PAX Plus

Rating:
PAX Plus 4.5 5

86900 Ft 99900 Ft Megtakarítása: 13000 Ft

SKU
ignore-this-115
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Jellemzők

 • Legújabb verzió (2024.05)
 • Diszkrét, tartós és okos kialakítás
 • Állítható tál méret (0,25-0,5 g)
 • Négy élménymód: Lopakodás, Hatékonyság, Íz és Boost
 • Új, könnyebben eltávolítható 3D fűtőszűrő
 • 30 másodperc alatt felmelegszik
 • Akár 2 órás akkumulátor üzemidő
 • Gyógynövényekkel és koncentrátumokkal egyaránt működik
 • Továbbfejlesztett multi-eszköz
 • 10 év garancia

Kinek készült a PAX Plus?

Az elmúlt évtizedben a PAX Labs a hatékony és tartós kondukciós fűtésű vaporizerekről vált ismertté, és a PAX Plus sem kivétel ez alól. A PAX Plus ugyanolyan ikonikus és minimalista dizájnnal rendelkezik, mint a korábbi PAX modellek, a felületén nincsenek gombok, kivéve a négy szirom alakú LED-et az elején és a mágneses töltőcsatlakozót a hátulján.

Ha Ön olyan valaki, aki értékeli a hordozhatóság és a diszkréció kombinációját, akkor is élvezni fogja a PAX Plus-t, mivel alig 10 centiméteres, és könnyen elrejthető a tenyérben vagy zsebben.

Ízletes gőz 30 másodperc alatt

A PAX Plus kondukciós fűtése által termelt gőz egyenletesen erős és ízletes, és mivel kevesebb mint 30 másodperc alatt felmelegszik, gyorsan elkezdheti a kezeléseket.

Annak ellenére, hogy a gőz minősége nem olyan jó, mint egy nagyobb vape (mint például a Mighty Plus vagy Tinymight 2), a PAX Plus könnyedén felülmúlja a legtöbb kisebb méretű vaporizert.

Új vaporizer élménymódok

A hagyományos párologtatókkal ellentétben, ahol a hőmérsékletet manuálisan kell beállítani, a PAX Plus négy egyedi élménymóddal rendelkezik: Lopakodás, Hatékonyság, Íz és Boost.

Az üzemmód megváltoztatásához csak tartsa lenyomva a gombot, amíg a fények (szirmok) a kívánt üzemmódnak megfelelően változnak.

Lopakodó mód (egy égő szirom) azokra az esetekre, amikor diszkrétnek kell lennie. Amikor ez az üzemmód aktív, a LED-ek tompítva vannak, és a fűtés úgy van beállítva, hogy a látható gőz a lehető legkisebb legyen.

Hatékonyság mód (kettő égő szirom) másrészt a lassú és pihentető alkalmakhoz. Ez az üzemmód arra szolgál, hogy a gyógynövényeket teljes mértékben, de lassú tempóban vonja ki.

Ízt mód (három égő szirom) a legerősebb ízt nyújtja az összes mód közül. Ha élvezi a gyógynövények közötti finom ízbeli különbségeket, akkor ezt a módot Önnek találták ki.

Boost mód (négy égő szirom) intenzív és gyors alkalmakhoz. Ez az üzemmód a maximális gőztermeléshez szükséges magasabb hőmérsékletet éri el. Szintén ez az üzemmód működik a legjobban koncentrátumokkal a koncentrátumbetét használatával.

Állítható fűtőméret

A PAX Plus fűtő méretét be tudja állítani, mivel kétféle fűtőfedelet tartalmaz. A standard fűtőfedél tökéletes, ha egy teljes fűtőt (0,5g) szeretne becsomagolni egy hosszabb munkamenethez, vagy ha meg szeretné osztani a barátaival.

A fél fűtőfedél lehetővé teszi, hogy a fűtőt a normál méret felére zsugorítsa, ami tökéletes a mikroadagoláshoz és a gyógynövények tartósításához. A fedelek mágnesesek, ami biztosítja, hogy használat közben biztonságosan a helyén maradjanak.

Okos készenléti üzemmód

A legtöbb gyógynövény vaporizerrel ellentétben, amelyek csak öt percig tartanak, mielőtt automatikusan kikapcsolnak, a PAX Plus az ajakérzékelő technológiának és a beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően lehetővé teszi, hogy addig élvezze a munkamenetet, ameddig csak akarja.

Ha véletlenül elfelejtené kikapcsolni a PAX Plus-t, miután végzett, akkor sem kell aggódnia. Ha a vaporizer inaktív marad, automatikusan készenléti üzemmódba lép, amit kék pulzáló fények jeleznek. Egy perc inaktivitás után a fűtőberendezés leáll, és további két perc inaktivitás után kikapcsol.

Két különböző szájrész

A PAX Plus kétféle szájrésszel rendelkezik: egy lapos szájrésszel és egy emelt szájrésszel. A lapos szájrész egy vonalban van a készülék tetejével, és egy kis réssel rendelkezik, ahová az ajkát helyezheti belégzéskor.

A megemelt szájrész úgy lett kialakítva, hogy simább és hűvösebb gőzt biztosítson. A legtöbb felhasználó kényelmesebbnek találja a használatát, de kissé csökkenti a gőztermelést.

Gyógynövények és koncentrátumok esetében egyaránt

A PAX Plus egy sokoldalú vaporizer, amely lehetővé teszi a gyógynövények és a koncentrátumok használatát. A mellékelt koncentrátumbetéttel könnyedén válthat a gyógynövények és a koncentrátumok között anélkül, hogy a vaporizert cserélnie kellene.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy bár a PAX Plus képes koncentrátumok gőzölésére, vannak hozzá jobban illeszkedő vaporizerek. Ha csak alkalmanként használ koncentrátumokat, akkor a PAX Plus képességei elegendőek lesznek, de ha gyakran szereti élvezni a koncentrátumokat, akkor egy kifejezetten koncentrátumokhoz tervezett vaporizer használatát javasoljuk.

Akár 2 órán át tartó akkumulátor

A PAX Plus beépített 3300 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely teljes feltöltéssel akár két órányi munkamenetet biztosít a legalacsonyabb élménymódban (lopakodó). Ha az intenzívebb élménymódokat részesíti előnyben, a munkamenet ideje az üzemmódnak megfelelően csökken.

Ha eljött a töltés ideje, csak be kell dugnia a kábelt, és a mágneses töltődokkolót a PAX Plus hátuljához kell csatlakoztatnia. A töltési idő az üres akkumulátortól a teli akkumulátorig két-három óra.

Kevesebb karbantartás

A korábban kiadott PAX vaporizerekhez képest a PAX Plus könnyebben tisztítható, így több időt tölthet a vaporizer élvezetével és kevesebbet a karbantartással. Ez főként a frissített 3D fűtőszűrőnek köszönhető, amely egyrészt javítja a légáramlást, másrészt könnyebben eltávolítható a mélytisztításhoz.

A fűtő tisztántartásához egy tisztítókefe és az újratervezett multifunkciós szerszám, amely kiválóan alkalmas a PAX Plus és PAX Mini fűtők csomagolásához és eltávolításához.

Garancia

A MagicVaporizers, a PAX Labs termékek hivatalos forgalmazója által értékesített összes PAX Plus vaporizer hiteles és 10 év garanciával rendelkezik, normál használatra korlátozva.

Felhasználói Kézikönyv

PAX Plus

Tartalom

 • PAX Plus vaporizer
 • Lapos szájrész
 • Emelt szájrész
 • 3D fűtőszűrők (3)
 • Fűtőfedél
 • Félig töltött fűtőfedél
 • Koncentrátum betét
 • Többfunkciós eszköz
 • Tisztítókefe
 • USB-töltő
 • Használati útmutató
PAX Plus

Műszaki adatok

További információ
Méret: 3,1 × 2,2 × 9,8 cm
Súlya: 91 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc alatt
Energiaforrás: Akkumulátor (3300 mAh)
Gyártó: PAX
Garancia: 10 év
Gyártási ország: Kína

Egyéb PAX vaporizerek

 1. PAX 3 Vaporizer
  Rating:
  PAX 3 Vaporizer

  79900 Ft 109900 Ft

  • 15 másodperces felfűtési idő
  • Diszkrét, zsebméretű
  • 10 éves garancia
 2. PAX Mini - Small
  Rating:
  (6)
  PAX Mini

  52900 Ft 59900 Ft

  • Egyszerűen használható
  • 30 másodperc alatt felmelegszik
  • Ultra hordozható
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: PAX Plus