Wolkenkraft ÄRiS

Rating:
4.55

53900 ft 55900 ft Megtakarítása: 2000 ft

SKU
ignore-this-64
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az Üveg Bubbler a Wolkenkraft Äris-hez boroszilikát üvegből készült.
Wolkenkraft ÄRiS - Üveg Bubbler
6800 ft 9000 ft

Ez az Üveg Bubbler kifejezetten a Wolkenkraft ÄRiS-hez készült és lehetővé teszi, hogy vízen keresztül megszűrje a gőzt, hogy hűvösebb és még tisztább legyen. Használatához csak annyit kell tennie, hogy eltávolítja a szájszipkát és kicseréli a vízzel megtöltött üveg bublerre. Máris készen áll, hogy élvezze a vízhűtéses gőzt Wolkenkraft ÄRiS-ével!

Tartalmazza:

 • Üveg bubbler (1 db)
 • Tömítő gyűrű (1 db)

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS.

Az Acél Kapszulával Gyógynövényekhez előkészíthet tölteteket Wolkenkraft vaporizeréhez.
Wolkenkraft - Acél Kapszula Gyógynövényekhez
1400 ft 1800 ft

Ezzel az Acél Kapszulával Gyógynövényekhez előkészítheti töltéseit Wolkenkraft vaporizeréhez. A kapszula segít vaporizerének kamráját tisztábban is tartani, mivel a növények sosem kerülnek ki a kapszulából.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

Az Acél Kapszula Koncentrátumokhoz lehetővé teszi, hogy viaszokat és olajokat vaporizáljon Wolkenkraft vaporizerével.
Wolkenkraft - Acél Kapszula Koncentrátumokhoz
1400 ft 1800 ft

Koncentrátumokat szeretne elgőzölni, mint például viaszokat vagy olajokatWolkenkraft vaporizerével? Akkor ezt az Acél Kapszulát Koncentrátumokhoz kell használnia (vagy Kvarc, amit szintén árulunk). Csak annyit kell tennie, hogy megtölti a kapszulát, csatlakoztatja Wolkenkraft vaporizerének kamrájához és aztán készen áll koncentrátumának használatához.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

Gőzöljön koncentrátumokat Wolkenkraft vaporizerével ennek a Kvarc Kapszulának a segítségével.
Wolkenkraft - Kvarc Kapszula Koncentrátumokhoz
1900 ft 2500 ft

A Kvarc Kapszula Koncentrátumokhoz (vagy Acél, amit szintén árulunk) segít, hogy koncentrátumokat, például olajokat és viaszokat gőzöljön el Wolkenkraft vaporizerével. 

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

Csatlakoztassa a Töltő Eszközt Wolkenkraft vaporizeréhez és használja a kaparót, hogy belenyomja a növényeket a kamrába.
Wolkenkraft - Töltő Eszköz
1600 ft 2200 ft

A Töltő Eszköz könnyűv teszi Wolkenkraft vaporizerének megtöltését gyógynövényekkel, mellészóródás nélkül. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az eszközt a kamrához, tegye a növényt a tetejére és aztán használja a mellékelt kaparót, hogy beletolja a növényt a kamrába.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

A Porvédő Fedelet a szájszipka tetejére kell csatlakoztatni, hogy megelőzze a por szájszipkába és a kamrába történő bejutását.
Wolkenkraft ÄRiS - Porvédő Fedél
1400 ft 1800 ft

Óvja meg Wolkenkraft ÄRiS készülékét a szennyeződésektől, amikor ezt a Porvédő Fedelet használja. A szájszipka tetejére csatlakoztatható és biztosítja, hogy minden friss lesz a következő használatkor is.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS.

A Szájszipka Szűrő készlet a Wolkenkraft Äris-hez és a Wolkenkraft FX Minihez két darab szűrőt tartalmaz.
Wolkenkraft - Szájszipka Szűrők
1400 ft 1800 ft

Tartsa a Wolkenkraft vaporizerét frissen a Szájszipka Szűrők cseréjével, biztosítva, hogy csak ízletes és tiszta gőzt kapjon.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (2 db)

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

A Fekete Szájszipka vastag üvegből készült, akár az eredeti szájszipka a Wolkenkraft Äris-hoz.
Wolkenkraft ÄRiS - Fekete Szájszipka
2200 ft 2900 ft

Szüksége van Wolkenkraft ÄRiS készülékéhez egy új szájszipkára? Ez a Fekete Szájszipka közel azonos az eredetivel, azt leszámítva, hogy ez teljesen fekete.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS.

Ez a Fél-Fekete Szájszipka azonos a Wolkenkraft Äris vaporizerhez eredetileg kapottal.
Wolkenkraft ÄRiS - Fél-Fekete Szájszipka
1900 ft 2500 ft

Ez a Fél-Fekete Szájszipka egy Wolkenkraft ÄRiS cserealkatrész, ha szüksége van arra, hogy az eredetileg mellékelt szájszipkát kicserélje vagy csak szeretne még egyet. Vastag, magas minőségű üvegből készült és megegyezik az eredetileg az egységhez kapottal.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS.

A Szilikon Gyűrű Szájszipka Szűrővel ellátva.
Wolkenkraft ÄRiS - Szilikon Gyűrű Szájszipka Szűrővel
1400 ft 1800 ft

Ez a Szilikon Gyűrű Szájszipka Szűrővel megegyezik a Wolkenkraft ÄRiS vaporizeréhez kapott darabbal, ami a szájszipka és a kamra között helyezkedik el.

Tartalmazza:

 • Szilikon gyűrű (1 db)
 • Szájszipka szűrő (1 db)

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS.

A Wolkenkraft Kapszula Tároló egyszerűen ráhelyezhető bármilyen kulcstartóra.
Wolkenkraft - Kapszula Tároló
2400 ft 3200 ft

A Kapszula Tároló a Wolkenkraft vaporizerhez max. két acél kapszulát tud tárolni és könnyen rátehető bármilyen kulcstartóra. A kapszulák nem tartozékok.

A következőkkel használható: Wolkenkraft ÄRiS és Wolkenkraft FX Mini.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Wolkenkraft ÄRiS Jellemzői

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Könnyen tisztítható légjárat
 • Pontos hőmérséklet beállítások (160-221°C)
 • Kristálytiszta LED kijelző
 • Erős 2300 mAh-os akkumulátor
 • Gyors felfűtési idő (25 sec.)
 • Növények, waxok és olajok vaporizálásához
 • Rezgés visszajelzés
 • Használati időzítő
 • Pyrex üveg szájszipka

Kinek készült a Wolkenkraft ÄRiS?

A Wolkenkraft ÄRiS egy vaporizer, amit Németországban terveztek és ami abszolút lenyűgöző gőzt biztosít. Rengeteg rugalmasságot biztosít pontos hőmérsékletbeállítással és a lehetőséggel, hogy növényeket és koncentrátumokat is elgőzölhessen. A lenyűgöző gőzminőségen kívül, ami igazán kiemelkedővé teszi, az a légjárat, ami eltávolítható és át lehet rajta látni, igazán egyszerűen takaríthatóvá téve.

Vannak vaporizerek a piacon, amik jóval az ÄRiS ára felett vannak, és amik nem érik el a teljesítményét és minőségét. Úgy gondoljuk, hogy a Wonkenkraft ÄRiS egy nagyszerű, hordozható vaporizer, ami egyaránt jó kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak, a gőzminőség és rugalmasság szempontjából is.

Top gőzminőség

A Wolkenkraft ÄRiS által termelt gőz egyszerűen lenyűgöző. A gyógynövényeket és koncentrátumokat az innovatív konvekciós rendszernek köszönhetően a fűtési eljárás során tiszta, friss levegővel keverik össze, így tiszta és tökéletesen lehűtött gőzt eredményez.

Magas minőségű felépítés

A Wolkenkraft ÄRiS modern kinézetű és, ha a minőségi anyagokról van szó, nem ismer kompromisszumokat. Magas minőségű anyagok nem csak látványra, de érezheti is őket érintésnél.

Kihúzható szájszipka

A Wolkenkraft ÄRiS szájszipkája vastag Pyrex üvegből készült, ami azt jelenti, hogy szuper tartós és garantáltan évekig tart. Könnyen leválasztható a készülékről és megtisztítható izopropil alkohollal. A szájszipka kihúzható is, vagyis meg tudja hosszabbítani a gőzjáratot és tovább hűtheti, mielőtt beszívná.

Kompakt méret

Mivel a Wolkenkraft ÄRiS csak 5,2 cm széles, 8,4 cm magas és 2,5 cm mély, illeszkedik zsebébe és táskájába - tökéletes, ha kültéren élvezi a gőzölést. Nem csak kicsi, diszkrét is, de jól illeszkedik tenyerébe, amikor használja.

Növényekhez, viaszokhoz és olajokhoz

A Wolkenkraft ÄRiS kamrájába akár 0,3 gramm gyógynövény is belefér, de ha inkább koncentrátumokat, például viaszokat és olajokat szeretne használni, semmi akadálya, köszönhetően a koncentrátum kapszulának. Csak annyit kell tennie, hogy beilleszti a kamrába, majd csatlakoztatja a szájszipkát, bekapcsolja a készüléket és készen áll a vaporizálásra! Egy növényi kapszulát is mellékelnek, ami tökéletes, ha elő akarja készíteni a töltést vagy tisztább vaporizerre vágyik, kevesebb tisztítani valóval.

Egyszerűen tisztítható légjárat

A Wolkenkraft ÄRiS leginnovatívabb tulajdonsága a szabadalmaztatott légjárat kialakítás, ami azt jelenti, hogy lecsatlakoztathatja és hozzá tud férni a légjárathoz a hatékony tisztítás érdekében. Általában csak a szűrőt és a szájszipkát lehet a vaporizereknél tisztítani, de az ÄRiS készüléknél egyszerű a tisztítás az átlátszó és leválasztható légjáratnak köszönhetően.

Precíz hőmérséklet beállítás

A Wolkenkraft ÄRiS készülékkel bármilyen hőmérsékletet kiválaszthat 160 és 221°C között, 1°C-os pontossággal. Ha finom, ízes gőzöket szeretne, akkor 200°C alatti hőmérsékletet kell választania, ha pedig szeretne mindent kinyerni gyógynövényeiből, picit kevesebb ízzel, de több erővel, akkor magasabb hőfokra kell felmelegítenie.

Rezgő visszajelzés

A Wolkenkraft ÄRiS tudatja egy rövid rezgéssel, amikor ki- és bekapcsol, és amikor felfűtött a kívánt, beállított hőmérsékletre. Nem kell a kijelzőt figyelnie, egyszerűen érzi, mit tesz a vaporizer!

Egyszerűen használható

A Wolkenkraft ÄRiS használata nagyon egyszerű, mivel csak három gomb található rajta. A legnagyobb a be- és kikapcsolásra szolgál, a másik kettő, a plusz és a mínusz, a hőmérsékletbeállításhoz és a használati idő beállításához.

Használati időmérő

Az akkumulátor felesleges energiafelhasználás meggátolására van egy használati időmérő funkciója, ami aktiválódik és lekapcsolja a Wolkenkraft ÄRiS-t 5 perc inaktivitás után. A használati időmérőt 3, 4, 5 vagy 6 percre lehet beállítani, a power gomb kb. 2 másodpercig tartó megnyomásával, majd kiválaszthatja a kívánt használati időt a plusz és mínusz gomb segítségével.

Gyors felfűtési idő

Soha nem kell sokáig várnia a Wolkenkraft ÄRiS használatára, mivel a vaporizációs hőmérsékletet 25 másodpercen belül eléri! Egyszerűen kapcsolja be, válasszon hőmérsékletet és várjon a rezgésre, ami jelzi, hogy a vaporizer készen áll az anyagok elgőzölésére.

Karcolásálló OLED-kijelző

A Wolkenkraft ÄRiS egy 0.96 inch méretű kristálytiszta dual kijelzővel rendelkezik a felső oldalán. A felső kijelző három dolgot mutat meg: az aktuális hőmérsékletet, a kiválasztott hőmérsékletet és az akkumulátor szintjét. Az alsó kijelző megmutatja az aktuális használati időt és a beállított használati időt. A képernyő méretének köszönhetően, minden releváns információ tisztán látszik mindenkor.

Erős akkumulátor

A Wolkenkraft ÄRiS egy erős 2300 mAh-os akkumulátorral lett ellátva, ami számos használatot tesz lehetővé, mivel az új konvekciós rendszer kevesebb energiát igényel az anyagok felmelegítéséhez. A teljes feltöltéshez, nulláról a teliig kb. 90 percet igényel.

Garancia

Minden Wolkenkraft ÄRiS, amit a MagicVaporizers-nél vásárol, a Wolkenkraft termékek egyik hivatalos forgalmazója, teljesen eredeti és 1 éves garancia érvényes rá, normál használat mellett.

Wolkenkraft ÄRiS

Tartalom

 • Wolkenkraft ÄRiS vaporizer
 • Mikro-USB töltőkábel
 • Szájszipka szűrő
 • Acél kapszula gyógynövényekhez
 • Acél kapszula koncentrátumokhoz
 • Kulcstartó kapszula tároló
 • Tisztító kefe (2 db)
 • Kezelési útmutató
Wolkenkraft ÄRiS

Műszaki adatok

További információ
Méret: 5,2 × 2,5 × 8,4 cm
Súlya: 249 g
Fűtés: Convection
Felmelegedési idő: 25 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2300 mAh)
Hőmérséklet: 160-221°C
Gyártó: Wolkenkraft
Garancia: 1 év
Write your own review about Wolkenkraft ÄRiS
You're reviewing:Wolkenkraft ÄRiS
Rating