Helyhez kötött vaporizerek párologtatók kannabiszhoz

Helyhez kötött vaporizerek

Legtöbbször inkább otthon tölti idejét? Akkor egy helyhez kötött vaporizer jól fogja szolgálni Önt. Ezeknek a praktikus készülékeknek köszönhetően nem kell aggódnia az akkumulátor töltése vagy a cipelése miatt. Ehelyett egyszerűen csatlakoztassa, és élvezze a legjobb minőségű gőzölést!

Az olyan lehetőségekkel, mint a Volcano Classic vagy az Arizer Extreme Q, a saját lakása kényelmében élvezheti a vaporizer használatát. Ha készen áll arra, hogy felfedezze, mi teszi az asztali vaporizereket olyan vonzóvá, folytassa a számos előnyükről szóló olvasást.

Read more
Csökkenő sorrendbe
 1. Volcano Hybrid Vaporizer
  Rating:
  Volcano Hybrid

  199900 Ft

  • Tiszta konvekciós gőz csövön vagy ballonon keresztül
  • 40 másodperc alatt felmelegszik
  • Nagy digitális kijelző érintőgombokkal
 2. Volcano Classic Vaporizer
  Rating:
  Volcano Classic

  124900 Ft 149900 Ft

  • Gőz ballonokkal
  • 9 hőmérsékleti szint, akár 230 °C
  • Fejlett és megbízható technológia
 3. Arizer XQ2 - Small
  Rating:
  Arizer XQ2

  89900 Ft 99900 Ft

  • A legújabb asztali vaporizer az Arizertől
  • Továbbfejlesztett konvekciós fűtés
  • Dinamikusan változó színű LED fények
 4. Arizer Extreme Q Vaporizer
  Rating:
  Arizer Extreme Q

  55900 Ft 77900 Ft

  • Ballonnal és csővel való használathoz
  • Konvekciós fűtés akár 260 °C-ig
  • Távirányító mellékelve
 5. Arizer V-Tower Vaporizer
  Rating:
  Arizer V-Tower

  49900 Ft 54900 Ft

  • Fűtési lehetőségek 50 °C-260 °C
  • Tripla fűtési szenzor
  • 360 fokban forgatható cső
 6. Plenty Vaporizer
  Rating:
  Plenty Vaporizer

  79900 Ft 89900 Ft

  • Egyedülálló hűtő acél tekercs
  • Kiváló minőségű, tartós anyagok
  • Extra széles kamra a csoportos használathoz
Csökkenő sorrendbe

Az Asztali Vaporizerek Előnyei

Nem kérdés, hogy a vaporizerek piaca virágzik. Ami 2000-ben egyedi belépőként indult, azóta a gyógynövényeket kedvelők számára kötelező eszközzé vált. Az asztali vaporizerekről beszélünk.

Bár kezdetben többet kell költenie, az asztali vaporizer előnyei igazolják a befektetést. Ha egyszer beállítja és megszokja a használatát, meg fog lepődni, hogy mennyi pénzt takarít meg egy helyhez kötött vaporizer az idő múlásával.

Mint említettük, ezek az eszközök nem igényelnek akkumulátort, mint hordozható társaik. Mint ilyen, nem kell a töltéssel bajlódnia. De vannak más előnyei is, amelyekre szintén számíthat.

Energiaellátás

A helyhez kötött vaporizerek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a hordozható készülékek. Az olyan készülékek, mint a Volcano Classic magasabb hőmérsékletet, jobb húzási ellenállást és összességében jobb gőzminőséget biztosítanak. És mindez az asztali vaporizerek építésénél használt nagy teljesítményű alkatrészeknek köszönhető.

Pontos Fűtés

A vaporizer technológia évről évre tovább fejlődik. Ez azt jelenti, hogy még mindig kihívást jelenthet a pontos hőmérséklet elérése minden vaporizernél. Az asztali vaporizerekkel azonban olyan precíziós fűtést kaphat, amilyet még soha.

Balloonok/Csövek

Az asztali vaporizerekből származó gőz szívásának két elsődleges módja van: a ballonok és a csövek. A ballonokat először a Storz & Bickel vezette be, amikor megjelent a ma már híres Volcano, az az asztali vaporizer, amivel az egész elkezdődött.

Ez a módszer úgy működik, hogy egy ballont csatlakoztat a vaporizerhez. Ezután feltölti, eltávolítja, és a szipkán keresztül belélegzi a gőzt a ballonból.

A csövek viszont a vaporizerhez csatlakoznak, hogy a gőzt a szájrészbe juttassák. Mindkét módszer erőteljes élményt biztosít, bár a ballonokat gyakran előnyben részesítik a csövekkel szemben.

Nagyobb Kamrák

A hordozható vaporizerek használatakor bevallottan korlátozott, hogy mennyi gyógynövényt használhat egy adott időpontban. Mindez megváltozik, ha átvált az asztali vaporizerekre. A nagyobb méretük miatt adott, hogy nagyobb kamrákból is profitálhatsz.

Egy nagyobb kamrával több gyógynövényt használhat, ahogy Önnek tetszik, és hosszabb üléseknek nézhet elébe saját otthona kényelmében és privát módon.

Asztali Vaporizerek, Amiket Érdemes Megnézni

Manapság számos kiváló minőségű asztali eszköz áll rendelkezésre, amelyek biztosan lenyűgözik a vásárlót. Néhány azonban kiemelkedik a tömegből. Mint már említettük, a Volcano egy azonnali klasszikus lett, amely továbbra is az egyik legkeresettebb asztali vaporizer a piacon.

De vannak mások is, amelyeket szintén meg kell néznie. Nézzük meg közelebbről a Volcano-t, és fedezzünk fel néhány más nagyágyút, hogy jobb képet kapjunk arról, mire számíthatunk.

A Storz & Bickel Volcano Classic készüléke

Ez az egység felelős a forradalom elindításáért. A Storz & Bickel tetőtől talpig minőségi vaporizert szállít, amely prémium minőségű alkatrészekből készült. Ballonos vaporizerként igazán kivételes gőzöket fog kapni a Volcano Classic-tól.

A minőség és a teljesítmény konzisztenciája felülmúlhatatlan, biztosítva, hogy olyan helyhez kötött vaporizerekbe fektessen be, amely nemcsak tartós, hanem több mint képes kielégíteni a gyógynövényes vágyait.

Arizer Extreme Q

Az Arizer Extreme Q ballonok és csövek befogadására tervezett, az Arizer Extreme Q csak a jegy, ha spórolni szeretne, miközben kiváló minőséget kap. Mi több, ez a helyhez kötött vaporizer ideális a kezdők számára, köszönhetően az egyszerű és könnyű használatnak.

De ne hagyja, hogy ez elriassza, ha tapasztalt vapernek hiszi magát. Az Extreme Q rengeteg testreszabási lehetőséget kínál a gőzölés során, anélkül, hogy a minőség rovására menne. A hőmérséklet is pontos, így minden alkalommal egyenletes fűtésre számíthatsz.

Storz & Bickel Volcano Hybrid

A digitális kijelzővel és érintésvezérléssel felszerelt Volcano Hybrid ultragyors fűtést kínál a nem túl szigorú gőzöléshez. Még egy mobilalkalmazást is letölthet a távvezérléshez! A hőmérséklet okostelefonról történő beállítása minden eddiginél nagyobb sokoldalúságot jelent.

A Volcano Hybrid minősége követi a Storz & Bickel híres prémium kivitelezését, így biztosítva, hogy ez a helyhez kötött vaporizer tartósan megmaradjon. De a minőség itt még nem ér véget. A készülék által termelt gőz sima, ízletes és pikáns aromákkal teli.

Ha az abszolút legjobbat szeretné a gőzölés során, a Volcano Hybrid nem fog csalódást okozni. Drágább, mint a legtöbb más modell, de a teljesítményét és a konstrukcióját nem lehet felülmúlni.

Összegzés

A MagicVaporizers-nél a legjobb asztali vaporizereket és szolgáltatást kínáljuk minden ügyfelünknek. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel választékunk többi részét, ha érdekli az összes általunk szállított termék, amit szállítunk.