COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Boundless CFX

44 900 Ft

54 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft

Boundless CFX
Boundless CFX - Mouthpiece Boundless CFX - Digital display Boundless CFX - Herb Chamber Boundless CFX - Included in the package Boundless CFX
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

44 900 Ft

54 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft

44 900 Ft

54 900 Ft Spóroljon 10 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Boundless CFX kaptuk ekkor: 28 jún. 2020.

4.4
Olvasás 36 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Az Ontario-i Boundless Vape Technology által gyártott Boundless CFX egy olyan hordozható vaporizátor, ami a legfejlettebbek tulajdonságaival és jellemzőivel bír, azok árának töredékéért. A hevítőkamrát úgy tervezték meg, hogy a kivonatolás folyamata hatékony legyen, valamint a kiadott gőz is sűrű és aromával teli legyen. A kívánt hőfokot 37 °C és 221 °C között állíthatod egy ízléses OLED kijelzőn, ezután csak megvárod, hogy a készülék vibrálással jelezze, hogy elérte a megadott hőfokot. Ezután már csak a sűrű gőzének élvezete vár rád. A Boundless CFX kellékek nélkül képes száraz növényeket párologtatni, valamint a mellékelt tartó segítségével olajokat és viaszos anyagokat is.


A két erős 2500 mAH-os akkumulátor mindössze 20-25 másodperc alatt melegíti be a készüléket, és akár 15 alkalommal párologtathatsz egy feltöltéssel. A Boundless CFX-et USB kábellel kell tölteni, ennek köszönhetően szinte bárhol feltöltheted szükségtelenül nagy adaptereket mellőzve. A teljes feltöltés körülbelül 2 órát vesz igénybe. A CFX kompakt és tartós designjának köszönhetően könnyen zsebre vágható, így otthonról is magaddal viheted bárhova. A szájszipka mágnesesen záródik és csavarodik a helyére.


Kapható Fekete színben.

Jellemzők

 • Teljesen izolált légút
 • 20 másodperces bemelegedés, erős 80 wattos hevítő eszköz
 • Teljeskörű hőfok-szabályzás (37 °C - 221 °C)
 • Digitális OLED kijelző (4.3 cm)
 • Állítható hőfok-kijelzés: Fahrenheit (F) és Celsius (C)
 • Finom és konzisztens gőz (mindenfajta őrölt anyag esetében)
 • Nagy kapacitású kamra
 • Alkalmas száraz növényekre és koncentrátumokra

 

A Boundless CFX versenyre kell a legjobb hordozható vaporizátorokkal, ez az árát figyelembe véve kiemelkedő teljesítmény. Ha egy egyszerűen kezelhető, erőteljes és hordozható vaporizátort keresel, melyen állíthatsz hőfokot és erős, sűrű gőzt ad ki, ne keress tovább, a CFX-szel megtaláltad azt.

 

Kellékek (A csomagban)

 • USB kábel
 • Folyadék / Viasz tartót
 • Csomagoló / pamacsoló készlet
 • Tisztítókefe
 • Használati utasítás

 

Hihetetlen erő

A 80W-os áramforrásnak köszönhetően a  Boundless CFX felmelegedési ideje elképesztően rövid, mindössze 20 másodperc, és ez az erő azonnal képes sűrű és aromás gőzt adni, már az első szívásból. A 2500 mAh-os beépített akkuk kapacitását megőrzendő, a CFX-ben van egy 5 perces automatikus kikapcsolás szolgáltatás. Egy teljes töltéssel akár 15-ször is párologtathatsz ilyen 5 perces menetekben.

 

A CFX konvekciós technológiája úgy működik, hogy a készülék aljáról vesz levegőt a kerámiás hevítőkamrából, onnan is a hevítőelem közeléből; a növények sosem érintkeznek közvetlenül a hevítőelemmel.

 

Diszkrét design

A Boundless CFX modern, stílusos kinézettel bír, egy kristálytiszta OLED kijelzővel és egy könnyen megragadható fogóval, mely szolosan a kézben marad. Ez a párologtató majdnem úgy néz ki, mint egy mobiltelefon és elfér bármely zsebben. Az eszköz méretei: 7,0 x 3,2 x 12,9 cm, súlya: 208 gramm, így könnyű tartani. A CFX külső borítását szilikonréteggel vonták be, hogy az eszköz strapabíróbb legyen, és hűvös maradjon használat közben.

 

Használat

A vaporizátor testétől mágneses elven elzárt szájszipka elcsúsztatásával tedd nyitottá a növénykamrát. Helyezz bele finoman őrölt növényeket, majd csúsztasd vissza a szipkát. A bekapcsológomb 2 másodpercen belül 5-ször történő megnyomásával indítsd be a CFX-t, majd add meg a kívánt hőfokot a  fel és le gombok használatával. Az aktuálisan megadott hőfok megjelenik a kijelzőn. Indítás után 20 mp-el eléri a kívánt hőfokot, és elkezdheted beszívni a sűrű gőzfelhőket.

 

Ha koncentrátumokat kívánsz párologtatni (olajak vagy viaszok), használd a mellékelt töltőeszközt a koncentrátumtégely feltöltéséhez, majd helyezd azt a hevítőkamrába.

 

A legjobb gőzminőség érdekében a száraz növényeket 185°- 200°C között hevítsd, a menet felénél kicsit emelve a hőfokon, így a legtöbbet hozhatod ki a növényekből. A viaszos és olajos koncentrátumok azt szeretik, ha végig azonos hőfokon forrnak, így ezeknél állítsd 190°- 205° C köré a CFX-t, a viasz sűrűségétől függően. Olaj esetén alacsonyabb hőfok is használható, ezeknél maradj 185° - 200°C között. A Boundless CFX vaporizátor minden alkalommal minőségi és kristálytiszta gőzt állít elő.

 

Garancia

 Minden, a MagicVaporizers által árult Boundless CFX vaporizátor eredeti, és 2 éves garanciával rendelkeznek. A MagicVaporizets hivatalos forgalmazója a Boundless Vapes Technology termékeinek.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Boundless Vape Technology
Méret (hossz, szélesség, magasság) 7,0 x 3,2 x 12,9 cm
Vaporizátor súly 208 g
Stílus Black
Áramforrás Dual Lithium-Ion Batteries, Total 2500mAh
Melegítők 80w Hybrid Convection/Conduction Heater
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2 years

Az alábbi értékelései:Boundless CFX

Átlagos értékelés:

4.4 Alábbi szerint:36 értékelés
 • 5 Star
   22
 • 4 Star
   9
 • 3 Star
   4
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   1

Brillant service

Jamie h
I brought this cfx from these guys it arrived in the UK from Germany in 2 days which is amazing for starters next to make it even better the customer support is brilliant there was a fault with the cfx the issue was sorted very quickly and a new cfx is on it's way to me I cant believe the service this website offers for the price DONT HESITATE TO BUY FROM THIS WEBSITE THERE BRILLANT will defently be using again!!!!!

Meh

Zoot
I’d have wanted the cfx to have replaceable batteries. Usage time is around an hour and it does not allow for vaping while charging. I’ve had it for around 3 months now and usage time is now less than an hour, so the replaceable batteries would have helped a lot. Charging time is a bit longer than I wanted. Again, which is why replaceable batts would have been extremely helpful. This is a device that can do with several improvements. One thing that I am happy about it is the accurate and good temp control and range. It is also sturdy but not the prettiest nor the most stealthy compact vape.

Easy as apple pie

Bonjour
The boundless cfx is an amazing device! It cooks the materials evenly and the clouds are voluminous and dense, flavor is amazing too. It is easy enough to use so it is also good for beginners. The design and build is solid. I’ve actually dropped this vape three times and it still works fine. So for reckless users like me, the cfx is good, but just learn to take care of your things. Anyway, the complete temp control is heaven and I’ve always had enjoyable sessions with the cfx. Heat up time is really fast and charging is no hassle.

Decent

drama-Q
It is a bit bigger than other vapes but the price makes up for it. It is difficult to fit in your pocket but still small and portable enough to carry around. Not too excited that the vapor path is made of plastic but had no issues of a plastic or burnt smell yet. Have been using this device for 5 months now and although this isn’t my main favorite device, when I do use it from time to time, I always enjoy the cool and smooth hits. There is not much clouds with the cfx but it is still workable.

Have some problems

Snickers
The one difficult experience I’ve had with the CFX is the clogging. The herb can clog the mouthpiece which makes it difficult to tighten and it is tiring and stressful to clean. Ugh, this can be very challenging and it is disappointing considering that the vape itself is good and has a lot of potential. This difficult maintenance, cleaning and clogging has led me to use the CFX less and less. This is really a pity and frustrating development since I like the CFX and I think it has great and potent flavor, and is a quality device for its price.

A great and affordable vape for everyone!

Lambo420ni
I am very satisfied with the CFX. It has multiple functions which makes it more competitive. I am happy to report that regardless of the material you use, this device delivers the same great, cool and smooth vape all throughout. I am also quite impressed with the fast heat up time and the accurate temp digital display, which makes vaping much more easier. I noticed I don’t need to frequently reload with the CFX since it has a wide chamber that can pack in a sizeable amount. It doesn’t have much accessories but it is reasonable enough for its price.

Big fan

Zandra
Great dry herb vape that has a large chamber for easy loading and minimal need for constant refilling. The boundless cfx is powerful and can last for around an hour. It is a great vape for group sessions and can easily be passed around. It is easy to use and no complaints with it after months of use. Recommending this vape to everyone who has a frequent vaping habit. The smooth and cool hits I get is enough for me to be extremely convinced that this device is worth my money. I love using the boundless cfx and it has truly been a good run.

Cant beat this price/performance ratio

Putterick
Very happy with the Boundless CFX. Starting with the delivery and purchase, everything went smoothly. It is bigger but still works great as a portable vaporizer. I get amazing and cool vapor from the CFX and I’ve had no major issues with it after a year. The loading chamber is big enough so it is easy to load and reloading doesn’t have to be too often. Performs consistently and doesn’t give me any problem. This is an excellent vape and it is worth it. I give the CFX a 5/5 rating since it has surpassed my expectation and is a great companion after more than a year already.

This is a powerhouse vape that gets the job done without any fuss

Peter
With the right temp, you can get thick and dense clouds with the boundless cfx. The flavor is also really nice and potent. This is really a quality product and you get a decent deal given its price. Maintenance is quite easy and having at around is no problem at all. Yes, it is a bit heavier and bigger than most portable vapes but not so much as to be an inconvenience. The cfx is a solid device that can satisfy! I would even recommend it to beginners since it is easy to use and has very minimal learning curve.

A masterpiece

Bananas
The cfx is affordable yet it has so many amazing features that makes it a quality device. The boundless cfx is one of those products that remind us that quality need not be very expensive. At this price, I got an amazing and versatile vape which can accommodate herbs, wax and oils. The performance is consistent regardless of the material you use. The complete digital temp control is also one of the strongest feature of this vape, which allows for smooth, cool and potent vapor. It is also very simple to use with a haptic feedback function for more easy and hassle-free vaping. Love this device.

1 - 10 termék, Összesen:36

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Boundless CFX

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *