Angus Vaporizer

Rating:
Angus Vaporizer 5 5

75900 Ft

SKU
ignore-this-111
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Jellemzők

 • Legújabb verzió (2024.03) továbbfejlesztett hűtőegységgel
 • Halogén fűtés
 • Üveggolyós technológia
 • Tartós és esztétikus diófából készült testtel
 • Üveg szájrész és rozsdamentes acél gyógynövénykamra (0,25g)
 • 90 másodperces felfűtési idő
 • Egyszerű hőmérsékletszabályozás 5 beállítással (180, 190, 200, 210, 220°C)
 • Boost üzemmód a hőmérséklet 10°C-kal történő növeléséhez
 • Adagoló kapszulák a gyorsabb újratöltés érdekében
 • USB-C töltés
 • Tartalmaz két Molicel 18650 akkumulátort (2800 mAh), ha a MagicVaporizers-től vásárolja meg

Kinek készült az Angus vaporizer?

Az Angus egy innovatív vaporizer, amely halogén fűtési rendszerrel és üveggolyó technológiával rendelkezik, hogy újfajta gőzölési élményt nyújtson. A halogén izzó a levegő felmelegítésére szolgál, amely aztán üveggolyókon keresztül jut a kamrába, ahol a gyógynövényeket gőzzé alakítja, mielőtt elérné a tetején lévő üveg szájrészét.

Akár tapasztalt felhasználó, akár kezdő, az Angus könnyen használható, és mindössze 90 másodperc alatt képes az ízletes gőz előállítására. Az egyedülálló fűtési technológia és a minőségi felépítés kombinációja teszi a legjobb választássá mindazok számára, akik egy hordozható prémium minőségű vaporizert keresnek.

Innovatív halogén fűtési rendszer

Az Angusban használt halogén fűtőrendszer egyedülálló módszer a gyógynövények gőzölési hőmérsékletre történő felhevítésére. Más fűtési rendszerekkel ellentétben, amelyek tekercseket vagy kerámiaelemeket használnak, az Angus vaporizer egy halogén izzót használ hőforrásként. Ez az izzó bekapcsoláskor hőt és fényt bocsát ki, amelyet a gyógynövénykamra alatt lévő üveggolyók elnyelnek.

Belégzéskor a felmelegített levegő először az üveggolyókon, majd a gyógynövényeken halad át, és gőz keletkezik. A halogén izzó konvekciós hőjének és az üveggolyók sugárzó hőjének kombinációja egyenletes és ízletes gőzt eredményez.

Ami a halogén fűtési rendszert megkülönbözteti más fűtési módszerektől, az az egyedi ízprofilja. A halogén izzó finom ízt kölcsönöz, amely nem olyan erős vagy észrevehető, mint más vaporizereknél, és ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megízleljék a gyógynövények teljes és természetes ízét.

Egyszerű hőmérsékletszabályozás

Az Angus vaporizer számos hőmérsékletszabályozási lehetőséget kínál, hogy segítsen a tökéletes gőzélmény elérésében. Öt hőmérsékletbeállítással, 180°C és 220°C között, kiválaszthatja a gyógynövényei számára legmegfelelőbb hőmérsékletet. 

Azok számára, akik magasabb hőmérsékletet szeretnének (akár 230°C-ig), van egy boost üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet 10°C-kal növelje egy gombnyomással. Egyszerűen tartsa lenyomva a gombot, és a készülék egyszer rezegve jelzi, hogy a hőmérsékletet megemelte. Ez a boost üzemmód tökéletes, amikor a gyógynövények tartalmát teljesen ki akarja nyerni.

Dizájn és tartósság

Az Angus vaporizer lenyűgöző diófa testtel büszkélkedhet, amely nemcsak esztétikai vonzerejét növeli, hanem kényelmes fogást is biztosít. A testet úgy készítették, hogy tartós legyen, és a masszív felépítése biztosítja, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak.

A tartósság további fokozása érdekében az Angus szigorú törésteszteken esett át, és bebizonyosodott, hogy képes túlélni többszöri leejtést 1,5 méteres magasságból, és csak a cserélhető alkatrészeket, például az üveg szájrészeket kell cserélni.

Kamraméret és microdosing

Bár az Angus vaporizer kompakt, mégis tágas, 0,25 g kapacitású rozsdamentes acél gyógynövénykamrával rendelkezik, amely a mellékelt csipesszel könnyen tisztán tartható. 

Teljesen feltöltött akkumulátorokkal 8 ülés alatt körülbelül 2 g kedvenc gyógynövényét párologtathatja el, ha minden alkalommal feltölti a kamrát. Ha még gyorsabbá szeretné tenni az újratöltést, használja a mellékelt adagolókapszulákat (2 db), hogy előre felkészüljön.

Azok számára, akik a gyógynövényekkel együtt inkább mikroadagolnak, az Angus bőséges konvekciós fűtést biztosít ehhez, anélkül, hogy bármilyen hőmérsékletbeállításra lenne szükség. Egyszerűen csak tegyen kevesebb gyógynövényt a kamrába, és használja a szokásos módon az alacsonyabb dózis élményéhez.

Továbbfejlesztett hűtési rendszer

Az Angus vaporizer új hűtőrendszerrel lett frissítve, amely mostantól rozsdamentes acélból készült szűrővel és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült középső résszel rendelkezik.

A hűtőegységet is továbbfejlesztették PEEK anyaggal, amely jobb tartósságot és olvadás elleni védelmet biztosít. Ez a frissített kialakítás megoldja a korábbi hűtőegységben használt gyengébb minőségű PPSU anyag problémáit, így biztosítva a biztonságosabb gőzölést.

Gyors felfűtési idő

A kb. 90 másodperces kezdeti előmelegítési idővel ajánlott bekapcsolni a vaporizert, és kiválasztani a kívánt hőmérsékletet, mielőtt betöltené, hogy a várakozási időt minimalizálja. A későbbi munkamenetek a visszatartott hőnek köszönhetően gyorsabban felmelegednek.

18650 akkumulátorokkal üzemelhető

Az Angus vaporizer két 18650-es akkumulátorral működik. A használattól és a hőmérsékletbeállítástól függően 7-10 teljes használattal számolhat, mielőtt az akkumulátorokat újra kell tölteni. Az alkalmak pontos száma olyan tényezőktől függ, mint a használat gyakorisága és az ülések között megtartott hőmennyiség.

A Molicel két nagy teljesítményű 18650-es akkumulátort (2800 mAh) ingyenesen tartalmazza, ha az Angus-t a MagicVaporizers-től vásárolja meg.

Szabályozható légáramlás

Az Angus vaporizerrel a felhasználók a légáramlást saját preferenciáikhoz igazíthatják. A beállításhoz egyszerűen forgassa el a szájrészben található fém szűrőtárcsát.

5-perces alkalmak

A session vaporizer használatra tervezett Angus 5-perces kikapcsoló időzítővel rendelkezik. Ha kevés az ideje, akkor is nagyszerű alkalmat kaphat néhány nagy belégzéssel a maximális beállításokon. Akár a hosszú üléseket kedveli, akár az egészet beveti, az Angus kielégítő eredményt nyújt.

Hordtáska mellékelve

Az Angushoz egy elegáns és stílusos hordtáska is tartozik, amely hihetetlenül megkönnyíti a vaporizer szállítását, bárhová is megy. A tok kiváló minőségű anyagokból készült, és bőséges védelmet nyújt az esetleges sérülésekkel szemben. Ez a hordtáska nemcsak extra kényelmet biztosít, hanem megkönnyíti a vaporizer biztonságos és védett tárolását is.

Fejleszthető

Még hűvösebb gőzre vágyik? Az Angus vaporizerhez egy vízipipa-adaptert is vásárolhat, amely a következő szintre emelheti a gőzölés élményét. Az adapter lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa kedvenc vizes eszközéhez (az adapter 18 mm-es és 14 mm-es anyás csatlakozókhoz illeszkedik), hogy a gőz lehűljön, miközben áthalad a vízen, ami simábbá és kényelmesebbé teszi a belégzést.

Hogyan kell használni az Angus vaporizert

Az Angus még kijelző nélkül is nagyon könnyen használható:

 1. Kapcsolja be az Angust a gomb háromszori megnyomásával!
 2. Vagy töltse meg a gyógynövénykamrát a bekapcsolás előtt, vagy töltse meg most a kívánt gyógynövénnyel!
 3. Várjon körülbelül 90 másodpercet, amíg az Angus felmelegszik! A haptikus visszajelzés rezegni fog, amikor a beállított hőmérsékletet elérte.
 4. Élvezze a finom gőzt!
 5. ...vagy változtassa meg a hőmérsékletet a gomb megnyomásával az öt hőmérsékleti beállítás között: 180, 190, 200, 210 és 220°C.
 6. A kívánt hőmérséklet elérése után a gombot lenyomva tartva 10°C fokos hőmérséklet-emelkedést érhet el. Az Angus rezegve jelzi a hőmérséklet-emelés megtörténtét.
 7. Ha végzett, vagy kattintson újra háromszor a gombra, vagy várja meg, amíg a munkamenet időzítője lejár (5 perc).

Garancia

A MagicVaporizers, az YLL Vape termékek hivatalos forgalmazója által értékesített összes Angus vaporizer hiteles és 1 év garanciával rendelkezik, normál használatra korlátozva.

Felhasználói Kézikönyv

Angus Vaporizer

Tartalom

 • Angus vaporizer
 • Üveg szájrész
 • Hordtáska
 • Tisztítókefe
 • USB-C töltőkábel
 • Csipesz
 • Adagoló kapszula (2)
 • Szilikon O-gyűrűk (2)
 • Szűrők (3)
 • Felhasználói kézikönyv

Csak a MagicVaporizers-nél: Minden Angus vaporizer vásárlásához két nagy teljesítményű Molicel 18650 akkumulátort (2800 mAh) mellékelünk!

Angus Vaporizer

Műszaki adatok

További információ
Méret: 7,6 × 3,1 × 13,3 cm
Súlya: 260 g
Fűtés: Halogén
Felmelegedési idő: 5 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2 × 18650)
Hőmérséklet: 180°C-230°C
Gyártó: YLL Vape
Garancia: 1 év
Gyártási ország: Kína
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: Angus Vaporizer