COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Arizer ArGo

58 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft

Arizer Argo Vaporizer
Arizer Argo Vaporizer Arizer Argo - Size Arizer Argo - Included Arizer Argo - Closed Arizer Argo - Opened Arizer Argo - Side Arizer Argo - Battery Arizer Argo - Chaging Arizer Argo - Top Arizer Argo - Scale
 •  
 •  
 •  
 •  

58 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft

58 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Arizer ArGo kaptuk ekkor: 17 júl. 2020.

4.3
Olvasás 40 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A kanadai Arizer márkától újabb kiváló minőségű, nagy teljesítményű vaporizátort mutathatunk be, az Arizer ArGo elnevezésűt. A teljes nevén "Arizer Go" egy kompakt vaporizátor, amely hordozható használatra készült. De ne hagyja, hogy a mérete megtévessze - az ArGo nagy teljesítményt nyújt kis formába öntve, így az eszköz ideális választás otthoni és útközbeni használatra is.


Komoly versenyt diktálva, a könnyű és elegáns ArGo egy teljesen üveges szárral rendelkezik, teljes gőzzel, tiszta és ízletes ízzel. A hőmérsékletszabályozók rendkívül jól állíthatók, a felhasználás 50 °C és 220 °C közötti tartományba esik, míg a menü gomb segítségével könnyedén változtathat és mentheti a különböző működési beállításokat.


Az Arizer ArGo újratölthető és cserélhető lítium-ion akkumulátorral büszkélkedhet, amellyel a használatot órákig biztosítja. Amikor lemerült, töltse fel néhány órán át USB-n keresztül (közben mindig használhatja a vaporizátort, töltődés közben is), vagy cserélje ki egy tartalékra gond nélkül. És ez nem csak az akkumulátort tartja tartósan, míg az ArGo kicsi, minden csak nem gyenge. Ez az eszköz a legutóbb épült minőségi konstrukció. 


Szénfekete színben kapható.

Főbb jellemzők

 • Olyan erős, mint a nagyobb párologtatók
 • Sűrű, teljes ízű gőz
 • Alacsony karbantartás
 • Digitális kijelző és háromgombos vezérlés
 • Kicsi, könnyű és hordozható
 • Egy perc alatt felmelegszik
 • Cserélhető akkumulátor USB töltővel
 • Minőségi anyagok és szigetelt légjárat a biztonság növelése érdekében
 • Előre tölthető szárak
 • Feltolható üvegszárvédő

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Újratölthető akkumulátor
 • Töltő
 • Üveg cső
 • Tartó
 • 2x szilikon szájszipka
 • Rozsdamentes acél tartozék
 • 4x rozsdamentes acél fedő

 

Hordozható, stílusos dizájn

A nagy unokatestvéreinek, a Solo és Air modelleknek hordozható ellenpárja, az Arizer ArGo vaporizátor tökéletesen illeszkedik a tenyérbe és a zsebekbe. A felhasználók számára finom visszafogottságot nyújt az úton, az ArGo könnyű, mindössze 97 g, így könnyű magunkkal vinni bárhová.

 

Köszönhetően az anodizált alumíniumnak és a sima műanyag héjnak az ArGo-val, az Arizer jól ismert, elegáns megjelenésével, nagy teljesítményt kínál a stílus veszélyeztetése nélkül. De az Arizer nem állt meg itt: az ArGo megjelenését szem előtt tartva, az egészséget és a biztonságot is kiemelten kezelték, egy elszigetelt légcsatornát építve, amely biztosítja, hogy a káros vegyületek belélegzése ne történhessen meg.

 

A maximális élettartam érdekében az ArGo egy tolózárral is rendelkezik, amely védi a szárat, ha nincs használatban.

 

Kifogástalan gőz minőség

Míg az ArGo teste fémből és műanyagból készült, az expandálható szárak boroszilikát üvegből. Minden szippantás tiszta, kiváló ízt hoz létre – valamit, amit egy nem üvegszálból készült nem tud nyújtani. Az ArGo gőzei sűrűek és hatékonynak bizonyulnak, így lehetősége nyílik arra, hogy a növényi keveréket a lehető legjobban élvezhesse. Ne hagyja, hogy az eszköz mérete alapján az ArGo-t durvának találja; formája ellenére egyenletes és ropogós gőzöket biztosít, akárcsak más Arizer modellek.

 

Lenyűgöző teljesítmény

Bár az útközben történő használatra optimalizált, az Arizer ArGo ugyanúgy működik, mint a nagyobb vaporizátorok.

 

Nem szükséges előre megtervezni a használatot, mert az ArGo egy perc alatt felmelegszik, és a felhasználók számára széles hőmérsékleti tartományt kínál 50 °C-tól 220 °C-ig. Ha pontos beállításai vannak, szeretni fogja a rendkívül pontos hőmérsékletszabályozókat. Az ArGo háromgombos panelje lehetővé teszi az 1 °C vagy 10 ° C-os fokozatonkénti emelést vagy csökkentést. A menü, a fel és a le gombok mellett egy könnyen olvasható, digitális OLED kijelző, állítható fényerővel, biztosítja az erőteljes gőzölést minden környezetben. A legjobb az egészben, hogy a vaporizátor menti az utoljára használt beállításokat, így időt spórolhat meg.

 

Amikor a készüléket használja, egyszerűen töltse fel a szárat durván őrölt anyaggal. Ügyeljen arra, hogy az optimális légáramláshoz meglazítsa. Ezután nyomja le a tetejét, és készen áll. Ha azt szeretné, hogy az ArGo gyorsabban legyen üzemkész, egyszerűen csökkentheti a biztonsági időzítőt a digitális menüben.

 

Ha alacsony karbantartást igényel, akkor örömmel tudatjuk, hogy az ArGo ugyanolyan egyszerűen tisztítható, mint amennyire egyszerű a használata. Egy gyors tisztítás kefével és egy 90% + izopropanolos áztatás elegendő ahhoz, hogy a legjobb állapotban tartsa.

 

Újratölthető elem

Senki sem akar egy lemerült akkumulátort megsemmisíteni, így az Arizer folyamatosan felhasználásra tervezte az ArGo-t. A 3000 mAh-s 18650 Li-ion akkumulátor újratölthető és cserélhető, így másodpercek alatt kiküszöbölheti a készenlét hiányát.

 

Ha szeretné akkumulátor nélkül üzemelni, akkor az Arizer átmeneti USB töltéssel rendelkezik, így az akkumulátor feltöltése közben is használhatja a vaporizátort. Ha teljesen fel van töltve, az akkumulátor 1,5 órányi gőzölési időt biztosít a felhasználóknak.

 

Garancia

Az ArGo élethosszig tartó garanciát vállal a fűtőelemre, és korlátozott, 2 éves garanciát vállal az anyag vagy a gyártási hibákra, az akkumulátor kivételével.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó Arizer Tech
Méret (hossz, szélesség, magasság) 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Vaporizátor súly 97 g
Stílus Carbon Black
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic Heating Element (convection)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Canada
Garancia Lifetime warranty on the heating element, and a limited 2-Year warranty covering defects in materials or workmanship, excluding battery.

Az alábbi értékelései:Arizer ArGo

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:40 értékelés
 • 5 Star
   22
 • 4 Star
   14
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   3
 • 1 Star
   1

Not cloudy enough, but great otherwise

Bong, James Bong
I think that the Arizer Go is the best vaporizer for dry herbs in the market today. It is just a bit expensive but quality and superb performance is guaranteed. I am satisfied with its portability and battery life. Any vaporizer that allows me to just switch the batteries for continued use already earns plus points. It is also easy to use. I do not have much issue with it except for the fact that it is not a cloud producer. I don’t know, maybe it is just preference since some people prefer it that way, but as for me, that is the only negative I found with the product. Other than that, this product is still a five out of five.

Good, but expensive

McFish
I got my ArGo for around 220 euro, which is a bit expensive. For those who prefer a much cheaper version, there are other products in the market which are as durable and can rival the ArGo in quality. I honestly bought this product because a friend recommended it to me, saying it has a mouthpiece protector and the best vaporizer for dry herbs. I also liked that it was portable and looked very sleek and modern. All in all, I do not have much to say about it except for the price and the fact that it takes around 6 seconds to heat up. Other than that, I am happy with ArGo and will be bringing it with me to my travels.

It is totally worth it, trust me.

Hessus
For those in need of a vaporizer that gives out tasty vapor, has great efficiency and can hold it together during prolonged use, then theArizer ArGo is the product for you. I am very much satisfied with the purchase myself, and I think it is also reasonably priced given its amazing features. I suggest not to skimp out on these amazing products and just buy the quality ones even if they are on the more expensive side. Portability, quality, efficiency and ease of use are what you can expect from this product.

Love the extra batteries

Ilwyn Silverstar
This portable vaporizer is stylish, sleek and worth every euro. More than the design, the features are impressive. I came from using vaporizer with a non-replaceable battery, so I realized how useful it is to have two rechargeable batteries. I just charge the used cell while I plug in the unused one. Really a great improvement so I can vape anytime. The Arizer ArGo gives off no burning odors, unlike other models. It has a mesh screen that does not have contact with the heating element, so I do not have to worry about having to clean the chambers. The Arizer ArGo is a great product and is really built to last. This is an investment that will give you your money’s worth!

Overheats too easy

Evac Shockwave
I am not sure if it just my unit, but I kept getting good reviews for ArGo when I had a few major problems with it. Yes, the USB charging feature was convenient at the start but I later discovered that it contributed to the overheating of the unit. I do not think ArGo was made for prolonged use because it gets too hot to hold! This could be dangerous! The temperature also boasts a 220 celsius maximum peak but just like the problem with the USB charging, it also overheats the unit! I do not know about you but I do not readily have gloves or hands that can withstand too much heat.

Polished and effective

exzorcist
When I got the Arizer ArGo, I was so happy with my decision to finally purchase it. I came from using a solo 1 as my daily vape and couldn’t be more thrilled to have bought this upgrade! The product has full digital temperature control and has better flavor! I am very pleased with it and all its new features. It is also very easy to use and has none of those complex and confusing buttons which you never know what function they serve. The battery upgrade is also a big plus for me, as I am a relatively frequent user. Unlike models with non-replaceable batteries, I will definitely be using this product for a long time!

Don't grind too much!

Keithus
I love the Arizer Go so this problem is a little bit petty. I don’t think this should be a deterrent to anyone and this is easily solvable, but the ArGo works better when the herbs are coarse instead of fine. I only have a problem with this because the herbs I had when I bought the ArGo were all fine, and I noticed that it added to the effort to clean the device and affected the airflow. As I said, this is easily resolved. So to those wanting to buy ArGo, use herbs that are coarse for a more enjoyable vaping session!

Arizer means business

Katyiaa
The Arizer Go is one of the best portable vaporizers in the market. I like that it has a mouthpiece protector, a portable size, and replaceable battery. Its heat up time is a bit longer because of the glass stem and is a problem when you just want a quick hit. It takes around 90 seconds so heating time could definitely be better. However, this is just really a minor, minor bump given all the amazing features that is packed in this small powerhouse. The heating time itself is not bad, but at least there’s a space for Arizer to improve in their new line of vaporizers in the future.

No more combustion for me

Lostafur
The Arizer Go is perfect for me, except for the heating time that certainly could’ve been better. But this is just a minor issue especially that the vaporizer uses a glass stem that helps preserve the flavor and improves the over-all quality of the vapor. So I guess this is just a trade-off that I can live with. The Arizer Go is also perfectly convenient and handy, which definitely trumps up all complaints that I have with it. I still strongly recommend it to those looking for a portable vape for dry herbs. This is a five out of five.

Decent value

Lostalien
This is a bit expensive. I approve of the product and I like its features very much. I just think that maybe there are other vaporizers out there that can provide the same performance but are less expensive. The ArGo is sold for around 220 euro, which is definitely not easy on the pocket. I guess the quality can compensate for it, but it is not necessarily the most affordable vape out there. It depends on what people are looking for and how much they are willing to pay for it. As for me, I saved up for it and I think I still got my money’s worth, though I still look at the internet at times for other products with the same features but are cheaper.

1 - 10 termék, Összesen:40

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Arizer ArGo

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *