DaVinci IQ

Rating:
4.35

75900 ft 79900 ft Megtakarítása: 4000 ft

SKU
ignore-this-45
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6700 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Features

 • Legújabb verzió! (2021.07)
 • Cserélhető 3500 mAh akkumulátor
 • Kiegészítő alkalmazás
 • Gyors felfűtési idő (10-30 másodperc)
 • Rezgés értesítések
 • 120 °C-221 °C hőmérsékleti tartomány
 • Tiszta, aromás és sűrű gőz

Kinek készült a DaVinci IQ?

Intelligens kialakításával és hordozható jellegével a DaVinci IQ ideális azok számára, akik kísérletezni szeretnének a különböző funkciókkal és élvezik a gőzölést nemcsak akkor, ha otthon vannak. A könnyen használható alkalmazás maximális rugalmasságot és ellenőrzést nyújt a vaporizer élménye felett, és az innovatív hűtési technológia biztosítja, hogy minden alkalommal csak sima gőzt kapjon.

Nagyszerű ízvilág

Mivel a finom íz a DaVinci IQ tervezési folyamata során a lista élén állt, ez a csúcstechnológiás vaporizer kerámia fűtőegységet használ három lenyűgöző hűtési technikával együtt, hogy a lehető legjobb ízt garantálja a hőmérséklettől függetlenül. Miután több más vaporizerhez képest tesztelték és folyamatosan megnyerte a tartósan kiváló íz tesztet, biztos lehet benne, hogy a DaVinci IQ gőzök soha nem tartalmaznak kellemetlen műanyag vagy fém beütést.

Okos beállítások

A DaVinci IQ számos különböző beállítást kínál, ideális mind a profik, mind a kezdők számára. Például az egyedülálló Smart Path technológiát, amely lehetővé teszi az automatikus hőmérsékletemelést. Van még két mód: Boost és Precision. A Boost üzemmód lehetővé teszi a kamra hőmérsékletének hirtelen emelkedését akkor, amikor a gyógynövény teljes potenciálját ki akarja aknázni, a Precision mód pedig lehetővé teszi egy olyan hőmérséklet beállítását, amelyet azután a munkamenet során megtartana.

Bluetooth okostelefon app 

A kiegészítő Bluetooth alkalmazás lehetővé teszi a teljes kontrollt és lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül okostelefonjáról kövesse nyomon a vaporizer tevékenységét. Csak annyit kell tennie, hogy Bluetooth-on keresztül csatlakozik a DaVinci IQ-hoz, majd testreszabhatja teljes gőzölési élményét - anélkül, hogy hozzá kellene érnie magához a vaporizerhez is. Ha az alkalmazások nem a kedvencei, egyszerűen dönthet úgy is, hogy nem tölti le, és a készülék hagyományos gombjain keresztül módosítja a beállításokat, azaz a hagyományos módon. A választás az Öné!

Stílusos megjelenés

Letisztult, alumínium külső héja nem csak nagyszerűen néz ki, de nagyon jó érzés kézbe venni. A DaVinci IQ kompakt formája ideális a kényelmes zsebbe vagy táskába való elhelyezéshez. Ahol a gyógynövényeket beleteszi, stílusos tükrös felülettel rendelkezik és a könnyen olvasható LED-kijelzőre tett gyors pillantással biztosítja az összes alapvető eszköztevékenységi információt.

Cserélhető akkumulátor

A DaVinci IQ lenyűgöző 90 perces gőzölést tesz lehetővé egy teljesen feltöltött akkumulátorral, de néha ennél hosszabb használatra is szüksége lehet. Ellentétben más vaporizerekkel, amelyeknél meg kell szakítania az alkalmakat és várnia kell, hogy az akkumulátor újra feltöltsön, ennél a vaporizernél csak egy egyszerű akkumulátorcserére van szükség. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal lecserélje a használt akkumulátort egy teljesen feltöltöttre, és ezzel kétszer hosszabb ideig tudja használni - feltéve, ha van tartalék akkumulátora!

Garancia

Minden DaVinci IQ vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárol, teljesen eredeti és 10 év garancia érvényes rájuk.

Felhasználói Kézikönyv

DaVinci IQ

Tartalom

 • DaVinci IQ vaporizer
 • Mikro-USB kábel
 • Ízesítő kamra
 • 10 mm-es víz adapter
 • Kamra eszközök (2 db)
 • Kulcstartó eszköz
 • Alkoholos törlőkendők
 • O-gyűrűk és tömítések
 • Tisztító kefe
 • Kezelési útmutató
DaVinci IQ

Műszaki adatok

További információ
Méret: 4,2 × 9,0 × 2,4 cm
Súlya: 145 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Kivehető akkumulátor
Hőmérséklet: 121°C-221°C
Gyártó: DaVinci
Garancia: 10 év
Gyártási ország: Kína
Write your own review about DaVinci IQ
You're reviewing:DaVinci IQ
Rating