DynaVap - Honest Torch

4700 Ft
SKU
SKU3096

Az Honest Torch egy tökéletes öngyújtó a precíz melegítéshez a DynaVap vaporizerhez. Ez az újratölthető bután fáklyás öngyújtó egylángú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a DynaVap hegy célzott, ellenőrzött fűtését.

A könnyen kezelhető gyújtógombbal és az állítható lángmérettel testre szabhatja a DynaVap használatának intenzitását az Ön által preferált gőzölési élmény érdekében. Az ergonomikus forma kényelmes, csúszásmentes fogást biztosít a fűtési munkamenetek során.

Az üzemanyagablak segítségével egy rápillantással ellenőrizheti a bután szintjét. A mellékelt sapka biztonságosan rögzíthető a fáklya testéhez egy lánccal, amikor nincs használatban, így bárhová magával viheti a Honest Torch-ot anélkül, hogy aggódnia kellene az elvesztése miatt.

A Honest Torch-ot fűtőanyag nélkül szállítják, ezért az első használat előtt butánt kell hozzáadni. Ügyeljen arra, hogy kifejezetten fáklyás öngyújtókhoz készült szűrt butánt használjon, mivel a hagyományos öngyújtógáz (propán) nem kompatibilis, és károsíthatja a fáklyát.

A minőségi butánnal feltöltve a Honest Torch megbízható, nagy teljesítményt nyújt, hogy pontosan felmelegítse a DynaVap-ot a felejthetetlen gőzölésekért.

A következőkkel használható: DynaVap M+ (Plus),  DynaVap M7,  DynaVap Omni és DynaVap VonG (i): Titanium.