COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

Boundless CFC 2.0

Rating:
4.25

29900 ft

SKU
ignore-this-74
Legújabb verzió! (2020.12)
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Ezek a Szájszipka szűrők tökéletesen illeszkednek a Boundless CFC 2.0-höz és megakadályozzák, hogy bármilyen anyag a szájrészbe kerüljön.
Boundless CFC 2.0 - Szájszipka szűrők
1600 ft 2200 ft

Tartsa frissen Boundless CFC 2.0 készülékét ezekkel a Szájszipka szűrőkkel. A szájszipka szűrő a szájrész belsejében helyezkedi el és megakadályozza, hogy bármilyen gyógynövény bekerüljön a szájszipkába.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (2 db)

A következőkkel használható: Boundless CFC 2.0.

Ezek a kamraszűrők tökéletesen illeszkednek a Boundless CFC 2.0-be és megakadályozzák, hogy bármilyen anyag bekerüljön a fűtőegységbe.
Boundless CFC 2.0 - Kamraszűrők
1600 ft 2200 ft

A Kamraszűrőket a Boundless CFX 2.0 gyógynövénykamrájának aljára kell elhelyeznie, hogy biztosítsa, ne kerüljön közvetlen kapcsolatba a fűtőegység és a kamrába betöltött növény. 

Tartalmazza:

 • Kamraszűrő (2 db)

A következőkhöz használható: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 - Szájszipka
Boundless CFC 2.0 - Szájszipka
5100 ft 6800 ft

A Boundless CFC 2.0 Szájszipka egy pót alkatrésze a Boundless CFC 2.0-nek, ha szüksége van egy csere szájszipkára. Magas minőségű műanyagból készült és szűrő is jár hozzá, ami tovább tisztítja és szűri a gőzt, mielőtt ajkaihoz elérne. 

Tartalmazza:

 • Szájszipka (1 db)
 • Szájszipka szűrő (1 db)

A következőkhöz használható: Boundless CFC 2.0.

Jellemzők

 • Könnyű és kompakt
 • Teljes hőmérsékletszabályozás
 • Erőteljes akkumulátor élettartam
 • USB-n keresztül tölthető
 • Gyors felfűtési idő
 • Továbbfejlesztett légjárat
 • Vízipipa adapter mellékelve
 • Egyszerűen tisztítható

Kinek készült a Boundless CFC 2.0?

A Boundless CFC 2.0 a Boundless CFC továbbfejlesztett verziója, számtalan újítással és továbbfejlesztett funkciókkal. Ha egy megbízható, diszkrét vaporizert keres, ami a hordozhatóság tökéletes egyensúlyát kínálja lenyűgöző teljesítmény mellett, akkor határozottan a Boundless CFC 2.0-t kell kipróbálnia. Ez egy zsebméretű készülék, amivel nem kell kompromisszumot kötnie a magas minőségű gőz vagy a továbbfejlesztett technológia között, ami azt jelenti, hogy egyszerre élvezheti az ízes gőzöket a szabadban és otthon is. 

Kicsi és diszkrét 

A Boundless CFC 2.0-t sokan dícsérik köszönhetően a kompakt kialakításnak, mely által bármilyen zsebben könnyen elfér és brilliáns választás lehet a kültéri használathoz. Alakja vékony és könnyen elfér tenyerünkben és sokkal több lehetőséget kínál a rejtőzködő gőzölők számára.

A Boundless CFC 2.0 kialakítása az elődjéhez képest is jelentősen sokat javult. A megerősített szájszipka és az edzett külső héj maximális tartósságot biztosítanak. Ezt a vaporizert úgy alakították ki, hogy kiállja az idő próbáját, ugyanakkor megőrizte a letisztult, kompakt megjelenést.

Lenyűgöző akkumulátor élettartam 

A Boundless CFC 2.0 kialakítása minimális, tehát jogosan feltételezhetnénk, hogy akkumulátora nem különösen jó. De ez igazán messze van az igazságtól, mivel ez a vaporizer akár 10 alkalmat is kibír egyetlen teljes feltöltéssel. Nagyjából 3 órát vesz igénybe, hogy teljesen feltöltődjön az akkumulátor és mivel USB-n keresztül tölthető, bárhol feltöltheti egy power bank segítségével! 

Teljes hőmérsékletszabályozás és gyors felfűtési idő 

A Boundless CFC 2.0 nem korlátozódik előre beállított hőmérsékletekre, mivel bármilyen hőmérsékletet beállíthat 60 °C és 230 °C között. Mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik, garantálva, hogy soha ne kelljen sokáig várnia a kezdésre. Sőt, még ennél is praktikusabb a digitális kijelzője, amely megmutatja a pontos hőmérsékleti értéket és az akkumulátor állapotát használat közben.

Továbbfejlesztett légjárat

A Boundless CFC 2.0-nél jelentősen továbbfejlesztették a légáramlást az elődjéhöz képest, amely minden alkalommal kiemelkedően vastag és ízes gőzt biztosít. Szájszipkája teljesen hőálló, így maximális kényelmet nyújt és a keletkező gőz simasága nagyon lenyűgöző.

Kevés karbantartás

A Boundless CFC 2.0-t egyszerűsített kialakításának köszönhetően soha nem lesz nehéz megtisztítani. Valójában az egyetlen tisztítást igénylő alkatrész a digitális kijelző, a szájszipka és a belső fűtőegység, amelyek mindegyikét egyszerűen le lehet törölni és tisztán tartani a használatok között.

Garancia

Minden Boundless CFC 2.0 vaporizer, amelyet a MagicVaporizers-nél vásárolt, a Boundless hivatalos forgalmazójától, teljesen hitelesek és 3 év garancia érvényes rájuk.

Boundless CFC 2.0

Tartalom

 • Boundless CFC 2.0 vaporizer
 • Vízipipa adapter
 • Keverő eszköz
 • Tisztító kefe
 • USB töltő kábel
 • Kezelési útmutató
Boundless CFC 2.0

Műszaki adatok

További információ
Méret: 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Súlya: 227 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (1200 mAh)
Hőmérséklet: 60 °C-230 °C
Gyártó: Boundless
Garancia: 3 év
Gyártási ország: Kína
You're reviewing:Boundless CFC 2.0
Rating