Boundless Tera V3

Rating:
Boundless Tera V3 4.4 5

79900 ft

SKU
ignore-this-80
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2800 ft 3700 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Legyen biztos abban, hogy semmilyen növény nem kerül a szájszipkába ezekkel a Szájszipka szűrőkkel a Boundless Tera-hoz
Boundless Tera - Szájszipka szűrők
2100 ft 2900 ft

Tartsa frissen Boundless Tera készülékét ezzekkel a csere Szájszipka szűrőkkel. A szűrőt a szájszipka belsejében kell elhelyezni, hogy megelőzzük bármilyen gyógynövény szájszipkába való bejutását.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (2 db)

A következőkkel használható: Boundless Tera V3.

Legyen benne biztos, hogy semmilyen növény nem kerül a fűtőegységhez ezekkel a Boundless Tera Kamra szűrőkkel
Boundless Tera - Kamra szűrők
2100 ft 2900 ft

A Kamra szűrőket a Boundless Tera gyógynövénykamrájának alján kell elhelyezni, hogy biztos lehessen benne, hogy a fűtőegység és a betöltött gyógynövény közvetlenül nem érintkezik.

Tartalmazza:

 • Kamra szűrő (5 db)

A következőkkel használható: Boundless Tera V3.

Használjon Koncentrátum párnát, ha viaszokat vagy olajokat szeretne használni Boundless Tera készülékéhez
Boundless Tera - Koncentrátum párna
2800 ft 3700 ft

Ez a rozsdamentes acél Koncentrátum párna lehetővé teszi, hogy a Boundless Tera készülékkel koncentrátumokat használjon, pl. viaszokat és olajokat. Egyszerűen töltsön koncentrátumot a párna tetejére és helyezze a kamrába. Állítsa a Boundless Tera készüléket koncentrátum módra és máris készen áll a koncentrátumokra!

A következőkkel használható: Boundless Tera V3.

Boundless Tera - Vízipipa adapter
Boundless Tera - Vízipipa adapter
8600 ft 11500 ft

A Vízipipa adapter illeszkedik apa (10 mm, 14 mm és 18 mm) és anya (14 mm és 18 mm) csövekhez. Vízipipa használata a Boundless Tera készülékével nem csak segít enyhíteni a gőz forrósága által okozott irritációt, hanem fokozza az általános ízt is.

A következőkkel használható: Boundless Tera V3.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
7700 ft 10200 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Herb Ripper - XL Finom Őrlő Lemez
Herb Ripper - XL Finom Őrlő Lemez
21200 ft 28200 ft

Ha még finomabbra őrölt növényeket szeretne az XL méretű (2,5″) Herb Ripperrel, akkor frissítheti azt ezzel az XL Finom Őrlő Lemezzel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli az eredeti lemezt erre, és máris finomabbra őrölheti gyógynövényeit.

Megjegyzés: Ez csak egy őrlő lemez. A teljes őrlő külön kapható.

Herb Ripper - Finom Őrlő Lemez
Herb Ripper - Finom Őrlő Lemez
18100 ft 24100 ft

Ha még finomabbra őrölt növényeket szeretne a rendes méretű (2″) Herb Ripperrel, akkor frissítheti azt ezzel az Finom Őrlő Lemezzel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli az eredeti lemezt erre, és máris finomabbra őrölheti gyógynövényeit.

Megjegyzés: Ez csak egy őrlő lemez. A teljes őrlő külön kapható.

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2022.10)
 • Szilárd, ergonómikus felépítés
 • 2 cserélhető akkumulátort tartalmaz
 • Tiszta ízű gőz
 • Gyors felmelegedési idő
 • Teljes hőmérsékletszabályozás

Kinek készült a Boundless Tera?

Ha olyan megbízható vaporizert keres, amelyre valóban számíthat az elkövetkező években, a Boundless Tera egy remek lehetőség. Hordozható és könnyen illeszkedik a tenyerébe, lenyűgöző teljesítményt nyújt a konvekciós fűtés révén, és minden alkalommal nagyszerű ízű gőzt termel. A Boundless Tera mérete valamivel nagyobb, mint a hordozható vaporizerek legkisebb kategóriája, de a nagyobb méretet a lehető legjobb módon használták ki, mivel csak a még nagyobb Mighty vaporizer veheti fel vele a versenyt.

Konvekciós rendszer

A Boundless Tera konvekciós fűtési rendszert használ, ami azt jelenti, hogy csak a gyógynövények körüli levegő melegszik fel, ahelyett, hogy közvetlenül a gyógynövényeket melegítené (kondukciós). A kamrától a szájszipkáig terjedő levegő útja teljesen el van választva a fémes elektronikától, hogy biztosítsa a fémes ízektől és toxinoktól mentes tiszta gőzt. A konvekciós fűtés legjobb eredményeinek elérése érdekében a legízesebb és legsűrűbb gőz elérése érdekében ajánlott hosszabb, lassabb szippantásokkal használni.

Két cserélhető akkumulátor 

Könnyedén használhatja hosszabb ideig, mivel a Boundless Tera nemcsak egy, hanem két cserélhető 18650 2500 mAh-os akkumulátort is tartalmaz. Minden teljesen feltöltött akkumulátor akár 60 percig is képes folyamatos gőzképződést biztosítani. Ha hosszabban szeretné használni, egyszerűen cserélje ki a használt akkumulátort a feltöltött darabra. Az akkumulátorok a készüléken keresztül USB vagy fali töltővel tölthetők (nem tartozék).

Hordozható és masszív 

The Boundless Tera gyakorlatilag bármilyen táskában könnyedén elfér és csak 300 grammot nyom. Robusztus kialakításának köszönhetően soha nem kell attól tartania, hogy a vaporizer hosszú utak során megsérül. Mérete 11 x 4 x 5,5 cm, ami azt jelenti, hogy ez a vaporizer kissé túl nagy ahhoz, hogy beleférjen egy nadrág vagy kabát zsebébe, de mégis nagyon kényelmes kézben tartani.

Gyors felfűtési idő és egyszerű hőmérsékletszabályozás

A választott hőmérséklettől függően a Boundless Tera mindössze 20-30 másodperc alatt felmelegszik. A vaporizer felmelegedési idejének sebessége rendkívül praktikus, mivel lehetővé teszi a használat elkezdését egy pillanat alatt. Még jobb, hogy teljes mértékben szabályozhatja a hőmérsékletet, 60 °C és 220 °C közötti lenyűgöző tartományban választhatja ki. Egy digitális LED-es kijelző mutatja az aktuális hőmérsékletet és az akkumulátor töltöttségi szintjét használat közben, azaz mindig tudni fogja, hogy a vaporizer milyen állapotban van.

Nem csak gyógynövényekhez

De a Tera nem áll meg a gyógynövényeknél—mivel használhatja viaszok és olajok elgőzölésére is 260 °C-on, a koncentrátum mód használatával. Hasonlóan a gyógynövények betöltéséhez, minden, amire szüksége van csupán a mellékelt párna, amire csepegteti a viaszt vagy olajokat, mielőtt bekapcsolná a koncentrátum üzemmódot, a power gombot háromszor megnyomva.

Mellékelt vízipipa adapter

A Boundless Tera egy kézi vízipipa adapterrel van ellátva, hogy növelje a használat sokoldalúságát. Egyszerűen használható gyakorlatilag a 10, 14 vagy 18 mm-es üveg csatlakozóval, ami azt jelenti, hogy kényelmesen kompatibilis a különféle méretű vízi-eszközök hatalmas választékával.

Ha ez nem elég a testreszabáshoz, akkor a Boundless arról is gondoskodott, hogy 2 különböző mágneses szipka közül választhasson. A műanyag szájszipka ideális a kényelem érdekében, szükség szerint összehajtva. Ha a tiszta, sima gőz a legfontosabb az Ön számára, akkor a hűtött légutakkal ellátott üvegcső a jobb megoldás.

Garancia

Minden Boundless Tera vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárolt, a Boundless hivatalos forgalmazójától, teljesen hiteles és 2 év garanciával rendelkezik.

Felhasználói Kézikönyv

Boundless Tera V3

Tartalom

 • Boundless Tera vaporizer
 • Akkumulátorok (2 db)
 • Üveg szájszipka
 • Műanyag szájszipka
 • Vízipipa adapter
 • Koncentrátum párna
 • Tisztító kefe
 • USB töltő
 • Kamra szűrő (5 db)
 • Szájszipka szűrő (2 db)
 • Kezelési útmutató
Boundless Tera V3

Műszaki adatok

További információ
Méret: 4,0 × 5,5 × 11,0 cm
Súlya: 279 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 35 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátorok (2 x 2500 mAh)
Hőmérséklet: 60 °C-220 °C és 260°C
Gyártó: Boundless
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína
Írja meg saját véleményét a termékről: Boundless Tera V3
You're reviewing:Boundless Tera V3
Rating