Smono 5

Rating:
4.65

49900 ft 59900 ft Megtakarítása: 10000 ft

SKU
ignore-this-66
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

A Szilikon Tál Mérleggel az On Balance-tól sosem kell aggódnia, hogy a növények kiszóródnak mérés közben.
Szilikon Tál Mérleg - 100 x 0,01 g
6600 ft 8800 ft

A Szilikon Tál Mérleg az On Balance-től a legjobb mérleg gyógynövények és koncentrátumok méréséhez. Tartalmaz egy összecsukható szilikon tálat, ami szétnyitható, így kifolyásbiztos helyet ad az anyag mérlegeléséhez. Amikor összecsukott állapotban van, fedéllel reteszelhető, hogy védje a mérleget az ütődéstől. 

Az eredmények könnyen leolvashatók az extra nagy LCD kijelzőről, rózsaszín háttérvilágítással és beépített túltöltésvédelemmel, ami megelőzi a mérleg sérülését. Más jellemzői, mint az automatikus darabszámlálás, energiatakarékos automatikus kikapcsolás 3 perc inaktivitás után, tare/zero funkció a konténer vagy bővítőtálca súlyának levonásához és egy egyszerű egyérintéses kalibrálás.

Kapacitás: 100 g
Pontosság: 0,01 g
Súly: 271 g
Méretei: 12,3 x 7,2 x 1,9 cm
Garancia: 10 éves limitált garancia

Tartalmazza:

 • Szilikon Tál Mérleg
 • AA elemek (2 db)
Smono 5 - Battery
Smono 5 - Akkumulátor
7400 ft 9900 ft

Cserélni szeretné Smono 5 Akkumulátorát vagy csak szeretne még egy cseredarabot? Akkor ez a 18650 Samsung 3000 mAh-os akkumulátor kell önnek.

A következőkhöz használható: Smono 5.

Smono 5 - Mouthpiece Screens (5-pack)
Smono 5 - Szájszipka Szűrő (5 db-os készlet)
3400 ft 4600 ft

Tartsa Smono 5 készülékét frissel ezekkel a Szájszipka Szűrőkkel! A szájszipka szűrő arra készült, hogy a szájszipka belsejébe illeszkedjen és megelőzze, hogy bármilyen növényi rész a szájszipkába jusson.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrők (5 db)

A következőkhöz használható: Smono 5.

Smono 5 - Chamber Screens (5-pack)
Smono 5 - Kamra Szűrő (5 db-os készlet)
3400 ft 4600 ft

Tartsa Smono 5 készülékének gőzét tisztán ezekkel a Kamra Szűrőkkel. A kamra szűrők biztosítják, hogy a fűtőelem és az anyag a kamrában ne érintkezzenek közvetlenül.

Tartalmazza:

 • Kamra szűrő (5 db)

A következőkkel használható: Smono 5.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6600 ft 8800 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.08)
 • Nagy kijelző gyönyörű animációkkal
 • Szabadalmaztatott konvekciós fűtés
 • Gyors felfűtés (30 mp)
 • Nagy kerámia növénykamra
 • Cserélhető akkumulátor (3000 mAh)
 • Nagyon könnyen tisztítható
 • Pontos hőmérsékletbeállítás (160-240 °C)

Kinek készült a Smono 5?

Ha egy nem túl bonyolult, hordozható és konvekciós vaporizert keres gyógynövényeihez, aminek használata és tisztítása is egyszerű, akkor a Smono 5-ban nem fog csalódni. Nem a leggyorsabb és nem a legtöbb funkciót kínáló eszköz, de megbízható és megfizethető lehetőség.

A Smono 5 egyszerűsége nagyszerű opciót kínál kezdőknek és az árat tekintve, más prémium konvekciós vaporizerekhez képest egy jó választásnak bizonyul azoknak, akik tiszta és ízletes gőzre vágynak, anélkül, hogy sokat költenének rá.

Konvekciós fűtés

A gyógynövények ízének maximalizálásáért a Smono 5 szabadalmaztatott konvekciós fűtőrendszert használ. A kondukciós fűtéssel szemben, ahol a gyógynövényt közvetlen érintkezéssel fűtik, a konvekciós fűtés azt jelenti, hogy forró levegő halad át a növényeken, anélkül, hogy megégetné őket. Majd megkezdődik a gőzöléses folyamat. Ez egy kicsit lassút módszer, de a növényeket egyenletesen képes melegíteni és a gőz tiszta ízek halmazát fogja adni.

Cserélhető akkumulátor

A Smono 5 egy erős 3000 mAh-os Samsung 18650 típusú akkumulátort használ, ami teljesen feltöltve nagyjából hat teljes, 5 perces alkalomra elegendő. USB-C kábelen keresztül másfél órát vesz igénybe, hogy teljesen feltöltsön, de ha nem szeretne várni, ki tudja cserélni egy másik feltöltött 18650 akkumulátorra. Egyszerűen nyissa ki az akkumulátor rekeszt a készülék alján, majd cserélje ki. 

Kényelmes méret

Habár a Smono 5 kicsit nagyobb, mint a korábbi Smono modellek, még így is elég kicsi ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen zsebébe, vagy hogy magával vihesse egy kis táskában. A nagyobb méret igazából még komfortosabbá teszi a kézben tartáshoz, és mivel vastagabb, a külseje nem melegszik fel, így nem okoz kényelmetlenséget használat közben.

Színes kijelző

A Smono 5 funkciói közül, ami a legjobban kiemeli a többi közül, az a nagy, színes kijelző, amin vidám animációk jelennek meg felmelegedéskor. Hogy tudja, milyen a fűtés állapota, négy dolgot jelenít meg a kijelző, ami a másodfokú mintázatban a legfontosabb: jelenlegi hőmérséklet, beállított hőmérséklet, használati idő és akkumulátor szint.

Hatékony fűtés

A Smono 5-tel bármilyen hőmérsékletet választhat 160 és 240 °C között, ami azt jelenti, hogy alacsonyabb hőmérsékleten is használhatja, ha az ízt helyezi előtérbe, vagy teheti magasabb hőmérsékletre a maximális hatóanyag kivonásért. A hőmérséklet kiválasztása után csak kb. 30 másodpercet kell várnia, mielőtt használatra készen áll és ízes gőzöket szolgáltat.

Nagy növénykamra

Ha alkalmanként sok gyógynövény elgőzölését szeretné élvezni, értékelni fogja a Smono 5 nagy kerámia fűtőkamráját. Méretei: 14 mm átmérőjű és 15 mm mélységű, 20 ml anyaghoz elegendő hellyel (kb. 0,3 gramm gyógynövényhez), ami jóval nagyobb, mint a Smono korábbi modelleinél.

Egyszerűen tisztítható

A vaporizer tisztítás soha nem mókás és a Smono 5 német tervezői ezért ezt gyorsra és egyszerűre tervezték. A mágneses blokk a szájrésszel eltávolítható, így könnyen hozzáférhet a kamrához, hogy egy kefével meg tudja tisztítani. A többi rész pedig megtisztítható a mellékelt törlőkendők és cső tisztítók vagy sűrített levegő segítségével. 

Hogyan használja a Smono 5-t?

 • Először is el kell távolítani a szájszipka blokkot a kamrához való hozzáféréshez. A kamra megtöltése egyszerű, köszönhetően a tölcséres kialakításnak. Meg kell tölteni azzal a mennyiségű gyógynövénnyel, amennyit használni szeretne, majd újra csatlakoztatni kell a szájszipka blokkot.
 • A Smono 5 elindításához nyomja meg az S-gombot ötször gyorsan egymás után. Azonnal megkezdi a felfűtést az előzőleg beállított hőmérsékletre.
 • Amikor a Smono 5 be van kapcsolva, egy 300 másodperces (5 perc) használati időmérő indul el, ami biztosítja, hogy az akkumulátor csak a szükséges időben legyen használva. A használati időmértő visszaállításához csak nyomja meg bármelyik gombot!
 • Ha szeretné megváltoztatni a hőmérsékletet, csak annyit kell tennie, hogy a felfelé vagy lefelé gombot megnyomja a kívánt hőfok kiválasztásához, 160 és 240 °C között.
 • Nézze a képernyőt, hogy lássa, hogy az aktuális hőmérséklet mikor éri el a beállított hőmérsékletet. Ha pedig ez megtörtént, máris beleszívhat az ízletes gőzökbe.
 • A kikapcsoláshoz megintcsak nyomja meg az S-gomböt ötször gyorsan egymás után vagy várja meg, amíg a használati időmérő lejár. 

Garancia

Minden Smono 5 vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárol, a Smono egyik hivatalos forgalmazójától, teljesen eredeti és 2 éves garancia érvényes rá.

Felhasználói Kézikönyv

Smono 5

Tartalom

 • Smono 5 vaporizer
 • USB-C töltőkábel
 • Fedél
 • Tároló zsák
 • Csavarhúzó
 • Tisztító kefe
 • Tisztító kendő (5 db)
 • Csőtisztító (5 db)
 • Használati útmutató
Smono 5

Műszaki adatok

További információ
Méret: 11,6 x 4,5 x 2,6 cm
Súlya: 188 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3000 mAh)
Hőmérséklet: 160°C-240°C
Gyártó: Smono
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína
Write your own review about Smono 5
You're reviewing:Smono 5
Rating