Boundless Tera V3

Rating:
Boundless Tera V3 4.4 5

79900 ft

SKU
ignore-this-80
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2600 ft 3500 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
7200 ft 9600 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Herb Ripper - XL Finom Őrlő Lemez
Herb Ripper - XL Finom Őrlő Lemez
19900 ft 26600 ft

Ha még finomabbra őrölt növényeket szeretne az XL méretű (2,5″) Herb Ripperrel, akkor frissítheti azt ezzel az XL Finom Őrlő Lemezzel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli az eredeti lemezt erre, és máris finomabbra őrölheti gyógynövényeit.

Megjegyzés: Ez csak egy őrlő lemez. A teljes őrlő külön kapható.

Herb Ripper - Finom Őrlő Lemez
Herb Ripper - Finom Őrlő Lemez
17100 ft 22700 ft

Ha még finomabbra őrölt növényeket szeretne a rendes méretű (2″) Herb Ripperrel, akkor frissítheti azt ezzel az Finom Őrlő Lemezzel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli az eredeti lemezt erre, és máris finomabbra őrölheti gyógynövényeit.

Megjegyzés: Ez csak egy őrlő lemez. A teljes őrlő külön kapható.

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2023.02)
 • Szilárd, ergonómikus felépítés
 • 2 cserélhető akkumulátort tartalmaz
 • Tiszta ízű gőz
 • Gyors felmelegedési idő
 • Teljes hőmérsékletszabályozás

Kinek készült a Boundless Tera?

Ha olyan megbízható vaporizert keres, amelyre valóban számíthat az elkövetkező években, a Boundless Tera egy remek lehetőség. Hordozható és könnyen illeszkedik a tenyerébe, lenyűgöző teljesítményt nyújt a konvekciós fűtés révén, és minden alkalommal nagyszerű ízű gőzt termel. A Boundless Tera mérete valamivel nagyobb, mint a hordozható vaporizerek legkisebb kategóriája, de a nagyobb méretet a lehető legjobb módon használták ki, mivel csak a még nagyobb Mighty vaporizer veheti fel vele a versenyt.

Konvekciós rendszer

A Boundless Tera konvekciós fűtési rendszert használ, ami azt jelenti, hogy csak a gyógynövények körüli levegő melegszik fel, ahelyett, hogy közvetlenül a gyógynövényeket melegítené (kondukciós). A kamrától a szájszipkáig terjedő levegő útja teljesen el van választva a fémes elektronikától, hogy biztosítsa a fémes ízektől és toxinoktól mentes tiszta gőzt. A konvekciós fűtés legjobb eredményeinek elérése érdekében a legízesebb és legsűrűbb gőz elérése érdekében ajánlott hosszabb, lassabb szippantásokkal használni.

Két cserélhető akkumulátor 

Könnyedén használhatja hosszabb ideig, mivel a Boundless Tera nemcsak egy, hanem két cserélhető 18650 2500 mAh-os akkumulátort is tartalmaz. Minden teljesen feltöltött akkumulátor akár 60 percig is képes folyamatos gőzképződést biztosítani. Ha hosszabban szeretné használni, egyszerűen cserélje ki a használt akkumulátort a feltöltött darabra. Az akkumulátorok a készüléken keresztül USB vagy fali töltővel tölthetők (nem tartozék).

Hordozható és masszív 

The Boundless Tera gyakorlatilag bármilyen táskában könnyedén elfér és csak 300 grammot nyom. Robusztus kialakításának köszönhetően soha nem kell attól tartania, hogy a vaporizer hosszú utak során megsérül. Mérete 11 x 4 x 5,5 cm, ami azt jelenti, hogy ez a vaporizer kissé túl nagy ahhoz, hogy beleférjen egy nadrág vagy kabát zsebébe, de mégis nagyon kényelmes kézben tartani.

Gyors felfűtési idő és egyszerű hőmérsékletszabályozás

A választott hőmérséklettől függően a Boundless Tera mindössze 20-30 másodperc alatt felmelegszik. A vaporizer felmelegedési idejének sebessége rendkívül praktikus, mivel lehetővé teszi a használat elkezdését egy pillanat alatt. Még jobb, hogy teljes mértékben szabályozhatja a hőmérsékletet, 60 °C és 220 °C közötti lenyűgöző tartományban választhatja ki. Egy digitális LED-es kijelző mutatja az aktuális hőmérsékletet és az akkumulátor töltöttségi szintjét használat közben, azaz mindig tudni fogja, hogy a vaporizer milyen állapotban van.

Nem csak gyógynövényekhez

De a Tera nem áll meg a gyógynövényeknél—mivel használhatja viaszok és olajok elgőzölésére is 260 °C-on, a koncentrátum mód használatával. Hasonlóan a gyógynövények betöltéséhez, minden, amire szüksége van csupán a mellékelt párna, amire csepegteti a viaszt vagy olajokat, mielőtt bekapcsolná a koncentrátum üzemmódot, a power gombot háromszor megnyomva.

Mellékelt vízipipa adapter

A Boundless Tera egy kézi vízipipa adapterrel van ellátva, hogy növelje a használat sokoldalúságát. Egyszerűen használható gyakorlatilag a 10, 14 vagy 18 mm-es üveg csatlakozóval, ami azt jelenti, hogy kényelmesen kompatibilis a különféle méretű vízi-eszközök hatalmas választékával.

Ha ez nem elég a testreszabáshoz, akkor a Boundless arról is gondoskodott, hogy 2 különböző mágneses szipka közül választhasson. A műanyag szájszipka ideális a kényelem érdekében, szükség szerint összehajtva. Ha a tiszta, sima gőz a legfontosabb az Ön számára, akkor a hűtött légutakkal ellátott üvegcső a jobb megoldás.

Garancia

Minden Boundless Tera vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárolt, a Boundless hivatalos forgalmazójától, teljesen hiteles és 2 év garanciával rendelkezik.

Felhasználói Kézikönyv

Boundless Tera V3

Tartalom

 • Boundless Tera vaporizer
 • Akkumulátorok (2 db)
 • Üveg szájszipka
 • Műanyag szájszipka
 • Vízipipa adapter
 • Koncentrátum párna
 • Tisztító kefe
 • USB töltő
 • Kamra szűrő (5 db)
 • Szájszipka szűrő (2 db)
 • Kezelési útmutató
Boundless Tera V3

Műszaki adatok

További információ
Méret: 4,0 × 5,5 × 11,0 cm
Súlya: 279 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 35 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátorok (2 x 2500 mAh)
Hőmérséklet: 60 °C-220 °C és 260°C
Gyártó: Boundless
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína

Vaporizerek a Boundless gyártótól

 1. Boundless CFC 2.0 Vaporizer
  Rating:
  82%
  Boundless CFC 2.0

  32900 ft 34900 ft

  • Felfűtés 30 másodpercen belül
  • Kondukciós fűtés és jobb légáramlás
  • Az akkumulátor akár 15 alkalomra elegendő
 2. Boundless CFX Vaporizer
  Rating:
  89%
  Boundless CFX

  54900 ft

  • Hibrid konvekciós-kondukciós fűtés
  • Csupán 20 mp alatt felfűt
  • Letisztult és visszafogott külső
 3. Boundless CFX+ - Small
  Rating:
  100%
  (2)
  Boundless CFX+ (Plus)

  72900 ft

  • Nagy színes kijelző
  • Erőteljes fűtés akár 221 °C-ig
  • Eltávolítható cirkóniumból készült légjárat
 4. Boundless Vexil - Small
  Rating:
  86%
  Boundless Vexil

  38900 ft

  • Hordozható és könnyen használható
  • Kondukciós fűtés 212ºC-ig
  • Magas minőségű anyagok
Írja meg saját véleményét a termékről: Boundless Tera V3
You're reviewing:Boundless Tera V3
Rating