Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Boundless Tera V3

62 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 6 000 Ft

Boundless Tera Vaporizer
Boundless Tera Vaporizer Boundless Tera - Included Boundless Tera - Mouthpiece Switch Boundless Tera - Top Boundless Tera - Chamber Boundless Tera - Batteries Boundless Tera - Glass Mouthpiece Boundless Tera - Plastic Mouthpiece Boundless Tera - Water Pipe Adapter Boundless Tera - Box
 •  

62 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 6 000 Ft

62 900 Ft

68 900 Ft Spóroljon 6 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Boundless Tera V3 kaptuk ekkor: 03 Apr. 2019.

4.4
Olvasás 20 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Ha egy olyan vaporizert keres, amely ötvözi a nagy teljesítményt és a kiváló sokoldalúságot, akkor a Boundless Tera készülékkel nem foghat mellé. A száraz növény, viaszkoncentrátumok és olajok párologtatása mellett ez a kettős felhasználású egység pontos hőmérséklet-szabályozókat és cserélhető szipkákat kínál a valóban testre szabható élményért.  

A legjobb az egészben, ellentétben néhány más eszközzel, amely feláldozza az erőt, hogy több funkciót kínáljon, hogy a Boundless Tera és az alkatrészek egyedülálló kombinációjának köszönhetően mennyiségileg és minőségileg is csúcsminőségű. A kettő elem kevesebb, mint egy perc alatt felmelegíti a vaporizer alumínium kamráját, és 50 perc működési időt biztosítanak töltésenként. Ezen rugalmasság és könnyű használat mellett ez teszi a Terát olyan nagyszerű választássá a szóló felhasználók számára, akik egy minden az egyben készüléket keresnek, valamint csoportok részére, akik különböző ízlést és preferenciát igényelnek.  


Elérhető Fekete színben.

Főbb jellemzők

 • Konvekciós vaporizer koncentrált üzemmódban
 • Nagy alumínium kamra a hatékony fűtéshez  
 • Kompatibilis a száraz növényekkel, viaszkoncentrátumokkal és olajokkal
 • 30-40 másodperces felmelegedési idő  
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás 220 ° C-ig (430 ° F)  
 • Koncentrált üzemmód a gőzölésnél   260 ° C (500 ° F)
 • Legfeljebb 10 használatig tart ki  
 • 100 %-os konvekciós fűtés vezetési előnyökkel  
 • Ergonomikus kialakítás kényelmes mágneses zárakkal  
 • 3 cserélhető szájszipkával működik: műanyag, üveg és vízipipa

 

Tartozékok (mellékelve)

 • 2 x LG 18650 2500 mAh akkumulátor
 • 5 x rozsdamentes acél kamra fedők
 • 2 x szájszipkák
 • Üveg szájszipka
 • Forgatható műanyag szájszipka
 • Vízipipa adapter
 • Koncentrált rozsdamentes acél betét
 • Tisztító kefe
 • USB töltő


Minimális forma találkozása a maximális funkcionalitással

Körülbelül 10,5 cm magas, 5,5 cm széles (4,25 x 2,25 hüvelyk), a Boundless Tera lehet túl nagy ahhoz, hogy beférjen a legtöbb ember zsebébe, de az ergonomikus kialakítása páratlan. Egy egyszerű, ívelt test, amely kényelmesen érzi magát a kezében egy csúcsminőségű kijelzővel, így láthatja a hőmérsékletet és az akkumulátor töltöttségi szintjét anélkül, hogy elengedné markából. És bár ez a vaporizer formailag minimalista, a funkcionalitása egészen más. A Boundless CFV javításával a Boundless Tera két 18650 elemmel működik, amelyeket néhány órán keresztül USB-n keresztül tölthet, vagy szükség szerint cserélheti őket. Ezek az elemek gyorsan és hatékonyan felmelegítik a gyógynövénykamrát, miközben a vaporizer 7-10 alkalommal használható. A Boundless Tera felhasználóbarát formáját kiegészítik a felhasználóbarát funkciók is, például a könnyű hőmérsékletszabályozók, a haptikus visszacsatolási képességek és a biztonságos mágneses szájszipkák és akkumulátorzárók.  


Szabja testre kedve szerint

A Tera egyik legvonzóbb tulajdonsága a magas fokú testre szabhatóság. A kezdő és a veterán felhasználók egyaránt szeretik a pontosan beállítható száraz növények hőmérsékletét, vagyis lehetővé teszik a készülék 60 ° C és 220 ° C (140 ° F és 428 ° F) közötti hőmérsékletét. Könnyen használható kezdőknek és profiknak egyaránt. Csak távolítsa el a szájszipkát, hogy betöltse a gyógynövényt, majd kapcsolja be a készüléket, és válassza ki a hőmérsékletet a gombok segítségével az egyik oldalon. Ha felmelegszik (ami kb. 30 másodpercig tart 185 ° C-ra, és 40 másodpercig a maximális hőmérséklet beállításánál), készen áll a gőzölésre.

 

De a Tera nem áll meg a száraz gyógynövényeknél - használhatja viaszhoz vagy olajhoz 260 ° C-on a koncentrátum móddal. A száraz gyógynövényhez való betöltéshez csak annyit kell tennie, hogy viasz vagy olaj legyen a mellékelt párnára csepegtetve, majd aktiválja a koncentrátumot a bekapcsológomb 3-szoros megnyomásával. Ha ez nem elég testreszabásként az Ön számára, akkor a Boundless is képes arra, hogy 3 különböző mágneses szájszipkát használjon a Terával. A műanyag szipka ideális a kényelem érdekében, szükség szerint behajtható hajtott helyzetbe. Ha a tiszta, sima gőz a legfontosabb az Ön számára, akkor az üveg szipka az ideális hűtő légjárat. A klasszikus vízszűrés rajongói számára semmi nem múlja felül a tiszta, hűvös gőzt, amelyet a vízipipa adapterrel érhetnek el.


Erős és hatékony fűtés

A Tera képes sima, intenzíven ízesített gőz előállítására a fűtési eljárásig. Ez a párologtató 100 % -os konvektor alapú fűtést alkalmaz, de ugyanúgy alkalmas a konvekciós vezetésű hibrid fűtés előnyeit kínálni az alumínium hűtőborda kamrájának köszönhetően. Az egyes szippantások előrehaladásával, a konvekciós hő felhalmozódik az alumíniumban, hogy passzív vezetést hozzon létre. A Tera ezután ezt a hőcserét használja, hogy teljesen kitermelje a gőzöket a fűszernövényekből, miközben megőrzi az ízvegyületeket. A kettős fűtés teljes erejét a valódi konvekciós vezetésű hibrid hátrányai nélkül kapja meg, így nincs szükség a gyógynövények keverésére egy használat során. Csak ne felejtsen el a hosszú, és lassú szippantásokat a legtisztább gőzért ezzel a készülékkel.

 

Garancia

A MagicVaporizers, a Boundless Vapes Technology felhatalmazott forgalmazója által forgalmazott minden korlátlan Tera vaporizer teljesen hiteles és 2 év garanciával rendelkezik.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Boundless Vape Technology
Méret (hossz, szélesség, magasság) 4,0 cm x 5,5 cm x 11,0 cm
Vaporizátor súly 279 g
Stílus Black
Áramforrás 2 x LG 18650 2500 mAh batteries
Melegítők Ceramic heating rod (100% convection)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2 years

Az alábbi értékelései:Boundless Tera V3

Átlagos értékelés:

4.4 Alábbi szerint:20 értékelés
 • 5 Star
   13
 • 4 Star
   5
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   1

Almost got the 5

Henderson
There are quite a few things I’m really happy about the Boundless Tera, but let me start with the design. Yes, aside from performance, I do look and judge a product by its appearance. Certainly, the this vape is easy on the eyes. It boasts an ergonomic design and is curvy (I like curves so high-five to the designers!), which makes it comfortable to hold. Okay, performance wise, the Boundless Tera gives high-quality and tasty vapor. I am also happy with the battery since I get at least 50 minutes of uninterrupted vape time with this device. Of course, the changeable batteries add to the convenience. Heat up time is around 40-60 seconds and temperature control is crazy accurate. Overall, I am a satisfied customer!

Cheers to Boundless!

Pumba
I am very much happy with this purchase. This is a solid product with smart design choices and updated features that rival many contenders in the market. I actually recently dropped the Boundless Tera a few days after I bought it, and I immediately called in customer service to help me check if something might have gone wrong. After a few tries, learned that it was perfectly functional! This was where I truly appreciated this sturdy and solid product. It also has magnetic enclosures that make the vape extra gorgeous, but add to its functionality. I think the Boundless Tera will be one of my staple vapes for a long time.

Simply amazing

419+1
The Boundless Tera is actually too good to be true. Had my doubts, but I’ve been using it for quite a while and have no problems with it yet. I am one satisfied customer! What I like most about this vape is that it really is smart and practical. It allows me to try different things and I always end up with good vapor quality and consistent solid performance. It is also comfortable and has replaceable batteries for long-time use. The stainless steel mesh pad for tasty vaping, combined with the glass mouthpiece really produces the best results. Try it! This is a good investment for first time and vape enthusiasts.

Not bad, not bad at all

Henri
The Boundless Tera has decent battery life that can cover at least 40 minutes. Not bad, but wanted a little bit more. Anyway, this is not a problem because batteries are replaceable. Offers a perfect solution to people like me who give premium to the battery life. Also USB rechargeable like most portable vapes, though not as portable as the others. Also heat up time is a bit slow, with an average of around 50 seconds. Despite this, the Boundless Tera does know how to set itself apart since it was made for both dry herbs and concentrates. Plus it has three mouthpieces that you can easily replace! The last two are reason enough to invest in this daring product.

Excellent vape

Jamie
I know that the vape market is getting crowded with all these choices, but I can guarantee that the Boundless Tera gives you all you need with the price of once.This convection vaporizer is really for me, since I use dry herbs and concentrates. Before, to be sure, I had one vape for my herbs and another for concentrates. There were other dual use vapes already but I didn’t try them before I bought the Boundless Tera. It is very easy to use and gives off terrific flavor. The design and the smart features are really just the icing on top.

Easy to use

Bugga
This is an easy to use vape that I would immediately recommend to first time users. Ease of use is really commendable, both for dry herbs and concentrates. Even with the option of having three mouthpieces to choose from, replacing it is less of a hassle. You simply load the herb after removing the mouthpiece, select which mouthpiece you’d be using and power up the device. Voila! Your temp game is up to you but highest temp is around 260 C. Also has a cool haptic feedback feature which vibrates to let you know you can start vaping. Goes to show that Boundless really listen to, and responds to the demands of vape users.

Multitool

Blaszczykowski
This vaporizer makes it possible for users to skip on buying one vape for concentrates and another for dry herbs. It’s the practical choice, really. I bought this and on initial use, quite satisfied with its features. It has an accurate temp control, and the highest it can get is around 230 C. Also the device vibrates when it is ready for a draw. Vapor quality is great, tasty actually, and produces impressive clouds even at low temps. Though I usually use it at higher temps because I find it gives me the best vapor quality. No complaints so far.

wow

ZZ Bot
This vape is just easy to use and a powerhouse! You do not need to buy different vapes with different mouthpieces because the Boundless Tera can give you this three-in-one experience -- all for the price of one vape! Of course, it is quite an investment but it gives great value for your money. Also perfect for when you are on the road because it comes with lithium batteries that are rechargeable and replaceable. I pack extra batteries with me just in case. A battery gives about 50 minutes of vaping time, which is quite decent. This is a smart device that is versatile, solid, and gives consistent vapor quality.

Good for beginners

Zack Attack
If you’re a first time vape user still trying to discover what you like, then I recommend you invest in the Boundless Tera. It provides you with several options that you can experiment with. Its dual use allows you to use the vaporizer with dry herbs and concentrates. This is a device that you can experiment with, especially because it allows you to try out three mouthpieces. You are in for a rollercoaster ride (the good, unforgettable one) with the Boundless Tera. There is a three year warranty but I doubt you’ll be able to use it. This vape will probably stick with you for years.

Quick vaporizer

1238795
This device is solid! Very easy to use and versatile! I couldn’t be more happy with it. Although not as portable as I wanted it to be (it doesn’t fit in pockets), it’s not necessarily a let down. I think the whole design makes up for it. Also very happy with its haptic feedback so it vibrates when the device is already ready for vaping. I appreciate this feature because the 50 second waiting time becomes less of an inconvenience when you do not have to stare at the device. Some vapes do have a 30 second heat up time, but I prefer the tasty vapor quality I get from the Boundless Tera.

1 - 10 termék, Összesen:20

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Boundless Tera V3

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *