Boundless CFX

Rating:
4.55

47900 ft 54900 ft Megtakarítása: 7000 ft

SKU
ignore-this-75
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Boundless - Koncentrátum kapszula
Boundless - Koncentrátum kapszula
1400 ft 1800 ft

A Koncentrátum kapszulát akkor kell használnia, amikor szeretne koncentrátumokat használni vagy viaszokat és olajokat Boundless vaporizerével. Egyszerűen helyezze a koncentrátumot a pamutra a kapszulán belül, majd illessze a kapszulát a vaporizerbe. 

A következőkkel használható: Boundless CFV, Boundless CFX.

Boundless CFX - Kamra szűrők
Boundless CFX - Kamra szűrők
1600 ft 2200 ft

A Kamra szűrőket a gyógynövénykamra alján kell elhelyezni Boundless CFX készülékében, így biztosítva, a fűtőegység és a kamrába töltött gyógynövény nem kerül közvetlen kapcsolatba.

Tartalmazza:

 • Kamraszűrő (2 db)

A következőkkel használható: Boundless CFX.

Boundless CFX - Szájszipka szűrők
Boundless CFX - Szájszipka szűrők
1600 ft 2200 ft

Tartsa frissen Boundless CFX készülékét ezekkel a csere Szájszipka szűrőkkel. A szájszipka szűrőt a szipka belsejében kell elhelyezni, hogy megakadályozza a gyógynövények bekerülését a szájszipkába.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (2 db)

A következőkhöz használható: Boundless CFX.

Csatlakoztassa kedvenc vízipipáját, bongját vagy bubblerét Boundless CFX készülékéhez ezzel a Vízipipa adapterrel
Boundless CFX - Vízipipa adapter
6800 ft 9000 ft

A Vízipipa adapter illeszkedik apa (10 mm, 14 mm és 18 mm) és anya (14 mm és 18 mm) csövekhez. A vízipipa adaptert használva Boundless CFX készülékével nem csak segít enyhíteni a gőz forrósága által okozott irritációt, hanem fokozza az általános ízt is.

A következőkkel használható: Boundless CFX.

Boundless CFX - Szájszipka
Boundless CFX - Szájszipka
5100 ft 6800 ft

A Boundless CFX Szájszipka pótalkatrész a Boundless CFX készülékhez, amennyiben szüksége van csere szájszipkára. Magas minőségű műanyagból készült és szűrő is jár mellé, amely tovább tisztítja és szűri a gőzt, mielőtt elérné ajkait.

Tartalmazza:

 • Szájszipka (1 db)
 • Szájszipka szűrő (1 db)

A következőkkel használható: Boundless CFX.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • 20 másodperc felfűtési idő
 • Elkülönített légjárat
 • Teljes hőmérsékletszabályozás
 • OLED digitális kijelző
 • Kerámia kamra nagy kapacitással
 • Gyógynövényekkel és koncentrátumokkal kompatibilis
 • Lenyűgöző akkumulátor élettartam

Kinek készült a Boundless CFX?

Ha olyan hordozható, egyszerűen használható vaporizerre vágyik, ami gond nélkül teljesít, a Boundless CFX a tökéletes választás. Ez a kompakt vaporizer kezdőknek és profiknak egyaránt megfelelő, mivel nagy teljesítményt nyújt anélkül, hogy terjedelmes vagy használata összetett lenne. Könnyen hordozható, és rendkívül lenyűgöző akkumulátor élettartammal rendelkezik, amely mindenhol gyors és könnyű gőzölést ajánl.

Használata egyszerű 

A Boundless CFX talán a legkényelmesebb vaporizer a piacon és, amivel gyakorlatilag nincs szükség előzetesen tapasztalatokra. Kis vagy nagy töltetekkel tökéletesen működik, mivel az optimális gőztermeléshez nincs szükség speciális betöltési technikára. Lenyűgözően nagy kerámia kamrája lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is problémamentesen használja, mégis elég sokoldalú ahhoz, hogy ugyanolyan hatékonyan működjön könnyebb töltetek mellett.

Elkülönített légjárat

Az elszigetelt légjárat garantálja, hogy a gőz mindig elkülönül a belső elektronikától és csak tiszta ízeket hagy maga után. A keletkező gőz íze és minősége lenyűgöző, és az egész belégzési folyamat zökkenőmentes és könnyű - ideális kezdőknek.

Lenyűgöző felfűtési idő és akkumulátor élettartam

A Boundless CFX 80 watt energiával van ellátva és mindössze 20 másodperc alatt képes teljesen felmelegedni! A gyors felmelegedési idő lehetővé teszi, hogy szinte azonnal belekezdhessen, ami a nagyon spontán gőzölést is lehetővé teszi. Akár 15 5 perces használat is lehetséges egy teljesen feltöltött akkumulátorral.

Hordozható

A Boundless CFX használatakor nem korlátozódik az otthoni használatra, mivel a kompakt mérete megkönnyíti, hogy táskába vagy egy nagyobb zsebbe rejtse, amikor ideje elmenni valahova. Ez a vaporizer könnyű érzetet kelt, mivel mérete mindössze 7 x 3,2 x 13 cm. Diszkrét jelleggel hasonlít egy mobiltelefonra és hasznos szilikon bevonattal is rendelkezik, amely biztosítja, hogy nem csúszik ki a kezéből vagy kényelmetlenül felmelegszik használat közben.

Sokoldalú a teljes hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően

A Boundless CFX mind gyógynövényekkel, mind koncentrátumokkal is használható könnyedén. Egy különálló kapszula is jár mellé, melyet koncentrátumokhoz terveztek. Teljes kontrollt biztosít az Ön számára a vaporizer hőmérséklete felett is, ami lehetővé teszi, hogy személyre szabja a gőz intenzitását kedve szerint. Gyógynövényeihez vagy koncentrátumaihoz illeszkedve választhat 38 °C és 221 °C között.

Garancia

Minden Boundless CFX vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárol, a Boundless hivatalos forgalmazójától, teljesen hiteles és 2 év garanciával rendelkezik.

Felhasználói Kézikönyv

Boundless CFX

Tartalom

 • Boundless CFX vaporizer
 • USB kábel
 • Koncentrátum kapszula
 • Keverő eszköz
 • Tisztító kefe
 • Kezelési útmutató
Boundless CFX

Műszaki adatok

További információ
Méret: 7,0 × 3,2 × 12,9 cm
Súlya: 208 g
Fűtés: Hibrid (Konvekció+Kondukció)
Felmelegedési idő: 20 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2 x 2500 mAh)
Hőmérséklet: 37 °C-221 °C
Gyártó: Boundless
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína
Write your own review about Boundless CFX
You're reviewing:Boundless CFX
Rating