DynaVap M

Rating:
DynaVap M 4.6 5

24900 ft 34900 ft ` Megtakarítása: 10000 ft

SKU
ignore-this-61
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

DynaVap M Jellemzői

 • Rozsdamentes acél kivitel
 • Tökéletes mikroadagoláshoz
 • Egyedi “kattintós” tető
 • Hibrid fűtés
 • USA-ban tervezték és gyártották

Kinek készült a DynaVap M?

A VapCap M a DynaVaptól tökéletes bárki számára, aki egy egyszerűen használható, kézi vezérlésű vaporizert keres praktikus, elpusztíthatatlan felépítéssel. Az egyszerű dizájn ízes, megbízható gőzöket kínál és lehetővé teszi a feltűnés nélküli használatot, ahol más vaporizerek túlzottan felhívnák magukra a figyelmet.

Mi az újdonság az “M” kiadásban?

A maximális íz biztosításához, a DynaVap M még mindig orvosi minőségű rozsdamentes acélt használt, de mostantól az új „Captive Cap” funkcióval is rendelkezik, amelynek két kis bemélyedése van a vége közelében, hogy a fedelet biztonságosan tartsa a helyén, anélkül, hogy befolyásolná a légáramlást.

Újdonság az is ennél a verziónál, hogy az edény méretét felére csökkentheti a könnyebb mikrodóziskezelés érdekében. Ha kedveli a gőz hűtését, akkor értékelni fogja a továbbfejlesztett kúpos szájszipkát is, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakoztassa egy vízipipához.

Manuálisan szabályozható

A DynaVap M praktikusan bármilyen külső fűtő forrással fűthető, mint pl. nyílt lánggal vagy indukciós fűtő egységgel. A leleményes kialakításnak köszönhetően azonnal erőteljes és ízletes felhőket hozhat létre kis mennyiségű gyógynövényből. A „fedél” kattanása hallható, amikor eléri a minimális hőmérsékletet és készen áll a gőztermelés megkezdésére.

A DynaVap M manuális fűtésével teljes kontrollt élvezhet a gőz intenzitás tekintetében. Gyorsan állíthat elő könnyű gőzöket, vagy vastag és nehéz felhőket, attól függően, hol melegíti a fedelet. Még a kis tálméret mellett is, minden alkalom erővel és zamatokkal telt lehet.

Egyéni tálméret

Ha szeretné összehangolni a gyógynövény fogyasztását az alkalommal, akkor értékelni fogja, hogy a DynaVap M tál két beállítással működik - 0,1 gramm és 0,05 gramm. Tökéletes a mikrodózisokhoz! A rozsdamentes acélból készült tál meglepően hatékony még kis mennyiségű gyógynövény használat esetén is. Gyorsan újra is tölthető, így a legutóbbi adag vége után gyorsan elkészítheti a következőt.

Képes az egész tálat 1–2 szippantás alatt elpárologtatni, de ha nem fejezi be, akkor később is folytathatja ugyanazzal a tállal, mivel a DynaVap M nem melegíti a gyógynövényét a szívások között.

Kényelmesen magával viheti bárhová

A DynaVap M 9 cm hosszú és csupán 19 gr súlyú, ami az egyik legkisebb vaporizerré teszi a piacon. Nem csak a legtökéletesebb vaporizer fesztiválokra és kempingezéshez, hanem utazók számára is ideális és az egyetlen, ami szükségeltetik hozzá egy öngyújtó és némi gyógynövény. Semmilyen más hordozható gyógynövény vaporizer nem kínál ennyire instant és erőteljes gőzt, ennyire elfogadható áron.

Hogyan használja?

Töltse meg a DynaVap M-at akár a gyógynövényt a tetejébe helyezve vagy a lenyomva a növényeket párszor a betöltésnél. Használja ujját, hogy letörölje az esetleges port, ami a növényekből származik és helyezze rá a fedelet!

Miután megtöltötte a tálat, melegítse a fedelet akár nyílt lánggal, akár bármilyen indukciós fűtővel, amíg meg nem hallja a híres DynaVap "klikket", ami tudatja, hogy használatra készen áll a készülék. Szabályozhatja a légjáratot a levegő elfedésével, amíg vastagabb gőzt nem kap. Vagy hagyja fedetlenül a könnyebb, finomabb szippantásokhoz. 

Garancia

Minden DynaVap M vaporizer, amelyet a MagicVaporizers-től vásárol, a DynaVap termékek egyik hivatalos forgalmazójától, eredeti és 2 év garancia érvényes rájuk, normál használat esetén. 

DynaVap M

Tartalom

 • DynaVap VapCap M vaporizer
DynaVap M

Műszaki adatok

További információ
Méret: 1.2 × 1.2 × 9.2 cm
Súlya: 20 g
Fűtés: Hibrid (Konvekciós+Kondukciós)
Felmelegedési idő: 12 másodperc
Energiaforrás: Nyílt láng vagy Indukciós
Hőmérséklet: 150 °C-230 °C
Gyártó: DynaVap
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Egyesült Államok

Egyéb DynaVap vaporizerek

 1. DynaVap M+ - Small
  DynaVap M+ (Plus)

  39900 ft

  • Manuálisan fűtőtt
  • Uszony nélküli kialakítás a nagyobb teljesítmény érdekében
  • Mikroadagolásra kész, állítható tállal
 2. DynaVap Omni - Small
  Rating:
  DynaVap Omni

  85900 ft 89900 ft

  • Manuális fűtésű
  • Állítható tál és légáramlás
  • Titániumból készült
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Kicsi
  Rating:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  75900 ft 79900 ft

  • Cserélhető alkatrészek
  • Remekül kombinálható vizes eszközökkel (10 és 14 mm)
  • Könnyen tisztán tartható
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: DynaVap M