AirVape Xs GO

Rating:
AirVape Xs GO 4.3 5

24900 ft 27900 ft Megtakarítása: 3000 ft

SKU
ignore-this-69
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2415 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Ez az USB Töltő a Storz & Bickeltől 2,0 A-t támogat 10 W-on, és nagyszerű kiegészítője a Crafty vagy Crafty+ vaporizereknek.
USB Töltő
4026 ft 5400 ft

Ez az USB Töltő a Storz & Bickeltől 2,0 A-t támogat 10 W-on, és nagyszerű kiegészítője a micro-USB vaporizereknek.

Óvja meg AirVape Xs GO készülékét ezzel a tokkal.
AirVape Xs GO - Tok
6709 ft 8900 ft

Ez a Tok az AirVape Xs GO-t víz- és szagállóvá teszi, ill. egyszerűbben tisztíthatóvá. Így tökéletes kiegészítő, ha sokat tartózkodik a szabadban. További rekesszel rendelkezik némi gyógynövény tárolására.

A következőkhöz használható: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Szűrők (6 db-os csomag)
AirVape Xs GO - Szűrők
3489 ft 4700 ft

Az AirVape Xs GO Szűrők tökéletesek, amikor szüksége van az eszközhöz mellékelt szűrők cseréjére. 

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrők (3 db)
 • Kamra szűrők (3 db)

A következőkhöz használható: AirVape Xs GO.

Koncentrátumokat, pl. olajokat és viaszokat szeretne használni az AirVape Xs GO készülékkel? Szerezze be ezt a Viaszpárnát!
AirVape Xs GO - Viaszpárna
3489 ft 4700 ft

A Viaszpárnával ez a vaporizer alkalmassá válik olyan koncentrátumok, mint pl. a viaszok és olajok elpárologtatására az AirVape Xs GO-val. Egyszerűen illessze a párnát a kamrába és tegye rá a koncentrátumot.

A következőkhöz használható: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Szájszipka
AirVape Xs GO - Szájszipka
3489 ft 4700 ft

Az AirVape Xs GO Szájszipka mindent biztosít, amire szüksége van, amikor cserélni szeretné az eredeti szájszipkát.

Tartalmazza:

 • Mágneses szájszipka (1 db)
 • Szűrő (1 db)
 • Kerámia légjárat doboz (1 db)

A következőkhöz használható: AirVape Xs GO.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6709 ft 8900 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.12)
 • Könnyű és diszkrét
 • Hibrid fűtési rendszer
 • Erőteljes akkumulátor, mely töltés közben is használható
 • Gyors felfűtési idő
 • Egyszerű használat

Kinek készült az AirVape Xs GO?

Az AirVape Xs GO nagyszerű választás mind kezdőknek, mind haladó vaporizer használóknak, köszönhetően kis méretének és nagy teljesítményének. Összehasonlítva elődjével, az AirVape Xs-sel, ez a vaporizer kisebb, visszafogottabb formájú, így garantálja, hogy tökéletesen fog illeszkedni kezébe, teljes diszkrécióval. Használata egyszerű, mivel csupán egyetlen gomb található rajta, és öt hőmérséklet választási lehetőség. Szóval, ha egy kompakt küllemű vaporizert szeretne, ami minőségi gőz előállítására képes, mindenféle bonyodalom nélkül, az AirVape Xs GO-val teljesen meg lesz elégedve.

Kompakt dizájn

Az AirVape Xs GO sikerének titka a lenyűgözően kis méret. Kifejezetten úgy hozták létre, hogy bármilyen zsebbe vagy táskába könnyen hordozható legyen, anélkül, hogy nehéznek éreznénk. Hiszen súlya csupán 57 gramm, így bárhová magával viheti. A szájszipka mágneses és könnyen eltávolítható, amikor újratöltené a készüléket, vagy eljött a tisztítás ideje.

Hibrid fűtési rendszer

Az AirVape Xs GO mind a konvekciós fűtést (fűtött levegő), mind a kondukciós fűtést (kontaktuson keresztül történő fűtést) használja, lehetővé téve a gyógynövények egyenletes felmelegítését a maximális hatékonyság érdekében. Kombinálja a hibrid fűtést egy kettős szűrőrendszerrel, amely mind a szájszipkában, mind a kamrában szerepet vállal. Így egy olyan vaporizert kap, amely garantáltan ízletes és vastag gőzfelhőket szolgáltat minden egyes alkalommal. Az AirVape Xs GO kicsinek tűnhet, de abszolút túlszárnyalja súlycsoportjának többi tagját.

Áthidalási technológia 

A hordozható vaporizerek majdnem olyan kapacitással rendelkeznek, mint a helyben használható készülékek, viszont volt korábban egy hátrányuk: ha lemerült az akkumulátor, meg kellett várni, amíg feltöltődik, mielőtt készen állna az újabb használatra. Az AirVape Xs GO ezt a problémát megoldja az áthidalási technológiának köszönhetően, vagyis egyszerre töltheti és használhatja is ezt a vaporizert! Az akkumulátor remek kapacitással (1200 mAh) rendelkezik, így lehet, hogy nem kell minden nap használnia ezt a lehetőséget, de azokon a napokon, amikor szükséges, életmentő.

Egyszerű használat

Az AirVape Xs GO egyetlen gombbal rendelkezik, ami minden funkcióhoz használható. Ez kiváló választássá teszi a kezdők számára, akiknek lehet, hogy nincs szüksége minden kiegészítő funkcióra, amik jellemzőek a drágább vaporizerekre. És, hogy a dolgok még egyszerűbbek legyenek, ez a vaporizer rendelkezik egy beépített csomagoló eszközzel, ami lehetőséget ad arra, hogy használat közben is képes legyen a növények keverésére.

5 előre beállított hőmérséklet közül tud választani (180, 190, 200, 207 és 215 °C). Egy meghatározott hőmérséklet megváltoztatása és kiválasztása szuper egyszerű a gombbal és rövid időt vesz igénybe. Habár, ha arra vágyik, hogy a vaporizer hőfok választék feletti teljes irányítás az Ön kezében legyen, lehet, hogy az AirVape Xs GO-t kissé korlátozónak fogja tartani.

Garancia

Az AirVape Xs GO 3 év garanciával rendelkezik a MagicVaporizers jóvoltából, és további élethosszig tartó jótállással bír köszönhetően a gyártónak.

Felhasználói Kézikönyv

AirVape Xs GO

Tartalom

 • AirVape Xs GO vaporizer
 • USB kábel
 • Tisztító eszköz
 • Csomagoló eszköz
 • Szűrő
 • Használati útmutató
AirVape Xs GO

Műszaki adatok

További információ
Méret: 2,5 × 10,0 cm
Súlya: 57 g
Fűtés: Hibrid (Konvekció+Kondukció)
Felmelegedési idő: 20 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (1200 mAh)
Hőmérséklet: 180 °C-215 °C
Gyártó: AirVape
Garancia: 3 év+
Gyártási ország: Kína
Írja meg saját véleményét a termékről: AirVape Xs GO
You're reviewing:AirVape Xs GO
Rating