COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Smono 3

26 900 Ft
Smono 3 Vaporizer - Included
Smono 3 Vaporizer - Included Smono 3 Vaporizer Smono 3 Vaporizer - Display Smono 3 Vaporizer - Open Smono 3 Vaporizer - Accessories Smono 3 Vaporizer - Portable
 •  
 •  
26 900 Ft
26 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Smono 3 kaptuk ekkor: 28 jún. 2020.

4.5
Olvasás 4 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A Smono 3 egy megfizethető párologtató, amely elég megbízható és kompakt ahhoz, hogy bárhová magával vihesse. Higiénikus üvegből készült szájszipkával van ellátva, és a gyógynövényeket, koncentrátumokat és olajokat 170 és 210 °C közötti hőmérsékleten tudja elpárologtatni.


Ha Ön az aromás és ízletes gőzök rajongója, akkor tudja, hogy a konvekció a legjobb fűtési módszer. Általában csak drágább párologtatókban találja meg, de az ára ellenére a Smono 3 zárt konvekciós fűtési rendszerrel rendelkezik. Úgy működik, hogy a meleg levegő a gyógynövényeken vagy koncentrátumokon át áramlik, felmelegíti és elindítja a párologtatási folyamatot.


A Smono 3-t három gomb segítségével vezérelheti: plusz, mínusz és indítás. A tetején lévő OLED kijelző megmutatja az elérni kívánt hőmérsékletet, az aktuális hőmérsékletet és, hogy mennyi energia van hátra az akkumulátorban. A felmelegedési idő nagyon rövid, mindössze 35 másodperc, és lehetővé teszi, hogy szinte azonnal megkezdje a gőzölést.


Csak Fekete színben érhető el.

Smono 3 Jellemzők

 • Zárt konvekciós fűtési rendszer
 • Kompatibilis gyógynövényekkel, viasszal és olajjal
 • Prémium üveg szájszipka
 • Tölthető USB-n keresztül, 2 órán belüli időtartammal
 • Kompakt és hordozható
 • Könnyen használható

 

Kiegészítők (mellékelve)

 • Növény tároló doboz
 • Keverő eszköz, 
 • Tisztító kefe 
 • Csipesz
 • Kvarcüveg kapszula olajokhoz/viaszokhoz
 • Szájszipka tömítés 
 

Kinek készült a Smono 3? 

A Smono 3 kézbe illő és hatásosan kompakt méretű a mindössze 5 x 2,7 x 8 cm-es méretével, ami Ideális választás, ha értékeli a kényelmet és szereti, ha menet közben is kéznél van készüléke, az érzés nélkül, hogy kénytelen túl sok mindent tárolni a zsebében vagy a táskájában. Hála az egyszerű dizájnak, a Smono 3 tökéletes egyensúlyt biztosít a könnyű stílus és a könnyű használat között.

 

Innovatív Fűtési Rendszer

Ellentétben a piacon levő egyéb párologtatókkal, amelyek közvetlenül a növényeket fűtik fel rendszerükön át, a Smono 3 elegánsabb megközelítést alkalmaz. A fejlett konvekciós fűtőberendezés könnyedén szivattyúzza a fűtött levegőt közvetlenül a gyógynövényeken keresztül, hogy azonnali hő keletkezzen anélkül, hogy károsítaná az anyag textúráját vagy ízét. A keletkező gőz ezért lágy, sűrű és ízletes - minden, amit kívánhat!

 

Egyszerű használat

A Smono 3 mentes a bonyolult gomboktól és irányítóktól, és csak 3 egyszerű gombja van. A legegyszerűbb kialakítás szemszögéből kifolyólag ez a párologtató tökéletesen alkalmas arra, hogy az újonnan, kevés tapasztalattal rendelkezők is könnyen tudják használni. A praktikus OLED kijelző minden fontos részletet (beállított hőmérséklet, aktuális hőmérséklet és az akkumulátorban hátralévő töltöttséget) mutatja, ami azt jelenti, hogy pontosan szabályozhatja a Smono 3 hőmérsékletét anélkül, hogy bármilyen menüben navigálna.

 

Ez a párologtató automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik az optimális biztonság érdekében. Az integrált időzítő 4 perc inaktivitás után azonnal kikapcsolja a készüléket, hogy minimálisra csökkentse a balesetek kockázatát, ha véletlenül elalszik vagy egyéb esetekben.

 

Sokoldalú

Ha rajongója az olyan vaporizereknek, amik nem csak gyógynövények, hanem viaszok és olajok párologtatására is alkalmasak, akkor igazán élvezni fogja a Smono 3-t. Lehetővé teszi, hogy pontosan kiválassza, mit szeretne párologtatni az egyes alkalmakkor.Gyógynövények esetében egyszerűen helyezzük őket a fűtőházba, de ha koncentrátumokat akarunk párologtatni, használjuk a mellékelt kvarcüveget. A kapszula könnyű behelyezhető a fűtőkamrába és gyorsan tisztítható.

 

A Smono 3 beépített 1600 mAh-os akkumulátorral rendelkezik, amelyet USB-kábellel tölthetünk. Egy teljesen lemerült akkumulátor 2 óra alatt tölt fel teljesen. A teljesen feltöltött akkumulátor kb. 45 perc futási időt biztosít Önnek, ami azt jelenti, hogy rengeteg alkalmat biztosít pl. kirándulása során.

 

Prémium Szájszipka

A kiváló minőségű üvegcső beépített üveghengerrel biztosítja, hogy a gőz tiszta és jó hőmérsékletűre hűljön le, mielőtt megízlelné. A szájszipka is könnyen leválasztható a készülékről és szétszedhető a gyors tisztításához.  

 

Garancia

A Smono 3 tíz évre szóló gyártói garanciával rendelkezik, kizárólag normal használat mellett.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Smono
Méret (hossz, szélesség, magasság) 5 x 2.7 x 8 cm
Vaporizátor súly 40 g
Stílus Black
Áramforrás 1600 mAh Battery
Melegítők Convection (ceramic heating oven)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 10 years

Az alábbi értékelései:Smono 3

Átlagos értékelés:

4.5 Alábbi szerint:4 értékelés
 • 5 Star
   3
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Sweet device

Lundin
I am very fond of this device. I just got it recently and it has exceeded my expectations. Aroma and vapor quality has been amazing, using it has been very easy, and the design is just luxurious. The Smono 3 can also be used for oils and waxes, although I don’t really have much use for it since I go with herbs all the way. But versatiliy is also this vape’s strong point. It has just been a few weeks but this device is hassle-free – from the shipping to my vaping sessions. This is a promising device that deserves more attention. The cherry on top of the cake? Ten-year warranty oh yeah!

Namaste

Hercules
This device is simple and has an automically switches off after more than 3 minutes of inactivity. There is nothing new about the Smono 3, but I do give it extra points for its design and simplicity. It looks much more expensive than its price, and vapor quality is really good. I particularly love that it is USB chargeable. I use herbs, waxes, and oils, so this 3-in-1 versatility really saves me a lot. It is best when you use it with herbs, but is likewise decent with oils. It definitely isn’t bad for a portable vape. I know there are many choices already but the Smono3 might be worth your while if you are looking for something basic.

Superb vape

Buddah
This is one of the easiest vapes to get you started. The smono 3 is so simple and unassuming that it doesn’t need much glitter and jazz to show off its quality. I am a fan of the Smono because it gets things back to the basics of a portable vaporizer – simple, effective and flavorful. It is also very easy to use and can be controlled with three simple buttons (minus and plus for the temperature, and the start button). Everything is easy to figure out, so the Smono is likewise quite easy to love. This is my ideal of what a portable vaporizer should be.

Wow

Ballmetal
The Smono 3 is gentle. I am very happy that the materials used in making this, especially the sophisticated glass mouthpiece. I do not know if it’s just me but all the features and functions of the Smono combined makes me feel like my my body is at ease. Not to mention that vapor quality is really good. All other aspect of the device is excellent. Battery life and heat-up time are both impressive. It heats for around 30 seconds and can last for more than an hour. It is also USB chargeable for added convenience. The Smono 3 really deserves the red carpet bec it knows how to make a great entrance.

4 Termék

oldalanként

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Smono 3

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *