COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

Arizer Air 2

Rating:
4.75

59900 ft 67900 ft Megtakarítása: 8000 ft

SKU
ignore-this-53
Legújabb Verzió! (2020.08)
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 500 x 0,1 g
6800 ft 9100 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 500 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 500 g, 17,64 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Arizer Air 2 - Akkumulátor
Arizer Air 2 / ArGo - Akkumulátor
6800 ft 9100 ft

Szeretné Arizer Air 2 vagy Arizer ArGo készülékének akkumulátor élettartamát megkétszerezni? Ez a 3000 mAh 18650 Arizer Akkumulátor megegyezik az Arizer Air 2 vagy ArGo vaporizeréhez kapott eredeti akkumulátorral, és kíváló módja annak, hogy megnövelje akkumulátora használhatóságát vagy lecserélné az idővel elöregedett energiaforrását.

A következőkhöz használható: Arizer Air, Arizer Air 2 and Arizer ArGo.

Arizer - Matt üveg aroma adapter 14mm
Arizer - Üveg adapter (14 mm)
5200 ft 6900 ft

Ez az Üveg adapter illeszkedik a legtöbb hordozható Arizer Tech vaporizerhez és a vizes eszközök csatlakoztatására szolgál. Az adapter 14 mm széles és bármely azonos méretű bonghoz vagy vízipipához használható. Ha Arizer vaporizer teljesítményét a következő szintre szeretné vinni, akkor mindenféleképp ezt a kiegészítőt kell választania!

A következőkhöz használható: Arizer Air 2 and Arizer Solo 2.

Ha új szájszipkára van szüksége hordozható Arizer vaporizeréhez, mindenképpen szerezze be az Egyenes üveg csövet
Arizer - Egyenes üveg cső
3500 ft 4700 ft

Az Arizer üveg cső a szájszipkát is és a helyet szolgálja, ahol betölti gyógynövényeit a gőzölés megkezdése előtt. Illeszkedik az Arizer Tech hordozható vaporizereihez.

Ha a korábban használt cső eltört, csorba vagy egyszerűen elhasználódott, ez a csere Egyenes üveg cső az, amire szüksége van.

A következőkhöz használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 and Arizer Solo 2.

Az Ívelt üveg cső használható a legtöbb hordozható Arizer vaporizerhez
Arizer - Ívelt üveg cső
3500 ft 4700 ft

Az Arizer hajlított cső mind a szájszipka, mind pedig a gyógynövény betöltésének a helyét szolgálja a gőzölés megkezdése előtt. Megfelelő az Arizer Tech hordozható vaporizeréhez.

Ha a régi cső eltört, csorba vagy egyszerűen elhasználódott, akkor ez a csere ívelt üveg cső éppen az, amire szüksége van.

 

A következőkhöz használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 and Arizer Solo 2.

Arizer Air - Üveg aroma-cső kiskép
Arizer - Üvegcső szájszipkával
4100 ft 5500 ft

Egy 7 cm hosszú Üvegcső szájszipkával hordozható Arizer vaporizeréhez.

A következővel használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 and Arizer Solo 2.

Arizer Air - Üveg aromaedény
Arizer - Üveg edény
1600 ft 2200 ft

Az Arizer üveg edény aromaterápiához lett tervezve, esszenciális olajok vagy aromaterápiás keverékek használatára. Miután összekeverte az olajait/keverékeit, felmelegítheti őket, ebben a tálban és hagyhatja az aromák áramlását.

A következőkhöz használható: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 and Arizer Solo 2.

Jellemzők

 • USB töltés és cserélhető akkumulátorok
 • Teljes hőmérséklet-szabályozás
 • Erőteljes légáramlás
 • Nagyszerű ízű gőz
 • Lenyűgöző akkumulátor élettartam
 • Automatikus kikapcsolási funkció

Kinek készült az Arizer Air 2?

Ha fontos Önnek a kényelem, a teljesítmény és a megfizethetőség, akkor az Arizer Air 2 a tökéletes választás lehet az Ön számára. Karcsú kialakításával és kompakt méretével ez a vaporizer rendkívül diszkrét és könnyen hordhatja magánál. Az egyszerűen használható kezelőszerveknek köszönhetően ideális mind a kezdőknek, mind a tapasztalt gőzölőknek, a legfejlettebb hibrid fűtési technológiával (konvekció és kondukció) kombinálva.

Cserélhető akkumulátorok és USB töltés

Az Arizer Air 2 akár 75 perces folyamatos használatra is képes teljesen feltöltött akkumulátorral – de ez nem jelenti azt, hogyha az akkumulátor lemerül, véget ér a vaporizer-élmény.

Megvan rá a lehetősége, hogy magánál tartson egy tartalék, feltöltött akkumulátort, amit egyszerűen kicserélhet az aktuális akkuval, hogy ott folytathassa, ahol abbahagyta. Ha nincs tartalék akkumulátora, de továbbra is folytatni szeretné a készülék használatát, akkor kihasználhatja az áthidalási technológiát, ami azt jelenti, hogy egyszerre töltheti és használhatja is vaporizerét!

Erőteljes teljesítmény 

Kompakt alakja és mérete ellenére az Arizer Air 2 erős fűtőegységgel és teljesen elkülönített légjáratokkal van ellátva. Mivel a fűtőkamra hibrid fűtéssel (kondukció + konvekció) működik, és praktikus keverőeszközzel van felszerelve, gyógynövényei egyenletes hőt fognak kapni anélkül, hogy megégnének. Mivel a légjárat szigetelt és a szájszipka orvosi minőségű üvegből készült, minden alkalommal kiváló ízű gőzt fog tapasztalni.

Ennél is jobb, hogy a belső fűtőelem teljesítménye biztosítja, hogy az Arizer Air 2 könnyedén képes lépést tartani a leghosszabb alkalmakkal is. Ideális választást jelenthet azoknak a tapasztalt felhasználóknak, akik olyan nagy teljesítményű vaporizert keresnek, amely megfelel a használati stílusuknak.

Teljes hőmérséklet-szabályozás

Az Arizer Air 2 egyik legfontosabb tulajdonsága a pontos hőmérséklet-szabályozás, amely lehetővé teszi, hogy a teljes élményt valóban testreszabhassa az Ön igényeinek megfelelően. Ez azt a képességet biztosítja, hogy a hőmérsékletet fokról-fokra állítsa be, ami nagyszerű, szemben az olyan vaporizerekkel, amelyek kizárólag előre beállított hőmérséklettel dolgoznak és nincsenek beállítási lehetőségek. A hőmérsékletet könnyen, az eszköz felületén található egyszerű gombokkal lehet szabályozni, és használat közben is változtathat rajta.

Digitális LED-kijelző

A modern LED-kijelző az Arizer Air 2 elején található, minden fontos információt megmutatva, így használat alatt végig követheti a készülék funkcióit. A kijelzőn láthatja a pontos hőmérsékleti értékeket, az akkumulátor állapotát és azt is jelzi, hogy az eszköz automatikus kikapcsolási funkciója be van-e kapcsolva, azaz mindig pontosan kontroll alatt tarthatja eszközét.

Garancia

Minden a MagicVaporizers által eladott Arizer Air 2 vaporizer teljesen autentikus és élethosszig tartó garanciával rendelkezik a kerámia fűtőelemre, egy 2 éves garanciával a kivitelezésre és a hibákra vonatkozóan és 1 éves garancia érvényes az akkumulátorra.

Arizer Air 2

Tartalom

 • Arizer Air 2 vaporizer
 • Akkumulátor
 • USB töltő
 • Üvegcső – 70 mm
 • Üvegcső – 70 mm záró elemmel
 • Üveg edény
 • Övcsipeszes hordtáska
 • Keverő eszköz
 • Szűrők (4 db)
 • Szilikon cső fedelek (2 db)
 • Használati útmutató
Arizer Air 2

Műszaki adatok

További információ
Méret: 2,9 x 12, 2 cm
Súlya: 126 g
Fűtés: Hibrid (Konvekció+Kondukció)
Felmelegedési idő: 90 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3000 mAh)
Hőmérséklet: 50-220 °C
Gyártó: Arizer Tech
Gyártási ország: Kanada
Garancia: 2 év
You're reviewing:Arizer Air 2
Értékelése