COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

DaVinci IQ2

99 999 Ft
DaVinci IQ2 - Colours
DaVinci IQ2 - Colours DaVinci IQ2 Vaporizer DaVinci IQ2 - Back DaVinci IQ2 - Size DaVinci IQ2 - DaVinci IQ2 - Open DaVinci IQ2 - Airflow DaVinci IQ2 - Top DaVinci IQ2 - Included
 •  
 •  
 •  
99 999 Ft
99 999 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: DaVinci IQ2 kaptuk ekkor: 28 jún. 2020.

4.6
Olvasás 9 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Ha ismeri DaVinci innovatív vaporizereit, akkor tudja, hogy a vape technológia élvonalában járnak, és valóban kitolták a határokat az új DaVinci IQ2-vel. Csakúgy, mint elődje, a DaVinci IQ, ez is tartalmaz egy védő alumínium burkolatot LED kijelzővel az elején, és könnyen használható vezérlőkkel az oldalán. Van számos új funkció azonban, ezek közül is a leginkább figyelemre méltó az állítható légáramlás az AirDial™ útján, a jobban szigetelt fűtőkamra, adagoló kontroll, adagoló hüvelyek és talán a legjelentősebb - ez most képes elpárologtatni mind a gyógynövényeket, mind a koncentrátumokat! 


A DaVinci IQ2 a teljesítményt szem előtt tartva készítették, és az első rajz után meg lehet mondani, hogy ez egy fantasztikus eszköz. Egy új cirkóniumból készült gőzútnak és egy üvegből készült fűtőnek köszönhetően garantáltan az igazi ízét ízlelheted meg annak, amit elpárologtatsz. 


Kapható Ónix (Fekete), Grafit (Szürke) Kobalt (Kék) és Ametiszt (Lila) színekben.

Jellemzők

 • Adagoló hüvely
 • Növények és koncentrátumok elpárologtatására is képes
 • Öt állítható légáramlási szint
 • Cserélhető akkumulátor
 • Gyors felmelegítési idő (kevesebb mint egy perc)
 • 1 órás futási idő (6-8 munkamenet) töltésenként
 • Smart Paths és teljesen digitális hőmérséklet beállítások
 • Boost és Stealth mód
 • 10 év garancia

 

A dobozban

 • IQ2 Vaporizer akkumulátorral
 • 10 mm-es Szájszipka
 • USB Töltőkábel
 • Extra Pick Eszköz
 • Adagoló hüvely
 • Kerámia Extrakciós Korong
 • 9x Organikus Pamut
 • 9x Alkoholos Törlőkendő

 

Kinek szól a DaVinci IQ2?

Ha egy hordozható vaporizert keres, amely a legújabb technológiával van ellátva, és ami képes elpárologtatni mind a gyógynövényeket, mind a koncentrátumokat, akkor meg kell fontolnia a DaVinci IQ2 használatát. Valamivel nagyobb, mint az elődje, a DaVinci IQ, de néhány új hasznos funkcióval érkezik, mint például az állítható légáramlási szint és adagolás szabályozó, tökéletes a gyógyászati felhasználók számára, akiknek szüksége lehet a pontos adagok használatára. Az akkumulátor eltávolítható, töltésenként 8 alkalmat bír, ami azt jelenti, hogy megfelelő párosítás azok számára, akiknek fontos a hordozhatóság és házon kívül is szoktak párologtatni. 

 

Adagolás Vezérlés

Az adagolás szabályozás a DaVinci Technologies legújabb innovációja, és általa teljes mértékben ellenőrizheti, hogy mennyit párologtatott már el - egy nagyon fontos tulajdonsága, ha azt szeretné, hogy következetes eredményeket érjen el minden alkalommal. Egyszerűen adja meg a fűtőbe helyezett gyógynövény vagy kivonat terhelési potenciáját és mennyiségét, hogy a DaVinci IQ2 lekövesse, és minden alkalommal jelentse az adagot használat közben. Ha belép az alkalmazásba [jelenleg csak Androidon érhető el], akkor is megadhatja a maximális adagot, amelynél figyelmeztet az eszköz, ha elérte azt.

 

Állítható Légáramlás

A DaVinci IQ2 segítségével beállíthatja a légáramlást az új Air Dial™ - rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, hogy milyen sűrű legyen a gőz. Ha hideg gőzt szeretne, növelje a légáramlást, ha sűrűbb gőzt szeretne, csökkentse a légáramlást. Összesen öt tárcsabeállítás érhető el, amivel kísérletezhet, hogy megtalálja, milyen gőz illik legjobban a stílusához.

 

Mindig Maximális Aroma

Kevesebb, mint egy perc alatt melegszik fel a DaVinci IQ2, ami azt jelenti, hogy soha nem fog sokáig várni, mielőtt épp aktuális lenne. Helyezzen be egy adagoló hüvelyt (0,2 g-ig), vagy adja hozzá az anyagot egyenesen az állítható fűtőbe (legfeljebb 0,5 g-ig), majd indítsa el a fűtési folyamatot. A gőz keletkezése után áthalad a kerámia légjáraton, amely a cirkóniummal és az üvegbevonatú fűtővel együtt példátlan tisztaságot és ízt biztosít.

 

Cserélhető akkumulátor

A DaVinci IQ2 3500 mAh Li-Ion 18650 akkumulátorral rendelkezik, ugyanolyan típusúval, mint az eredeti DaVinci IQ. Teljesen feltöltve, az akkumulátor egy masszív óra párologtatást tud adni, ami körülbelül 6-8 alkalmat tesz ki. Mivel ez is eltávolítható, könnyedén kicserélheti az akkumulátort egy tartalékra, hogy az alkalmak még tovább tartsanak. Az akkumulátor feltöltése 6 órát vesz igénybe a micro-USB-n keresztül, de csak 3 órát, ha külső töltővel tölti (nem tartozék).

 

Funkciók

A DaVinci IQ2 viselkedésének beállítására szolgáló gombokkal két üzemmód választható ki:

 • Stealth mód - a LED-fényeket a készülék elején tompítja.
 • Boost mód - gyorsan növeli a hőmérsékletet a fűtőben 220°C-ig.

 

A DaVinci IQ2 hőmérsékletének beállítására két lehetőség van:

 • Precíziós mód - állítsa be a kívánt hőmérsékletet és a DaVinci IQ2 fenntartja azt.
 • Smart path - növelje a hőmérsékletet fokozatosan, válasszon a négy előre beállított intelligens út közül, vagy testreszabhatja az appon keresztül.

 

Garancia

A MagicVaporizers, a DaVinci hivatalos forgalmazója által értékesített valamennyi DaVinci IQ2 vaporizer teljesen hiteles, és a készülékre 10 éves garanciát, valamint az akkumulátorra 1 éves garanciát vállalnak.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Viaszok
Gyártó DaVinci
Méret (hossz, szélesség, magasság) 4.5 x 2.5 x 9.2 cm
Vaporizátor súly 159 g
Stílus Onyx, Graphite, Cobalt & Amethyst
Áramforrás Battery
Melegítők Conduction
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 10 years on the device and a 1 year on the battery.

Az alábbi értékelései:DaVinci IQ2

Átlagos értékelés:

4.6 Alábbi szerint:9 értékelés
 • 5 Star
   7
 • 4 Star
   1
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   0

Impressive!

Oboluna
How can something so small do so much? I am all praise for the Davinci IQ2 because it really is such a modern and innovative device. It is perfect for dry herbs but the makers made it versatile for concentrates. I never thought it was possible to have a device that can track and report dose per draw and session, yet this compact device does it! I just love it, and it is also great for microdosing. I am also completely impressed with the material used. It is apparently called a Zirconia? Whatever it is, it feels solid and has made for a great compact vape. Absolutely recommended!

Cloudy

wiid
Enjoying the Davinci IQ2 as my new go-to portable vape. I just looove the flavor. They nailed potency and quality vapor right in the head! My advice is to have a spare battery for the IQ2 since it takes quite a long time to charge. Around 5-6 hours in my experience. I just bought another battery since it’s replaceable anyway. It is good for an hour or so. Not exactly for the long haul but worth it to bring along everywhere. Again, a spare batt will do you good. Have had no issues with the Davinci so far and I am definitely recommending this to friends who need a little upgrade! He he he

This compact device is the among the best that the market has to offer.

Jona
Welcome to the future with the Davinci IQ2! I cannot begin to talk about how amazing this device is, from all its efficient features to its amazing vapor quality. From temp control, LED screen, and battery capacity, I am very much satisfied. It has a smart path mode or a precision mode where I can choose which precise temp to vape in, or just leave it to the device (which gradually increases). I like having options and the IQ2 has incorporated this into their design. The air dial is another feature that has blown me away. I played with it for a few while and it has immediately grown on me.

Brilliant device.

Jeff
The Davinci IQ2 comes as a surprise for me, honestly. I’ve read about its upcoming debut last year and didn’t give it that much thought, but it is a package full of brilliant suprises. I think this was made to make give more options and freedom for the user so we don’t get stuck on one single feature. This is really one of the device’s strength. It has all that you expect from a portable vape (size, ease of use, great vapor) but it adds a little more icing to the cake. It has a dosage pod which is perfect for microdosing. No wasted materials there and additional efficiency points for the IQ2. The dosage control is also a great addition – gives me just a ping when it’s at my preferred dosage.

Amazed

Ferraro
Read about the Davinci IQ’s packaging of itself as a “Fill your own – Know Your Dose” vape. I have to admit all this new features makes me curious. I feel like I know what I want from vapes already but IQ2 keeps throwing at me exciting new things that I want to try. The IQ2 allows for dosage calculation that shows up both on an app and on the device. With a lot of things going on, I was sort of expecting the device to have some problems after consistent use. It has been 3 weeks now and using the IQ2 has been a smooth ride. Versatile, great vapor quality, new additions for dosage control = terrific device.

Not worth it

Magnus
Well, the IQ2 costs a lot! It is almost 300 € and while I still think it is great value for your money, you might be better off with a cheaper portable version if you are not too particular with vapes. If you just need one for herbs, or want something with a longer battery capacity and lesser confusing accessories, then I suggest looking somewhere else. This is still a good compact vape for me, but it just a bit too fancy and pricey. The features are not that exclusive and other more affordable devices can give you the same function.

Cool vapor all the way!

Daniels, Jack
The IQ 2 vaporizer is the future of vapes! It has new features that makes it a cut above the rest of portable vapes in the market. My favorite of its new features is the Air Dial which allows me to control the airflow and type of vapor. I can legit choose to have cool vapor or dense and warmer vapor with simply adjusting a dial at the bottom lid of the device! I’ve never been this excited with a vape in recent years! I have tried it for myself and it works perfectly, giving me an opportunity to figure out my preference.

Highly recommending this!

Rocky
Have you seen this device?! Like whoa, it is the bomb! The IQ2 greets 2020 by kicking its competitors’ butts away! This is so cool I immediately show it to others and yap about its features! Best thing about the IQ2 is really hands-down the pure vapor quality. This vape is made to produce maximum delicious flavor and I.cannot.stop.talking.about.it! Davinci – the artist- will be proud to know that this amazing design does justice to his name. It gives such cool vapor and it’s among the best compact vape.

This latest Davinci portable vape is crazy good!

Londoner
The air dial that lets me adjust the air flow is revolutionary, plus gives me the coolest vape. Definitely beats out all the rest. But what shocked me the most with the Davinci IQ2 is its dosge calculation. I mean whaaaat? I would have trusted the device is efficient, but Davinci goes the extra mile to show, track and report the dose per draw and session. This shows up in the app or the device itself. It also toggles when it reaches the desired dose. How efficient can this device get? The temp control is also precise and easy-breezy. The IQ2 wins this 2020!

9 Termék

oldalanként

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: DaVinci IQ2

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *