COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

AirVape X

49 900 Ft
AirVape X Vaporizer
AirVape X Vaporizer AirVape X - Included AirVape X - Side AirVape X - Display AirVape X - Intake AirVape X - Mouthpiece
 •  
 •  
 •  
49 900 Ft
49 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: AirVape X kaptuk ekkor: 27 máj. 2020.

4.6
Olvasás 45 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Az AirVape visszatért az AirVape X termékkel, egy nagy testvér az erős AirVape Xs készülékhez. Ez az elegáns vaporizátor teljes kerámia gőz jellemzi a tiszta, ízletes szippantásokhoz. Még mindig rendkívül vékony, könnyű és hordozható, így útközben is könnyen használható. Az AirVape X egy olyan kamrával rendelkezik, amely 25 %-kal nagyobb, mint elődje. Magasabb minőségű anyagok felhasználásával készült, tartós és optimális párologtatást biztosítva, és tartalmaz egy új koncentrátum párnát az olajok és viasz használatához.


Ha szereti a hosszú szóló-összejöveteleket vagy a baráti társalgást, akkor az AirVape X erőteljes, gyors töltésű akkumulátorát és a pazarlás nélküli hibrid fűtési technológiát, akkor szeretni fogja. Gyorsan kezdhet egy 20 másodperces felmelegedési idővel, és ugyanolyan egyszerűen tisztíthatja meg egy egyszerű kefetisztítással a kamrafejet. Minden lehetőség egyszerűen személyre szabható, a hőmérséklettől a biztonsági beállításokig.


De mindezek a tulajdonságok semmit sem érnének az AirVape X kifogástalan gőzminőségének hiányában. Elszigetelt légcsatornával és szűrővel ez a vaporizátor sűrű, ízletes gőzzé alakítja kedvenc ízeit, amelyek a készülék kis méretének ellenére a legteljesebb élvezetet biztosítják. Élvezze otthon, vagy használja a visszafogott dizájn előnyeit házon kívül is.


Elérhető Fekete és Óceáni Kék színekben.

Főbb jellemzők

 • Ultravékony, hordozható, és diszkrét 
 • Nagyobb kamra, 25 %-kal nagyobb, mint az AirVape Xs esetében
 • Mágneses szájszipka fejlett kialakítással 
 • 20 másodperces felfűtési idő hibrid fűtéssel 
 • Finom, csúcsminőségű anyagokkal frissítve 
 • Kerámia gőz út a tökéletes ízekért 
 • Gyors akkumulátor feltöltés 
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás 220 °C-ig

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Koncentrátum Párna Beillesztés
 • USB Töltő Kábel
 • Tisztító, Tároló Eszközök
 • Szájszipka-fedő 


Magas Minőségű Konstrukció

Az erőteljes AirVape X bizonyítja, hogy a nagyobb nem mindig jobb. 1,2 cm széles és 90 g-os, ez a vaporizátor a piacon a legkisebb és legkönnyebb opciók közé tartozik, de felépítése sok nagyobb modell riválisa. Az AirVape X egy karcsú, fém külsejű szerkezet, amely robusztus, anélkül, hogy nehéz lenne, biztosítva, hogy a készülék ellenálljon a rendszeres használatból eredő kopásnak. Az erős testet kiegészíti egy teljesen kerámia gőz út, amely biztosítja az optimális ízhatást. Még jobb, hogy a kerámia szájszipka mágneses, így könnyű az illesztése - egyszerűen használható, csavarás nélkül. Mindezt olyan formában, amely elég kicsi ahhoz, hogy tenyerébe és zsebébe is tökéletesen illeszkedjen diszkréten, bárhol is használja. 

 

Hosszantartó Alkalmak

A hosszantartó alkalmakért, kevés újratöltéssel működő AirVape X megéri a pénzét. A vaporizátor nagyobb kamráját egy hibrid fűtési rendszer támogatja, amely mind konduktív, mind konvekciós melegítést alkalmaz. Amint a kerámia kamra felmelegszik, az aromaterápiás keverékeinek minden egyes milliméterét forró járja át. Alaposan elpárologtatja a teljes töltést, közben pedig az AirVape X csökkenti a hulladék mennyiségét, így a feltöltések hosszabb ideig tartanak. Az újratölthető, 1300 mAh-os Li-ion akkumulátor csupán egy óra alatt töltődik fel mikro USB-n keresztül, és körülbelül három-négy tartálynyit tart. De ha hosszabb ideig szeretné élvezni az alkalmakat, ne aggódjon – az átmeneti technológiával folyamatosan szippanthatsz, amíg az akkumulátor töltődik.


Könnyed Üzemeltetés

Szerencsére, amellett, hogy megkapja ezt a kiváló minőséget és teljesítményt, nem kell kompromisszumot kötnie az egyszerű használat érdekében. Az AirVape X olyan könnyű eszköz, amely egyszerűbbé teszi a gőzölést minden lépésnél. Ha készen áll a vaporizátor használatára, töltse meg a kamrát finom aromás keverékkel, amíg az szorosan nem tömörödik a karimáig. Ha új koncentrátum-párnát használ, vigyen fel viaszt vagy cseppentsen rá olajat, mielőtt behelyezné a kamrába. Ezután mindössze annyit kell tennie, hogy visszacsavarja a mágneses szájszipkát, és háromszor megnyomja a bekapcsológombot. Ez a biztonsági funkció segít megőrizni az akkumulátor élettartamát és megakadályozza az AirVape X bekapcsolódását zsebben. Csak 20 másodpercet kell várni ahhoz, hogy a vaporizátor felmelegedjen, de nem kell az óráját figyelnie - rezegni fog, hogy tudassa, készen áll a használatra.


Az egyszerű kezelőgombokkal könnyedén testre szabhatja az egyes funkciókat. A hőmérsékletet pontosan 1 °C-kal, 93 °C és 220 °C között tudja beállítani. A modern, 3,3 cm-es LED kijelzőn tudja ellenőrizni az aktuális hőmérsékletet és az akkumulátor töltöttségi szintjét. A kezelők segítségével megváltoztathatja az automatikus kikapcsolási időt, vagy válthat a Celsius és Fahrenheit mértékegységek között.

 

Egyszerű Szippantások

Ne becsülje le azt a gőzt, amelyet ez a kis készülék képes előállítani. A teljesen kerámia, ovális alakú gőz útnak és fűtőrekesznek köszönhetően az AirVape X olyan sima szippantásokat biztosít, amelyek igazodnak az Ön által választott növényi keverék természetes ízéhez. A finom és ízletes aromákat tovább fokozza az AirVape kettős szűrője, amely hűsíti és egyenletessé teszi a gőzt, jobban, mint sok más rivális vaporizátor. Egy elszigetelt légjáratával az AirVape X biztosítja, hogy ne lélegezze be az illékony, kellemetlen vegyületeket. A legjobb, legfinomabb ízű gőzökért alacsonyabb hőmérsékletet választ; nagy, sűrű felhőkért, 193 °C-ot vagy magasabb hőmérsékletet válasszon.

 

Garancia

Az AirVape X-hez a MagicVaporizers két év teljeskörű garanciát nyújt, és korlátozott élethosszig tartó garanciát a gyártó útján.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó AirVape
Méret (hossz, szélesség, magasság) 4,7 x 1,22 x 10,4 cm
Vaporizátor súly 91 g
Stílus Black or Ocean Blue
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic chamber (conduction and convection)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garancia 2 years from MagicVaporizers, lifetime from AirVape.

Az alábbi értékelései:AirVape X

Átlagos értékelés:

4.6 Alábbi szerint:45 értékelés
 • 5 Star
   29
 • 4 Star
   14
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Faster than expected

KE
Had volcano digit before this and got frustrated for heating time since it takes multiple times longer to heat up. Also Airvape X has case you can put it in when it's in your pocket which I find pretty neat extra.
Oh yeah, vapor tastes good and hits pretty well despite it's practical size.

Really enjoy this vape

mews
Good taste, good vapor, nice air pull. Feels and looks good in the hands. Mouth piece that’s magnetic makes using very convenient and smooth sailing. Maintenance is low. The design of this vape is very unique & looks great. Best I have ever had. Cleaning is simple as well. All around a great beautiful vape. Battery life could be a little better, No complaints tho. Overall I’d give this a solid 4 over 5 vape clouds. Thank you for the smooth transaction!

Awesome Vaporizer

Teklios
This is the best portable vaporizer that I've ever used. I highly recommend this over any other vaporizer on the market. You can select the exact temperature that you want, simple to change. It also vibrates to let you know that it's ready to use and it heats up really quick. The wax pad insert improvement from the Xs is also a good feature of the X. Worth every cent you spent and time you waited. Just kidding. It didn’t take that long for me to receive it. Thank you for the speedy service!

Strong buy recommendation

Dueñas Saenz
I bought this little but powerful vaporizer based on the recommendation of features that I was looking for in a portable vape. I have to say this is by far, the best portable vaporizer I have owned (compared to my Arizer Air).

It is so stylish and it’s slim and extremely portable. It’s also extremely fast at heating up and maintains optimum temperature throughout my session. I love that I can set my timed sessions from 3 or 5 minutes and not have to worry about shutting it off.

The battery lasts me about five, 5 minute sessions and has pass through vaping technology as well. The flavour of the vape is amazing with a very nice draw that’s not too airy and not too tight. If you’re looking for a stylish, compact and portable vaporize, I definitely recommend getting the Airvape X!

This is the best deal for a vaporizer for sure

Paunogato
I have friends that have the IQ and Pax 3 and the AirVape X easily keeps up. If not, I like the AirVape better. It smacks whether using it personally or in group. I love it. I like the magnetic mouthpiece to be honest. It’s just a cool feature of this vape and makes using and cleaning very easy. My friend will most likely buy his own too because he's jealous of mine haha.

Perfect couch friend

Piratezip
This is my first serious vape device, after using a few cheapish pen-type units. I wanted: 1) reliable, efficient vaping of raw flower-form herbs; 2) healthier, high-quality vapor; 3) good temperature control; 4) concentrate and bud compatibility; 5) simple, direct controls; 6) compact, discreet, pleasing form; 7) low-hassle cleaning/maintenance; 8) decent battery life, quick charging.
The X does well on all these counts - well enough that I ordered a 2nd Airvape X for my wife. This vaper has improved my life, even though I'm a light-to-moderate user. 5 out of 5 vape clouds!

Powerful performance vape

itstonytron
Great product and value. Fast heating and I like the design too, discreet. Battery life is not bad either, it doesn't take long to recharge and you can use it while it's charging, which is always a plus. I lke how the mouthpiece and airflow box are both ceramic. I've read and well, experienced that this material helps with the temperature regulation as well. I love my airvape x. The sleek and classic design is also appealing. I don’t regret buying this device and would definitely recommend this to a friend.

Impressive contstruction

Taavi
I'm a Mechanical Engineering student so I was interested in the science behind this vape. The Airvape X is actually using conduction and convection, where the conduction heats the herbs by using a direct contact of the herbs with the oven. The convection heating is interesting though, as it allows air to evenly cook the herbs in a consistent manner. Battery life is decent, with it lasting about 3-4 packs without needing battery. But the coolest thing is that this device can be used while charging! SO you can connect a power bank and still use if it's charging.

Nice gift!

Marrik
Bought for my girlfriend and she absolutely LOVES this piece. We have an arizer extreme Q , magic flight launch box and this one here. They are all great but this one is so stylish, convenient, easy to use and you can use while it's charging. Easy to keep clean, great draw from mouth piece. I haven't found one thing we don't like so far. And the auto off feature is great so u don't forget and leave it on. Awesome product and have been recommending this item and magicvaporizers to all of my friends

Couldn't be happier

Mary J
Airvape X s is the best! Love, love, love.
I've used a lot of different vaporizers, including Airvape's Xs and the Airvape X is my absolute favorite one.

It's very easy to use and it heats up so fast. Very, very effective! I recommend this vape to everyone that I know. I don't go anywhere without it and another plus, it matches the color of my iPhone too!
5 Stars all around! 5 stars for the device and 5 stars for the good service #Thankful :):)

1 - 10 termék, Összesen:45

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: AirVape X

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *