Olcsó vaporizerek párologtatók kannabiszhoz

Olcsó vaporizerek

Nem kell bankot robbantani ahhoz, hogy egy jó gőzölésben legyen része. Valójában rengeteg kiváló minőségű, olcsó vaporizer van, amelyet megvehet, ha tudja, hol keresse. És csak azért, mert olcsóak, nem jelenti azt, hogy olcsó élményt fog kapni.

Éppen ellenkezőleg, ezek a vaporizerek biztosan lenyűgözik Önt mindazzal, amit kínálnak. Többek egy olcsó vásárlásnál, minőségi alkatrészekre számíthat belül, kívül egyaránt. Tehát olvasson tovább, ha készen áll arra, hogy felfedezze a megfizethető vaporizerekre vonatkozó legjobb választásainkat.

Read more
Csökkenő sorrendbe
 1. DynaVap M7 - Small
  Rating:
  (5)
  DynaVap M7

  33500 Ft

  • Manual heating for complete control
  • Textured stem for enhanced grip and heat dissipation
  • Available in XL size
 2. XMax V3 Pro - Small
  Rating:
  XMax V3 Pro

  44900 Ft

  • 15 másodperc alatt felfűt
  • Tiszta konvekciós fűtés
  • 100°C és 220°C közötti hőmérséklettartomány
 3. DynaVap M+ - Small
  Rating:
  DynaVap M+ (Plus)

  30900 Ft 49900 Ft

  • Manuálisan fűtőtt
  • Uszony nélküli kialakítás a nagyobb teljesítmény érdekében
  • Mikroadagolásra kész, állítható tállal
 4. AirVape Xs GO Vaporizer
  Rating:
  AirVape Xs GO

  27900 Ft

  • Könnyű és diszkrét
  • 20 mp felfűtési idő
  • 5 hőmérsékleti beállítás (180 °C-215 °C)
 5. Flowermate Aura Vaporizer
  Rating:
  Flowermate Aura

  29900 Ft 40900 Ft

  • Toll formájú és diszkrét
  • 2 órás akkumulátor élettartam
  • Használata nagyon egyszerű
 6. Smono 4 Vaporizer
  Rating:
  Smono 4

  39900 Ft

  • Csupán 30 másodperc alatt felfűt
  • Könnyen tisztítható kerámiakamra
  • 2300 mAh akkumulátor (~10 sessions)
 7. Smono 3 Vaporizer
  Rating:
  Smono 3

  36900 Ft

  • Felfűtés 35 másodpercen belül
  • Zárt konvekciós fűtőrendszer
  • 45 perces akkumulátor élettartam
 8. Boundless CFC 2.0 Vaporizer
  Rating:
  Boundless CFC 2.0

  32900 Ft 34900 Ft

  • Felfűtés 30 másodpercen belül
  • Kondukciós fűtés és jobb légáramlás
  • Az akkumulátor akár 15 alkalomra elegendő
Csökkenő sorrendbe

Az Olcsó Minőséget Jelent a MagicVaporizers-nél

Ha tőlünk vásárol, nem akármilyen vaporizereket kap. Mi a legjobb vaporizereket szállítjuk, amelyek közül választhat, beleértve az olcsókat is! Ez így van; a MagicVaporizers az Ön összes gőzölési igényét kielégíti.

Mint ilyen, kiváló minőségre számíthat, amely biztosan teljesíti minden gőzölési kívánságát. Érthető, ha egy kicsit aggódik, amikor meghallja, hogy "olcsó vaporizerek". De hadd biztosítsuk Önt, semmi olcsóság nincs a készülékeinkben, kivéve az árukat.

Annak idején az olcsó vaporizer pontosan azt jelentette, amit. Tekerjünk azonban előre napjainkba, és sok minden megváltozott. Ezért gondoskodtunk arról, hogy csak a legjobbak legjobbjait tartsuk raktáron, néhány rejtett gyöngyszemmel, amelyek minőségi gőzt biztosítanak kedvező áron.

Még mindig megkaphatja az alapvető funkciókat a minőség terén kötött kompromisszumok nélkül. Igaz, van néhány dolog, amiért többet kell költenie. De egy sziklaszilárd gőzöléshez egyáltalán nincs szükség arra, hogy többet költsön, mint amennyit megengedhet magának.

Pénztárcabarát Vaporizerek

Ezután engedje meg, hogy csak néhány megfizethető vaporizert találjunk az Ön számára. Győződjön meg róla, hogy felfedezi online választékunk többi részét is, amikor befejezte az olvasást. Minden igényt kielégítő vaporizerek sokaságát fogja megtalálni.

Flowermate Aura

A Flowermate Aura egy azonnali siker, amely hihetetlen kényelmet biztosít megfizethető áron. Nem csak ultrakompakt és könnyű, de gyógynövényeket, folyadékokat és viaszokat is gőzölhet. Ráadásul lenyűgöző akkumulátor-üzemidőt kínál, akár 2 órát is kibír egyetlen töltéssel.

Ha útközben vaporizál, nincs ideje arra várni, hogy a készülék felmelegedjen. Ezért ha beruház az Aura készülékbe, gyors fűtési teljesítményt kap, hogy biztosítsa az optimális kényelmet.

Az Aura hőmérsékletének szabályozása a legegyszerűbbek közé tartozik, így ez egy kiváló olcsó vaporizer kezdők és szakértők számára egyaránt.

Hatékony fűtésszigeteléssel látták el, így minden használat során optimális gőzminőségre számíthat. Nem csak ez adja a kiváló minőséget, de a Flowermate az Aura-t egy praktikus LED kijelzővel is ellátta, így mindig szemmel tarthatja az aktuális fűtési hőmérsékletet.

DynaVap M 2021

Ez a rozsdamentes acélból készült szépség hibrid fűtést használ az igény szerinti gőzellátáshoz. Ha a mikroadagolás híve, a DynaVap M a megfelelő készülék az Ön számára. Nem csak egyszerűen használható, de ez az olcsó vaporizer gyakorlatilag elpusztíthatatlan, így biztosítva, hogy egy olyan készüléket kap, amely rengeteg kopást és igénybevételt kibír.

És mivel kisebb, mint egy toll, könnyen elrejtheti a zsebében, és észrevétlenül maradhat. Mivel kézi fűtésű vaporizerről van szó, mindig Ön irányítja, hogy pontosan mennyi hőt használjon. Még egy egyéni tál is van, amely két különböző beállítást kínál: 0,1 gramm vagy 0,05 gramm.

Ennek a funkciónak köszönhetően még a legkisebb mennyiségű gyógynövény is tökéletes gőzt biztosít. Az újratöltés is gyors és egyszerű, így ez a DynaVap kötelező darab, ha értékeli a kényelmet.

Smono 4

Olyan olcsó vaporizert keres, amely ultragyors fűtést biztosít az útközbeni gőzöléshez? Akkor ne keressen tovább, a Smono 4 az Ön tökéletes választása. A 30 másodperces fűtési funkciónak köszönhetően gyors, várakozás nélküli, menet közbeni gőzölésre lesz lehetősége.

Ez a megfizethető árú, kezdő készülék kerámia kamrával van felszerelve, amelyet gyerekjáték tisztán tartani. Ezenkívül az üveg szájrész biztosítja a minőségi gőzölési élményt. Ezzel a készülékkel képes lesz gyógynövényt, viaszt és olajat gőzölni.

A kezdők egyik legnépszerűbb választásaként a Smono's 4 egyszerű kialakítású, de rendkívül hatékony a minőségi gőz előállításában. Még jobb, hogy egy 2300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 10 gőzölést is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel.

És amikor csatlakoztatnia kell és újra kell töltenie, az USB-töltés mindössze 1,5 óra alatt befejeződik. A feltöltés alatt nem tudja használni, de a mindössze másfél órás töltési idő után pillanatok alatt visszatérhet a vaporizáláshoz.

Összegzés

Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a MagicVaporizers többi részét az összes gőzölési igényének megfelelően. Büszkék vagyunk az általunk nyújtott minőségre és szolgáltatásra, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha segítségre van szüksége vagy kérdése merült fel. Azért vagyunk itt, hogy mindenben segítsünk, amiben csak tudunk.

Nemcsak olcsó vaporizerek széles választékát tartjuk raktáron, hanem nálunk asztali vaporizereket és hordozható egységeket is talál. Nézze meg a legújabb termékeinket, ha szeretné megnézni a legfrissebb újdonságokat. A vaporizer ipar legfrissebb innovációit fogja megtalálni. Ha szeretne a vaporizer technológia élvonalában maradni, ezek a készülékek Önnek valók.