyen kis eszköznek gyenge az építési minősége, ennek ellenére az erős FocusVape kiváló minőségű anyagokból készül. A külső burkolat eloxált, repülőgép minőségű alumíniumból készül, biztosítva ezzel a vaporizátor hosszú ideig való használhatóságát. A mély, égésmentes, kerámia kamra bőséges 0,5 gramm keverék betöltésére alkalmas – mely épp megfelelő a tökéletes felhasználásra. Eközben a szipka tartós Pyrex üvegcsőből készül, amelyet arany hármas szűrőrendszer és hőkibocsátó légcsatornával láttak el. A zárt és szigetelt légjáratával a FocusVape Pro S Premium színtelen, ízes gőzzel kényezteti felhasználóját.

 

Ez a vaporizátor szintén OLED kijelzővel és kétgombos vezérléssel készül, a hőmérséklet és a beállítások egyszerű beállításához. A kijelzőn megjelenik az aktuális akkumulátor töltöttségi szint is, biztosítva, hogy a használatot soha ne szakítsa félbe egy váratlan leállás.

 

Garancia

Minden MagicVaporizer által forgalmazott FocusVape Pro S Premium vaporizátor teljesen hiteles, és egy év garanciával rendelkezik.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó FocusVape
Méret (hossz, szélesség, magasság) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Vaporizátor súly 180 g
Stílus Black, Silver or Gun Metal
Áramforrás 3200mAh Li-ion battery
Melegítők Ceramic chamber (conduction)
Párologtatási mód Direct / Bubbler
Gyártási ország China
Garancia 1 year

Az alábbi értékelései:FocusVape Pro S Premium

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:42 értékelés
 • 5 Star
   26
 • 4 Star
   10
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   2
 • 1 Star
   2

Verry impressed

Swisch
Well i have to say the focus vape pro s is remarkable just had my first session didnt bother with the the normal mouthpiece i went straight for the bubbler n man it produces i wil say one thing helpfull though iff you want clouds remember to pack the herb down tight iff you just fill it and its loose you wont get what your afrer hopefully this will help some of you overall really good quality well made vapor with outstanding performance deffinatly worth every penny i would advise this to anyone and the customer care team are very helpfull to thumbs up magicvaporizers

Wow

Bradles
Wow super quick delivery thanks guys will be writing another review once ive used it thumbs up from me so far

Great purchase!

kozake
Appearance wise, the FocusVape Pro is beautiful. It is a bit bigger than most pen vaporizers but that’s not really a big issue. Looks and feels very nice, and still is at a good size. Favorite par of it is the large ceramic heating chamber which just takes vapor quality at an a different level. No joke, vaping is more enjoyable with this unit because of the materials used to build it. No plastic taste and no contaminants are able to affect the taste. Result is a pure and smooth vapor quality that will leave you with no regrets!

Enjoyable

Kocik
The FocusVape Pro is a beautiful, portable and convenient product. Nothing much to complain about except that the charging time of the its battery is quite long. Battery life is decent but when it does die out and you have to charge it, it takes quite a while. This is just minor because battery is replaceable and you can still use the vape while one battery is charging. I suggest buying a few spare batteries so you have three or more ready when you need it. Other than that, this pen vape is smart and beautiful, and produces among the purest vapor quality.

Simple and beautiful

Kronos
So many good things about the FocusVape Pro! Looking at its built, I can easily tell that it is a solid and reliable vape. Has good weight that is just perfect for your hands. Silicon gel makes it less resistant to scratch and easier for users to hold. Glass mouthpiece removes the metallic taste you get from other vapes. Also very easy to load and easy to use. No more of those fancy optional apps that connect your vape to your phone via bluetooth, which just complicates things honestly and in my experience, doesn’t really work (yes I installed and uninstalled already). So l really love it that this vape comes back to the basics with new, useful features.

Terrific vape

jaapa
One of the best vaporizers I have used. Very easy to use, also perfect for newbies. First impression after getting it and removing it from the package is that it is very well-built. It has good weight and portable enough. Not the same as others pen vapes because the FocusVape is a bit bigger in comparison, but I think this is the right size for me. It is manually operated but because it is easy to use, there’s really no problem with it. It has 6 temperature settings and a beautiful OLED display screen which sets it above other vapes. Loved this purchase!

Underwhelming

Token
I think I might be better off with a different vaporizer. I’m sure the FocusVape Pro S Premium have its own unique features but I’m really too stumped about the long charging time and the difficulty I go through when cleaning. Oil builds up in the pipe and chamber quite fast, usual cleaning methods cleans the mouthpiece just fine but still have difficulty with the chamber. The long charging time is remedied by having spare batteries, so I hope they introduce a detachable chamber as well to solve the tricky cleaning problem. Needs improvements, definitely could be better.

HIGHly recommended

Mr Spice
No complaints here, only a very satisfied customer. Honestly, one of the best portable dry herb vapes I have used and owned. Sweet bubbler. Excellent vapor quality, great cloud production and really good battery capacity. Battery is also replaceable so you can use it while on the go. Size is also very convenient and very good, fits easily in the bag. So happy I made the purchase and I have been talking about this to my friends actually. They tried it and we all think it is really a quality vape. Flavor and smoothness is perfect. Want a portable quality vape? Get the FocusVape Pro S.

So-so

Taploni
Decided to go with the FocusVape Premium because of its very good feedback, but I have to say I’m not really happy with it. One issue which I think is very important for all vapes in the market is how well insulated it is, especially because I like turning it at maximum temp. I noticed the vape can get a bit too hot to hold after prolonged use, which was a very big turn-off for me. Have no problem with the size and I even loved its vapor, but what use is it if I can’t finish a session properly because the unit gets too hot? Hope they can fix this.

Good but hot

Deanial
I use the FocusVape pro at high temperature, which goes at around 240 celsius. It gives me maximum flavor and really good clouds. I love it so much, though I feel that sometimes, it does get a bit hot. Nothing too uncomfortable but it is a sign of worry. I’ve used it for weeks now and I since I use it daily, I’m worried it might damage the device soon. Have tried it in mid temp and it is still good, but for me, this unit give the most flavorful at high temp. In any case, love this device.

1 - 10 termék, Összesen:42

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: FocusVape Pro S Premium

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *