Arizer Extreme Q

Rating:
4.65

55900 ft 77900 ft Megtakarítása: 22000 ft

SKU
ignore-this-81
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Arizer Szűrő csomag
Arizer - Szűrő csomag
2400 ft 3200 ft

Az Arizer Szűrő csomag amire szüksége van, ha cserélni szeretné a az Arizer V-Tower vagy az Arizer Extreme Q vaporizer készülékéhez kapott szűrőit. 

Mellékelve:

 • Mélyített szűrő (4 db)

A következőkhöz használható: Arizer Extreme Q és Arizer V-Tower.

Arizer - Tuff edény
Arizer - "Tuff" Edény
4600 ft 6100 ft

Az Arizer "Tuff" Edény még tartósabb csere darab a "Cyclone" edényhez. Úgy néz ki, mint a "Cyclone" edény, de van egy orvosi minőségű bevonata, amely megakadályozza, hogy könnyen eltörhessen. A bevonat az üveg kamra külső oldalán van és nem zavarja a gőz ízét és tisztaságát.

Ez a pótalkatrész azok számára készült, akik hajlamosak eltörni "Cyclone" táljukat, és valami tartósabb dolgot keresnek anélkül, hogy az a gőzminőség kárára menne.

A következőkhöz használható: Arizer Extreme Q és Arizer V-Tower.

Ez a Ballon csomag tökéletes, ha új ballonokat szeretne Arizer Extreme Q vaporizeréhez
Arizer Extreme Q - Ballon csomag
5100 ft 6800 ft

Elhasználódtak Arizer Extreme Q ballonjai vagy csak szeretne többet belőlük? Akkor ezt a Ballon csomagot meg kell vásárolnia.

Tartalmazza:

 • Ballonok (6 db)

A következőkhöz használható: Arizer Extreme Q.

Az üveg szájszipka ballonhoz az a rész, amely csatlakozik az Arizer Extreme Q ballonjához
Arizer Extreme Q - Üveg szájszipka ballonhoz
2400 ft 3200 ft

Az Üveg szájszipka ballonhoz az Arizer Extreme Q készüléknél arra használják, hogy a gőzt bezárják a ballonzsákba. Maga a szájszipka boroszilikát üvegből készült, hogy sima és tiszta gőzt biztosítson.

Ha a ballonjának szájrésze törött, megrepedt vagy egyszerűen elhasználódott, akkor erre az üveg szájszipkára van szüksége.

Tartalmazza:

 • Üveg szájszipka ballonhoz (1 db)
 • Tömítőgyűrű (2 db)

A következőkkel használható: Arizer Extreme Q.

Arizer - Cyclone edény
Arizer - "Cyclone" Edény
3500 ft 4700 ft

Ez a "Cyclone" Edény megegyezik azzal, amit az Arizer Extreme Q és az Arizer V-Tower tartozékaival együtt kap. Arra szolgál, hogy a gyógynövényeket a párologtatás során tárolja, és egyenletessé tegye a hőeloszlást, amikor a fűtőegységtől felemelkedik.

Ha a régi edénye eltört, If your old bowl is broken, csorba vagy elhasználódott, ez a csere "Cyclone" pont az, amire szüksége van.

Tartalmazza:

 • Üveg "Cyclone" edény (1 db)
 • Hűtő felső (1 db)
 • Szűrő (1 db)

A következőkhöz használható: Arizer Extreme Q és Arizer V-Tower.

Arizer - Üveg könyök adapter
Arizer - Derékszögű üveg adapter
4300 ft 5800 ft

Az Arizer derékszögű üveg adapter egy összekötő elem a fűtőkamra és a cső között az Arizer Extreme Q és az Arizer V-Tower vaporizerek számára. Csak a legmagasabb minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a sima, tiszta gőzöket.

Ha a régi, derékszögű adapter megsérült, csorba vagy egyszerűen elhasználódott, akkor ez az, amire szüksége van.

Tartalmazza:

 • Derékszögű adapter (1 db)
 • Szűrő (1 db)

A következőkhöz használható: Arizer Extreme Q és Arizer V-Tower.

Ez a Szögletes Üvegadapter Üvegszűrővel azok számára készült, akik az Arizer Extreme Q vagy Arizer V-Tower gőzútját szeretnék frissíteni.
Arizer - Szögletes Üvegadapter Üveg Szűrővel
4300 ft 5800 ft

Ez a Szögletes Üvegadapter Üvegszűrővel azok számára készült, akik az Arizer Extreme Q vagy Arizer V-Tower cső gőzútját szeretnék frissíteni.

A mellékelt ferde üvegadaptert egy szűrővel kell használni, amely befolyásolhatja a gőz ízét, és könnyen elmozdulhat, de ennek az adapternek az üveg szűrőjének köszönhetően egyik miatt sem kell aggódnia!

A következővel használható: Arizer Extreme Q és Arizer V-Tower.

Arizer - Üveg szájszipka csőhöz
Arizer - Üves szájszipka csőhöz
1600 ft 2200 ft

Az Üveg szájszipka csőhöz a cső végéhez csatlakozik az Arizer Extreme Q és az Arizer V-Tower vaporizereknél. Prémium minőségű boroszilikát üvegből készült, így biztosítva a finom, tiszta gőzöket.

Ha a cső szájszipkája eltört, csorba vagy egyszerűen elhasználódott, akkor ez a csere Üveg szájszipka az, amire szüksége van.

A következőkhöz használható: Arizer Extreme Q és Arizer V-Tower.

Arizer - Tartalék cső
Arizer - Csőkészlet
6800 ft 9000 ft

A Csőkészlet ideális az Arizer V-Tower vagy az Arizer Extreme Q vaporizerének teljes felső részének cseréjére vagy gőzélményének frissítéséhez.

Tartalmazza:

 • 90 cm-es cső (PVC) (1 db)
 • Derékszögű üveg adapter (1 db)
 • Üveg szájszipka csőhöz (1 db)
 • Mélyített szűrő (1 db)

A következőkhöz használható: Arizer Extreme Q és Arizer V-Tower.

Az Arizer Üveg keverő eszköz tökéletes a gyógynövények összekeveréséhez egy-egy alkalommal.
Arizer - Üveg keverő eszköz
2200 ft 2900 ft

Az Üveg keverő eszköz az Arizer V Tower és az Arizer Extreme Q készülékekhez készült, de szinte bármilyen más vaporizerhez is használható, mivel ez egyszerű, különálló üvegszerszám. Ez a csere eszköz megegyezik a készülékhez kapott keverővel.

Arizer Extreme Q - Távirányító
Arizer Extreme Q - Távirányító
5100 ft 6800 ft

Ez a Távirányító az Arizer Extreme Q lehetővé teszi, hogy kényelmesen szabályozza a hőmérsékletet, a ventilátor sebességét, az idő és energia beállításait.

A következőkhöz használható: Arizer Extreme Q.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Használható ballonnal és csővel
 • Precíz hőmérséklet-beállítás
 • Kompakt, de sokoldalú kialakítás
 • Beállítások módosítása távirányítóval
 • Digitális LED-kijelző
 • Testreszabható automatikus kikapcsolási időzítő

Kinek készült az Arizer Extreme Q?

Az Arizer Extreme Q verhetetlen minőséget kínál és tökéletes azok számára, akik csúcsminőségű vaporizerre vágynak, amelyet egyszerűen lehet használni, egyedi funkciókkal. Ideális időszakos gőzölőknek és kezdőknek egyaránt, mivel rengeteg funkcióval rendelkezik, anélkül, hogy veszélybe sodorná a gyors és nagyszerű eredményeket. Mivel a világ egyik legkelendőbb helyhez kötött vaporizere, nem nehéz belátni, hogy az Arizer Extreme Q miért is szerzett ilyen pozitív hírnevet.

Prémium minőség

Ennek a vaporizernek az üvegszerkezete biztosítja, hogy az összes gyógynövény gőze 100 %-ban mentes a káros toxinoktól és nagyszerű ízű. Az élvonalbeli kerámia fűtőrendszere könnyedén elpárologtatja az összes gyógynövénytípust, és biztosítja, hogy mindig a maximális előnyeit érje el a kiválasztott gyógynövényeknek.

Belső fűtőelemei és érzékelői lehetővé teszik az eszköz számára, hogy mindössze 2 perc alatt elérje az optimális hőmérsékletet, ami azt jelenti, hogy szinte azonnal elkezdheti használatát, amikor elérkezett az ideje, hogy néhány gyógynövényt élvezhessen.

Sokoldalú

Az Arizer Extreme Q egyik legnagyobb előnye az a képesség, hogy élvezhesse a gőzölés élményét csőrögzítővel vagy ballontasakkal. Élvezni fogja továbbá az automatikus ventilátor sebességet, a beépített hőmérséklet-szabályozást és a hasznos LED-kijelzőt, így teljes mértékben ellenőrizheti működését. A beállításokat az alapon lévő gombokkal lehet vezérelni, de távirányítója is van, így akkor is elindíthatja a fűtési mechanizmusát, ha nem tartózkodik a szobában. Az Arizer Extreme Q rugalmassága és könnyű kezelhetősége valóban nagyszerű védjeggyé teszi.

Még jobb, ha több spirituális funkcióra kíván törekedni, hogy ez a vaporizer aromaterápiás célokra is használható. Használja a mellékelt aromaterápiás tálat olaj diffúzorként, hogy bárhol is legyen, pihentető környezetet tudjon teremteni.

Optimális biztonság és kényelem

Ha úgy érzi, hogy lassan ideje aludni menni, akkor soha nem kell arra kényszerítenie magát, hogy még ébren kelljen kikapcsolnia készülékét. Az Arizer Extreme Q azonnal kikapcsol, ha tevékenységek nélkül telik az idő egy innovatív automatikus kikapcsolási időzítő segítségével, amely 2 vagy 4 órára állítható be. Még ennél is kényelmesebb a mellékelt távirányító használata, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben testre szabja gőzölős élményét anélkül, hogy fel kellene kelnie használat közben.

Folyamatos frissítések

Összehasonlítva azzal az időponttal, amikor először piacra került, az Arizer Extreme Q hatalmas számú frissítést és javítást hajtott végre, hogy elérje jelenlegi tökéletes kialakítását. A prémium kivitel, felépítés és alkatrészek révén minden alkalommal kiemelkedő gőz képződik, biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapja, ha megrendelte ezt a vaporizert.

Garancia

Az Arizer Extreme Q elektronikájára 3 éves garancia érvényes, míg a kerámia fűtőegység élethosszig tartó garanciát élvez. 

Felhasználói Kézikönyv

Arizer Extreme Q

Tartalom

 • Arizer Extreme Q vaporizer
 • Távirányító
 • Szilikon cső (90 cm)
 • Mini-cső
 • Üveg keverő eszköz
 • Szűrők
 • Aromaterápia edény
 • "Cyclone" üveg edény (2 db)
 • Ballonok szájszipkával (2 db)
 • Szájszipkák (2 db)
 • Adapter
 • Kezelési útmutató
Arizer Extreme Q

Műszaki adatok

További információ
Méret: 15.2 × 15.2 × 19 cm
Súlya: 370 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 3 perc
Energiaforrás: Külső
Hőmérséklet: 50 °C-260 °C
Gyártó: Arizer
Garancia: 3 év
Gyártási ország: Kanada
Write your own review about Arizer Extreme Q
You're reviewing:Arizer Extreme Q
Rating