Flower Mill - Prémium Kiadású Őrlő

44900 Ft

SKU
ignore-this-118
Ingyenes Szállítás

 

Többé ne porítsa gyógynövényeit

Tapasztalja meg az őrlés új módját a Flower Mill szabadalmaztatott Prémium Kiadású Őrlőjével, ami forgatja a növényeket, finoman morzsolja őket puha, bolyhos állagúvá.

Hogyan használja

Egyszerűen vegye le a tetejét, helyezze bele a gyógynövényeket, majd tegye vissza a tetejét. Óvatosan, egyenletes nyomással csavarja meg, és figyeljen a hang változására, hogy jelezze a kész állapotot. A frissen őrölt fűszernövényekhez az alsó zár eltávolításával férhet hozzá.

Hibrid konstrukció

Élvezze az élelmiszeripari minőségű (304) rozsdamentes acél és a könnyű, repülőgép minőségű (6061) alumínium előnyeit, amelyek biztonságos és tartós módot biztosítanak a gyógynövények őrlésére.

Darabolás helyett morzsolás

Fedezze fel az extra bolyhos textúrát, mivel a Flower Mill a fűszernövényeket aprítás helyett inkább morzsolja, így könnyebb és bolyhosabb végterméket kap. Ez segít a vaporizereknek alaposan kivonni a gyógynövényeket, köszönhetően a jobb levegőáramlásnak a gyógynövényeken keresztül.

Tökéletes méret

A speciálisan kialakított rotor a gőzöléshez tökéletes méretűre dolgozza fel a gyógynövényeket, és nem hagy hátra részlegesen feldolgozott gyógynövényt.

Kis erőfeszítés

A Prémium Őrlőt könnyű használni, a felső fedél mágneses záródással és egy alsó gyűjtővel, amely csak egy negyed fordulatot igényel a könnyed eltávolításhoz.

Nagy kapacitás

A mély kamrával és a helyet nem foglaló fogakkal egyszerre akár 3,5 g gyógynövényt is feldolgozhat ebben a 2,5" (6,35 cm) méretű őrlőben.

Egyszerű tisztítás

A teljes hozzáférés és az alapos tisztítás érdekében szerelje szét az összes alkatrészt!

Cserélhető szűrők

A mellékelt közepes szűrő a legtöbb vaporizerhez optimális méretű őrölt gyógynövényeket biztosít, mivel elég kis darabokat ad a hatékony gőzöléshez, miközben fenntartja a könnyű légáramlást.

Ha több lehetőséget szeretne, a Szűrő Készlet (külön megvásárolható) négy különböző méretű szűrőt tartalmaz. A finom és szuperfinom szűrők tökéletesen alkalmasak a felület maximalizálására, így ideálisak az őrölt gyógynövények mikroadagolásra való előkészítéséhez.