Herb Ripper SS - 3 darabos Rozsdamentes Acél Őrlő

58900 Ft

SKU
ignore-this-102
Ingyenes Szállítás

 

Ez a 3 darabos Rozsdamentes Acél Őrlő a Herb Rippertől az USA-ban készült és az egyik legexkluzívabb őrlő, ami a piacon kapható. Míg a legtöbb őrlő alumíniumból vagy műanyagból készül, ez az őrlő 100 %-ig rozsdamentes célból. Olyan fogása van, ami a legkényelmesebb, amivel valaha találkoztunk és a fogai is olyan élesek mindig, mint első alkalommal, még több mint ezer használat után is.

A Herb Ripper minőségét nem lehet eltúlozni és igazán érezhető a felső kategóriás őrlők élménye minden tekerésnél. Igen, drága, de ez lesz az utolsó őrlő, amit meg kell vásárolnod.

A 3 darabos Rozsdamentes Acél Őrlő a Herb Rippertől elérhető két méretben: médium méretben, ami 5 centimeteres átmérőjű (2") és XL méretben, ami 6,5 centimeteres átmérőjű (2.5").

Kényelmes őrlő

A kiváló fogás érdekében a fedél éle gyémánt formájú. Ez még kényelmesebbé teszi tekeréskor és egyedibb kinézetet ad neki.

Erős mágnesek

A Herb Ripper felső két darabja erősen magnetizáltak, hogy egyben tartsa őket, ami azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia, hogy véletlenül különválnak és kiszóródnak az értékes növények.

Borotvaéles fogazat

A Herb Ripper borotvaéles fogazattal rendelkezik a tökéletes őrlési munkamenethez. Minden fog éles széllel rendelkezik a tetején, hogy az őrlési folyamat már a fedél lecsukásánál megkezdődjön. Az éles fogak hatékonyan fogják felőrőlni a gyógynövényeket csak pár tekeréssel.

Gőzölésre optimalizálva

A hibrid őrlő lemez, a darab a lyukakkal, optimalizálva van a gőzöléshez megfelelő méretre való őrlésre (közepes) és egyszerűen eltávolítható a tisztításhoz.

Könnyedén tekerhető

Van egy műanyagból készült gyűrű, ahol a fedél csatlakozik a második részhez, ami biztosítja, hogy a tekerés mindig könnyed és finom legyen. Ez a rész cserélhető is.

Könnyű összeszerelés

A második és harmadik rész menetei, amik egyben tartják őket, úgy lettek tervezve, hogy megelőzzék az esetleges menetből mellétekerést, könnyen összeilleszthetők és szétszerelhetők csupán néhány tekeréssel.

Mosásálló

Mivel a Herb Ripper 100 %-ig rozsdamentes acél, biztonságosan behelyezheti a mosogatógépbe. A tisztítás sosem volt egyszerűbb!