Fenix 2.0 Vaporizer

Rating:
4.35

45900 ft 62900 ft Megtakarítása: 17000 ft

SKU
ignore-this-58
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Fenix 2.0 Titánium konvekciós kamra gyógynövényekhez
Fenix 2.0 - Titánium konvekciós kamra gyógynövényekhez
2500 ft 3300 ft

Ez a Fenix 2.0 Titánium konvekciós kamra gyógynövényekhez lehetővé teszi gyógynövények használatát anélkül, hogy a vaporizer maga koszossá válna.

A következőkkel használható: Fenix 2.0 Vaporizer.

Fenix 2.0 - Titánium kondukciós kamra koncentrátumokhoz
Fenix 2.0 - Titánium kondukciós kamra koncentrátumokhoz
2500 ft 3300 ft

Ez a Titánium kondukciós kamra koncentrátumokhoz a Fenix 2.0 készülékkel használva, lehetővé teszi koncentrátumok gőzölését (viaszok és olajok), anélkül, hogy a vaporizer koszos lenne.

A következőkkel használható: Fenix 2.0 Vaporizer.

Fenix 2.0 - Szájszipka teljes szett
Fenix 2.0 - Szájszipka
5200 ft 6900 ft

Ha Fenix 2.0 Szájszipkája eltört vagy egyszerűen elhasználódott, ez a pótszájszipka az, amire szüksége van.

A következőkkel használható: Fenix 2.0 Vaporizer.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9100 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Legújabb technológia
 • Nagyszerű ízű gőz
 • Teljes hőmérsékletszabályozás
 • Hordozható és diszkrét
 • Gyors felfűtési idő
 • OLED kijelző
 • Lenyűgöző akkumulátoridő

Kinek készült a Fenix 2.0 Vaporizer?

A Fenix 2.0 vaporizer csúcstechnológiát kínál intelligens tervezésének köszönhetően és kiváló választás azok számára, akik csúcsteljesítményű hordozható vaporizert keresnek, és teljes kontroll alatt tarthatják használatát. Ezt a vaporizert innovatív fűtési rendszerének köszönhetően, kifejezetten a gyógynövények gőzölésére tervezték, valamint a piacon lévő első vaporizernek, amely lehetővé teszi a pontos használat beállítását. Ha teljes kontrollt szeretne a gyógynövények gőzölése felett és olyan vaporizert keres, amely minden szippantásnál sűrű, aromás és sima gőzt termel, vegye fontolóra egy Fenix 2.0 vásárlását.

Legújabb technológia 

A Fenix 2.0 hihetetlenül lenyűgöző fűtési és hűtési rendszerekkel rendelkezik, amelyek minden alkalommal garantálják a kiváló minőségű ízeket. Konvekciós fűtési módszerével sikeresen egyenletesen melegíti a gyógynövényeket, anélkül, hogy megégnének, ami azt jelenti, hogy nagyobb hatóanyagot képes kivonni a gyógynövényeiből, mint sok más, a piacon kapható hordozható vaporizer esetén. A keletkező gőz tiszta és aromákban gazdag, a gőzfelhők vastagok és könnyen belélegezhetők a vaporizer gyors hűtési módszerének köszönhetően.

Teljes hőmérsékletszabályozás

Sok más hordozható vaporizertől eltérően, amelyek csak előre beállított hőmérsékleteket kínálnak, amelyek kissé korlátozónak tűnhetnek (különösen a tapasztalt felhasználók számára), a Fenix 2.0 lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet kiválasztását. Megfelelő ahhoz, hogy kiválassza a pontos hőmérsékletet 160 °C és 220 °C között, és teljes mértékben ellenőrizheti gyógynövényeinek gőzölését. Függetlenül attól, hogy melyik hőmérsékletet választja, a Fenix 2.0 mindössze 30 másodperc alatt képes teljesen felmelegedni, vagyis soha nem kell sokáig várakoznia a használat megkezdésére.

Extra használati idő

A Fenix 2.0-t az első vaporizerként emlegetik a világon, amely időzítővel rendelkezik. A használat időbeállításának köszönhetően pontosan előre beállíthatja, hogy mennyi ideig tartson egy-egy alkalom, mielőtt elkezdené. Ezután, amint a kiválasztott idő lejárt, a készülék automatikusan kikapcsol, hogy biztosan csak az előzetesen kiválasztott időtartamig tartson a gőzölés. A használat idejének teljes kontrollálásával kiküszöböli az időtúllépést és az akkumulátor üzemidő pazarlásának kockázatát.

Lenyűgöző akkumulátor 

A Fenix 2.0 szuper nagy kapacitású 4400 mAh-os akkumulátorral van felszerelve. Nagy mérete ellenére 2,5–3 óra alatt teljesen újratölthető, és a teljes feltöltéssel akár lenyűgöző 75 percig is használható. A Fenix 2.0 akár kétszer nagyobb akkumulátor üzemidőt is kínál a piacon lévő sok más hordozható vaporizerhez képest, így biztos lehet benne, hogy az akkumulátor élettartama nem hagyja cserben. A hasznos OLED kijelző folyamatosan megjeleníti az akkumulátor állapotát, amely figyelmeztetést ad, amikor a készüléket fel kell töltenie.

Garancia

Minden Fenix 2.0 vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárol, a Weecke egyik hivatalos forgalmazójától, teljesen eredeti és 2 éves garancia van rájuk.

Felhasználói Kézikönyv

Fenix 2.0 Vaporizer

Tartalom

 • Fenix 2.0 vaporizer
 • Titánium kamra
 • Kamra eszköz
 • Csomagoló eszköz
 • Tisztító kefe
 • Alkoholos törlőkendő
 • USB kábel
 • Kezelési útmutató
Fenix 2.0 Vaporizer

Műszaki adatok

További információ
Méret: 6,0 × 3,0 × 11,0 cm
Súlya: 232 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 10-30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (4400 mAh)
Hőmérséklet: 160 °C-220 °C
Gyártó: Fenix
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína
Írja meg saját véleményét a termékről: Fenix 2.0 Vaporizer
You're reviewing:Fenix 2.0 Vaporizer
Rating