TightVac - MiniVac 0,12 L

3500 Ft

SKU
ignore-this-125

A TightVac MiniVac a gyógynövények tartósítására szolgál, és olyan frissen tartja őket, mint amikor először beletették. 

Nyomja meg a gombot a fedél bezárása közben, hogy aktiválja a vákuum funkciót, amely hatékonyan eltávolítja a levegőt, biztosítja a frissességet, és megakadályozza a szagok kiszabadulását. Ez a funkció a gyógynövényeket érintetlen állapotban, a tárolást pedig diszkréten tartja.

A 0,12 literes kapacitással a MiniVac 10 és 30 gramm közötti mennyiségű gyógynövényt képes tárolni, azok sűrűségétől függően. Maga a tartály hihetetlenül masszív, légmentes és vízálló, így megvédi a gyógynövényeket minden időjárási körülménytől.

Tervezi, hogy a TightVac-ben tárolja a kapszulákat? Szerezzen be hozzá egy egyedi készítésű kapszulatartót! A kapszulatartó segítségével rendszerezheti a kapszulákat, és biztonságossá teheti azokat a szállításhoz.

A Kapszulatartó kis kapszulákhoz a Tinymight [6×5], XMax / XVape [6×5], Wolkenkraft [4×5] és Flowermate [3×5] kapszulákhoz használható.

A nagy kapszulákhoz való Kapszulatartó a Storz & Bickel [7×4] és az Angus vaporizerhez való adagolókapszulákhoz [4×4] használható.