COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

Arizer ArGo

Rating:
4.45

58900 ft 68900 ft Megtakarítása: 10000 ft

SKU
SKU1515
Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 500 x 0,1 g
6800 ft 9100 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 500 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 500 g, 17,64 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Arizer Air 2 - Akkumulátor
Arizer Air 2 / ArGo - Akkumulátor
6800 ft 9100 ft

Szeretné Arizer Air 2 vagy Arizer ArGo készülékének akkumulátor élettartamát megkétszerezni? Ez a 3000 mAh 18650 Arizer Akkumulátor megegyezik az Arizer Air 2 vagy ArGo vaporizeréhez kapott eredeti akkumulátorral, és kíváló módja annak, hogy megnövelje akkumulátora használhatóságát vagy lecserélné az idővel elöregedett energiaforrását.

A következőkhöz használható: Arizer Air, Arizer Air 2 és Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Screen Pack
Arizer ArGo - Szűrő csomag
1400 ft 1800 ft

Az Arizer ArGo Szűrő csomag hat magas minőségű, rozsdamentes acél szűrőt tartalmaz, ami illeszkedik az üveg csövekbe.

Az üvegcsövekben már beépített üvegszűrők vannak, amelyek a gőz tisztaságát és az ízek megőrzését szolgálják. Viszont, ha inkább a gyógynövények finomabb őrlését részesíti előnyben, akkor ezek a szűrők biztosítják, hogy a gőz továbbra is tiszta maradjon.

A következőkhöz használható: Arizer ArGo.

Tárolja Arizer készülékét biztonságosan ebben a Puha tároló tokban, amikor kirándulni megy
Arizer - Puha tároló tok
7900 ft 10500 ft

Készüljön fel a következő kirándulásra az Arizer puha tároló tokjával. Ez a tágas tok lehetőséget ad arra, hogy mindent magával tudjon vinni a következő vaporizer használathoz.

A következőkhöz használható: Arizer Air 2Arizer ArGo és Arizer Solo 2.

Arizer ArGo - Glass Aroma Tube
Arizer ArGo - Üveg cső
3000 ft 4000 ft

Az Üveg cső szájszipkaként funkcionál és megegyezik az Arizer ArGo készülékhez mellékelttel. 

Ha üveg cső kiegészítői csorbák, töröttek vagy egyszerűen elhasználódtak, ez éppen az, amire szüksége van.

A következőkhöz használható: Arizer ArGo.

Jellemzők

 • Kompakt és hordozható
 • Lenyűgöző akkumulátor élettartam
 • Teljes hőmérséklet-szabályozás
 • 60 mp-es felfűtési idő

Kinek készült az Arizer ArGo?

Az Arizer ArGo ideális azoknak, akik magas minőségű vaporizert keresnek, amit akár kirándulásra is magunkkal vihetünk. Hordozható és illeszkedik a legtöbb közepes méretű zsebbe, ami azt jelenti, hogy ez a vaporizer tökéletes egyensúlyt kínál a könnyed kialakítással és a digitális hőmérséklet-szabályzóval, a hosszú ideig használható akkumulátorral és a nagyszerű gyógynövény ízekkel. 

Kompakt és hordozható 

A mérete mindössze 5 x 2.5 x 9 cm, az Arizer ArGo készüléket könnyedén hordozhatja, tökéletes az úton való használatra. Komfortosan illeszkedik tenyerébe és egyszerűen elrejthető. A visszahúzható teteje mindent a helyén tart a szállítás megkönnyítése érdekében, ha nem használja és így előzetesen előkészítheti a gyógynövényt. Ha az olyan vaporizereket értékeli, amelyet könnyű hordozni, mégis képes a sűrű gőz előállítására, az Arizer ArGo képes kielégíteni az igényeit.

Használata egyszerű

Az Arizer ArGo egy brilliáns megoldást jelent a kezdőknek, akik kevés vaporizer tapasztalattal rendelkeznek, mivel annyira felhasználóbarát. Kicserélheti az akkumulátort és akár a töltési ideje alatt is használhatja ezt az eszközt, így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy rövidre sikerül egy-egy alkalom! Ezenkívül egyszerű kezelőszervekkel és hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen gond nélkül beállíthatja a lehetőségeket a használat során.

Nagyszerű ízek

Az innovatív rozsdamentes acél légjáratnak és a hibrid fűtési rendszernek köszönhetően mindig garantált gyógynövényeinek prémium ízvilága. Az ArGo lenyűgöző gőzt állít elő minden alkalommal, és hatékonysága biztosítani fogja, hogy mindig kihozza a kiválasztott gyógynövények teljes potenciálját.

Felfűtés csupán 60 mp alatt

Az Arizer ArGo képes közepes hőmérsékletre felfűteni csupán 60 mp alatt és a maximális 220 °C-ra való felfűtéshez csak 90 mp-re van szüksége, ami azt jelenti, hogy sose kényszerül hosszú várakozásra, hogy felmelegedjen vaporizere. Egy kikapcsoló használat megkezdéséhez, amilyen hamar csak szeretné, ez igazán egyszerű az Arizer ArGo-val.

Cserélhető akkumulátor 

A mellékelt 18650 típusú 3000 mAh-os akkumulátor lenyűgöző 75 perces használati időt biztosít, de néha hosszabb munkamenetre is szükség lehet. Szerencsére egyszerűen kicserélheti az akkumulátort a teljesen feltöltöttre, vagyis az egyetlen korlátozás, amelyet tapasztal, az az akkumulátor mennyisége, amelyet magával visz.

Ennél is jobb, hogy az Arizer ArGo innovatív automatikus kikapcsolási időzítővel rendelkezik, ha hosszabb ideig inaktivitást tapasztal. Segít megspórolni az elengedhetetlen akkumulátor élettartamot, ha véletlenül elalszik vagy megzavarják.

Garancia

Az ArGo élethosszig tartó garanciát vállal a fűtőegységre és korlátozott 2 éves garanciát vállal az anyag- vagy gyártási hibákra vonatkozóan, az akkumulátor kivételével.

Arizer ArGo

Tartalom

 • Arizer ArGo vaporizer
 • Akkumulátor
 • Töltő
 • Tok
 • Keverő eszköz
 • Üveg cső (2 db)
 • Szilikon cső fedél (2 db)
 • PVC cső fedővel (2 db)
 • Szűrő (4 db)
 • Kezelési útmutató
Arizer ArGo

Műszaki adatok

További információ
Méret: 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Súlya: 97 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 60 mp
Energiaforrás: Akkumulátor (3000 mAh)
Hőmérséklet: 50 °C-220 °C
Gyártó: Arizer Tech
Garancia: 2 év+
Gyártási ország: Kanada
You're reviewing:Arizer ArGo
Rating