Visszatérítési űrlap

A MagicVaporizers-nél 100% -ban bízhat abban, hogy ha meggondolja magát, akkor visszaküldheti nekünk a terméket egy másikért cserébe vagy pénz-visszatérítésért, amíg a termék még mindig vadonatúj állapotban van, ahogyan átvette.

A MagicVaporizers által értékesített vaporizereket szájon át történő használatra szánják, ami azt jelenti, hogy higiéniai termékeknek minősülnek, és mentesülnek az elállási jog alól. A vaporizerek az egészségügyi előírások miatt nem küldhetők vissza, ha a pecsétet feltörték vagy a terméket felbontották, függetlenül attól, hogy használták-e vagy sem. Lásd 16. cikkely (e) "Kivételek az elállási jog alól" itt: https://eur-lex.europa.eu

Összefoglaló arról, hogyan történik a folyamat:

  1. Először olvassa el Visszatérítési Politikánkat!
  2. Küldje el a visszatérítési űrlapot hiteles információkkal!
  3. Csatoljon egy képet a termékről, amit vissza szeretne küldeni, és amin tisztán láthatjuk, hogy a pecsét nincs feltörve.
  4. Visszatérítéssel foglalkozó részlegünk ellenőrizni fogja a beküldött információkat, hogy megnézzék, jogos-e a visszatérítés és átmegy-e visszatérítési szabályzatainkon.
  5. Majd kapni fog egy e-mailt a szállítási instrukciókkal.
  6. Küldje vissza nekünk a terméket az Ön által választott futárszolgálaton keresztül! Az Ön felelőssége, hogy a visszaküldött csomag megérkezzen hozzánk. Javasoljuk, hogy csak nyomon követett szolgáltatást vegyen igénybe! Nem térítjük vissza a termék visszaküldésének postaköltségét.
  7. Értesítsen minket, ha a terméket elküldte, és ha rendelkezésre áll, adjon meg egy nyomon követési számot, mivel ez felgyorsítja a visszaküldési folyamatot.
  8. A visszatérítés átvétele. Ha a megrendelését kártyával vagy banki átutalással fizette ki, kérjük, várjon 48 órát, amíg a fizetés megérkezik a bankjához.

Ha úgy dönt, hogy rendelése egy részét visszaküldi, és az eredeti vásárláskor kedvezményt kapott, fenntartjuk a jogot, hogy a kapott kedvezményt levonjuk a visszatérítésből.