COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

Boundless CFC 2.0

Rating:
4.15

29900 ft

SKU
ignore-this-74
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 17,64 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Ezek a Szájszipka szűrők tökéletesen illeszkednek a Boundless CFC 2.0-höz és megakadályozzák, hogy bármilyen anyag a szájrészbe kerüljön.
Boundless CFC 2.0 - Szájszipka szűrők
1600 ft 2200 ft

Tartsa frissen Boundless CFC 2.0 készülékét ezekkel a Szájszipka szűrőkkel. A szájszipka szűrő a szájrész belsejében helyezkedi el és megakadályozza, hogy bármilyen gyógynövény bekerüljön a szájszipkába.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (2 db)

A következőkkel használható: Boundless CFC 2.0.

Ezek a kamraszűrők tökéletesen illeszkednek a Boundless CFC 2.0-be és megakadályozzák, hogy bármilyen anyag bekerüljön a fűtőegységbe.
Boundless CFC 2.0 - Kamraszűrők
1600 ft 2200 ft

A Kamraszűrőket a Boundless CFX 2.0 gyógynövénykamrájának aljára kell elhelyeznie, hogy biztosítsa, ne kerüljön közvetlen kapcsolatba a fűtőegység és a kamrába betöltött növény. 

Tartalmazza:

 • Kamraszűrő (2 db)

A következőkhöz használható: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 - Szájszipka
Boundless CFC 2.0 - Szájszipka
5100 ft 6900 ft

A Boundless CFC 2.0 Szájszipka egy pót alkatrésze a Boundless CFC 2.0-nek, ha szüksége van egy csere szájszipkára. Magas minőségű műanyagból készült és szűrő is jár hozzá, ami tovább tisztítja és szűri a gőzt, mielőtt ajkaihoz elérne. 

Tartalmazza:

 • Szájszipka (1 db)
 • Szájszipka szűrő (1 db)

A következőkhöz használható: Boundless CFC 2.0.

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.03)
 • Könnyű és kompakt
 • Teljes hőmérsékletszabályozás
 • Erőteljes akkumulátor élettartam
 • USB-n keresztül tölthető
 • Gyors felfűtési idő
 • Továbbfejlesztett légjárat
 • Vízipipa adapter mellékelve
 • Egyszerűen tisztítható

Kinek készült a Boundless CFC 2.0?

A Boundless CFC 2.0 a Boundless CFC továbbfejlesztett verziója, számtalan újítással és továbbfejlesztett funkciókkal. Ha egy megbízható, diszkrét vaporizert keres, ami a hordozhatóság tökéletes egyensúlyát kínálja lenyűgöző teljesítmény mellett, akkor határozottan a Boundless CFC 2.0-t kell kipróbálnia. Ez egy zsebméretű készülék, amivel nem kell kompromisszumot kötnie a magas minőségű gőz vagy a továbbfejlesztett technológia között, ami azt jelenti, hogy egyszerre élvezheti az ízes gőzöket a szabadban és otthon is. 

Kicsi és diszkrét 

A Boundless CFC 2.0-t sokan dícsérik köszönhetően a kompakt kialakításnak, mely által bármilyen zsebben könnyen elfér és brilliáns választás lehet a kültéri használathoz. Alakja vékony és könnyen elfér tenyerünkben és sokkal több lehetőséget kínál a rejtőzködő gőzölők számára.

A Boundless CFC 2.0 kialakítása az elődjéhez képest is jelentősen sokat javult. A megerősített szájszipka és az edzett külső héj maximális tartósságot biztosítanak. Ezt a vaporizert úgy alakították ki, hogy kiállja az idő próbáját, ugyanakkor megőrizte a letisztult, kompakt megjelenést.

Lenyűgöző akkumulátor élettartam 

A Boundless CFC 2.0 kialakítása minimális, tehát jogosan feltételezhetnénk, hogy akkumulátora nem különösen jó. De ez igazán messze van az igazságtól, mivel ez a vaporizer akár 10 alkalmat is kibír egyetlen teljes feltöltéssel. Nagyjából 3 órát vesz igénybe, hogy teljesen feltöltődjön az akkumulátor és mivel USB-n keresztül tölthető, bárhol feltöltheti egy power bank segítségével! 

Teljes hőmérsékletszabályozás és gyors felfűtési idő 

A Boundless CFC 2.0 nem korlátozódik előre beállított hőmérsékletekre, mivel bármilyen hőmérsékletet beállíthat 60 °C és 230 °C között. Mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik, garantálva, hogy soha ne kelljen sokáig várnia a kezdésre. Sőt, még ennél is praktikusabb a digitális kijelzője, amely megmutatja a pontos hőmérsékleti értéket és az akkumulátor állapotát használat közben.

Továbbfejlesztett légjárat

A Boundless CFC 2.0-nél jelentősen továbbfejlesztették a légáramlást az elődjéhöz képest, amely minden alkalommal kiemelkedően vastag és ízes gőzt biztosít. Szájszipkája teljesen hőálló, így maximális kényelmet nyújt és a keletkező gőz simasága nagyon lenyűgöző.

Kevés karbantartás

A Boundless CFC 2.0-t egyszerűsített kialakításának köszönhetően soha nem lesz nehéz megtisztítani. Valójában az egyetlen tisztítást igénylő alkatrész a digitális kijelző, a szájszipka és a belső fűtőegység, amelyek mindegyikét egyszerűen le lehet törölni és tisztán tartani a használatok között.

Garancia

Minden Boundless CFC 2.0 vaporizer, amelyet a MagicVaporizers-nél vásárolt, a Boundless hivatalos forgalmazójától, teljesen hitelesek és 3 év garancia érvényes rájuk.

Boundless CFC 2.0

Tartalom

 • Boundless CFC 2.0 vaporizer
 • Vízipipa adapter
 • Keverő eszköz
 • Tisztító kefe
 • USB töltő kábel
 • Kezelési útmutató
Boundless CFC 2.0

Műszaki adatok

További információ
Méret: 13,0 × 3,3 × 3,3 cm
Súlya: 227 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (1200 mAh)
Hőmérséklet: 60 °C-230 °C
Gyártó: Boundless
Garancia: 3 év
Gyártási ország: Kína
You're reviewing:Boundless CFC 2.0
Rating