XMax Starry V3

Rating:
4.75

34900 ft

SKU
ignore-this-86
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

XMax - Akkumulátor (18650)
XMax Starry - Akkumulátor
4200 ft 5500 ft

Az XMax Starry csak egy akkumulátort tartalmaz, így ha ki kell cserélnie, vagy ha extra akkumulátort szeretne az igazán intenzív gőzölős napokra, akkor ezt a 2600 mAh-os, erős akkumulátort kell beszereznie.

A következőkkel használható: XMax Starry V3.

XMax Starry - Vízipipa Adapter
Vízipipa Adapter
6400 ft 8500 ft

Csatlakoztassa XMax Starry készülékét egy 14 mm-es vízipipához ezzel a szilikon és boroszilikát üveg Vízipipa Adapterrel! Csatlakoztassa közvetlenül a szájrészhez, majd csatlakoztassa a másik végét a kedvenc üvegeszközéhez, és helyezze mellé a vaporizert. Most már készen áll, hogy hűvösebb és simább gőzöket élvezzen!

Ez a Vízipipa Adapter a Storz & Bickel hordozható modelljeihez is jól illeszkedik; Crafty, Crafty+, Mighty és Mighty+. Ugyanolyan könnyen csatlakoztatható hozzájuk, mint az XMax Starry.

Tartalmazza:

 • Szilikoncső
 • 14 mm-es apás üveg csatlakozás
 • Szilikon adapter

A következőkkel használható: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) Vaporizer és XMax Starry V3.

XMax Starry - Vízipipa Adapter Bubblerrel
Vízipipa Adapter Bubblerrel
9100 ft 12200 ft

A Vízipipa Adapter Bubblerrel az XMax Starry-hez tökéletes, ha el szeretné kerülni a kemény gőz okozta köhögési rohamokat. A bubbler simább gőzt termel, amely kevésbé terheli a torkát, így sokkal kényelmesebbé teszi a használatot.

A vízszűrés egyszerű a bubbler szájrészének segítségével. Egyszerűen töltse fel a vízkamrát, csatlakoztassa a vaporizer szájrészéhez, és élvezze a sima és tiszta gőzt.

Bár ezt a Vízipipa Adaptert nem a Storz & Bickel gyártotta, nagyon jól illik a Crafty, Crafty+, Mighty és Mighty+ készülékekre. Az adaptert alaposan teszteltük ezekkel a vaporizerekkel a jó illeszkedés érdekében.

Tartalmazza:

 • Üveg bubbler
 • Szilikoncső

A következőkkel használható: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) Vaporizer és XMax Starry V3.

XMax Starry - Karbantartó Készlet
XMax Starry - Karbantartó Készlet
1900 ft 2600 ft

Ha éppen egy gözölés közepén van, és hirtelen észreveszi, hogy az XMax Starry V3 szájrész eltömődött, akkor ez az a Karbantartó Készlet csere szűrőkkel az, amire szüksége van. Két O-gyűrűt is tartalmaz, amelyek szükség esetén használhatók!

Tartalmazza

 • Acél szűrő
 • Kamra szűrő (2 db)
 • O-gyűrű (2 db)

A következőkkel használható: XMax Starry V3.

XMax Starry - Szilikon Tok
XMax Starry - Szilikon Tok
1700 ft 2200 ft

A Szilikon Tok az XMax Starry tökéletes kiegészítője. Nemcsak a horpadásoktól és karcolásoktól védi meg, de megakadályozza azt is, hogy túl forró legyen ahhoz, hogy kényelmesen tartsa! Eszköztartóval és csúszásmentes kivitelű borítással ez a tok megkönnyíti, hogy zsebben vagy táskában hordva utazhasson a Starry-vel.

A következőkkel használható: XMax Starry V3.

XMax Starry - Kerámia Szűrő
XMax Starry - Kerámia Szűrő
1900 ft 2600 ft

Ez a Kerámia Szűrő az XMax Starry-hez biztosítani fogja, hogy a gőz tiszta és növényi részektől mentes maradjon. Ha elhagyta vagy eltört az eredetileg kapott szűrője, ez a csereszűrő, ami magas minőségű cirkónium kerámiából készült, igazán jó szolgálatot fog tenni!

A következőkkel használható: XMax Starry V3.

XMax Starry - Viaszpohár
XMax Starry - Viaszpohár
1400 ft 1800 ft

Ez a Viaszpohár az XMax Starry fűtőjébe illeszkedik, és lehetővé teszi, hogy a Starry-t koncentrátumokkal használja. A tiszta és ízletes gőz megőrzése érdekében cserélje a viaszpoharat, amikor szükséges.

A következőkkel használható: XMax Starry V3.

XMax Starry - Teljes Szájrész
XMax Starry - Teljes Szájrész
5000 ft 6600 ft

Cserélnie kell XMax Starry készülékének szájrészét vagy szeretne egy extra darabot? Akkor ez a Teljes Szájrész az, amit keres.

Ez a csere mágneses szájrész megegyezik az eredetileg mellékelt szájrésszel, és szűrővel van ellátva.

A következőkkel használható: XMax Starry V3.

Ez a Rozsdamentes Acélból Készült Keverőeszköz az Arizer gyártmánya, és minden vaporizerrel használható a kamrában lévő növények keveréséhez, eltávolításához.
Rozsdamentes Acél Keverőeszköz
1700 ft 2200 ft

Ez a Rozsdamentes Acélból Készült Keverőeszköz az Arizer gyártmánya, és minden típusú vaporizerrel használható a kamrában lévő gyógynövények keverésére vagy eltávolítására.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6900 ft 9200 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió haptikus visszajelzéssel (2021.10)
 • 25 másodperces felfűtési idő
 • Ultrahordozható
 • Cserélhető akkumulátor
 • Kerámia fűtő
 • Kondukciós fűtés

Kinek készült az XMax Starry V3?

Az XMax Starry V3 a tökéletes hordozható vaporizer azok számára, akik pénzt szeretnének megtakarítani, miközben minőségi terméket kapnak. Ez az eszköz olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint a digitális kijelző, a széles hőmérsékleti tartomány, a cserélhető akkumulátor és a haptikus visszajelzés (új ennél a verziónál), amelyet nem talál más, kétszeres áron kapható készülékeknél sem.

A karcsú kialakítás tökéletes mindazok számára, akik diszkréten gőzölnék kedvenc gyógynövényeiket anélkül, hogy túl sok figyelmet vonna magára, amikor új horizontokat fedezne fel; és mivel az akkumulátor cserélhető, lehetséges, hogy egy vagy két extra akkut is magával vigyen a hosszú utazásokra!

Magas minőségű kialakítás

Lehetetlen feladatnak tűnhet egy megfizethető, magas minőségű, funkcionális és esztétikailag is tetszetős vaporizerre rátalálni. Az XMax Starry V3 az Ön igényeinek szem előtt tartásával készült! Az alumíniumból készült külső burkolattal és a kerámia cirkónium-dioxidból készült szájrésszel ez a lopakodó vaporizer kiemelkedik a piacon lévő műanyag vaporizerek tengeréből, ebben az árkategóriában.

Cserélhető akkumulátor

Az XMax Starry V3 eszközt egyetlen 18650 típusú, 2600 mAh kapacitású akkumulátor hajtja, amely könnyen cserélhető, így sokkal hosszabb ideig kitart, mint egy hagyományos, beépített akkumulátorral ellátott vaporizer.

A cserélhető akkumulátorok segítségével mindig rendelkezésre áll egy új akkumulátor, amelyet kicserélhet, ha a jelenlegi lemerül. Tökéletes, ha hosszabb ideig távol van otthonától, vagy ha csak egy ideig nem akar az akkumulátorok töltésére gondolni.

Állítható hőmérséklet és széles hőmérséklettartomány

A Starry V3 megbízható kerámia fűtője 100°C és 240°C közötti hőmérsékletre képes felmelegedni, és ezt nagyon gyorsan teszi! A 200°C-ra történő felmelegítés mindössze 25 másodpercet vesz igénybe, a maximális hőmérsékletre (240°C) történő felmelegítés pedig körülbelül 35 másodpercet.

Kiváló gőzminőség

Az XMax jól ismert arról, hogy megbízható eszközöket készít, amelyek jó ízű gőzt termelnek anélkül, hogy túl sokba kerülnének. A többi vaporizerükhöz hasonlóan az XMax Starry V3 is kerámia kondukciós fűtőt használ, amely akár 0,5 gramm gyógynövényt is képes tárolni, és gyorsan erős gőzt termelni.

A gyógynövények vagy koncentrátumok soha nem érintkeznek mással, csak tiszta anyagokkal, például rozsdamentes acéllal és kiváló minőségű kerámiával – így biztosítva, hogy a gőz tiszta és ízekkel teli maradjon.

Egyszerű használat

A Starry V3 az egyik legintuitívabb készülék a piacon. Három funkciót vezérelhet mindössze néhány gombbal: be- és kikapcsolhatja, beállíthatja a hőmérsékletet és beállíthatja a munkamenet idejét. Ráadásul egy OLED kijelző is van rajta, amely mutatja az akkumulátor élettartamát, valamint a hőmérsékleti értékeket, így nincs több találgatás! És ha ez nem lenne elég, ez a készülék finoman rezegni fog, amikor a kívánt hőmérsékletet elérte a gőzölés.

A ferde fűtőgyűrű megkönnyíti a betöltést, és a mágneses szájrész nem fog elveszni töltés közben. A kényelmes használatot biztosító, erős és szuper sima cirkónium-dioxidból készült kerámia szájrésznek köszönhetően minden egyes szippantásnál megőrizheti az ízét!

Alkalmas koncentrátumokhoz

Az XMax Starry V3 képes mind a gyógynövények, mind a koncentrátumok könnyed gőzölésére. A vaporizer rendelkezik egy speciális koncentrátum párnával, amelyet viasz vagy olaj gőzölésére terveztek, így tökéletes azok számára, akik időről időre szeretik keverni a szokásaikat.

Garancia

A MagicVaporizers, az XMax hivatalos forgalmazója által értékesített összes XMax Starry V3 vaporizer teljesen hiteles, és a készülékre 1 év ill. az akkumulátorra 6 hónap garancia vonatkozik.

Felhasználói Kézikönyv

XMax Starry V3

Tartalom

 • XMax Starry 3.0 Vaporizer
 • Tisztító készlet (csipeszek, kefe, eszköz)
 • USB töltőkábel
 • Koncentrátum párna
 • Szájszipka szűrő
 • Kamraszűrő (2 db)
 • Szilikon szájrész fedő (2 db)
 • Szájrész hegy O-gyűrű (2 db)
 • Használati útmutató
XMax Starry V3

Műszaki adatok

További információ
Méret: 3,5 x 2,4 x 11,0 cm
Súlya: 120 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 25 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2600 mAh)
Hőmérséklet: 100°C-240°C
Gyártó: XMax
Garancia: 1 év
Gyártási ország: Kína
Írja meg saját véleményét a termékről: XMax Starry V3
You're reviewing:XMax Starry V3
Rating