Vaporizers from Storz & Bickel

Storz & Bickel Vaporizerek

Fektessen be egy Storz & Bickel készülékbe, ha megbízható vaporzert szeretne a magáénak tudni, amely évekig a legmagasabb gőzminőséget produkálja. A népszerű Volcano Classic 2001-ben jelent meg, és sokan még mindig az egyik legjobb asztali vaporizernek tartják a mai piacon, feltéve, hogy megengedheti magának.

Ha fel akar kelni a kanapéról készülékével a kezében, a Mighty az egyik kedvenc hordozható vaporizerünk, köszönhetően a hosszú akkumulátor üzemidejének és a sima, ízletes gőznek. A Storz & Bickel vaporizer talán egy kicsit többe kerül, de mindenképpen megéri a plusz pénzt.

Read more
Csökkenő sorrendbe
 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Rating:
  Crafty+ Vaporizer

  99900 ft

  • Látható gőz 60 másodpercen belül
  • Egygombos vezérlés
  • Súlya csupán 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Rating:
  Mighty Vaporizer

  129900 ft 139900 ft

  • 90 másodperces felfűtés
  • Precíz hőmérséklet-szabályozás
  • 2 órás akkumulátor élettartam
 3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Rating:
  Mighty+ (Plus) Vaporizer

  149900 ft 159900 ft

  • 60 seconds felfűtési idő
  • Kerámia bevonatú kamra
  • 25 perccel gyorsabb töltés
 4. Plenty Vaporizer
  Rating:
  Plenty Vaporizer

  84900 ft 89900 ft

  • Egyedülálló hűtő acél tekercs
  • Kiváló minőségű, tartós anyagok
  • Extra széles kamra a csoportos használathoz
 5. Volcano Classic Vaporizer
  Rating:
  Volcano Classic

  129900 ft 149900 ft

  • Gőz ballonokkal
  • 9 hőmérsékleti szint, akár 230 °C
  • Fejlett és megbízható technológia
 6. Volcano Hybrid Vaporizer
  Rating:
  Volcano Hybrid

  199900 ft

  • Tiszta konvekciós gőz csövön vagy ballonon keresztül
  • 40 másodperc alatt felmelegszik
  • Nagy digitális kijelző érintőgombokkal
Csökkenő sorrendbe

Mi teszi a Storz and Bickelt jobbá?

A Storz & Bickel vaporizerek megérdemelt hírneve, hogy a legjobbak közé tartoznak a szakmában. Mindig olyan újításokat hoznak létre, amelyek az elkövetkezendő években mércét állítanak az iparág többi része számára. Nehéz elhinni, hogy a Storz and Bickel csak néhány vaporizert fejlesztett ki az 1996-os indulásuk óta, de a dizájnjuk annyira tartós és innovatív, hogy mások még évtizedekkel később is másolják őket. A prémium áruk ellenére ezek a vaporizerek megérik a pénzüket.

A Volcano élménye

Már a Volcano vaporizerre pillantva is elmondható, hogy csodálatos élményben lesz része. Ahelyett, hogy a hagyományos utat választották volna, egy masszív, strapabíró kialakítást adtak a terméküknek, amely "erőt" kiált. Amint használja a készüléket, meg fogja érteni, miért tervezték úgy, ahogyan. A szippantások sűrűek és erősek lesznek, olyan simasággal, amilyet még nem kóstolt korábban.

Két modell, a Volcano Classic és a Volcano Hybrid kapható. Mindkettő fantasztikus asztali modell, amelyek önmagukban is jól funkcionálnak asztaldíszként. Állítsa a Volcano-t a dohányzóasztalra, vegye elő az egyik Volcano ballont, töltse meg a ballont gőzzel, és adja körbe a könnyed gőzbelégzéshez.

A Volcano Classic, a Storz & Bickel első vaporizere a következetességéről, megbízhatóságáról és tartósságáról ismert. Sok gőzrajongó használja már közel két évtizede, hogy finom gőzballont fújjon fel, és néhányuk számára ez az egyetlen vaporizer, amit valaha is vásárolnak.

DDe ne nosztalgiázzunk túlságosan, hiszen már elérhető egy új, továbbfejlesztett változat: a Volcano Hybrid. Bár az új modell hasonlít az előző modellre, a kezelőszerveket és a LED-es érintőkijelzőt továbbfejlesztették a jobb esztétika érdekében. Ezenkívül a Volcano Hybrid sokkal gyorsabban felmelegszik. Önnek és vaporizáló társainak csak 1-2 percet kell várnia, amíg a ballon megtelik gőzzel. A Storz & Bickel meghallgatta a felhasználók visszajelzéseit is, és hozzáadta a gőz belélegzésének lehetőségét közvetlenül az új csőrendszeren keresztül.

A Volcano Hybrid legnagyobb előrelépése az okostelefonokkal való integráció. Az S&B webes alkalmazással a felhasználók vezérelhetik a készüléket, és létrehozhatják saját egyéni munkameneteiket, amelyeket újra és újra felhasználhatnak. Mi többre lehetne szüksége egy helyben használható vaporizertől?

Hatalmas Erő

A Storz & Bickel első "hordozható" vaporizere a Plenty vaporizer. Bár hordozhatónak nevezhető, 30 cm-es magassága miatt nem igazán zsebméretű. Bár kétségtelenül nagyszerű kiegészítője a nappali szeánszoknak, mivel szuper sűrű és ízletes gőzt állít elő egy olyan készülékből, amelyet könnyen körbe lehet adni baráti körben.

A hőmérséklet kijelzővel együtt ez a vaporizer teljesen mechanikus, ami növeli a tartósságát. A Plenty elsőre ijesztőnek tűnhet, de a könnyen érthető gyorsindítási útmutató segítségével már néhány perccel a kézbevétele után elkezdheti a gőzölést.

A Mighty Hordozható Vaporizere

A hordozható és nagy teljesítményű Mighty vaporizer egyesíti a két világ legjobb tulajdonságait. A kompakt kialakítású, de a Crafty+-nál nagyobb méretű vape két újratölthető akkumulátorral, fűtőkamrával és hűtőegységgel rendelkezik. Hosszú akkumulátor-üzemidővel, a gőzt hűvösen tartó szájrésszel és egyszerű kezelőszervekkel rendelkezik, így minden gyógynövényt könnyedén és teljes mértékben kivon.

Bár a külső részek nagyrészt műanyagból készültek, az építési minőség megkérdőjelezhetetlen. A készülék felületének nagy részét rácsmintázat borítja, ami fokozza a hűtést. A készülék fűtőkamrája el van választva az akkumulátoroktól, ami növeli az elválasztás hatékonyságát.

A Storz & Bickel legutóbbi innovációja - A Mighty+

Az új Mighty+ vaporizer azoknak kell beszerezniük, akik a legjobb hordozható vaporizert szeretnék. Optimalizált kialakításával és néhány hihetetlen funkcióval ez a készülék évekig örömet fog okozni Önnek.

A legizgalmasabb funkció az USB-C port, ami azt jelenti, hogy bárhol feltöltheti a vaporizerét, és 25 perccel gyorsabban, mint az eredeti Mighty! A Storz & Bickel a felmelegedési időt is javította 60 másodperccel, és az új Boost-móddal egyszerűbbé tette a hőmérséklet megváltoztatását, így gyorsan növelheti a hőmérsékletet a használat közepén.

Az Ultrahordozható Crafty+

A Crafty+ vaporizer a Storz & Bickel legkisebb vaporizere, amelynek ergonomikus teste jó fogást és kényelmes érzést biztosít. Míg más vaporizerek a hordozhatóságot választják a teljesítmény helyett, a Crafty+ mindkettőt kínálja. A kondukciós és konvekciós fűtést kombináló, szabadalmaztatott hibrid fűtési rendszer minden alkalommal selymesen sima gőzt eredményez.

A Crafty+-t az S&B webes alkalmazással is vezérelheti. Amellett, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bekapcsolják a készüléket, lehetőséget nyújt az elveszett eszközök megtalálására, valamint a kikapcsolási idő 5 percig történő meghosszabbítására is. Lehetőség van továbbá a hőmérséklet kiválasztására 1°C-os lépésekkel, vagy a hőmérséklet 15°C-os emelésére is az alkalmazás segítségével.

Összességében a Crafty+ egy innovatív, csúcstechnológiás hordozható vaporizer USB-C porttal, amely az előző modellnél 30%-kal gyorsabb fűtéssel és továbbfejlesztett elektronikával rendelkezik. Zsebméretű kialakításával ez a vaporizer ötvözi a kifinomultságot és a teljesítményt.