Vapman Vaporizer

Rating:
Vapman Vaporizer 5 5

73900 ft

SKU
ignore-this-101
Ingyenes Szállítás
Kit:
További őrlők megtekintése

Jellemzők

 • Legújabb verzió (2023.04)
 • Olasz olívafából készült
 • Nincs kábel vagy akkumulátor - öngyújtóval fűthető
 • Aranyozott réz fűtőkamra
 • Védő ásványi réteg (csak Classic változat)
 • Különböző szájrész opciók
 • Könnyen használható – 30 másodperc alatt gőzölni kezd
 • Egyedi tálforma az egyenletes hőeloszlásért
 • Környezetbarát

Kinek készült a Vapman vaporizer?

A Vapman egyesíti a hagyományos olasz kézművesség elemeit a modern svájci dizájnnal. Az olívafa külseje lenyűgözően szép, és az ötletes kézműves kivitelezésnek köszönhetően egyszerre hatékony és könnyen használható.

Mivel ez egy kézi fűtésű vaporizer, csak a Vapmanre, egy öngyújtóra és a gyógynövényekre van szüksége, ami tökéletesen alkalmassá teszi szabadtéri tevékenységekhez, különösen túrázáshoz. Ha egy sokoldalú vaporizert keres, amit könnyű hordozni és előkészíteni, akkumulátorok és kábelek nélkül, a Vapman a tökéletes vaporizer az Ön számára.

Mi a különbség a Vapman Classic és a Vapman Pure között?

A Vapman Classic egy speciális csillámbevonatot tartalmaz, egy teljesen ártalmatlan ásványi anyagot, amit már évek óta használnak főzésnél, és ami hatékony hővisszaverőként funkcionál, és megakadályozza a fa elszenesedését. A bevonat egyrészt növeli a hatékonyságot, másrészt a Vapman mindig olyan gyönyörűen néz ki, mint aznap, amikor megkapta.

Aranyozott réz fűtőkamra

Az aranyozott réz fűtőkamra tökéletesre lett formázva, ami kiváló hővezetést és gyors, egyenletes gőzt eredményez. A fűtőkamra beépített sárgaréz fúvókái megakadályozzák a butángáz belélegzését, miközben friss levegőt juttatnak a kamrába.

Olasz olívafából készült

A fűtőkamrát burkoló markolatgyűrű olívafából készült, mivel ez egy környezetbarát anyag, és Olaszországból származik, ahol a Vapman gyártása történik. A fa tökéletes anyagnak bizonyult a vaporizerek esetében, mivel elnyeli a hőt és nem jelent kockázatot, miközben fenntartható és szép is!

Az elegáns kialakítás garantálja a biztonságos használatot és a kényelmes kezelhetőséget; így a mély lélegzetvételre koncentrálhat anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy megégeti magát a forró fém- vagy műanyag alkatrészekkel.

Állítható gőzsűrűség

A középső darab, amit a fűtőkamra tetejére helyez, és amihez a szájrészt csatlakoztatja, szintén olívafából készült, és három optimálisan elhelyezett légnyílással rendelkezik, amik friss levegőt biztosítanak. A még sűrűbb gőzfelhőkért fedjen le egy vagy több lyukat az ujjaival.

A szűrő és a hővédő gyűrű a középső rész alatt található, és könnyen eltávolítható a mélytisztításhoz.

Elérhető szájrészek

Amikor egy Vapmant vásárol, egyúttal egy szájrészt is kiválaszt. Az alábbiakban olvashat az öt anyagról, amik közül választhat:

P.O.M műanyag

A P.O.M. műanyag már régóta a vaporizer rajongók kedvenc választása, akik anélkül szeretnék élvezni a hobbijukat, hogy aggódniuk kellene a törékeny üveg vagy más kényes anyagok miatt, amiket általában a szájrészeknél használnak. Tartósságának, könnyű tisztíthatóságának és magas hőmérséklettel szembeni ellenállásának köszönhetően - akár 120°C-ig - biztos lehet benne, hogy a szájrész ki fogja állni az idő próbáját.

Inox

Az Inox egy kiváló kivitelű, prémium minőségű rozsdamentes acél. Ez a szájrész több gyártási lépésen ment keresztül, hogy elérje ezt a minőséget, ami lehetővé teszi az optimális tisztíthatóságot és a maximális higiéniát azon felhasználók számára, akik mindkét világból a legjobbat szeretnék: könnyű tisztítást a minőség kompromisszumai nélkül!

Olívafa

A fa nem csak a markolat és a középső rész kiváló anyaga, hanem a szájrész anyagához is remek választás. Az olívafa szájrész lenyűgöz könnyű súlyával, ami lehetővé teszi a Vapman gőzének könnyű fogyasztását, miközben egyszerre nagyszerű ízélményt nyújt Önnek!

Titán

A fémek királya, a titán erős és könnyű. A higiénia terén a legmagasabb szintű pontszámokat kapja, miközben minden más követelménynek is megfelel. Teljes szépségét a Vapman formatervezéséhez illeszkedő optimális felületkezelése mutatja meg.

Kézműves boroszilikát üveg

A boroszilikát üveg nagyon higiénikus anyag, ami nem tartalmaz káros vegyi anyagokat és nem hagy ízt. Nem színeződik el, nem szívja magába a szagokat, és 100%-ban újrahasznosítható! Az üveg hosszabb gőzútja és hűsítő tulajdonságai azt jelentik, hogy még kényelmesebb és hűvösebb gőzölést kapunk.

A boroszilikát üveg szájrész nem része egyik készletnek sem, azt külön kell megvásárolni.

A Vapman használata

 1. Csavarja el a felső részt az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy hozzáférjen a kamrához.
 2. Töltse meg a kamrát gyógynövényekkel (a töltőtölcsér segítségével vagy anélkül).
 3. Illessze vissza újra a felső részt.
 4. Fordítsa a Vapmant oldalra, és egy öngyújtóval melegítse fel az aranyszínű fűtőkamrát.
 5. Néhány másodperc múlva fordítsa vissza, és élvezze a gőzt a szájrészből belélegezve.

A gyógynövények felmelegedésének hőmérséklete attól függ, hogy mennyi ideig melegíti a fűtőkamrát. Ha a gőz keménynek és forrónak érződik, az azt jelenti, hogy túl sokáig melegítette, és ha a gőznek nincs elég íze, akkor egy kicsit többet szükséges melegíteni. Egy kis idő elteltével meg fogja érezni a gőz személyes preferenciáit.

Amint nincs több íz, ellenőrizheti a gyógynövények állapotát. Amikor a gyógynövények színe sötétbarnára színeződik és rozsdaszagú, már nem tartalmaznak aktív hatóanyagokat, és eltávolíthatók. 

Környezetbarát

Mivel a Vapman csak egy öngyújtót igényel a melegítéshez, nincs szükség elektromos alkatrészekre vagy akkumulátorokra, így rendkívül környezetbarát! Ráadásul a Vapman minden alkatrésze cserélhető, így megfelelő gondoskodással örökké ki fog tartani.

Garancia

A MagicVaporizers, a Vapman termékek hivatalos forgalmazója által értékesített összes Vapman vaporizer hiteles, és 2 év garancia vonatkozik rájuk normál használatra korlátozva.

Vapman Vaporizer

Tartalom

 • Vapman vaporizer
 • Szájrész [P.O.M, Inox, Fa vagy Titán]
 • Töltőtölcsér
 • Kender tartó
 • Öngyújtó
 • Tisztító kefe
 • Csavarhúzó
 • Fa doboz
 • Használati utasítás
Vapman Vaporizer

Műszaki adatok

További információ
Méret: 6.2 × 6.2 × 4.1 cm
Súlya: 20 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 5-30 másodperc
Energiaforrás: Öngyújtó
Gyártó: Vapman
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Olaszország
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: Vapman Vaporizer