COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Arizer ArGo

58 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft

Arizer Argo Vaporizer
Arizer Argo Vaporizer Arizer Argo - Size Arizer Argo - Included Arizer Argo - Closed Arizer Argo - Opened Arizer Argo - Side Arizer Argo - Battery Arizer Argo - Chaging Arizer Argo - Top Arizer Argo - Scale
 •  
 •  
 •  
 •  

58 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft

58 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Arizer ArGo kaptuk ekkor: 15 máj. 2020.

4.3
Olvasás 49 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A kanadai Arizer márkától újabb kiváló minőségű, nagy teljesítményű vaporizátort mutathatunk be, az Arizer ArGo elnevezésűt. A teljes nevén "Arizer Go" egy kompakt vaporizátor, amely hordozható használatra készült. De ne hagyja, hogy a mérete megtévessze - az ArGo nagy teljesítményt nyújt kis formába öntve, így az eszköz ideális választás otthoni és útközbeni használatra is.


Komoly versenyt diktálva, a könnyű és elegáns ArGo egy teljesen üveges szárral rendelkezik, teljes gőzzel, tiszta és ízletes ízzel. A hőmérsékletszabályozók rendkívül jól állíthatók, a felhasználás 50 °C és 220 °C közötti tartományba esik, míg a menü gomb segítségével könnyedén változtathat és mentheti a különböző működési beállításokat.


Az Arizer ArGo újratölthető és cserélhető lítium-ion akkumulátorral büszkélkedhet, amellyel a használatot órákig biztosítja. Amikor lemerült, töltse fel néhány órán át USB-n keresztül (közben mindig használhatja a vaporizátort, töltődés közben is), vagy cserélje ki egy tartalékra gond nélkül. És ez nem csak az akkumulátort tartja tartósan, míg az ArGo kicsi, minden csak nem gyenge. Ez az eszköz a legutóbb épült minőségi konstrukció. 


Szénfekete színben kapható.

Főbb jellemzők

 • Olyan erős, mint a nagyobb párologtatók
 • Sűrű, teljes ízű gőz
 • Alacsony karbantartás
 • Digitális kijelző és háromgombos vezérlés
 • Kicsi, könnyű és hordozható
 • Egy perc alatt felmelegszik
 • Cserélhető akkumulátor USB töltővel
 • Minőségi anyagok és szigetelt légjárat a biztonság növelése érdekében
 • Előre tölthető szárak
 • Feltolható üvegszárvédő

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Újratölthető akkumulátor
 • Töltő
 • Üveg cső
 • Tartó
 • 2x szilikon szájszipka
 • Rozsdamentes acél tartozék
 • 4x rozsdamentes acél fedő

 

Hordozható, stílusos dizájn

A nagy unokatestvéreinek, a Solo és Air modelleknek hordozható ellenpárja, az Arizer ArGo vaporizátor tökéletesen illeszkedik a tenyérbe és a zsebekbe. A felhasználók számára finom visszafogottságot nyújt az úton, az ArGo könnyű, mindössze 97 g, így könnyű magunkkal vinni bárhová.

 

Köszönhetően az anodizált alumíniumnak és a sima műanyag héjnak az ArGo-val, az Arizer jól ismert, elegáns megjelenésével, nagy teljesítményt kínál a stílus veszélyeztetése nélkül. De az Arizer nem állt meg itt: az ArGo megjelenését szem előtt tartva, az egészséget és a biztonságot is kiemelten kezelték, egy elszigetelt légcsatornát építve, amely biztosítja, hogy a káros vegyületek belélegzése ne történhessen meg.

 

A maximális élettartam érdekében az ArGo egy tolózárral is rendelkezik, amely védi a szárat, ha nincs használatban.

 

Kifogástalan gőz minőség

Míg az ArGo teste fémből és műanyagból készült, az expandálható szárak boroszilikát üvegből. Minden szippantás tiszta, kiváló ízt hoz létre – valamit, amit egy nem üvegszálból készült nem tud nyújtani. Az ArGo gőzei sűrűek és hatékonynak bizonyulnak, így lehetősége nyílik arra, hogy a növényi keveréket a lehető legjobban élvezhesse. Ne hagyja, hogy az eszköz mérete alapján az ArGo-t durvának találja; formája ellenére egyenletes és ropogós gőzöket biztosít, akárcsak más Arizer modellek.

 

Lenyűgöző teljesítmény

Bár az útközben történő használatra optimalizált, az Arizer ArGo ugyanúgy működik, mint a nagyobb vaporizátorok.

 

Nem szükséges előre megtervezni a használatot, mert az ArGo egy perc alatt felmelegszik, és a felhasználók számára széles hőmérsékleti tartományt kínál 50 °C-tól 220 °C-ig. Ha pontos beállításai vannak, szeretni fogja a rendkívül pontos hőmérsékletszabályozókat. Az ArGo háromgombos panelje lehetővé teszi az 1 °C vagy 10 ° C-os fokozatonkénti emelést vagy csökkentést. A menü, a fel és a le gombok mellett egy könnyen olvasható, digitális OLED kijelző, állítható fényerővel, biztosítja az erőteljes gőzölést minden környezetben. A legjobb az egészben, hogy a vaporizátor menti az utoljára használt beállításokat, így időt spórolhat meg.

 

Amikor a készüléket használja, egyszerűen töltse fel a szárat durván őrölt anyaggal. Ügyeljen arra, hogy az optimális légáramláshoz meglazítsa. Ezután nyomja le a tetejét, és készen áll. Ha azt szeretné, hogy az ArGo gyorsabban legyen üzemkész, egyszerűen csökkentheti a biztonsági időzítőt a digitális menüben.

 

Ha alacsony karbantartást igényel, akkor örömmel tudatjuk, hogy az ArGo ugyanolyan egyszerűen tisztítható, mint amennyire egyszerű a használata. Egy gyors tisztítás kefével és egy 90% + izopropanolos áztatás elegendő ahhoz, hogy a legjobb állapotban tartsa.

 

Újratölthető elem

Senki sem akar egy lemerült akkumulátort megsemmisíteni, így az Arizer folyamatosan felhasználásra tervezte az ArGo-t. A 3000 mAh-s 18650 Li-ion akkumulátor újratölthető és cserélhető, így másodpercek alatt kiküszöbölheti a készenlét hiányát.

 

Ha szeretné akkumulátor nélkül üzemelni, akkor az Arizer átmeneti USB töltéssel rendelkezik, így az akkumulátor feltöltése közben is használhatja a vaporizátort. Ha teljesen fel van töltve, az akkumulátor 1,5 órányi gőzölési időt biztosít a felhasználóknak.

 

Garancia

Az ArGo élethosszig tartó garanciát vállal a fűtőelemre, és korlátozott, 2 éves garanciát vállal az anyag vagy a gyártási hibákra, az akkumulátor kivételével.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó Arizer Tech
Méret (hossz, szélesség, magasság) 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Vaporizátor súly 97 g
Stílus Carbon Black
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic Heating Element (convection)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Canada
Garancia Lifetime warranty on the heating element, and a limited 2-Year warranty covering defects in materials or workmanship, excluding battery.

Az alábbi értékelései:Arizer ArGo

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:49 értékelés
 • 5 Star
   27
 • 4 Star
   15
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   3
 • 1 Star
   2

Great product!

Riev
This is the best dry herb vaporizer in the market nowadays. The design is smart and sleek, and its functions really correspond to the needs of vape users. For those who need vaporizers that are portable, but with all the functions of the bigger Arizer products, then the ArGo will be your bestfriend. This product is convenient, efficient, portable, and produces quality vapor. Temperature control is also very accurate which makes it easy for me to adjust and control the heat based on my preference. The temperature is adjustable by the nearest degree and can be changed by the plus/minus button.

Great battery!

Madgoose
I am not a very patient person so the Arizer ArGo’s battery improvements is really a plus for me. The Arizer ArGo charges via USB which is really convenient for me, aside of course from having a replaceable battery option. I noticed that it only takes less than 10 minutes for me to be able to use the product again if I ever find myself with a dead battery. This is how fast and how convenient the product works. I have had battery issues with my past vaporizers because I use it constantly, but with Arizer ArGo, I just need to replace the battery and not the whole vape if something goes wrong. For me, this really helps save time and money. So all in all, the Arizer ArGo is a really great investment!

Caution

Geeko
The Arizer Go is an excellent product. I agree that it is the best portable dry herb vaporizer in the market. It is also quite stealthy given its mouthpiece protector that can easily pass the device off as something else. One minor issue I have with it is that the use of the USB charging should be sufficiently cautioned to its users. The product is advertised as if it is perfectly advisable for the vaporizer to be used while charging, but doing it can overheat the unit and give way to some unexpected damages. Maybe this is also how I overestimated the product. In any case, I’m still sticking with ArGo and have been using it since my purchase.

Wow

Nelya
This product is top quality and for me, among the most impressive vaporizers in the market. I have been using Air 1 for a few years now and was actually looking at different products for an upgrade. Of course, I checked products from MagicVaporizers first since I have always had excellent buying experience from them. Surely enough, the improvements were beyond my expectations. I think that the quality just keeps on getting better, which shows that its manufacturers really know how to study and make the product to suit the needs of the customers! Yes, it is more on the expensive side. I shelled out around 200 euro but no regrets at all! With Arizer ArGo, I got what I paid for, and even more!

Saves you money

im dat pker
After I purchased the Arizer ArGo, I believe I paid for quality. You have to charge the batteries for 7 hours before you use it for the first time so I had to hold off my excitement. When I finally got a chance to use it, I was surprised at how much vapor I got just from a single load! This product is really impressive. Vapor sessions are more enjoyable because of Arizer ArGo. In a sense, it is also economical as well. The vapor quality is also very smooth, great and cool. Not only is its interface easy to use, even loading the aroma tubes is very easy. I highly recommend this product!

I give this product a five out of five!

Fells Wolfbane
The ArGo’s smart design allows it to fit into the palm of people’s hands! Seriously one of the pocket-friendly vaporizers in the market, this product is a must-have for anyone who considers portability, convenience and performance as their top considerations. Imagine a deck of cards, that is how the ArGo’s size is. When I got the ArGo, I was happy with the fast service. It uses a glass stem and a more polished, stylish look. It fits well in my pocket so this is really quite handy when you travel a lot.

I regret buying it

Nickini
For such an expensive product, I was not satisfied with it. I heard good reviews about it from friends and decided to buy one for myself. I was disappointed, especially because I spent a fortune on this product! One, the cloud production left me underwhelmed and the herbs I used increased the time I spent cleaning the vaporizer. I also made the mistake of using liquid blends and it damaged the vape so I had to send it for repair. I was more disappointed because they didn’t accept it for warranty services because they said they discouraged vaping concentrates as mentioned in their manual. I think I’m better off with a different, cheaper unit.

Festival vape for sure

Noah
This is definitely one of the best! It is a bit on the expensive side but consider it a necessary investment! You will not regret the purchase, trust me, especially if you are looking for vaporizers that are portable and will give you flavorful vapors. Throughout my use, I have discovered the the ArGo is low maintenance so I didn’t need to put in much effort to clean the device. Occasionally cleaning the mouthpiece will do to keep the ArGo clean. This is also the perfect product for me because of the rechargeable battery function which allows me to continue vaping sessions by just replacing the used battery cell with a new one. This is a must-have for vape users who are always on the go like me.

Both good and bad

Rebeller
I am still satisfied with purchasing the ArGo, but I noticed quite a few things that left me wanting more. The vapor quality is excellent and crisp, and the draws are cool and smooth, but I was not able to get the considerable sized clouds that I have come to expect. Of course, this is a matter of preference, but what I got was unimpressive clouds, but still visible vapor to ArGo’s credit. Apart from this, I have no complaint.

Overall, the positive aspects of the product definitely outweighed the negative. I would still recommend this product to friends, especially those looking for portable, low maintenance and efficient vaporizers.

Not cloudy enough, but great otherwise

Bong, James Bong
I think that the Arizer Go is the best vaporizer for dry herbs in the market today. It is just a bit expensive but quality and superb performance is guaranteed. I am satisfied with its portability and battery life. Any vaporizer that allows me to just switch the batteries for continued use already earns plus points. It is also easy to use. I do not have much issue with it except for the fact that it is not a cloud producer. I don’t know, maybe it is just preference since some people prefer it that way, but as for me, that is the only negative I found with the product. Other than that, this product is still a five out of five.

1 - 10 termék, Összesen:49

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Arizer ArGo

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *