Wolkenkraft FX Mini

Rating:
4.65

34900 ft

SKU
ignore-this-62
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az Üveg Bubbler a Wolkenkraft FX Minihez boroszilikát üvegből készült.
Wolkenkraft FX Mini - Üveg Bubbler
6900 ft 9200 ft

Ez az Üveg Bubbler kifejezetten a Wolkenkraft FX Minihez készült és lehetővé teszi, hogy vízen keresztül megszűrje a gőzt, hogy hűvösebb és még tisztább legyen. Használatához csak annyit kell tennie, hogy eltávolítja a szájszipkát és kicseréli a vízzel megtöltött üveg bublerre. Máris készen áll, hogy élvezze a vízhűtéses gőzt Wolkenkraft FX Minijével!

Tartalmazza:

 • Üveg bubbler (1 db)
 • Tömítő gyűrű (1 db)

A következőkkel használható: Wolkenkraft FX Mini.

Az Acél Kapszulával Gyógynövényekhez előkészíthet tölteteket Wolkenkraft vaporizeréhez.
Wolkenkraft - Acél Kapszula Gyógynövényekhez
1400 ft 1800 ft

Ezzel az Acél Kapszulával Gyógynövényekhez előkészítheti töltéseit Wolkenkraft vaporizeréhez. A kapszula segít vaporizerének kamráját tisztábban is tartani, mivel a növények sosem kerülnek ki a kapszulából.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

Az Acél Kapszula Koncentrátumokhoz lehetővé teszi, hogy viaszokat és olajokat vaporizáljon Wolkenkraft vaporizerével.
Wolkenkraft - Acél Kapszula Koncentrátumokhoz
1400 ft 1800 ft

Koncentrátumokat szeretne elgőzölni, mint például viaszokat vagy olajokatWolkenkraft vaporizerével? Akkor ezt az Acél Kapszulát Koncentrátumokhoz kell használnia (vagy Kvarc, amit szintén árulunk). Csak annyit kell tennie, hogy megtölti a kapszulát, csatlakoztatja Wolkenkraft vaporizerének kamrájához és aztán készen áll koncentrátumának használatához.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

Gőzöljön koncentrátumokat Wolkenkraft vaporizerével ennek a Kvarc Kapszulának a segítségével.
Wolkenkraft - Kvarc Kapszula Koncentrátumokhoz
1900 ft 2600 ft

A Kvarc Kapszula Koncentrátumokhoz (vagy Acél, amit szintén árulunk) segít, hogy koncentrátumokat, például olajokat és viaszokat gőzöljön el Wolkenkraft vaporizerével. 

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

A Szájszipka Szűrő készlet a Wolkenkraft Äris-hez és a Wolkenkraft FX Minihez két darab szűrőt tartalmaz.
Wolkenkraft - Szájszipka Szűrők
1400 ft 1800 ft

Tartsa a Wolkenkraft vaporizerét frissen a Szájszipka Szűrők cseréjével, biztosítva, hogy csak ízletes és tiszta gőzt kapjon.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (2 db)

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

Csatlakoztassa a Töltő Eszközt Wolkenkraft vaporizeréhez és használja a kaparót, hogy belenyomja a növényeket a kamrába.
Wolkenkraft - Töltő Eszköz
1700 ft 2200 ft

A Töltő Eszköz könnyűv teszi Wolkenkraft vaporizerének megtöltését gyógynövényekkel, mellészóródás nélkül. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az eszközt a kamrához, tegye a növényt a tetejére és aztán használja a mellékelt kaparót, hogy beletolja a növényt a kamrába.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

A Porvédő Fedelet a szájszipka tetejére kell csatlakoztatni, hogy megelőzze a por szájszipkába és a kamrába történő bejutását.
Wolkenkraft FX Mini - Porvédő Fedél
1400 ft 1800 ft

Óvja meg Wolkenkraft FX Minijét a szennyeződésektől, amikor ezt a Porvédő Fedelet használja. A szájszipka tetejére csatlakoztatható és biztosítja, hogy minden friss lesz a következő használatkor is.

A következőkkel használható: Wolkenkraft FX Mini.

A Fekete Szájszipka vastag üvegből készült, csak úgy mint az eredetileg a Wolkenkraft FX Minihez mellékelt darab.
Wolkenkraft FX Mini - Fekete Szájszipka
2200 ft 3000 ft

Szüksége van egy új szájszipkára a Wolkenkraft FX Minijéhez? Ez a Fekete Szájszipka közel azonos az eredetileg mellékelttel, egyetlen különbséggel, hogy ez a darab teljesen fekete.

A következőkkel használható: Wolkenkraft FX Mini.

Ez az Átlátszó Szájszipka teljesen megegyezik a Wolkenkraft FX Minihez mellékelt darabbal.
Wolkenkraft FX Mini - Átlátszó Szájszipka
1900 ft 2600 ft

Ez az Átlátszó Szájszipka egy alkatrész a Wolkenkraft FX Minihez, ha szükséges a mellékelt darab cseréje, vagy csak szeretne még egyet. Kiváló minőségű, vastag üvegből készült, ami megegyezik az eredetileg kapott darabbal.

A következőkkel használható: Wolkenkraft FX Mini.

A Szilikon Gyűrű Szájszipka Szűrővel ellátva.
Wolkenkraft FX Mini - Szilikon Gyűrű Szájszipka Szűrővel
1400 ft 1800 ft

Ez a Szilikon Gyűrű Szájszipka Szűrővel megegyezik azzal a darabbal, amit eredetileg mellékeltek a Wolkenkraft FX Minihez, ami a szájszipka és a kamra között helyezkedik el.

Tartalmazza:

 • Szilikon gyűrű (1 db)
 • Szájszipka szűrű (1 db)

A következőkkel használható: Wolkenkraft FX Mini.

A Wolkenkraft Kapszula Tároló egyszerűen ráhelyezhető bármilyen kulcstartóra.
Wolkenkraft - Kapszula Tároló
2500 ft 3300 ft

A Kapszula Tároló a Wolkenkraft vaporizerhez max. két acél kapszulát tud tárolni és könnyen rátehető bármilyen kulcstartóra. A kapszulák nem tartozékok.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6900 ft 9200 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.10)
 • Tiszta konvekciós fűtő technológia
 • Gyors felfűtési idő (30 mp)
 • Használati időmérő
 • Világos OLED-kijelző
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás (160-221 °C)
 • Növényekkel, viaszokkal és olajokkal is használható
 • Diszkrét, könnyű dizájn (136 g)

Kinek készült a Wolkenkraft FX Mini?

A Wolkenkraft FX Mini egy megfizethető, ultrahordozható, konvekciós vaporizer nagyszerű teljesítménnyel, Németországban tervezve. Kicsi, rengeteg erővel bír és tele van funkciókkal, egyúttal megbízhatóan teljesít. Az FX Mini tökéletes vaporizer azok számára, akik igazi konvekciós fűtésű eszközt szeretnének megtapasztalni és egy megbízható, olcsó megoldást, és akik komolyan veszik a gőzölést.

Tiszta és ízes gőz

A Wolkenkraft FX Mini konvekciós fűtőrendszer a kamrából elkezdi a kivonást csupán néhány perc alatt. Mivel semmilyen anyag nem érintkezik a fűtőelemekkel, nincs égés, ehelyett a levegő felmelegíti az anyagot, ami csak tiszta és ízes gőzt fog biztosítani. A légjáratot a az elektronika elzárja és nyitja a kényelmes szippantások biztosításához.

Ultrahordozható

A Wolkenkraft FX Mini nem csak kicsi - az egyik legkisebb vaporizer kínálatunkban, 5,1 x 7,6 x 2,5 cm-es méreteivel és súlya mindössze 136 gramm. Könnyen el tud rejtőzni kezében vagy magával tudja vinni zsebben, igazán tartósnak készült.

Jó akkumulátor tartam

Az 1600 mAh-os akkumulátor 30-40 perces futásidőt nyújt, ami elegendő hat, nyolc alkalomhoz, 4 perces használatok mellett, attól függően, milyen hőmérsékleten használja. A legtöbb ilyen méretű vaporizer csak három vagy négy használatot bír ki, mielőtt újra kellene tölteni, de a Wolkenkraft FX Mini ennél sokkal tovább használható!

30 másodperces felfűtési idő

A Wolkenkraft FX Mini csak 25-30 másodpercet vesz igénybe a használat elkezdéséig, a használt hőmérséklettől és az akkumulátor szintjétől függően. Amikor készen áll, négy percen át folyamatosan szívhatja be a gőzt, amíg a használati időmérő le nem jár (kiterjeszthető a power gomb használatával). De bárhol használhatja rövid időkre, vagy csak egy gyors szippantásra és utána egyből zsebre teheti.

Egyszerűen használható gombok

A Wolkenkraft FX Minihez nem szükséges hosszas tanulás, tökéletes vaporizer, amit könnyű kiismerni. Három gombbal rendelkezik, amik pontosan úgy működnek, ahogy azt várnánk - a nagy gomb háromszori megnyomásával bekapcsol, kiválaszthatja kedvenc hőmérsékletét 160-221 °C között a két másik gombbal. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

Világos OLED-kijelző

A Wolkenkraft FX Mini nagy, világos és kristálytiszta OLED-kijelzővel van ellátva, ami mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a beállított hőmérsékletet, az aktuális hőmérsékletet és a használati időzítőt. Egy használat 240 másodperc lehet (4 perc), ami után az FX Mini automatikusan lekapcsol. Csak nyomja meg a power gombot 5 alkalommal újra, hogy visszakapcsolja és újabb használatot kezdjen el.

Minőségi összetevők

A Wolkenkraft FX Mini részei, amik a növényeivel vagy a gőzzel érintkeznek, figyelmesen lettek kiválasztva a maximális tisztaság és íz érdekében. A kamra titániumból készült, ami könnyen tisztíthatóvá teszi és akár 0,2 gramm gyógynövény elhelyezésére is alkalmas. A gőz beszívásához egy kihúzható szájszipkát használhat, ami élelmezésbiztonsági szempontoknak megfelelő Pyrex üvegből készült.

Nem csak gyógynövényekhez

Ha koncentrátumokat szeretne használni, mint például olajokat és viaszokat a Wolkenkraft FX Minivel, csak annyit kell tennie, hogy a mellékelt koncentrátum kapszulát használja. Kezdje azzal, hogy a koncentrátumot a kapszulába helyezi, a kapszulát pedig a kamrába, majd csatlakoztatja a szipkát. És már készen is áll a koncentrátumok gőzölésére!

Garancia

Minden Wolkenkraft FX Mini, amit a MagicVaporizers-nél vásárol, a Wolkenkraft termékek egyik hivatalos forgalmazójától, eredetiek és 1 év garancia vonatkozik rájuk, normál használat mellett.

Wolkenkraft FX Mini

Tartalom

 • Wolkenkraft FX Mini vaporizer
 • Kvarc kapszula koncentrátumokhoz
 • Szájszipka szűrő
 • Töltő eszköz
 • Csipesz
 • Mikro-USB töltőkábel
 • Tisztító kefe
 • Tisztító kendő (2 db)
 • Kezelési útmutató
Wolkenkraft FX Mini

Műszaki adatok

További információ
Méret: 5,1 × 2,5 × 7,6 cm
Súlya: 135 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (1600 mAh)
Hőmérséklet: 160 °C-221 °C
Gyártó: Wolkenkraft
Garancia: 1 év
Írja meg saját véleményét a termékről: Wolkenkraft FX Mini
You're reviewing:Wolkenkraft FX Mini
Rating