Wolkenkraft ÄRiS

Rating:
Wolkenkraft ÄRiS 4.5 5

55900 Ft 59900 Ft Megtakarítása: 4000 Ft

SKU
ignore-this-64
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Wolkenkraft ÄRiS Jellemzői

 • Legújabb verzió! (2024.04)
 • Könnyen tisztítható légjárat
 • Pontos hőmérséklet beállítások (160-221°C)
 • Kristálytiszta LED kijelző
 • Erős 2300 mAh-os akkumulátor
 • Gyors felfűtési idő (25 sec.)
 • Rezgés visszajelzés
 • Használati időzítő
 • Pyrex üveg szájszipka

Kinek készült a Wolkenkraft ÄRiS?

A Wolkenkraft ÄRiS egy vaporizer, amit Németországban terveztek és ami abszolút lenyűgöző gőzt biztosít. Rengeteg rugalmasságot biztosít pontos hőmérsékletbeállítással és a lehetőséggel, hogy növényeket és koncentrátumokat is elgőzölhessen. A lenyűgöző gőzminőségen kívül, ami igazán kiemelkedővé teszi, az a légjárat, ami eltávolítható és át lehet rajta látni, igazán egyszerűen takaríthatóvá téve.

Vannak vaporizerek a piacon, amik jóval az ÄRiS ára felett vannak, és amik nem érik el a teljesítményét és minőségét. Úgy gondoljuk, hogy a Wonkenkraft ÄRiS egy nagyszerű, hordozható vaporizer, ami egyaránt jó kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak, a gőzminőség és rugalmasság szempontjából is.

Top gőzminőség

A Wolkenkraft ÄRiS által termelt gőz egyszerűen lenyűgöző. A gyógynövényeket és koncentrátumokat az innovatív konvekciós rendszernek köszönhetően a fűtési eljárás során tiszta, friss levegővel keverik össze, így tiszta és tökéletesen lehűtött gőzt eredményez.

Magas minőségű felépítés

A Wolkenkraft ÄRiS modern kinézetű és, ha a minőségi anyagokról van szó, nem ismer kompromisszumokat. Magas minőségű anyagok nem csak látványra, de érezheti is őket érintésnél.

Kihúzható szájszipka

A Wolkenkraft ÄRiS szájszipkája vastag Pyrex üvegből készült, ami azt jelenti, hogy szuper tartós és garantáltan évekig tart. Könnyen leválasztható a készülékről és megtisztítható izopropil alkohollal. A szájszipka kihúzható is, vagyis meg tudja hosszabbítani a gőzjáratot és tovább hűtheti, mielőtt beszívná.

Kompakt méret

Mivel a Wolkenkraft ÄRiS csak 5,2 cm széles, 8,4 cm magas és 2,5 cm mély, illeszkedik zsebébe és táskájába - tökéletes, ha kültéren élvezi a gőzölést. Nem csak kicsi, diszkrét is, de jól illeszkedik tenyerébe, amikor használja.

Egyszerűen tisztítható légjárat

A Wolkenkraft ÄRiS leginnovatívabb tulajdonsága a szabadalmaztatott légjárat kialakítás, ami azt jelenti, hogy lecsatlakoztathatja és hozzá tud férni a légjárathoz a hatékony tisztítás érdekében. Általában csak a szűrőt és a szájszipkát lehet a vaporizereknél tisztítani, de az ÄRiS készüléknél egyszerű a tisztítás az átlátszó és leválasztható légjáratnak köszönhetően.

Precíz hőmérséklet beállítás

A Wolkenkraft ÄRiS készülékkel bármilyen hőmérsékletet kiválaszthat 160 és 221°C között, 1°C-os pontossággal. Ha finom, ízes gőzöket szeretne, akkor 200°C alatti hőmérsékletet kell választania, ha pedig szeretne mindent kinyerni gyógynövényeiből, picit kevesebb ízzel, de több erővel, akkor magasabb hőfokra kell felmelegítenie.

Rezgő visszajelzés

A Wolkenkraft ÄRiS tudatja egy rövid rezgéssel, amikor ki- és bekapcsol, és amikor felfűtött a kívánt, beállított hőmérsékletre. Nem kell a kijelzőt figyelnie, egyszerűen érzi, mit tesz a vaporizer!

Egyszerűen használható

A Wolkenkraft ÄRiS használata nagyon egyszerű, mivel csak három gomb található rajta. A legnagyobb a be- és kikapcsolásra szolgál, a másik kettő, a plusz és a mínusz, a hőmérsékletbeállításhoz és a használati idő beállításához.

Használati időmérő

Az akkumulátor felesleges energiafelhasználás meggátolására van egy használati időmérő funkciója, ami aktiválódik és lekapcsolja a Wolkenkraft ÄRiS-t 5 perc inaktivitás után. A használati időmérőt 3, 4, 5 vagy 6 percre lehet beállítani, a power gomb kb. 2 másodpercig tartó megnyomásával, majd kiválaszthatja a kívánt használati időt a plusz és mínusz gomb segítségével.

Gyors felfűtési idő

Soha nem kell sokáig várnia a Wolkenkraft ÄRiS használatára, mivel a vaporizációs hőmérsékletet 25 másodpercen belül eléri! Egyszerűen kapcsolja be, válasszon hőmérsékletet és várjon a rezgésre, ami jelzi, hogy a vaporizer készen áll az anyagok elgőzölésére.

Karcolásálló OLED-kijelző

A Wolkenkraft ÄRiS egy 0.96 inch méretű kristálytiszta dual kijelzővel rendelkezik a felső oldalán. A felső kijelző három dolgot mutat meg: az aktuális hőmérsékletet, a kiválasztott hőmérsékletet és az akkumulátor szintjét. Az alsó kijelző megmutatja az aktuális használati időt és a beállított használati időt. A képernyő méretének köszönhetően, minden releváns információ tisztán látszik mindenkor.

Erős akkumulátor

A Wolkenkraft ÄRiS egy erős 2300 mAh-os akkumulátorral lett ellátva, ami számos használatot tesz lehetővé, mivel az új konvekciós rendszer kevesebb energiát igényel az anyagok felmelegítéséhez. A teljes feltöltéshez, nulláról a teliig kb. 90 percet igényel.

Garancia

Minden Wolkenkraft ÄRiS, amit a MagicVaporizers-nél vásárol, a Wolkenkraft termékek egyik hivatalos forgalmazója, teljesen eredeti és 2 éves garancia érvényes rá, normál használat mellett.

Wolkenkraft ÄRiS

Tartalom

 • Wolkenkraft ÄRiS vaporizer
 • Mikro-USB töltőkábel
 • Szájszipka szűrő
 • Tisztító kefe (2 db)
 • Kezelési útmutató
Wolkenkraft ÄRiS

Műszaki adatok

További információ
Méret: 5.2 × 2.5 × 8.4 cm
Súlya: 249 g
Fűtés: Convection
Felmelegedési idő: 25 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2300 mAh)
Hőmérséklet: 160-221°C
Gyártó: Wolkenkraft
Garancia: 2 év

Egyéb Wolkenkraft vaporizerek

 1. Wolkenkraft ÄRiS Ultra - Small
  Rating:
  Wolkenkraft ÄRiS Ultra

  69900 Ft

  • Pontos hőmérséklet-beállítások (100-220°C)
  • Konvekciós fűtés titánium kamrában
  • 5 év garancia
 2. Wolkenkraft FX Mini - Small
  Rating:
  Wolkenkraft FX Mini

  45900 Ft 49900 Ft

  • Diszkrét és könnyű
  • Konvekciós fűtés akár 221 °C-ig
  • Gyógynövényekhez és koncentrátumokhoz is
 3. Wolkenkraft FX Mini Ultra - Small
  Rating:
  Wolkenkraft FX Mini Ultra

  49900 Ft

  • Csak 25 másodperc alatt felmelegszik
  • Gyorsabb USB-C töltés
  • 5 év garancia
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: Wolkenkraft ÄRiS