COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

AirVape X

49 900 Ft
AirVape X Vaporizer
AirVape X Vaporizer AirVape X - Included AirVape X - Side AirVape X - Display AirVape X - Intake AirVape X - Mouthpiece
 •  
 •  
 •  
49 900 Ft
49 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: AirVape X kaptuk ekkor: 17 júl. 2020.

4.5
Olvasás 37 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Az AirVape visszatért az AirVape X termékkel, egy nagy testvér az erős AirVape Xs készülékhez. Ez az elegáns vaporizátor teljes kerámia gőz jellemzi a tiszta, ízletes szippantásokhoz. Még mindig rendkívül vékony, könnyű és hordozható, így útközben is könnyen használható. Az AirVape X egy olyan kamrával rendelkezik, amely 25 %-kal nagyobb, mint elődje. Magasabb minőségű anyagok felhasználásával készült, tartós és optimális párologtatást biztosítva, és tartalmaz egy új koncentrátum párnát az olajok és viasz használatához.


Ha szereti a hosszú szóló-összejöveteleket vagy a baráti társalgást, akkor az AirVape X erőteljes, gyors töltésű akkumulátorát és a pazarlás nélküli hibrid fűtési technológiát, akkor szeretni fogja. Gyorsan kezdhet egy 20 másodperces felmelegedési idővel, és ugyanolyan egyszerűen tisztíthatja meg egy egyszerű kefetisztítással a kamrafejet. Minden lehetőség egyszerűen személyre szabható, a hőmérséklettől a biztonsági beállításokig.


De mindezek a tulajdonságok semmit sem érnének az AirVape X kifogástalan gőzminőségének hiányában. Elszigetelt légcsatornával és szűrővel ez a vaporizátor sűrű, ízletes gőzzé alakítja kedvenc ízeit, amelyek a készülék kis méretének ellenére a legteljesebb élvezetet biztosítják. Élvezze otthon, vagy használja a visszafogott dizájn előnyeit házon kívül is.


Elérhető Fekete és Óceáni Kék színekben.

Főbb jellemzők

 • Ultravékony, hordozható, és diszkrét 
 • Nagyobb kamra, 25 %-kal nagyobb, mint az AirVape Xs esetében
 • Mágneses szájszipka fejlett kialakítással 
 • 20 másodperces felfűtési idő hibrid fűtéssel 
 • Finom, csúcsminőségű anyagokkal frissítve 
 • Kerámia gőz út a tökéletes ízekért 
 • Gyors akkumulátor feltöltés 
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás 220 °C-ig

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Koncentrátum Párna Beillesztés
 • USB Töltő Kábel
 • Tisztító, Tároló Eszközök
 • Szájszipka-fedő 


Magas Minőségű Konstrukció

Az erőteljes AirVape X bizonyítja, hogy a nagyobb nem mindig jobb. 1,2 cm széles és 90 g-os, ez a vaporizátor a piacon a legkisebb és legkönnyebb opciók közé tartozik, de felépítése sok nagyobb modell riválisa. Az AirVape X egy karcsú, fém külsejű szerkezet, amely robusztus, anélkül, hogy nehéz lenne, biztosítva, hogy a készülék ellenálljon a rendszeres használatból eredő kopásnak. Az erős testet kiegészíti egy teljesen kerámia gőz út, amely biztosítja az optimális ízhatást. Még jobb, hogy a kerámia szájszipka mágneses, így könnyű az illesztése - egyszerűen használható, csavarás nélkül. Mindezt olyan formában, amely elég kicsi ahhoz, hogy tenyerébe és zsebébe is tökéletesen illeszkedjen diszkréten, bárhol is használja. 

 

Hosszantartó Alkalmak

A hosszantartó alkalmakért, kevés újratöltéssel működő AirVape X megéri a pénzét. A vaporizátor nagyobb kamráját egy hibrid fűtési rendszer támogatja, amely mind konduktív, mind konvekciós melegítést alkalmaz. Amint a kerámia kamra felmelegszik, az aromaterápiás keverékeinek minden egyes milliméterét forró járja át. Alaposan elpárologtatja a teljes töltést, közben pedig az AirVape X csökkenti a hulladék mennyiségét, így a feltöltések hosszabb ideig tartanak. Az újratölthető, 1300 mAh-os Li-ion akkumulátor csupán egy óra alatt töltődik fel mikro USB-n keresztül, és körülbelül három-négy tartálynyit tart. De ha hosszabb ideig szeretné élvezni az alkalmakat, ne aggódjon – az átmeneti technológiával folyamatosan szippanthatsz, amíg az akkumulátor töltődik.


Könnyed Üzemeltetés

Szerencsére, amellett, hogy megkapja ezt a kiváló minőséget és teljesítményt, nem kell kompromisszumot kötnie az egyszerű használat érdekében. Az AirVape X olyan könnyű eszköz, amely egyszerűbbé teszi a gőzölést minden lépésnél. Ha készen áll a vaporizátor használatára, töltse meg a kamrát finom aromás keverékkel, amíg az szorosan nem tömörödik a karimáig. Ha új koncentrátum-párnát használ, vigyen fel viaszt vagy cseppentsen rá olajat, mielőtt behelyezné a kamrába. Ezután mindössze annyit kell tennie, hogy visszacsavarja a mágneses szájszipkát, és háromszor megnyomja a bekapcsológombot. Ez a biztonsági funkció segít megőrizni az akkumulátor élettartamát és megakadályozza az AirVape X bekapcsolódását zsebben. Csak 20 másodpercet kell várni ahhoz, hogy a vaporizátor felmelegedjen, de nem kell az óráját figyelnie - rezegni fog, hogy tudassa, készen áll a használatra.


Az egyszerű kezelőgombokkal könnyedén testre szabhatja az egyes funkciókat. A hőmérsékletet pontosan 1 °C-kal, 93 °C és 220 °C között tudja beállítani. A modern, 3,3 cm-es LED kijelzőn tudja ellenőrizni az aktuális hőmérsékletet és az akkumulátor töltöttségi szintjét. A kezelők segítségével megváltoztathatja az automatikus kikapcsolási időt, vagy válthat a Celsius és Fahrenheit mértékegységek között.

 

Egyszerű Szippantások

Ne becsülje le azt a gőzt, amelyet ez a kis készülék képes előállítani. A teljesen kerámia, ovális alakú gőz útnak és fűtőrekesznek köszönhetően az AirVape X olyan sima szippantásokat biztosít, amelyek igazodnak az Ön által választott növényi keverék természetes ízéhez. A finom és ízletes aromákat tovább fokozza az AirVape kettős szűrője, amely hűsíti és egyenletessé teszi a gőzt, jobban, mint sok más rivális vaporizátor. Egy elszigetelt légjáratával az AirVape X biztosítja, hogy ne lélegezze be az illékony, kellemetlen vegyületeket. A legjobb, legfinomabb ízű gőzökért alacsonyabb hőmérsékletet választ; nagy, sűrű felhőkért, 193 °C-ot vagy magasabb hőmérsékletet válasszon.

 

Garancia

Az AirVape X-hez a MagicVaporizers két év teljeskörű garanciát nyújt, és korlátozott élethosszig tartó garanciát a gyártó útján.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó AirVape
Méret (hossz, szélesség, magasság) 4,7 x 1,22 x 10,4 cm
Vaporizátor súly 91 g
Stílus Black or Ocean Blue
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic chamber (conduction and convection)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garancia 2 years from MagicVaporizers, lifetime from AirVape.

Az alábbi értékelései:AirVape X

Átlagos értékelés:

4.5 Alábbi szerint:37 értékelés
 • 5 Star
   22
 • 4 Star
   13
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Nice gift!

Marrik
Bought for my girlfriend and she absolutely LOVES this piece. We have an arizer extreme Q , magic flight launch box and this one here. They are all great but this one is so stylish, convenient, easy to use and you can use while it's charging. Easy to keep clean, great draw from mouth piece. I haven't found one thing we don't like so far. And the auto off feature is great so u don't forget and leave it on. Awesome product and have been recommending this item and magicvaporizers to all of my friends

Couldn't be happier

Mary J
Airvape X s is the best! Love, love, love.
I've used a lot of different vaporizers, including Airvape's Xs and the Airvape X is my absolute favorite one.

It's very easy to use and it heats up so fast. Very, very effective! I recommend this vape to everyone that I know. I don't go anywhere without it and another plus, it matches the color of my iPhone too!
5 Stars all around! 5 stars for the device and 5 stars for the good service #Thankful :):)

Treat yourself!

cprime
This device has honestly improved my life by 113%. Absolutely a necessity in my everyday routine. I fully recommended this product, the battery life lasts enough to get a couple of smoke sessions done, the look is incredible, and it doesn't over heat. My friends have also fallen for it and are completely envious. This vaporizer was sent to me from the heavens. Absolutely love the upgrade with the mouthpiece. This magnetic mouthpiece is a great upgrade and it makes cleaning the whole experience easier.

This vape is awesome

Romulddo
I've been using my AirVape X for a month now and I must say it is everything I look for in a vaporizer. It is a real pleasure to use, the mp which is magnetic is easy to take use. It has a very solid build quality and the buttons feel good when pushed. The draw is easy and pleasant. The vibration when ready is a feature I have come to love and will never buy another vape without it. USB charging, small discreet size, this is my new favorite vape.

Different but still good

s34n00
I like this vaporizer. It feels good in the hand and holds a charge for a fair amount of time. I'm still getting used to what it feels like to vape. It's different than smoking and I still cough, but I'm hoping it's better for my lungs. Vaping seems to give me a more physical high, and it's not a bad thing, just different. I’m happy this was my first vape tho. It’s easy to use and clean and the vape production is pretty sweet.

TOTALLY ROCKS MY BOAT!

Hinto
I just picked up the new AirVape X. So far I am very impressed with the performance and the fact that i can slip it into my jeans pocket is great, it's made with ceramic so it's strong and fine in your pocket. I found it helps to stir it half way through and also a fine grind with semi firm packing works best, if you get it just right the vapor is plentiful, it also tastes fantastic, very impressed. I recommend this vape for anyone looking for a great value dry herb machine. I could have spent a lot more but took a chance on the cheaper newer vape and I am pleased I did.

Stylish and functional

Nklaw
Amazing little thing! I've been told that my vape is the Macbook of vapes. Looks super cool, very discreet. Can put in your pocket, without really worrying much about it popping out. The oven holds quite a bit and evenly distributes the heat to the herbs. The taste is amazing, and you can pack as much or as little as you want. Perfect personal vaporizer. Wish it had Bluetooth functionality, but this does the job above and beyond! Heats up herb in literally less than 7 seconds... That's incredible.

The AirVape X is mostly magnificent

Rune Ware
It's design is sleek and solid. The performance is amazing. I like that the heating chamber is ceramic, it seems to stay cleaner than other vaporizers with metal heating chambers. The vapor produced is very smooth and pleasant. I really like that the draw resistance isn't very strong so it's easy to pull from. The AirVape X is so easy to use, just turn it on and it starts heating up to the last temperature you had it set to. There are thing about the AirVape Xs that could be improved is that the battery indicator isn't always accurate. I would recommend this vaporizer to anyone!

I really like it!

Droepie
The Airvape X feels durable and has a nice weight in the hand. It's a talking piece most places I take it. The time to warm-up is the quickest around. The vapor quality is very good and it has little to no resistance when taking a draw. Can be used at least 6 times when using the 3 minute auto off before needing a charge; less for the 5 min obviously. Screen features battery, countdown till off and temp. And the X uses USB charging.

Highly recommended.

Samuel
I am very happy with this purchase, I can vaporize my herbs at good temperature generating large and thick clouds. I live in Finland and the product arrived in optimal conditions and complete. The only thing to check is the short time of the battery once charged and with continuous use the battery is spent in half an hour and there is q to recharge it to continue vaporizing. Other than that, it is an excellent product and I am very grateful for the good service.

1 - 10 termék, Összesen:37

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: AirVape X

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *