Arizer Solo 2

Rating:
4.65

64900 ft 73900 ft Megtakarítása: 9000 ft

SKU
ignore-this-49
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Tárolja Arizer készülékét biztonságosan ebben a Puha tároló tokban, amikor kirándulni megy
Arizer - Puha tároló tok
7800 ft 10400 ft

Készüljön fel a következő kirándulásra az Arizer puha tároló tokjával. Ez a tágas tok lehetőséget ad arra, hogy mindent magával tudjon vinni a következő vaporizer használathoz.

A következőkhöz használható: Arizer Air 2Arizer ArGo és Arizer Solo 2.

Arizer - Matt üveg aroma adapter 14mm
Arizer - Üveg adapter (14 mm)
5100 ft 6800 ft

Ez az Üveg adapter illeszkedik a legtöbb hordozható Arizer Tech vaporizerhez és a vizes eszközök csatlakoztatására szolgál. Az adapter 14 mm széles és bármely azonos méretű bonghoz vagy vízipipához használható. Ha Arizer vaporizer teljesítményét a következő szintre szeretné vinni, akkor mindenféleképp ezt a kiegészítőt kell választania!

A következőkhöz használható: Arizer Air 2 és Arizer Solo 2.

Arizer - Straight Glass Tube (70 mm)
Arizer - Egyenes üveg cső (70 mm)
3500 ft 4700 ft

Az Arizer üveg cső a szájszipkát is és a helyet szolgálja, ahol betölti gyógynövényeit a gőzölés megkezdése előtt. Illeszkedik az Arizer Tech hordozható vaporizereihez.

Ha a korábban használt cső eltört, csorba vagy egyszerűen elhasználódott, ez a csere Egyenes üveg cső az, amire szüksége van.

A következőkhöz használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 és Arizer Solo 2.

Ha új szájszipkára van szüksége hordozható Arizer vaporizeréhez, mindenképpen szerezze be az Egyenes üveg csövet
Arizer - Egyenes üveg cső (110 mm)
3500 ft 4700 ft

Az Arizer üveg cső a szájszipkát is és a helyet szolgálja, ahol betölti gyógynövényeit a gőzölés megkezdése előtt. Illeszkedik az Arizer Tech hordozható vaporizereihez.

Ha a korábban használt cső eltört, csorba vagy egyszerűen elhasználódott, ez a csere Egyenes üveg cső az, amire szüksége van.

A következőkhöz használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 és Arizer Solo 2.

Az Ívelt üveg cső használható a legtöbb hordozható Arizer vaporizerhez
Arizer - Ívelt üveg cső
3500 ft 4700 ft

Az Arizer hajlított cső mind a szájszipka, mind pedig a gyógynövény betöltésének a helyét szolgálja a gőzölés megkezdése előtt. Megfelelő az Arizer Tech hordozható vaporizeréhez.

Ha a régi cső eltört, csorba vagy egyszerűen elhasználódott, akkor ez a csere ívelt üveg cső éppen az, amire szüksége van.

 

A következőkhöz használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 és Arizer Solo 2.

Arizer Air - Üveg aroma-cső kiskép
Arizer - Üvegcső szájszipkával
4100 ft 5400 ft

Egy 7 cm hosszú Üvegcső szájszipkával hordozható Arizer vaporizeréhez.

A következővel használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 és Arizer Solo 2.

Arizer Air - Üveg aromaedény
Arizer - Üveg edény
1600 ft 2200 ft

Az Arizer üveg edény aromaterápiához lett tervezve, esszenciális olajok vagy aromaterápiás keverékek használatára. Miután összekeverte az olajait/keverékeit, felmelegítheti őket, ebben a tálban és hagyhatja az aromák áramlását.

A következőkhöz használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 és Arizer Solo 2.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Ez a Rozsdamentes Acélból Készült Keverőeszköz az Arizer gyártmánya, és minden vaporizerrel használható a kamrában lévő növények keveréséhez, eltávolításához.
Rozsdamentes Acél Keverőeszköz
1600 ft 2200 ft

Ez a Rozsdamentes Acélból Készült Keverőeszköz az Arizer gyártmánya, és minden típusú vaporizerrel használható a kamrában lévő gyógynövények keverésére vagy eltávolítására.

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Kivételes teljesítmény
 • Szupergyors felfűtési idő
 • Üveg légjárat
 • Lenyűgöző akkumulátor élettartam
 • Remek gőz íz
 • Egyszerűen tisztítható

Kinek készült az Arizer Solo 2?

Kiemelkedő tulajdonságaival és hordozható kialakításával az Arizer Solo 2 tökéletes vaporizer azok számára, akik kiváló minőségű terméket keresnek, a kényelem veszélyeztetése nélkül. Abszolút zsebbarát, könnyű és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek mind profik, mind kezdők számára elérhetők, hogy mindenféle gyógynövényből a maximális hatást érjék el.

Lenyűgöző akkumulátor élettartam 

Az Arizer Solo 2 csodálatos akkumulátor élettartamot kínál, akár 3 óra folyamatos használatra képes, amikor teljesen fel van töltve, ami akár kétszer hosszabb idő, mint sok más hordozható vaporizernél. Garantáltan kibírja a hosszabb alkalmakat is töltés nélkül, ez pedig tökéletessé teszi az otthoni és útközbeni használatra egyaránt. És, ha ez nem lenne elég, ezt a vaporizert töltés közben is tudja használni.

Kompakt és diszkrét

A jobb gőzképzés ellenére az Arizer Solo 2 valójában kisebb, mint elődje és komfortosan fog illeszkedni a legtöbb közepes méretű zsebbe vagy táskába. Letisztult megjelenése nagyon diszkrétté teszi, és könnyű szerkezete miatt soha nem fogja nehéznek érezni, amikor otthonán kívül van.

Továbbfejlesztett légjárat és íz

Noha a korábbi modellek minden bizonnyal nem okoznak csalódást a gőz ízét tekintve, de az Arizer Solo 2 teljesen új szintre emeli a gőz ízét. Egy tiszta üveg légjárattal és továbbfejlesztett fűtési technológiával lett ellátva, azaz minden előállított gőz fantasztikus ízvilágot nyújt és, amely hűvös és könnyen belélegezhető.

Még a legerősebb szippantásról is megfelelően gondoskodtak, mivel az Arizer Solo 2 megnövelt légjárattal rendelkezik, a korábbi modellekhez képest. A hő fúvókák közvetlenül a belső tálban helyezkednek el, így garantálják a folyamatos hőt, függetlenül a húzási erőtől.

Teljes körű digitális vezérlés 

A praktikus digitális kijelző által ez a vaporizer erőfeszítés nélkül egyszerűen vezérelhető - megadva az energiát minden használat testreszabásához. Nem kell alkalmazást letöltenie, mivel egyszerűen csak a készüléken található, könnyen használható gombokkal kezelheti a beállításokat. Ezután megváltoztathatja a hőmérsékletet, az automatikus kikapcsolási időzítő beállításait, a fényerőt és az értesítéseket.

Gyors felfűtési idő 

Függetlenül, hogy melyik hőmérsékleti beállítást választja (az állítható 50 °C-220 °C tartományban), az Arizer Solo 2 teljesen felmelegszik mindössze 30 másodperc alatt! Tökéletes egy spontán vagy napi gyors használatra. Soha nem kell várnia vagy frusztráltan éreznie magát, amíg a vaporizer melegszik.

Garancia

Minden Arizer Solo 2 vaporizer, amit a MagicVaporizers értékesít, teljesen hiteles és teljes élettartamra szóló garanciát vállal a kerámia fűtési egységre, egy 2-éves garanciát a kivitelezésre és a hibákra, valamint az 1-éves garanciát az akkumulátorra.

Felhasználói Kézikönyv

Arizer Solo 2

Tartalom

 • Arizer Solo 2 vaporizer
 • Üveg edény
 • Hordtáska
 • Keverő eszköz
 • Töltő
 • Üveg cső (90 mm és 110 mm)
 • Szilikon cső fedél (2 db)
 • Szűrő (4 db)
 • Kezelési útmutató
Arizer Solo 2

Műszaki adatok

További információ
Méret: 4,3 × 2,5 × 11,3 cm
Súlya: 210 g
Fűtés: Hibrid (Konvekció+Kondukció)
Felmelegedési idő: 30 mp
Energiaforrás: Akkumulátor (3400 mAh)
Hőmérséklet: 50 °C-220 °C
Gyártó: Arizer
Garancia: 2 év+
Gyártási ország: Kanada
Write your own review about Arizer Solo 2
You're reviewing:Arizer Solo 2
Rating