Herb Ripper - 3 darabos Rozsdamentes Acél Őrlő

84900 ft

SKU
ignore-this-102
Ingyenes Szállítás
Herb Ripper - Finom Őrlő Lemez
Herb Ripper - Finom Őrlő Lemez
22700 ft 22700 ft

Ha még finomabbra őrölt növényeket szeretne a rendes méretű (2″) Herb Ripperrel, akkor frissítheti azt ezzel az Finom Őrlő Lemezzel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli az eredeti lemezt erre, és máris finomabbra őrölheti gyógynövényeit.

Megjegyzés: Ez csak egy őrlő lemez. A teljes őrlő külön kapható.

Herb Ripper - XL Finom Őrlő Lemez
Herb Ripper - XL Finom Őrlő Lemez
19900 ft 26600 ft

Ha még finomabbra őrölt növényeket szeretne az XL méretű (2,5″) Herb Ripperrel, akkor frissítheti azt ezzel az XL Finom Őrlő Lemezzel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli az eredeti lemezt erre, és máris finomabbra őrölheti gyógynövényeit.

Megjegyzés: Ez csak egy őrlő lemez. A teljes őrlő külön kapható.

 

Ez a 3 darabos Rozsdamentes Acél Őrlő a Herb Rippertől az USA-ban készült és az egyik legexkluzívabb őrlő, ami a piacon kapható. Míg a legtöbb őrlő alumíniumból vagy műanyagból készül, ez az őrlő 100 %-ig rozsdamentes célból. Olyan fogása van, ami a legkényelmesebb, amivel valaha találkoztunk és a fogai is olyan élesek mindig, mint első alkalommal, még több mint ezer használat után is.

A Herb Ripper minőségét nem lehet eltúlozni és igazán érezhető a felső kategóriás őrlők élménye minden tekerésnél. Igen, drága, de ez lesz az utolsó őrlő, amit meg kell vásárolnod.

A 3 darabos Rozsdamentes Acél Őrlő a Herb Rippertől elérhető két méretben: médium méretben, ami 5 centimeteres átmérőjű (2") és XL méretben, ami 6,5 centimeteres átmérőjű (2.5").

Kényelmes őrlő

A kiváló fogás érdekében a fedél éle gyémánt formájú. Ez még kényelmesebbé teszi tekeréskor és egyedibb kinézetet ad neki.

Erős mágnesek

A Herb Ripper felső két darabja erősen magnetizáltak, hogy egyben tartsa őket, ami azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia, hogy véletlenül különválnak és kiszóródnak az értékes növények.

Borotvaéles fogazat

A Herb Ripper borotvaéles fogazattal rendelkezik a tökéletes őrlési munkamenethez. Minden fog éles széllel rendelkezik a tetején, hogy az őrlési folyamat már a fedél lecsukásánál megkezdődjön. Az éles fogak hatékonyan fogják felőrőlni a gyógynövényeket csak pár tekeréssel.

Gőzölésre optimalizálva

A hibrid őrlő lemez, a darab a lyukakkal, optimalizálva van a gőzöléshez megfelelő méretre való őrlésre (közepes) és egyszerűen eltávolítható a tisztításhoz.

Könnyedén tekerhető

Van egy műanyagból készült gyűrű, ahol a fedél csatlakozik a második részhez, ami biztosítja, hogy a tekerés mindig könnyed és finom legyen. Ez a rész cserélhető is.

Könnyű összeszerelés

A második és harmadik rész menetei, amik egyben tartják őket, úgy lettek tervezve, hogy megelőzzék az esetleges menetből mellétekerést, könnyen összeilleszthetők és szétszerelhetők csupán néhány tekeréssel.

Mosásálló

Mivel a Herb Ripper 100 %-ig rozsdamentes acél, biztonságosan behelyezheti a mosogatógépbe. A tisztítás sosem volt egyszerűbb!