DynaVap M+ (Plus)

39900 ft

SKU
ignore-this-117
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

DynaVap M+ (Plus) Jellemzők

 • Legújabb verzió (2023.04)
 • Új uszonymentes kialakítás
 • Egy hőciklusos extrakciók
 • Kibővített fűtőkapacitás
 • Készen áll a mikroadagolásra
 • Kézi fűtésű

Kinek készült a DynaVap M+?

A DynaVap M+-t olyan új és tapasztalt felhasználók számára tervezték, akik a kézi fűtésű vaporizerek legújabb fejlesztését szeretnék. Innovatív kialakítása lehetővé teszi a hatékonyabb és kielégítőbb extrakciót kevesebb erőfeszítéssel, így kiváló választás azok számára, akik teljes mértékben maguk irányítják a gőzölést.

Új, uszony nélküli kialakítás a nagyobb teljesítmény érdekében

Az uszony nélküli kialakítással a DynaVap M+ megnövelt tömeggel rendelkezik az alapnál a jobb hőfelvétel és megtartás érdekében, ami teljesebb extrakciót eredményez.

Melegítse fel a Captive Capot a megszokott élményért, vagy kövesse a DynaVap tanácsát, és melegítse fel az alapot az intenzív, mély szippantásokhoz. Nyissa ki az oldalsó légbeömlőnyílást, és éljen át egy olyan DynaVap alkalmat, mint még soha korábban!

Egy hőciklusos extrakciók

A DynaVap M+ hegye termikusan optimalizált az egy hőciklusos extrakcióra, így egyetlen felmelegítéssel egy egész tálat szívhat be. Ez a funkció megkülönbözteti az M+-t a többi DynaVap modelltől, és egyedülálló, hatékony gőzélményt nyújt.

Kibővített fűtőkapacitás

A DynaVap M+ készülékkel most még több gyógynövényt élvezhet egy menetben, mivel a korábbi M modelleknél 12%-kal nagyobb fűtőkamrával rendelkezik a még erőteljesebb élmény érdekében.

Stílusos dizájn frissítések

A DynaVap M+ négyzet alakú légbeömlőnyílással és karcsú, éles csíkos kivitelű testével büszkélkedhet, amely mind vizuálisan vonzónak tűnik, mind pedig kényelmes fogást biztosít.

Vegye át az irányítást a manuális fűtéssel

A DynaVap M+ fűtéséhez a legnépszerűbb módszer a fáklyás öngyújtó, mivel így teljes mértékben szabályozhatja a fűtést. Célozza a fáklyát az M+-ra attól függően, hogy hogyan szeretne gőzölni, majd figyeljen a "kattanásra", amely jelzi, hogy mikor van itt az optimális idő a belégzésre.

Készen áll a mikroadagolásra

A DynaVap M+ lehetővé teszi a tál méretének egyszerű felére csökkentését (0,1 g-ról 0,05 g-ra) a kisebb terhelésekhez, egyszerűen a hegy eltávolításával és a szűrő következő nyílásra állításával.

Ízletes és erős gőz

Akár a könnyű, ízletes gőzt, akár a vastag, sűrű felhőket kedveli, az M+ teljesít. Melegítsen a tetejéhez közel a finom ízért, vagy közelebb az aljához az erőteljes, teljes kivonáshoz.

Továbbfejlesztett o-gyűrűs dizájn

A DynaVap M+ csúcs mostantól három helyett két szilikon O-gyűrűt használ, és egyik sem látható a csúcs felszerelésekor. Ez a frissítés csökkenti a fém-fém érintkezést, és még tartósabbá teszi a készüléket.

Indukciós fűtőberendezésekre való frissítés

Ha értékeli a DynaVapot, de nem szeretne vihargyújtót használni, fontolja meg egy indukciós fűtőberendezés, mint például az Ispire Wand használatát. Bár nagyobb, mint egy viharöngyújtó, az indukciós fűtőberendezések páratlan kényelmet és következetességet kínálnak. Egyszerűen helyezze be a hegyet, a többit pedig hagyja, hogy a fűtő intézze.

Garancia

A MagicVaporizers, a DynaVap termékek hivatalos forgalmazója által értékesített összes DynaVap M+ vaporizer hiteles és 2 év garanciával rendelkezik, normál használatra korlátozva.

DynaVap M+ (Plus)

Tartalom

 • DynaVap M+ vaporizer
DynaVap M+ (Plus)

Műszaki adatok

További információ
Méret: 1,0 × 1,0 × 8,9 cm
Súlya: 21 g
Fűtés: Hibrid (Konvekció+Kondukció)
Felmelegedési idő: 12 másodperc
Energiaforrás: Öngyújtó vagy Indukció
Hőmérséklet: 150°C-230°C
Gyártó: DynaVap
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Egyesült Államok

Vaporizerek a DynaVap gyártótól

 1. DynaVap M 2021 - Small
  Rating:
  DynaVap M

  27900 ft 34900 ft

  • Manuális fűtés
  • Kicsi és diszkrét
  • USA-ban gyártva
 2. DynaVap Omni - Small
  Rating:
  DynaVap Omni

  85900 ft 89900 ft

  • Manuális fűtésű
  • Állítható tál és légáramlás
  • Titániumból készült
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Kicsi
  Rating:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  75900 ft 79900 ft

  • Cserélhető alkatrészek
  • Remekül kombinálható vizes eszközökkel (10 és 14 mm)
  • Könnyen tisztán tartható