Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Boundless Tera V3

62 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 6 000 Ft

Boundless Tera Vaporizer
Boundless Tera Vaporizer Boundless Tera - Included Boundless Tera - Mouthpiece Switch Boundless Tera - Top Boundless Tera - Chamber Boundless Tera - Batteries Boundless Tera - Glass Mouthpiece Boundless Tera - Plastic Mouthpiece Boundless Tera - Water Pipe Adapter Boundless Tera - Box
 •  

62 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 6 000 Ft

62 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 6 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Boundless Tera V3 kaptuk ekkor: 27 máj. 2019.

4.5
Olvasás 29 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Ha egy olyan vaporizert keres, amely ötvözi a nagy teljesítményt és a kiváló sokoldalúságot, akkor a Boundless Tera készülékkel nem foghat mellé. A száraz növény, viaszkoncentrátumok és olajok párologtatása mellett ez a kettős felhasználású egység pontos hőmérséklet-szabályozókat és cserélhető szipkákat kínál a valóban testre szabható élményért.  

A legjobb az egészben, ellentétben néhány más eszközzel, amely feláldozza az erőt, hogy több funkciót kínáljon, hogy a Boundless Tera és az alkatrészek egyedülálló kombinációjának köszönhetően mennyiségileg és minőségileg is csúcsminőségű. A kettő elem kevesebb, mint egy perc alatt felmelegíti a vaporizer alumínium kamráját, és 50 perc működési időt biztosítanak töltésenként. Ezen rugalmasság és könnyű használat mellett ez teszi a Terát olyan nagyszerű választássá a szóló felhasználók számára, akik egy minden az egyben készüléket keresnek, valamint csoportok részére, akik különböző ízlést és preferenciát igényelnek.  


Elérhető Fekete színben.

Főbb jellemzők

 • Konvekciós vaporizer koncentrált üzemmódban
 • Nagy alumínium kamra a hatékony fűtéshez  
 • Kompatibilis a száraz növényekkel, viaszkoncentrátumokkal és olajokkal
 • 30-40 másodperces felmelegedési idő  
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás 220 ° C-ig (430 ° F)  
 • Koncentrált üzemmód a gőzölésnél   260 ° C (500 ° F)
 • Legfeljebb 10 használatig tart ki  
 • 100 %-os konvekciós fűtés vezetési előnyökkel  
 • Ergonomikus kialakítás kényelmes mágneses zárakkal  
 • 3 cserélhető szájszipkával működik: műanyag, üveg és vízipipa

 

Tartozékok (mellékelve)

 • 2 x LG 18650 2500 mAh akkumulátor
 • 5 x rozsdamentes acél kamra fedők
 • 2 x szájszipkák
 • Üveg szájszipka
 • Forgatható műanyag szájszipka
 • Vízipipa adapter
 • Koncentrált rozsdamentes acél betét
 • Tisztító kefe
 • USB töltő


Minimális forma találkozása a maximális funkcionalitással

Körülbelül 10,5 cm magas, 5,5 cm széles (4,25 x 2,25 hüvelyk), a Boundless Tera lehet túl nagy ahhoz, hogy beférjen a legtöbb ember zsebébe, de az ergonomikus kialakítása páratlan. Egy egyszerű, ívelt test, amely kényelmesen érzi magát a kezében egy csúcsminőségű kijelzővel, így láthatja a hőmérsékletet és az akkumulátor töltöttségi szintjét anélkül, hogy elengedné markából. És bár ez a vaporizer formailag minimalista, a funkcionalitása egészen más. A Boundless CFV javításával a Boundless Tera két 18650 elemmel működik, amelyeket néhány órán keresztül USB-n keresztül tölthet, vagy szükség szerint cserélheti őket. Ezek az elemek gyorsan és hatékonyan felmelegítik a gyógynövénykamrát, miközben a vaporizer 7-10 alkalommal használható. A Boundless Tera felhasználóbarát formáját kiegészítik a felhasználóbarát funkciók is, például a könnyű hőmérsékletszabályozók, a haptikus visszacsatolási képességek és a biztonságos mágneses szájszipkák és akkumulátorzárók.  


Szabja testre kedve szerint

A Tera egyik legvonzóbb tulajdonsága a magas fokú testre szabhatóság. A kezdő és a veterán felhasználók egyaránt szeretik a pontosan beállítható száraz növények hőmérsékletét, vagyis lehetővé teszik a készülék 60 ° C és 220 ° C (140 ° F és 428 ° F) közötti hőmérsékletét. Könnyen használható kezdőknek és profiknak egyaránt. Csak távolítsa el a szájszipkát, hogy betöltse a gyógynövényt, majd kapcsolja be a készüléket, és válassza ki a hőmérsékletet a gombok segítségével az egyik oldalon. Ha felmelegszik (ami kb. 30 másodpercig tart 185 ° C-ra, és 40 másodpercig a maximális hőmérséklet beállításánál), készen áll a gőzölésre.

 

De a Tera nem áll meg a száraz gyógynövényeknél - használhatja viaszhoz vagy olajhoz 260 ° C-on a koncentrátum móddal. A száraz gyógynövényhez való betöltéshez csak annyit kell tennie, hogy viasz vagy olaj legyen a mellékelt párnára csepegtetve, majd aktiválja a koncentrátumot a bekapcsológomb 3-szoros megnyomásával. Ha ez nem elég testreszabásként az Ön számára, akkor a Boundless is képes arra, hogy 3 különböző mágneses szájszipkát használjon a Terával. A műanyag szipka ideális a kényelem érdekében, szükség szerint behajtható hajtott helyzetbe. Ha a tiszta, sima gőz a legfontosabb az Ön számára, akkor az üveg szipka az ideális hűtő légjárat. A klasszikus vízszűrés rajongói számára semmi nem múlja felül a tiszta, hűvös gőzt, amelyet a vízipipa adapterrel érhetnek el.


Erős és hatékony fűtés

A Tera képes sima, intenzíven ízesített gőz előállítására a fűtési eljárásig. Ez a párologtató 100 % -os konvektor alapú fűtést alkalmaz, de ugyanúgy alkalmas a konvekciós vezetésű hibrid fűtés előnyeit kínálni az alumínium hűtőborda kamrájának köszönhetően. Az egyes szippantások előrehaladásával, a konvekciós hő felhalmozódik az alumíniumban, hogy passzív vezetést hozzon létre. A Tera ezután ezt a hőcserét használja, hogy teljesen kitermelje a gőzöket a fűszernövényekből, miközben megőrzi az ízvegyületeket. A kettős fűtés teljes erejét a valódi konvekciós vezetésű hibrid hátrányai nélkül kapja meg, így nincs szükség a gyógynövények keverésére egy használat során. Csak ne felejtsen el a hosszú, és lassú szippantásokat a legtisztább gőzért ezzel a készülékkel.

 

Garancia

A MagicVaporizers, a Boundless Vapes Technology felhatalmazott forgalmazója által forgalmazott minden korlátlan Tera vaporizer teljesen hiteles és 2 év garanciával rendelkezik.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Boundless Vape Technology
Méret (hossz, szélesség, magasság) 4,0 cm x 5,5 cm x 11,0 cm
Vaporizátor súly 279 g
Stílus Black
Áramforrás 2 x LG 18650 2500 mAh batteries
Melegítők Ceramic heating rod (100% convection)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2 years

Az alábbi értékelései:Boundless Tera V3

Átlagos értékelés:

4.5 Alábbi szerint:29 értékelés
 • 5 Star
   19
 • 4 Star
   7
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   1

Excellent

Bianca
I have no quarrels with the boundless Tera. On the contrary, I am quite happy with it. Having the water pipe was the cherry on top of the cake. It just made the entire device much better. I could not believe this vape came on a budget because for its price, it has exceeded my expectations. A few months with the Tera and I am still impressed. Vapor quality is uncompromised and temp controls are varied and accurate. Heat-up time is impressive as well. I especially appreciate that they have allowed higher temps for concentrates which makes for a more enjoyable session.

Overall good value

Bobba the Carbo
The Tera is satisfactory. It is a good device that will give you your money’s worth. First of all, I like the device’s simple and straightforward design. It can also be used for concentrates and dry herbs. Eitherway, performance is the same and remains satisfactory. I have enjoyed my sessions with the Tera since vapor quality is fulfilling, plus I get dense clouds from it. If the Tera is your nth vape, it would be easy to get long draws for a more flavorful and excellent vapor. The Tera also has a solid build and a nice glass mouthpiece. There may be a few things that can be improved, yes, but the Tera is still worth everybody’s attention for showing us a good mix of budget, performance and power.

Good for short bursts

Jameeca
I have always enjoyed using the Tera. So far, I have not had a disappointing session with it. The water pipe just ups the satisfaction level. I use my vapes for dry herbs but Tera is also good with extracts. I have tried it with concentrates and I must say performance is consistent. My only beef with the boundless Tera is that it can get a little too hot after long sessions. When I experience that, I automatically get disappointed. That was a downer, but overall, this was a good vape in terms of function and vapor quality. The Tera was made to last long, so it would have been great if it was built to withstand longer use without the device getting too hot.

Supervape

Tribecka
This is liiiit! I love the boundless tera. For me, it looks and feels good. Heating time is fast and charging time is reasonable. This vape can probably outlast me in the night. It has a longer battery life than most of portable vapes, around an hour or so, plus the swappable battery is an important extra. That is definitely a plus for Tera! It has a larger bowl size but it is perfect enough for me. I also get cool and tasty vapor from this device so I have no regrets in purchasing this. I think this is also decently priced so overall, a great vape!

Hits like Mohammed Ali

Purple Urkle
The boundless Tera is heavier than most portable vapes. It is not pocket-size, so if you are looking for those kinds, then a pen vape or something would be more suitable for you. The Tera is a device you can FEEL. I do not know about you but for me, this adds to the factor why I like this device. What sets the Tera apart is its water pipe adapter. The sessions are really WOW if paired with the water pipe or bubbler. What’s more is that it has a good range of temp that can accommodate a higher temp setting for extracts. Now, that’s versatility. You get your money’s worth with the Tera.

Smacks your right in the noggin'

8008135
Best quality of the boundless Tera that overshadows some of its competitors in the market? It is a hard-hitter. My goodness, this device is potent and very effective in getting you high. It has a larger bowl and can take up more herbs, but trust me, you will achieve your intended effect after a few hits. This is really good in getting the job done. It produces very dense herbs that gets the job done. This is why I am always rooting for the Tera because aside from the fact that it is friendly to the pocket, it does not dilly-dally in getting to your desired effect.

Nice like a summer breeze

Vyljas
There is no way to use the Tera best than with the water pipe. Vaping experience with the Tera is always, always better if paired with the water pipe. Trust me. I also appreciate the glass pipe but wished it was quite longer. Anyway, vapor quality is tasteful and I get dense clouds from it. One thing that I would say is that aside from the Tera getting a bit hot at the end of the session, it is also not the easiest to use. Although it is a budget vape, I think there are more vapes that are friendly to beginners. I would go far as to recommend a stationary one, but to each his own. The Tera has its ups and downs but I reckon it is still a good device.

Worth every euro

Lindor
In the world of budget vapes, the boundless Tera stands a really good fighting chance. Its battery life is one of the longest, plus it features replaceable batteries to secure your sessions even while travelling. It also has a very fast heat up time, that readies the device in just about 20 to 30 seconds! The build and design looks solid to me and I am very much happy with its powerful performance and tasty vapor. It has a larger bowl so micro-dosing is not really an option here. Nonetheless, it is a good device that offers vaping both herbs and concentrates and so far, puts out a solid and consistent performance.

I like this vape very much.

Garwer
The Tera is good for long nights! You can immediately see it has big batteries that will be good for the long haul. And they’re replaceable too! Yey! It is now my preference to look for portable vapes with replaceable batteries since portability equals a shorter shelf life. Naturally, the swappable batteries are the best solution to this, so I carry a fully-charged spare when I go party or out somewhere. I switched to vaping to stop from smoking, and the Tera has been very helpful with this transition. It gives me cool hits and great flavor.

Almost got the 5

Henderson
There are quite a few things I’m really happy about the Boundless Tera, but let me start with the design. Yes, aside from performance, I do look and judge a product by its appearance. Certainly, the this vape is easy on the eyes. It boasts an ergonomic design and is curvy (I like curves so high-five to the designers!), which makes it comfortable to hold. Okay, performance wise, the Boundless Tera gives high-quality and tasty vapor. I am also happy with the battery since I get at least 50 minutes of uninterrupted vape time with this device. Of course, the changeable batteries add to the convenience. Heat up time is around 40-60 seconds and temperature control is crazy accurate. Overall, I am a satisfied customer!

1 - 10 termék, Összesen:29

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Boundless Tera V3

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *