COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

AirVape Xs GO

24 900 Ft
AirVape Xs GO Vaporizer
AirVape Xs GO Vaporizer AirVape Xs GO Vaporizer - Included AirVape Xs GO - Size AirVape Xs GO Vaporizer - Mouthpiece
 •  
 •  
 •  
24 900 Ft
24 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: AirVape Xs GO kaptuk ekkor: 17 júl. 2020.

4.5
Olvasás 22 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Az AirVape Xs GO elődje, az AirVape Xs sikereire épült, ám teljesen új, kisebb és ívesebb kialakítással (2,5 x 10 cm - 53 g). A méret javítása megkönnyítette fogását és a kézben történő elrejtését arra az esetre, ha szükség lenne rá. Az AirVape Xs GO egy 1200 mAh-os, beépített akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja az átjárási technológiát, ami azt jelenti, hogy töltés közben is használhatja.


A korábbi verziókhoz hasonlóan az AirVape Xs GO a kondukciós és a konvekciós technológia kombinációját használja a legjobb fűtési eredmény elérése érdekében. Belsejében megtalálható a tökéletesen méretezett, ovális alakú kerámia kamra, amely alulról fűtött, hogy a hatóanyagokat egyenletesen vonja ki a gyógynövényekből sűrű, sima és ízletes gőzök formájában. Az Xs GO egy nagy párologtató egyéni gőzölőknek, egy olyan költségvetéssel, amely nagy teljesítményt és a legmagasabb szintű diszkréciót támogatja.


Elérhető Ónix Fekete színben.

Jellemzők 

 • 1200 mAh-os Akkumulátor
 • 20-másodperces felfűtési idő
 • 5 hőmérséklet beállítás 180 °C-tól 215 °C-ig
 • Automatikus lekapcsoló gomb
 • Egy egyszerű hőmérséklet-szabályozó gomb ↑↓
 • Mikro USB Töltés
 • Átjárási technológia (töltés használat közben)
 • Ovális Kerámia Fűtőkamra
 • EZ Légjárat (részben izolált)
 • Ergonomikus kialakítás, kényelmes fogással
 • Beépített kaparószerszám

 

Kiegészítők (mellékelve)

 • USB kábel
 • Tisztító eszköz
 • Csomagolóeszköz
 • Cserélhető filter szűrő

 

Dizájn

Az AirVape Xs GO külsőre karcsú, ergonómikus markolattal rendelkezik, és kiváló minőségű hőálló ABS műanyagból készült, amely használat közben nem melegszik fel kényelmetlen hőmérsékletre. Ahhoz, hogy elindítsd és beállítsd a kívánt hőmérsékletszintet, használd az egygombos vezérlőt, amely az 5-ös LED-es kijelzővel kombinálva gyorsan és könnyen elindítható a gőzölés a kívánt hőmérsékleten.

 

A mágnesesen rögzített szájszipka a kamra tetején ül, a betöltés és a tisztítás során könnyen eltávolítható. Alatta van az ovális alakú kamra, amely úgy van kialakítva, hogy a kamra forró falai nagyobb mértékben érintkezzenek a száraz növényekkel a teljesebb kivonat és az egyenletes fűtés érdekében.

 

Az AirVape Xs GO dizájnja minimalista, könnyen kezelhető és rendkívül diszkrét. A kompakt kialakítás azt jelenti, hogy könnyen hordozható, és az innovatív fűtési rendszer biztosítja, hogy a száraz növényekből mind az otthoni, mind a kültéri élményből a lehető legtöbbet hozza ki.

 

Hibrid Fűtés

A nagyobb testvéréhez hasonlóan az Airvape Xs GO hibrid konvekciós/kondukciós fűtési rendszerrel is rendelkezik. Az ovális alakú kerámia fűtőkamra közvetlenül melegíti fel a növényt, míg a kamra alatti rekesz forró levegővel töltődik fel, egyenletesen melegítve a tálat. A fűtő közömbös a kémiai reakciókkal szemben és hőálló, hogy megakadályozza az égést.

 

A kerámia fűtő is segíti a kiegyensúlyozott vezetés kialakításában, míg a kamra alatti rekesz forró levegővel töltődik meg, amely biztosítja, hogy a tálca egyenletesen legyen meleg. A kettős szűrőnek köszönhetően garantáltan selymes, sima gőzt kapsz, veszteséges részek nélkül, függetlenül attól, hogy milyen gyorsan lélegzed be.

 

Akkumulátor

Az AirVape Xs GO akkumulátor 1200 mAh-os, és mindössze 20 másodperc alatt az első hőmérsékleti szintre képes felfűteni. A teljesen lemerült akkumulátor feltöltéséhez kb. 45 percig kell bekapcsolni - sokkal gyorsabban tölt, mint a legtöbb hordozható vaporizátor! Az átjáró technológiának köszönhetően egyszerre töltheted az akkumulátort, és egyszerre használhatod az Xs GO készüléket. Ez egy nagyon kényelmes funkció, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, hogy a lemerült akkumulátor miatt rövid időre meg kell szakítsd a gőzölést.

 

Az AirVape Xs GO mikro-USB-n keresztül tölthető, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan hozzáférj az USB-csatlakozóhoz, mint például egy modern hálózati aljzaton vagy számítógépen keresztül.

 

Könnyű Használat

Az AirVape Xs GO könnyen használható mind a kezdők, mind a gyakorlottabbak számára, mivel egygombos vezérléssel rendelkezik, amelyet mind a készülék bekapcsolására, mind az öt hőmérséklet-beállítás kiválasztására használhatnak (180, 190, 200, 207 és 215 ° C). A 20 másodperces gyors felmelegedési idő azt jelenti, hogy szinte azonnal elkezdheted a párologtatást, és mivel a kaparószerszám az egység hátuljához csatlakozik, mindig van valami, ami keveri a száraz növények betöltéséhez, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlük.

 

Ahhoz, hogy az AirVape Xs GO-t a választott növényeddel töltsd be, egyszerűen távolítsd el a mágneses szájszipkát, és máris hozzáférhetsz a kamrához. A gyártó egy kissé finomabb őrlést javasol, és a kamrát lazán csomagolja, hogy a szájszipka ne szorítsa le túlzottan a növényeket.

 

Garancia

Az AirVape Xs GO a MagicVaporizers 3 éves garanciájával rendelkezik és további szavatossági garanciát vállal a gyártón keresztül.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó AirVape
Méret (hossz, szélesség, magasság) 2,5 x 10 cm
Vaporizátor súly 57 g
Stílus Onyx Black
Áramforrás Battery
Melegítők Oven (combination of conduction and convection)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garancia 3 years from MagicVaporizers, lifetime from AirVape.

Az alábbi értékelései:AirVape Xs GO

Átlagos értékelés:

4.5 Alábbi szerint:22 értékelés
 • 5 Star
   15
 • 4 Star
   3
 • 3 Star
   3
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   0

Amazinbg!

Alessandro
At first, I couldn’t believe I was looking at the airvape Xs Go with its price tag. I mean how is it possible to have a budget vape that looks really expensive and sleek? I had to double check, like maybe they’ve gotten the pricing wrong. Imagine my excitement when it really is 69 euro! What a gem! I instantly made up my decision to buy it and I’ve been using it for a month or so no. It just came out recently and I haven’t had any major issues with it so far. It is fast and easy to use. Draw resistance is decent and vapor quality is good. This is really a must-try!

Good but not the best.

nomignoli
Airvape Xs Go has a great temp range, produces dense clouds and has decent vapor. Could be better, but good enough for its price. It is a great unit and it is comfortable to hold and has a solid, awesome design. I had no regrets buying this budget vape and it is one of the portable vapes that I use a lot since it is fast and easy to use. I call it a no-fuss vape. Draw resistance is good and loading the herbs is easy. There were three or four times when the mouthpiece got warm, but not too hot.Didn’t think it was much of a problem and didn’t happen a lot anyway. Good device. I would say 3 and a half stars would be a fair rating for the airvape xs go.

This is a great vape to test out

Lutas
This should be a staple for begginners. I’ve only had 2 vapes prior to buying the airvape xs go, so my experience at comparing isn’t that much reliable. But all I can say is that this unit looks nicer and cooler than the previous 2 I own (all portable vapes) and it is also the fastest and easiest to use. I have one that is good for concentrates and dryherbs, but since I mainly use herbs, the airvape xs Go works fine with me. Very minimal learning curve and it is very easy to figure out. None of the complicated stuff and because the device works fast, you can immediately start vaping. Cheaper than most vapes too!

Can't go wrong with this one

Lotus
I love how they made this vape. Everything about it is to make users feel at ease and comfortable with the device asap. It is pocket-sized and the over-all texture of t he device is just perfect. Surprising actually, given the price of this baby. Function-wise, the airvape Xs Go is also a contender in terms of ease-of-use and volume of clouds. It also gives decent hits and heat-up time is crazy fast, sometimes doesn’t even take 15mins! Mine arrived a week ago and it has never left my bag. It is easy to charge, easy to load, easy to clean, and friendly to my wallet.Highly recommending it!

Good for a small vaporizer

То̀нка
This device is fast! Heat-up time is amazing! Sadly, it also drains fast. The Airvape Xs Go can be charged after just 45 minutes, which is pretty decent and fast for a budget and portable vape, but it drains faster than I expected. Well, it charges fast but who wants to keep charging their device every once in a while, right? Also the replaceable battery was a big help. So far, it is manageable. Setting the battery aside, I feel this is a good and decent product that deserves curiosity. I have to admit that for a vape at this price, this is one of the good ones.

Almost got it all

Bavarian
Fully enjoyed the first few times that I used the XS GO. It has dense clouds and decent vapor quality, and it looks more expensive compared to its actual price! This unit allows users to vape while charging but I am not really comfortable doing that, so a replaceable battery is a much better option for me. The design was also impressive, and although I had to get used to using only one button for controls, it was no biggie. It is an awesome device that makes vaping easier and more enjoyable.

My go-to

Baked Halloumi
Now, this is what you call lightweight! Portable vapes in the market nowadays just keep on getting better and better, and faster and faster, but thank goodness not more expensive! The Airvape Xs Go is one of my favorites as of now. I get about 40 minutes of battery time when fully charged but I don’t mind since it charges very fast. I only use herbs so this vape perfectly fits my fancy. This vape gets read y to go in less than 20 seconds! Wow, I think that’s a record? I even had one session where it was ready after 15sec! I always have it in my bag, and it is still my go-to for quick breaks.

Kind of good

Ji Huppé
Biggest trade-off for this good and budget-friendly vape? The flavor. Sometimes the taste is decent, but I did feel a big difference from other vapes who had great vapor quality and excellent taste. I think this is one of the few things that was lacking in this device. If airvape can make the airvape Xs Go’s successor to have quality flavor, then this device will be a serious contender in the vape market. Other than this,this is already a good product. I don’t regret buying it and would still recommend it, especially to beginners who are just figuring things out.

Good value for 69 eur

Hampanda
Looking into the other units that have the same price, I think the airvape xs Go is probably your best bet. I love mine and have been recommending it to other friends. For me, the only downside to this unit is the lack of flavor and the battery life. This is also partly why I think this budget unit is great for beginners who are still figuring out what they like and their habit. Everything about the xs go, except the two things I mentioned, is great. It is easy to use, easy to load, easy to clean, fast, portable, and has decent clouds and taste. It also gets fully chagred fast but the battery life is not exceptional. Over-all, still a great vape to try.

Quick to master

Banjo
One thing that I really appreciated from arivape xs Go is how easy it is to use. There isn’t much of a learning curve like in many desktop and portable vapes. This one’s pretty direct and fast. Even loading the herbs doesn’t take much figuring out to do because removing the mouthpiece and setting the materials in is all you need to do. Just as I did, I’m sure you’ll easily get used to the light settings and the control button (this vape uses only one button for all functions). Give it a day or two and you’d have mastered the XS Go already!

1 - 10 termék, Összesen:22

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: AirVape Xs GO

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *