COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Arizer Air 2

59 900 Ft

67 900 Ft Spóroljon 8 000 Ft

Arizer Air 2 - Colours
Arizer Air 2 - Colours Arizer Air 2 - Display Arizer Air 2 - Included Arizer Air 2 - Size Arizer Air 2 - Glass Mouthpiece Arizer Air 2 - Battery
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

59 900 Ft

67 900 Ft Spóroljon 8 000 Ft

59 900 Ft

67 900 Ft Spóroljon 8 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Arizer Air 2 kaptuk ekkor: 28 jún. 2020.

4.7
Olvasás 52 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Az Arizer Air 2 a legújabb és legmenőbb kecses, fényes és hordozható vaporizátor, amelyre ránézni is öröm. Kétféle színváltozatban kapható – Szénfekete és Rejtélyes Kék. Első ránézésre egy felpuffasztott power bank-nak gondolhatnánk, de alaposabban megtekintve már rácsodálkozhatunk a kifinomult dizájnra, mely úgy lett kialakítva, hogy bármilyen kézbe belesimuljon, mint valami jobbfajta kesztyű. Ez a kézi vaporizátor elég látványos és hordozható ahhoz, hogy esztétikai vonzereje egyértelműen sugározzon róla, és mégis ügyes tervezésének köszönhetően a legszűkebb zsebekben és legvékonyabb tárcákban is elfér.


A kanadai technológiákon alapuló Arizer Air 2 továbbfejlesztett felhasználói élményt ígér az erőteljes kerámiás hevítőelemének köszönhetően, amelyben az ízletes növények sűrű gőzfelhőkké válnak. A készüléket egy cserélhető és újratölthető akkumulátor működteti, amely még kényelmesebbé teszi az eszköz használatát és jobbá teszi Önnek az élményt azzal, hogy bárhova magával viheti az eszközt.


Kapható Szénfekete és Rejtélyes Kék színekben.

Arizer Air 2 - Jellemzők

 • Gyorsan bemelegszik
 • Celsius fokonként szabályozható hőfok
 • 50%-kal nagyobb kapacitású, cserélhető akkumulátorok
 • Csúcsminőségű alkatrészek
 • Hordozható és elegáns
 • Sűrű gőzt alkot
 • Könnyen kezelhető, nem igényel bonyolult útmutatókat
 • Karbantartástól mentes
 • USB töltőport
 • Töltés közben is használható
 • Tiszta gőz – Az izolált légút eredménye a lehető legtisztább gőz
 • Boroszilikát üvegből készült útvonal a gőz számára, mely a lehető legízletesebb gőzt nyújtja

 

Arizer Air 2 – Mellékelt tartozékok

 • Akkumulátor
 • USB töltő
 • Üveg aromacső – 70mm
 • Üveg aromacső – 70mm szipkával
 • Üveg növénytartó tálca
 • 2 db szilikon szársapka
 • Övre csatolható tartótáska
 • Rozsdamentes acél keverőeszköz
 • 4 db rozsdamentes acél szűrő

 

Dizájn

A kecsesség és hordozhatóság mellett nagyon sok dolgot tud még az Arizer 2. Kezdetnek a tetején rések találhatók, melyek hozzájárulnak a vaporizátor felületi hőmérsékletének csökkentéséhez. Az előző Arizer Air-nek kívül egy ”fel-le” kapcsoló gombja volt középtájt, azonban az Air 2 ezt leváltotta, így a kapcsoló helyett három gombja van. A szellőzőrések a Rejtélyes Kék és a Szénfekete változatok esetén egyaránt feketék, lezárásukról egy legfelül található, oldalirányba csúsztatással nyitható fedél gondoskodik.

 

A vaporizátor alján (Rejtélyes Kék színben kék, Szénfeketénél pedig fekete) egy fedőlap található, melynek eltávolításával hozzáférhetünk az akkumulátor foglalatához. A vaporizátor belsejébe pillantva boroszilikát üvegből készült, könnyen szétszedhető és összerakható légutat találunk. Belül keskenyedik azon vége felé ahol a sűrű, illatos gőz jön ki. Ez a megoldás olyan ízletes gőzt ad, amelyet semmilyen más hevítési módszer nem múl felül.

 

Miért az Arizer Air 2?

Még mindig keresi az érveket amellett, hogy kipróbálja ezt a hordozható eszközt? Kezdjük a nagyszerű apróságokkal. Használat során bármikor értesíti a felhasználót az akkumulátor töltöttségéről. Automatikus kikapcsoló időzítője van, valamint egy könnyen kezelhető, szintén automatikusan bekapcsoló kijelzője (amely szintén a könnyű használhatóságot hivatott segíteni). Az eszköz felhasználóbarát és bárki egyszerűen kezelheti a legügyetlenebb kezdőktől egészen a tapasztalat haladókig. Ráadásul nincs szinte semmi karbantartási igénye, így könnyebbséget jelent, hogy legalább ezt a kütyüt nem kell karbantartani. Eggyel kevesebb eszköz miatt aggódhat!

 

A türelmetlen rajongók számára remek előny, hogy az Arizer 2 töltés közben is használható, így nem kell kivárni a teljes feltöltést. Ráadásul bármikor bárhová magával viheti, így ez a vaporizátor nyerő választás. Az Air 2-ben egy minőségi kerámiás fűtőtest garantál hosszú életet és tartósságot az eszköznek. A minőség nem csak a vaporizátor összetevőiben rejlik, hanem a felhasználói élményben is. Ez az apró eszköz nagyon ízletes és gazdag gőz létrehozására képes, melyet a boroszilikát légúton keresztül gond nélkül juttat a felhasználójához.

 

A mellékelt övre csíptethető táskának köszönhetően könnyen magával viheti az Arizer Air 2-t. A táskában elfér a vaporizátor, plusz egy akku valamint egy üveg aromacső. Az Arizer Air kiemelkedő jellemzői között szerepel a hordozhatósága és ereje, így gond nélkül élvezheti bárhol és bármikor a lehető legtisztább és legízletesebb gőzt. A villámgyors bemelegedés akkor sem hagyja cserben, ha kevés ideje van gőzölni, az USB-n keresztüli töltéssel pedig többek között akár az autójában, a számítógépén, a hordozható töltőállomáson is töltheti. Az Air 2 ideális választás azoknak a száraznövény-rajongóknak, akik a nagyobb asztali eszközök minőségét szeretnék megkapni egy kompakt, hordozható egységben.

 

Nem fér kétség ahhoz, hogy az Arizer Air 2 a legújabb menő srác a környéken, ”akiben” sok mindent megtalálunk – gyönyörű, esztétikus dizájn, minőségi felhasználói élmény és alkatrészek, kényelem, hosszú akkus üzemidő és még sok minden. Az Arizer Air 2-ben minden megvan, amit egy hordozható vaporizátortól elvárhat.

 

Garancia

Minden, a MagicVaporizers által árusított Arizer Air 2 vaporizátor teljesen eredeti, a kerámiás hevítőelemre élethosszig tartó garanciával, a megmunkálásra és külső hibákra 2 éves garanciával, az akkumulátorra pedig 1 éves garanciával.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó Arizer Tech
Stílus Carbon Black or Mystic Blue
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic Heating Element
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Canada
Garancia Ceramic heating element: lifetime, workmanship and defects: 2 years, battery: 1 year

Az alábbi értékelései:Arizer Air 2

Átlagos értékelés:

4.7 Alábbi szerint:52 értékelés
 • 5 Star
   37
 • 4 Star
   13
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

A beast at this price

2nd Hand Giraffe
Delivers big clouds or smooth flavours with ease. Battery life is very acceptable. Ultra portable and with a black stem, very stealthy. Less effective outdoors but still a very capable portable. Very low maintenance. For the price, it's a bargain. You sacrifice a lot of power when compared to the solo 2, but you more than make up for that in size. This thing is neat and tidy and takes up very little pocket space. Had it for a month and enjoying it daily.

This is my go to travel vape.

Spoitle
I had the Arizer Air 1 for a couple years and was very happy with it. Then one day it stopped heating up, so I bought the new model, Airizer Air 2! I like being able to pick an exact temperature, rather than just a level. Battery life is definitely longer. But my old batteries from the Air 1 still work in this one. Heats up quick -about 30 seconds. Battery will last close to 2 hours of continuous use. Creates good vapor cloud. Taste is among the best I have tried. Small enough to fit in pocket. Glass draw tube will break if dropped. I always keep a couple spares. Doesn't beat my Mighty for overall quality of vaping experience, but it is much more portable, stealthy, and cheaper. If I leave the house - this goes with me.

Even better than Air 1

Mawski
I upgraded from the original Arizer Air and its a noticable improvement. Precise temperature control is nice, and vapor production is better along with airflow. In my experience vapor production with lower tempatures is better as opposed to the original as well. Reliable, well built, produces plenty of vapor, and easy to clean. They thought of everything when making this product. If you're sick of smoking, buy this vaporizer. One of the best purchases I've made. This device has it all: elegant design, quality construction, ease of use, fair price.

Highly recommended!

White Widow
Overall the Arizer Air 2 is a great vaporizer, just like how the original Air was a solid unit. The Air 2 does make some good improvements like the display and the faster heat up and more powerful batteries. As a whole, I must say that I’m very impressed with the Air 2. As the second edition of the Air portable vaporizer, Arizer took an already solid concept and made several well thought out improvements which in turn created a high quality and reliable device packed with awesome features. I highly recommend the Air 2 to those who are looking for a reliable portable vape experience at an affordable price point!

Good for a beginner like me

Devilus
This is my first vaporizer, I have heard all good things from Arizer and wanted something portable. The Air 2 fit the bill perfectly, I love how easy the glass stems are to clean and the flavor is outstanding. I am a very happy vaper. It's a super nice retail kit, full digital controls, improved air flow and better vapor production. The heat up time could be faster and the battery could last a bit longer but for me, it's not much of an issue. It is definitely worth the purchase!

Pure bliss with this vape

Gabras
I purchased this product just a few days ago, and here it is sitting on my desk. This Arizer Air came to me in excellent condition, and the unit produces phenomenal results with my materials. The price was good, the shipping was fast, and the product is excellent. A+ service. It works almost as good as my desktop herbalaire 2.2 but I like this more! It’s portable and I can bring it anywhere with me thanks to the changeable battery and glass stems. Altho, I worry that I might break the glass stems.... The only downside I can see in this product. But overall, still a solid 4.5 out of 5 stars! Would highly recommend!

420 friendly

Perfect Smile
Vapor quality is very good, I prefer using a fine grind with the screen, although a course grind is recommended I find it doesn’t really have powerful clouds - especially with the heating element at below temp. This is a really nicely design vape, it’s simple to operate, feels great in the hand, and the changeable standard issue batteries ensure that it will be a good vape for many years to come. Gave this as a gift to my friend and now I am very jealous! I will buy one for myself soon!

Love the batteries

Super Mario
The Arizer Air 2 is a great vaporizer!! Almost similar with the original air which I previously owned but with so much more improvements! The increased power and battery capacity is one of the features I really liked about this product! Made it more solid than air 1! This has got to be one of the best vapes I have ever used and owned ever. I highly recommend this to anybody interested in vaping! Trust me! It is worth your money.

Arizer does it again!

Drazad
Upgraded from my Long-Standing Arizer Solo, had to stick with the same company, glad that I did! I used to hate vaporizer, until I realized I just hated COMPLICATED vaporizers! This is just so simple, and the function is just what I'm looking for. It is a great and high quality product! The vape is very powerful and heats up in a reasonable time. Still great for sharing with friends. The battery life for me is great and it’s easy to charge. 5/5!

It works like a charm

Dieshee
Oh my god! I already loved my Vapir Digital air but when I tried air 2, I loved it! Would not go back to my old vaporizer. It just works really really well. You can see how it is well built with a really solid feel to it. The vape production is also really good and efficient. Although the downside to it is that the battery life is pretty minimal for my use. And if you have to buy more extra batteries which will charge you again. All in all tho it’s a great vaporizer.

1 - 10 termék, Összesen:52

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Arizer Air 2

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *