Tinymight 2

Rating:
Tinymight 2 4.9 5

135900 Ft

SKU
ignore-this-112
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Tinymight 2 jellemzői

 • Legújabb verzió (2024.05)
 • 100%-os konvekciós fűtés
 • Másodpercek alatt felmelegszik
 • On-demand és session mód
 • Szabályozható kamraméret
 • Széles hőmérséklettartomány (140°C-250°C)
 • Gyorstöltés USB-C-n keresztül
 • Cserélhető 18650 Li-ion akkumulátorral működik
 • Finnországban készült, kiváló minőségű anyagokból
 • Tartalmaz egy ingyenes adagoló kapszulát, ha a MagicVaporizers-től vásárolt

Kinek készült a Tinymight 2?

A Tinymight 2 egy hordozható konvekciós vaporizer száraz gyógynövényekhez és koncentrátumokhoz. Úgy tervezték, hogy bárhová elpárologtassa, és az erőteljes konvekciós fűtőberendezésnek köszönhetően másodpercek alatt ízletes gőzt biztosít.

Ha olyan vaporizerre szeretne frissíteni, amely felhős gőzt termel és valódi on-demand üzemmóddal rendelkezik, akkor a Tinymight 2-t kell megfontolnia következő vaporizereként. Könnyen kezelhető, és nemcsak on-demand módot, hanem session módot is kínál, amely rugalmasságot biztosít Önnek, hogy kiválaszthassa, hogyan szeretne gőzölni.

100%-os konvekciós fűtés

A Tinymight 2-t úgy tervezték, hogy az egyedi 70 W-os rozsdamentes acél fűtőberendezéssel kevesebb mint tíz másodperc alatt gőzt szolgáltasson. A fűtési rendszer 100%-ban konvekciós fűtést használ, amely egyenletesen melegíti az anyagot, és a legtisztább gőzt eredményezi.

A Tinymight 2 konvekciós fűtési rendszerét egy új hőelosztó hozzáadásával továbbfejlesztették. Ez a funkció segít a hő jobb eloszlásában, ami hatékonyabb extrakciós folyamatot eredményez, így a legtöbbet hozhatja ki a gyógynövényekből vagy koncentrátumokból.

Egy valódi on-demand vaporizer

Míg a legtöbb vaporizernek csak egy üzemmódja van, a Tinymight 2 kettővel rendelkezik: on-demand és session üzemmóddal. Az on-demand üzemmód tökéletes azok számára, akik szeretnek időt szánni és minden egyes inhalációt kiélvezni, míg a session üzemmód ideális azok számára, akik több belégzést szeretnének élvezni egymás után anélkül, hogy folyamatosan nyomogatni kellene a gombot.

Az on-demand üzemmód alacsony hőmérsékletre kapcsolja be a fűtőberendezést, amelyet könnyű fenntartani, amíg meg nem nyomja a gombot. Ha egyszer megnyomta, általában öt másodpercnél tovább nem fogja nyomva tartani a gombot, mielőtt rezegni kezd és készen áll. Élvezze a gőzölést, és amikor végzett, engedje el a gombot.

A session üzemmód úgy működik, hogy a kamrát a beállított hőmérsékleten tartja a munkamenet időtartama alatt. Nyomja meg háromszor a gombot, majd tartsa nyomva, amíg abbahagyja a rezgést, majd lélegezzen be két-háromszor, amíg a gőz elvékonyodik. Ha hosszabb szünetet tervez a belégzések között, csak kapcsolja ki, és indítsa újra, amikor készen áll a továbbiakra.

Szabályozható kamraméret

A Tinymight 2 készülékkel a kamra méretét tetszés szerint állíthatja be, mivel a hűtőkamra fel-le csúsztatható, hogy megváltoztassa a méretét. Ön dönti el, hogy maximális kapacitáson szeretné-e használni (0,2 g gyógynövény), vagy kisebb kapacitáson szeretné beállítani a kisebb adagok és a mikroadagolás érdekében.

Készen áll az adagolókapszulákkal való használatra

Ha a mikroadagolás egyszerű módját keresi, vagy egyszerűen csak tisztábban szeretné tartani a kamrát, akkor érdemes megfontolnia az adagolókapszula használatát. Ezeket a kapszulákat kifejezetten a Tinymight 2 készülékhez tervezték, és lehetővé teszik, hogy élvezze a gőzölést anélkül, hogy aggódnia kellene a tisztítással járó gondok miatt.

Egyszerűen töltse meg a kapszulát a kívánt anyaggal, és helyezze a kamrába! Ez nem csak azt jelenti, hogy a Tinymight 2 betöltése gyors, hanem azt is, hogy egy másik adagot is készíthet azokhoz az alkalmakhoz, amikor elmegy valahová, és egynél több adagot jó lenne magával vinni.

Egy adagoló kapszula ingyenesen jár, amikor megvásárolja a Tinymight 2-t a MagicVaporizers-től.

Széles hőmérsékleti tartomány (140°C-250°C)

A Tinymight 2 precíziósan szabályozott hőmérséklettartománya 140°C és 250°C között van, amelyet a készülék alján található analóg hőmérséklettárcsával állíthat be. A széles hőmérséklettartománynak köszönhetően bőven van helye a kísérletezéshez és annak megtalálására, hogy melyik hőmérséklet működik a legjobban az Ön számára.

Többfunkciós eszközt tartalmaz

A Tinymight 2 készülékhez mellékelt praktikus multifunkciós eszköz közvetlenül az Ön keze ügyében van, a készülék tetején található, hogy a munkamenetek során könnyen hozzáférjen. Ez az eszköz használható a tál megkeverésére a használat közepén, és elég hosszú ahhoz is, hogy beállítsa a töltőkamra méretét, így könnyedén válthat a kis és nagy töltések között.

Gyors töltés USB-C-vel

A Tinymight 2 USB-C töltőporttal van felszerelve, és gyorstöltésre képes. Egy órán belül feltölthető egy gyorstöltővel (nem tartozék), így Ön pillanatok alatt visszatérhet a gőzöléshez, bárhol is legyen.

Amikor bekapcsolja a készüléket, az akkumulátor töltöttségétől függően egy-négy alkalommal rezeg. A töltőcsatlakozás mellett egy jelzőfény is található, amely zöldről pirosra változik, ahogy az akkumulátor lemerül. Ez segít nyomon követni, hogy mikor kell töltenie a készüléket, így megszakítás nélkül élvezheti a munkameneteket.

Cserélhető 18650 akkumulátor

Mivel a Tinymight 2 egy cserélhető 18650-es akkumulátorral működik, még akkor sem kell megszakítania a gőzölést, ha az akkumulátor lemerül. Egyszerűen helyezzen be egy új akkumulátort, és pillanatok alatt újra gőzölhet!

Ha a mellékelt 18650-es akkumulátortól eltérő 18650-es akkumulátort szeretne használni, kérjük, vegye figyelembe, hogy annak kiváló minőségűnek kell lennie, legalább 20A áramerősséggel.

Tartósságra épült

Ahogy az egy Finnországban gyártott vaporizertől elvárható, a Tinymight 2 kizárólag prémium minőségű anyagokból készült. A teste amerikai diófából készült, amely szigetelő tulajdonságairól és sima szerkezetéről ismert, ami azt jelenti, hogy hűvös és kényelmes fogást biztosít.

A készülék többi része egyéb tartós anyagokból, például rozsdamentes acélból, alumíniumból és kvarcüvegből készült, így biztosítva, hogy évekig élvezhesse prémium teljesítményét.

Hogyan kell használni a Tinymight 2-t

Így használja a Tinymight 2-t on-demand üzemmódban:

 1. Miközben fejjel lefelé tartja a készüléket, vegye ki a szájrészt!
 2. Adja hozzá az anyagot a szájrész másik végéhez! Tegye vissza a szájrészt, miközben továbbra is fejjel lefelé tartja a készüléket.
 3. Tárcsával állítsa be a kívánt hőmérsékletet a készülék alján! Könnyebb gőz esetén 3-5, de nagyobb felhők esetén 7-9 értéket célszerű beállítani.
 4. A gomb gyors három kattintással kapcsolja be a készüléket. Várjon néhány másodpercet!
 5. A Tinymight 2 most már készen áll a gyógynövények melegítésére. Indítsa el a fokozott fűtést a gomb lenyomva tartásával, és várjon, amíg rezgést nem érez!
 6. Lélegezzen be a szájrészből, miközben nyomva tartja a gombot.
 7. Ha elégedett, engedje el a gombot, de folytassa a belégzést, hogy az összes gőz távozzon a levegő útjából.
 8. Élvezze!
 9. Ha végzett, egy gyors hármas kattintással kapcsolja ki a gombot, vagy ismételje meg az 5. lépéstől kezdve, amíg a gyógynövények világosbarnára nem színeződnek, és nem termelnek többé gőzt.

Hogyan kell beállítani a hőmérsékletet?

Fordítsa a készülék alján lévő tárcsát a kívánt hőmérsékletnek megfelelő számra. Vegye figyelembe, hogy a legmagasabb fokozaton (10) a hőmérséklet a használt üzemmódtól függően eltérő.

 1. Zárolt eszköz
 2. 140°C
 3. 150°C
 4. 160°C
 5. 170°C
 6. 180°C
 7. 190°C
 8. 200°C
 9. 210°C
 10. 220°C
 11. 230°C / 250°C (session mód / on-demand mód)

A Tinymight 2 tisztítása

A Tinymight 2 tisztítása egyszerű, mivel az üvegcső, a hűtőegység és a rozsdamentes acél szűrők az egyetlen olyan alkatrészek, amelyek rendszeres tisztítást igényelnek. Ezeket forró vízzel és szappannal lehet leöblíteni, vagy oldószerbe, például izopropil-alkoholba áztatni.

Garancia

A MagicVaporizers, a Tinymight termékek hivatalos forgalmazója által értékesített összes Tinymight 2 vaporizer hiteles, és a készülék tinymightvape.com oldalon történő regisztrációját követően 3 év garancia áll mögötte, normál használatra korlátozva.

Felhasználói Kézikönyv

Tinymight 2

Tartalom

 • Tinymight 2 vaporizer
 • Adagoló kapszula*
 • Üveg szájrész (55 mm)
 • Titánium szájrész (80 mm)
 • 18650 akkumulátor
 • USB-C töltőkábel
 • Szűrők
 • O-gyűrűk
 • Tároló tasak
 • Használati utasítás

* Tartalmaz egy ingyenes adagoló kapszulát, ha a MagicVaporizers-től vásárolt

Tinymight 2

Műszaki adatok

További információ
Méret: 6,1 × 3,7 × 8,8 cm
Súlya: 186 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: Kevesebb, mint 10 másodperc
Energiaforrás: 18650 akkumulátor
Hőmérséklet: 140°C-250°C
Gyártó: Tinymight
Garancia: 3 év
Gyártási ország: Finnország
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: Tinymight 2