COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

PAX 3 Vaporizer - Komplett készlet

Rating:
4.35

89900 ft

SKU
ignore-this-46
Legújabb verzió! (2020.10)
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 500 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 500 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 500 g, 17,64 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

PAX - Extra szűrők
PAX - Szűrők
3200 ft 4300 ft

Szeretné cserélni szűrőit vagy újakat szerezni PAX vaporizeréhez? Szerezze meg ezt a 3 darabos Szűrő csomagot. Az szűrőket arra használják, hogy elkerüljék a maradék anyagok felhalmozódását a fűtőegységben és, mivel a vaporizerek fontos kiegészítői, rendszeresen cserélni kell őket.

Tartalmazza:

 • Szűrő (3 db)

A következőkkel használható: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplett készlet.

PAX - Fűtőegység fedél
PAX - Fűtőegység fedél
4300 ft 5800 ft

Szeretné cserélni az eredetileg kapott fűtőegység fedelet vagy szeretne még egyet PAX vaporizeréhez? Akkor a Fűtőegység fedél kell Önnek.

A következőkkel használható: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplett készlet.

PAX - Lapos szájszipka
PAX - Lapos szájszipkák
4100 ft 5400 ft

Szeretné cserélni az eredetileg kapott lapos szájszipkát vagy akar egy extra darabot PAX vaporizeréhez? Szerezze meg ezt a cserepakk Lapos szájszipkát.

Tartalmazza:

 • Lapos szájszipka (2 db)

A következőkkel használható: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplett készlet.

PAX - Emelt szájrész
PAX - Emelt szájrészek
4100 ft 5400 ft

Cserélni szeretné a mellékelt emelt szájrészt vagy szeretne még egyet PAX vaporizeréhez? Akkor ez a csere Emelt szájrész csomag kell Önnek.

Tartalmazza:

 • Emelt szájrész (2 db)

A következőkkel használható: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplett készlet.

Jellemzők

 • Zsebméretű
 • Gyors felfűtési idő (10-20 másodperc)
 • Kísérő okostelefon alkalmazás
 • Kompatibilis gyógynövényekkel, viaszokkal és olajokkal
 • Rezgés visszajelzés
 • Gyors töltés (1 óra)
 • 10 éves garancia

Kinek készült a PAX 3?

Ha egy letisztult, de mégis erőteljes vaporizerre vágyik, amely mind egyszerű, mind hihetetlenül erős, a PAX 3 valóban kiemelkedő lehetőség. Hatalmas teljesítményt nyújt kényelmes, zsebméretű alakjával és a hozzá tartozó alkalmazással, amivel testre szabhatjuk a vaporizer munkamenetének minden aspektusát. A PAX 3 garantáltan elbűvölő és ideális kirándulásokhoz, kiruccanásokhoz, kicsi méretének és diszkrét megjelenésének köszönhetően.

Gyors felfűtési idő

Fűtő erejével, ami körülbelül kétszeres mértékű elődjéhez képest, a PAX 3 képes csupán 10-20 másodperc alatt felfűteni a kiválasztott hőmérsékletre. Hatásos és megbízható teljesítményt biztosít majdnem azonnal, ami azt jelenti, hogy soha nem kell hosszú idei várakoznia egy-egy használat előtt.

Diszkrét méret és stílusos külső

A PAX 3 a legtöbb zsebben könnyen elfér, diszkrétan becsúsztathatja tenyerébe és ez teszi használatát tökéletessé, például amikor nem otthon tartózkodik. Elegáns, matt felülete üdítő alternatívát kínál a piacon található más vaporizerekhez képest, és diszkrét jellege fokozza a lehetőségeket a párologtatásra olyan helyeken, ahol egy szembetűnőbb darab túl sok figyelmet kapna kéretlenül. Kívülről a LED-es jelzőfények megmutatják az aktuális hőmérsékletet és az akkumulátor töltöttségi állapotát.

Komplett készlet

Amikor egy komplett készletet vásárol, kap egy praktikus koncentrátum betétet, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson a gyógynövények és a koncentrátumok között. A PAX 3 hatékony fűtési rendszerének köszönhetően alaposan vaporizálhat anélkül, hogy a minőségben vagy az ízben bármilyen kompromisszumot kellene kötnie.

A teljes készlet tartalmazza a fél csomag fedelet is, amely lehetővé teszi, hogy a fűtőegységbe csak a gyógynövények felét csomagolja be és ugyanolyan minőségű gőzt kapjon, mint amire egy szorosan csomagolt, teljes fűtőegységnél számíthat.

Hasznos funkciók

A PAX 3 csúcstechnológiája több érzékelőt használ a teljes párolgási élmény fokozása érdekében. Amikor teljesen felmelegedett az Ön által választott hőmérsékletre, rövid rezgéssel jelzi, hogy készen áll az ízletes gőzök előállítására.

És ami még jobb, a beépített mozgásérzékelők csak akkor biztosítják a maximális hőt, amikor a vaporizert ajkához emeli. Amikor leteszi, a fűtési folyamat lelassul, vagyis csak akkor nyújt magas hőt, amikor szüksége van rá. Így nem mellesleg rengeteg akkumulátor energiát tud megtakarítani.

Okostelefon app

A PAX 3 kísérő alkalmazása egy olyan hasznos funkció, amely lehetővé teszi a használat testreszabását anélkül, hogy magát az eszközt megérintené. Az alkalmazás mind az Apple, mind az Android készülékeken elérhető és használható a PAX 3 pontos hőmérsékletének beállítására, a LED kijelző színének megváltoztatására, sőt a készülék zárolására is, hogy biztosan ne kapcsoljon be véletlenül. Az alkalmazás használata szintén teljesen opcionális, tehát továbbra is használhatja PAX 3 eszközét, még akkor is, ha az okostelefon-alkalmazások nem igazán a szíve csücske - a választás az Öné!

Megjegyzés: Mivel 2019 novemberében az Apple korlátozta a vaporizer appokat az App Store-ban, ha korábban nem töltötte le a PAX appját, nem fogja tudni iPhone-járól irányítani PAX 3 készülékét. Mindenesetre a web app-ot fogja tudni használni számítógépéről.

Garancia

Minden PAX 3 vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárol, a PAX Labs termékek egyik hivatalos forgalmazójától, eredetiek és 10 év garancia érvényes rájuk, normál használat mellett.

PAX 3 Vaporizer - Komplett készlet

Tartalom

 • PAX 3 vaporizer
 • Koncentrátum betét
 • Lapos szájszipka
 • Emelt szájrész
 • Standard fűtőegység fedél
 • Fél-csomga fűtőegység fedél
 • Szűrő (3 db)
 • Töltőkábel
 • Töltő dokk
 • Karbantartó készlet
 • Multieszköz
 • Kezelési útmutató
PAX 3 Vaporizer - Komplett készlet

Műszaki adatok

További információ
Méret: 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Súlya: 142 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 20 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3500 mAh)
Hőmérséklet: 182 °C-215 °C
Gyártó: PAX Labs
Garancia: 10 év
Gyártási ország: Kína
You're reviewing:PAX 3 Vaporizer - Komplett készlet
Rating