Arizer ArGo

Rating:
4.25

68900 ft

SKU
ignore-this-65
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Arizer Air 2 - Akkumulátor
Arizer Air 2 / ArGo - Akkumulátor
6800 ft 9000 ft

Szeretné Arizer Air 2 vagy Arizer ArGo készülékének akkumulátor élettartamát megkétszerezni? Ez a 3000 mAh 18650 Arizer Akkumulátor megegyezik az Arizer Air 2 vagy ArGo vaporizeréhez kapott eredeti akkumulátorral, és kíváló módja annak, hogy megnövelje akkumulátora használhatóságát vagy lecserélné az idővel elöregedett energiaforrását.

A következőkhöz használható: Arizer Air, Arizer Air 2 és Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Screen Pack
Arizer ArGo - Szűrő csomag
1400 ft 1800 ft

Az Arizer ArGo Szűrő csomag hat magas minőségű, rozsdamentes acél szűrőt tartalmaz, ami illeszkedik az üveg csövekbe.

Az üvegcsövekben már beépített üvegszűrők vannak, amelyek a gőz tisztaságát és az ízek megőrzését szolgálják. Viszont, ha inkább a gyógynövények finomabb őrlését részesíti előnyben, akkor ezek a szűrők biztosítják, hogy a gőz továbbra is tiszta maradjon.

A következőkhöz használható: Arizer ArGo.

Mindig álljon készen egy kis gőzölésre ezzel az Előkészítő Tokkal az Arizer ArGo-hoz
Arizer ArGo - Előkészítő tok
29400 ft 39200 ft

Mindig álljon készen egy kis gőzölésre az Arizer ArGo Előkészítő tokjával. Kényelmesen szállíthat öt előre betöltött üvegcsövet és a rozsdamentes acél keverő szerszámot ebben a diszkrét, stílusos és szagmentes tokban.

Tartalmazza:

 • Előkészítő tok (1 db)
 • Üveg cső (5 db)
 • Szilikon fedők (5 db)
 • Rozsdamentes acél keverő eszköz (1)

A következőkhöz használható: Arizer ArGo.

Tárolja Arizer készülékét biztonságosan ebben a Puha tároló tokban, amikor kirándulni megy
Arizer - Puha tároló tok
7800 ft 10400 ft

Készüljön fel a következő kirándulásra az Arizer puha tároló tokjával. Ez a tágas tok lehetőséget ad arra, hogy mindent magával tudjon vinni a következő vaporizer használathoz.

A következőkhöz használható: Arizer Air 2Arizer ArGo és Arizer Solo 2.

Az Arizer ArGo üveg adapter 14 mm-es széles és használható vízipipa, bong vagy buborékoltató csatlakoztatására az ArGo-hoz.
Arizer ArGo - Üveg adapter (14 mm)
5100 ft 6800 ft

Az Üveg adapter lehetővé teszi az Arizer ArGo vaporizer csatlakoztatását vízipipához (14 mm), amely tökéletes, ha a gőzt le akarja hűteni.

A következőkhöz használható: Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Glass Aroma Tube
Arizer ArGo - Üveg cső
3000 ft 4000 ft

Az Üveg cső szájszipkaként funkcionál és megegyezik az Arizer ArGo készülékhez mellékelttel. 

Ha üveg cső kiegészítői csorbák, töröttek vagy egyszerűen elhasználódtak, ez éppen az, amire szüksége van.

A következőkhöz használható: Arizer ArGo.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Kompakt és hordozható
 • Lenyűgöző akkumulátor élettartam
 • Teljes hőmérséklet-szabályozás
 • 60 mp-es felfűtési idő

Kinek készült az Arizer ArGo?

Az Arizer ArGo ideális azoknak, akik magas minőségű vaporizert keresnek, amit akár kirándulásra is magunkkal vihetünk. Hordozható és illeszkedik a legtöbb közepes méretű zsebbe, ami azt jelenti, hogy ez a vaporizer tökéletes egyensúlyt kínál a könnyed kialakítással és a digitális hőmérséklet-szabályzóval, a hosszú ideig használható akkumulátorral és a nagyszerű gyógynövény ízekkel. 

Kompakt és hordozható 

A mérete mindössze 5 x 2.5 x 9 cm, az Arizer ArGo készüléket könnyedén hordozhatja, tökéletes az úton való használatra. Komfortosan illeszkedik tenyerébe és egyszerűen elrejthető. A visszahúzható teteje mindent a helyén tart a szállítás megkönnyítése érdekében, ha nem használja és így előzetesen előkészítheti a gyógynövényt. Ha az olyan vaporizereket értékeli, amelyet könnyű hordozni, mégis képes a sűrű gőz előállítására, az Arizer ArGo képes kielégíteni az igényeit.

Használata egyszerű

Az Arizer ArGo egy brilliáns megoldást jelent a kezdőknek, akik kevés vaporizer tapasztalattal rendelkeznek, mivel annyira felhasználóbarát. Kicserélheti az akkumulátort és akár a töltési ideje alatt is használhatja ezt az eszközt, így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy rövidre sikerül egy-egy alkalom! Ezenkívül egyszerű kezelőszervekkel és hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen gond nélkül beállíthatja a lehetőségeket a használat során.

Nagyszerű ízek

Az innovatív rozsdamentes acél légjáratnak és a hibrid fűtési rendszernek köszönhetően mindig garantált gyógynövényeinek prémium ízvilága. Az ArGo lenyűgöző gőzt állít elő minden alkalommal, és hatékonysága biztosítani fogja, hogy mindig kihozza a kiválasztott gyógynövények teljes potenciálját.

Felfűtés csupán 60 mp alatt

Az Arizer ArGo képes közepes hőmérsékletre felfűteni csupán 60 mp alatt és a maximális 220 °C-ra való felfűtéshez csak 90 mp-re van szüksége, ami azt jelenti, hogy sose kényszerül hosszú várakozásra, hogy felmelegedjen vaporizere. Egy kikapcsoló használat megkezdéséhez, amilyen hamar csak szeretné, ez igazán egyszerű az Arizer ArGo-val.

Cserélhető akkumulátor 

A mellékelt 18650 típusú 3000 mAh-os akkumulátor lenyűgöző 75 perces használati időt biztosít, de néha hosszabb munkamenetre is szükség lehet. Szerencsére egyszerűen kicserélheti az akkumulátort a teljesen feltöltöttre, vagyis az egyetlen korlátozás, amelyet tapasztal, az az akkumulátor mennyisége, amelyet magával visz.

Ennél is jobb, hogy az Arizer ArGo innovatív automatikus kikapcsolási időzítővel rendelkezik, ha hosszabb ideig inaktivitást tapasztal. Segít megspórolni az elengedhetetlen akkumulátor élettartamot, ha véletlenül elalszik vagy megzavarják.

Garancia

Az ArGo élethosszig tartó garanciát vállal a fűtőegységre és korlátozott 2 éves garanciát vállal az anyag- vagy gyártási hibákra vonatkozóan, az akkumulátor kivételével.

Felhasználói Kézikönyv

Arizer ArGo

Tartalom

 • Arizer ArGo vaporizer
 • Akkumulátor
 • Töltő
 • Tok
 • Keverő eszköz
 • Üveg cső (2 db)
 • Szilikon cső fedél (2 db)
 • PVC cső fedővel (2 db)
 • Szűrő (4 db)
 • Kezelési útmutató
Arizer ArGo

Műszaki adatok

További információ
Méret: 5,2 × 2,4 × 9,3 cm
Súlya: 97 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 60 mp
Energiaforrás: Akkumulátor (3000 mAh)
Hőmérséklet: 50 °C-220 °C
Gyártó: Arizer
Garancia: 2 év+
Gyártási ország: Kanada
Write your own review about Arizer ArGo
You're reviewing:Arizer ArGo
Rating