Smono 3

Rating:
4.15

26900 ft

SKU
ignore-this-68
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6600 ft 8800 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Biztosítsa, hogy a gőz mindig tiszta legyen a Szűrők rendszeres cseréjével, Smono 3 vaporizerében
Smono 3 - Szűrők
4000 ft 5300 ft

Tartsa Smono 3 készülékét frissen ezekkel a Szűrőkkel. A szűrő megelőzi, hogy bármilyen anyag a gőzbe kerüljön, a gőzt tisztán és ízben gazdagon tartja.

Tartalmazza:

 • Szűrő (3 db)

A következőkkel használható: Smono 3.

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.08)
 • Zárt konvekciós fűtőrendszer
 • Kompatibilis gyógynövényekkel, viaszokkal és olajokkal
 • Prémium üveg szájszipka
 • Feltölthető 2 órán belül USB-n keresztül 
 • Kompakt és hordozható
 • Könnyen kezelhető

Kinek készült a Smono 3?

A Smono 3 praktikus és lenyűgözően kompakt méretű, mindössze 5 x 2,7 x 8 cm-es, ami ideális választás, ha nagyra értékeli a kényelmet és szereti magával vinni vaporizerét - anélkül, hogy kénytelen lenne túl sok helyet szánni zsebében vagy táskájában. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően a Smono 3 a könnyű stílus és a könnyű használat tökéletes egyensúlyát biztosítja.

Innovatív fűtőrendszer

Ellentétben a piacon található többi vaporizerrel, amelyek közvetlenül a gyógynövényt melegítik kondukciós fűtéssel, a Smono 3 elegánsabb megközelítést alkalmaz. Fejlett konvekciós fűtési mechanizmusa könnyedén pumpálja a fűtött levegőt közvetlenül a gyógynövényeken át, hogy azonnali hőt hozzon létre, anélkül, hogy károsítaná az anyag textúráját vagy ízét. A keletkező gőz ezért puha, sűrű és ízletes - minden, amit csak kívánhat!

Egyszerű használat

A Smono 3 nem rendelkezik bonyolult gombokkal és távirányítóval, csak 3 egyszerű gombja van. Mivel ez a vaporizer a legegyszerűbb szempontokat szem előtt tartva válik tökéletessé, kevés tapasztalattal rendelkező, új felhasználók számára is ideális. A praktikus OLED kijelző az összes létfontosságú részletet mutatja (beállított hőmérséklet, aktuális hőmérséklet és akkumulátorban maradt energia), vagyis pontosan szabályozhatja a Smono 3 hőmérsékletét a menüben történő navigálás nélkül.

Ez a vaporizer automatikus kikapcsolási funkcióval is büszkélkedhet az optimális biztonságért. Beépített időzítője 4 perc inaktivitás után azonnal kikapcsolja a készüléket, hogy minimalizálja a balesetek kockázatát, ha véletlenül elaludna vagy figyelme elterelődik.

Sokoldalú

Ha Ön nemcsak a gyógynövények, hanem a viaszok és olajok vaporizálásának is rajongója, akkor igazán élvezni fogja a Smono 3-at. Lehetővé teszi, hogy pontosan kiválassza, mit szeretne minden egyes alkalommal tapasztalni. Gyógynövények esetében egyszerűen helyezze őket a fűtőkamrába, de ha koncentrátumokat akar párologtatni, használja a mellékelt kvarcüveget. A kapszulát be lehet helyezni a fűtőkamrába és könnyen tisztítható is.

Hosszú élettartamú akkumulátor

A Smono 3 beépített 1600 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amelyet USB-kábelen keresztül tölthet fel. A lemerült akkumulátor 2 órán belül teljesen feltölt újra. A feltöltött akkumulátor körülbelül 45 perc üzemidőt biztosít Önnek, vagyis rengeteg alkalommal kiszolgálja, ha éppen kalandozik.

Prémium szájszipka

A csúcsminőségű, beépített üveghengerrel ellátott üvegcső biztosítja, hogy a gőz tiszta legyen és jó hőmérsékletre lehűljön, mielőtt elérné ajkait. A szájrész könnyen leválasztható a készülékről és szétszedhető a gyors tisztítás érdekében. 

Garancia

A Smono 3 igen sok, 10 éves gyártói garanciával rendelkezik, normál használat mellett.

Felhasználói Kézikönyv

Smono 3

Tartalom

 • Smono 3 vaporizer
 • Gyógynövény tároló doboz
 • Keverő eszköz
 • Tisztító kefe
 • Csipesz
 • Kvarcüveg kapszula olajokhoz/viaszokhoz
 • Szájszipka tömítés
 • Kezelési útmutató
Smono 3

Műszaki adatok

További információ
Méret: 5,0 × 2,7 × 8,0 cm
Súlya: 137 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 35 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (1600 mAh)
Hőmérséklet: 170 °C-210 °C
Gyártó: Smono
Garancia: 10 év
Gyártási ország: Kína
Write your own review about Smono 3
You're reviewing:Smono 3
Rating