COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Plenty Vapoizátor

74 900 Ft
Plenty Vaporizer
Plenty Vaporizer Plenty Vaporizer - Kit Plenty Vaporizer - Temperature Plenty Vaporizer - Bowl Plenty Vaporizer - Convection Plenty Vaporizer - Accessories Closeup Plenty Vaporizer - Included
74 900 Ft
Array ( [store_id] => 16 [entity_id] => 323 [entity_type_id] => 4 [attribute_set_id] => 4 [type_id] => simple [sku] => SKU230 [has_options] => 1 [required_options] => 0 [created_at] => 2018-01-12 15:09:08 [updated_at] => 2020-05-04 12:35:45 [absolute_price] => 0 [absolute_weight] => 0 [sku_policy] => 2 [name] => Plenty Vapoizátor [meta_title] => Plenty Vaporizátor - Kiváló minőség, jó alak, német konstrukció! [meta_description] => Plenty 100 %-os valódi gőzt biztosít konvekciós fűtéssel. Extra széles kamra az erős gőz számára. Ingyen szállítás ✔ Mo. legalacsonyabb árai ✔ Gyors szállítás ✔. [image] => /p/l/plenty-vaporizer.jpg [small_image] => /p/l/plenty-vaporizer-sm.jpg [thumbnail] => /p/l/plenty-vaporizer-thumb.jpg [url_key] => plenty-vaporizator [url_path] => plenty-vaporizator [custom_design] => [page_layout] => [options_container] => container2 [image_label] => Plenty Vaporizer [small_image_label] => Plenty Vaporizer - Small [thumbnail_label] => Plenty Vaporizer - Thumb [country_of_manufacture] => [msrp_enabled] => 2 [msrp_display_actual_price_type] => 4 [gift_message_available] => [size] => 5,2 x 5,0 x 22,6 cm [style] => Black & Orange [vaporizer_weight] => 635 g [power_source] => Outlet [heating_element] => Convection [vapor_delivery_method] => Direct [countryofmanufacture] => Germany [warranty] => 3-years [instock_text] => [cjm_stocktext] => [cjm_ships_in] => [cjm_preordertext] => [product_discount_lab] => [can_vaporize] => 59,61,60 [pro_tag_line] => Kiváló minőségű, jól felépített, német konstrukció [bullet_1] => Extra széles kamra erős gőz, akár csoportos felhasználásra [bullet_2] => 100 %-os valódi gőzképzés, konvekciós fűtéssel [bullet_3] => Egyedülálló, kanócszerű formatervezés [bestseller_image] => no_selection [price] => 74900.0000 [special_price] => [cost] => 109.0000 [weight] => [msrp] => [manufacturer] => 31 [status] => 1 [is_recurring] => 0 [visibility] => 4 [enable_googlecheckout] => 1 [tax_class_id] => 9 [remove_compare_link] => 0 [position_bestseller] => [cjm_hideshipdate] => 0 [amxnotif_hide_alert] => 0 [vap_size] => 50 [vap_power] => 53 [vap_delivery] => 55 [vap_temporary] => 57 [is_used_with] => 1 [is_in_bestseller] => 0 [can_vaporize_display] => 68 [description] =>

Főbb jellemzők

 • Kiváló minőségű, jól felépített, német konstrukció
 • Extra széles kamra erős gőz, akár csoportos felhasználásra
 • 100 %-os valódi gőzképzés, konvekciós fűtéssel
 • Egyedülálló, kanócszerű formatervezés
 • Ugyanannál a cégnél készült, mint a Volcano
 • Az acél tekercset a gőz kellemes hűvösen hagyja el
 • Egyszerű, de hatékony működés
 • Alkalmas kezdők számára 


Kiegészítők (mellékelve)

 • Töltő kamra
 • Hűtőtekercs
 • Szipka
 • 3x Normál kijelzők
 • Folyadék betét
 • Cső rész (hosszú)
 • Cső rész (rövid)
 • Tisztító kefe
 • Storz és Bickel örlő

 

Kiemelkedő és titkos

A Storz & Bickel innovatív vaporizátorairól ismert, és ez alól a Plenty sem kivétel. Fekete-narancssárga színben tervezett, akár az unokatestvére, a Volcano. A Plenty ipari formatervezése egyedülállóan sokoldalú. Azok számára, akik büszkén szeretnének megjelenni a vaporizátorukkal, azok biztosak lehetnek benne, hogy mindenhol kiemelkednek a tömegből. Azonban a szokatlan konstrukciója a visszafogottság egyik elemévé is teszi; az elektromos kézi eszközt hasonlósága miatt, könnyen el lehetne adni akár háztartási eszközként bárkinek, aki kérdez róla.

 

Ez a kanóc-stílusú vaporizátor Németországban, kiváló minőségű komponensekkel készül, rendelkezik hálózati tápkábellel, így nincs szükség töltésre. Bár nem hordozható használatra tervezték, az erős Plenty még mindig könnyebb 635 grammnál, így kényelmesen tarthatja kezében akár hosszú ideig is.


Kezdőknek és veteránoknak egyaránt

A Plenty egyik legcsábítóbb előnye, hogy mind a tapasztalt, mind a tapasztalatlan gőzölők számára alkalmas. Egyszerűen használható, és nem rendelkezik bonyolult vezérlőkkel, amik problémát okozhatnának, de még így is nagy teljesítményt nyújt a tudatosabb felhasználók számára is.

 

A Plenty hét hőbeállítással rendelkezik, maximum 200 °C-os hőmérséklettel. Ez választási lehetőséget ad Önnek, ha egyedi preferenciája van, de biztosítja, hogy könnyen átállítsa, ha még csak próbálgatja a különféle hőbeállításokat. Ezek a beállítások olyan optimális hőmérsékleti tartományt biztosítanak, amely maximalizálja a használat hosszát és erős gőzölést eredményez, anélkül, hogy a száraz keverék megégne. A 37 °C-tól 215 °C-ig terjedő hőmérséklet-tartományban a készülék hőmérséklet-szabályozója zöld optimális hőzónát mutat, amely a kezdőknek és a profiknak egyaránt segítséget nyújt.

 

Ahhoz, hogy elkezdhessük a Plenty használatát, mindössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a keveréket, csatlakoztatjaa a tekercset (hagyja olyan formában, hogy a legjobb eredményt érje el), és csavarja be a tetejét. Ezután válasszon egy beállítást a beállító keréken és kapcsolja be a vaporizátort. A nagy méret ellenére pár perc alatt felmelegszik. Amikor a fűtés elkezd leállni, és a jelzőlámpa megáll, az újramelegítés egyszerűen zajlik, az oldalán lévő gomb megnyomásával. A készülék részei könnyedén szétszedhetők, ezért az alkalmanként törléssel történő tisztítás minden egyes részénél gyors és könnyű.

 

A Plenty rendkívül nagy kamrája és könnyű használhatósága ideális csoportos összejövetelekre, de ha inkább egyedül szeret gőzölni, akkor töltse meg az extra kamrát a mellékelt párna segítségével. Ez a párna is megduplázódik az olaj és viasz használatához.


Sima és erőteljes íz

Ez a vaporizátor nem csak innovatív, könnyű és erőteljes - de kiváló ízélményt is biztosít. A konvekciós fűtés segítségével a Plenty a fűtőegység feletti levegővel és a keverék teljes felületén keresztül működik, hogy "bőséges" ízzel állítsa elő a gőzt. Ez a módszer biztosítja, hogy nincsenek forró pontok, így az AVB egyenletes színt ad.

 

A Plenty olyan erőteljes gőzt termel, amely egy eszköztől elvárható, ám a szippantások nem durvák vagy émelyítők. A jellegzetes rozsdamentes acél hűtőtekercsnek köszönhetően a gőz kisimul és lehűl, mielőtt a szipkához érne.

 

Garancia

A Plenty hároméves gyártói garanciával rendelkezik, a normál használatra korlátozva.

[short_description] =>

Ha érdekelnek az egyedi vaporizátorok, akkor nem hagyhatja ki a Plenty-t. A Storz & Bickel, akik a híres Volcano, vagyis a Plenty modellt hozták el Önnek, egy kanóc-stílusú asztali vaporizátor, melynek pompás formatervezése és teljesítménye egyaránt egyedülálló. A kézi funkcióval, gyors felmelegedési idővel és jól kialakított kamrával rendelkezik, ez a piacon az egyik leglenyűgözőbb lehetőség.

A jellegzetes Storz & Bickel stílusban ez az otthon használatos vaporizátor kiváló minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával készült. Több beállítással a Plenty könnyen használható és testre szabható. Bár a dizájn tűnhet a legszembetűnőbbnek, a valódi legfőbb jellemzője a nagy, széles kamra, amely elegendő keveréket képes tárolni akár egy csoportos felhasználásra is.

A Plenty-ből származó gőz "bőséges", amint azt a név is sugallja, felhők és finom ízek. A jól kialakított fűtőegység egyenletesen légteleníti az eszközt, és egyenletesen gőzölteti az egész keveréket. És a szemet gyönyörködtető megjelenés ellenére a Plenty rozsdamentes acél tekercs nem csak a látványt szolgálja. Ahogy a gőz a szipkához húzódik, a tekercs felborzolja, így kényelmes belélegezni.

Csak Fekete színben kapható.

[meta_keyword] => [custom_layout_update] => [cjm_stockmessage] => [special_from_date] => 2019-06-09 00:00:00 [special_to_date] => [news_from_date] => [news_to_date] => [custom_design_from] => [custom_design_to] => [cjm_expecdate] => [cjm_preorderdate] => [model] => 2019-04-05 00:00:00 [group_price] => Array ( ) [group_price_changed] => 0 [media_gallery] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [value_id] => 1364 [file] => /p/l/plenty-vaporizer.jpg [label] => Plenty Vaporizer [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 ) [1] => Array ( [value_id] => 1370 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-kit.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Kit [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Kit [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 ) [2] => Array ( [value_id] => 1363 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-thumb.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Thumb [position] => 3 [disabled] => 1 [label_default] => Plenty Vaporizer - Thumb [position_default] => 3 [disabled_default] => 1 ) [3] => Array ( [value_id] => 1367 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-temperature.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Temperature [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Temperature [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 ) [4] => Array ( [value_id] => 1366 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-bowl.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Bowl [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Bowl [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 ) [5] => Array ( [value_id] => 1368 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-convection.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Convection [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Convection [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 ) [6] => Array ( [value_id] => 1365 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-accessories-closeup.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Accessories Closeup [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Accessories Closeup [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 ) [7] => Array ( [value_id] => 1369 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-included.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Included [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Included [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 ) [8] => Array ( [value_id] => 2042 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-sm.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Small [position] => 8 [disabled] => 1 [label_default] => Plenty Vaporizer - Small [position_default] => 8 [disabled_default] => 1 ) ) [values] => Array ( ) ) [tier_price] => Array ( ) [tier_price_changed] => 0 [stock_item] => Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item Object ( [_minSaleQtyCache:Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item:private] => Array ( ) [_qtyIncrements:protected] => [_eventPrefix:protected] => cataloginventory_stock_item [_eventObject:protected] => item [_productInstance:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object ( [_cacheTag:protected] => catalog_product [_eventPrefix:protected] => catalog_product [_eventObject:protected] => product [_canAffectOptions:protected] => [_typeInstance:protected] => [_typeInstanceSingleton:protected] => Mage_Catalog_Model_Product_Type_Simple Object ( [_product:protected] => [_typeId:protected] => [_setAttributes:protected] => [_editableAttributes:protected] => [_isComposite:protected] => [_canConfigure:protected] => [_canUseQtyDecimals:protected] => 1 [_storeFilter:protected] => [_fileQueue:protected] => Array ( ) ) [_linkInstance:protected] => [_customOptions:protected] => Array ( ) [_urlModel:protected] => [_errors:protected] => Array ( ) [_optionInstance:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_options:protected] => Array ( [112] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object *RECURSION* [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( [466] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 466 [option_id] => 112 [sku] => SKU888 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65536 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Metal Grinder [store_title] => Fém Grinder [title] => Fém Grinder [default_option_type_price_id] => 2699 [default_price] => 25.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2888 [store_price] => 7300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2888 [price] => 7300.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2602 [option_type_price_id] => 2888 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 4745 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 466 [option_id] => 112 [sku] => SKU888 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65536 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Metal Grinder [store_title] => Fém Grinder [title] => Fém Grinder [default_option_type_price_id] => 2699 [default_price] => 25.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2888 [store_price] => 7300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2888 [price] => 7300.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [467] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 467 [option_id] => 112 [sku] => SKU883 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65537 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Onyx Black [store_title] => Metal Space Grinder - Ónix-fekete [title] => Metal Space Grinder - Ónix-fekete [default_option_type_price_id] => 2700 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2889 [store_price] => 9300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2889 [price] => 9300.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2603 [option_type_price_id] => 2889 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 6045 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 467 [option_id] => 112 [sku] => SKU883 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65537 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Onyx Black [store_title] => Metal Space Grinder - Ónix-fekete [title] => Metal Space Grinder - Ónix-fekete [default_option_type_price_id] => 2700 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2889 [store_price] => 9300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2889 [price] => 9300.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [468] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 468 [option_id] => 112 [sku] => SKU882 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65538 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Metallic Blue [store_title] => Metal Space Grinder - Fémes Kék [title] => Metal Space Grinder - Fémes Kék [default_option_type_price_id] => 2701 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2890 [store_price] => 9300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2890 [price] => 9300.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2604 [option_type_price_id] => 2890 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 6045 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 468 [option_id] => 112 [sku] => SKU882 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65538 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Metallic Blue [store_title] => Metal Space Grinder - Fémes Kék [title] => Metal Space Grinder - Fémes Kék [default_option_type_price_id] => 2701 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2890 [store_price] => 9300.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2890 [price] => 9300.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_id] => 112 [product_id] => 323 [type] => drop_down [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 0 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 131070 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Grinder (35% Discount) [store_title] => Grinder (35% Kedvezmény) [title] => Grinder (35% Kedvezmény) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_id] => 112 [product_id] => 323 [type] => drop_down [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 0 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 131070 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Grinder (35% Discount) [store_title] => Grinder (35% Kedvezmény) [title] => Grinder (35% Kedvezmény) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_idFieldName:protected] => option_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [115] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object *RECURSION* [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( [475] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 475 [option_id] => 115 [sku] => SKU889 [sort_order] => 0 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 1 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Pocket Scale - Champion 500 x 0.1 g [store_title] => Zsebmérleg - Champion 500 x 0.1 g [title] => Zsebmérleg - Champion 500 x 0.1 g [default_option_type_price_id] => 2708 [default_price] => 19.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2891 [store_price] => 5900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2891 [price] => 5900.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2605 [option_type_price_id] => 2891 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 5015 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 475 [option_id] => 115 [sku] => SKU889 [sort_order] => 0 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 1 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Pocket Scale - Champion 500 x 0.1 g [store_title] => Zsebmérleg - Champion 500 x 0.1 g [title] => Zsebmérleg - Champion 500 x 0.1 g [default_option_type_price_id] => 2708 [default_price] => 19.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2891 [store_price] => 5900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2891 [price] => 5900.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [481] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 481 [option_id] => 115 [sku] => SKU295 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 7 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Filling Chamber Reducer [store_title] => Plenty - Töltőkamra Csökkentő [title] => Plenty - Töltőkamra Csökkentő [default_option_type_price_id] => 2714 [default_price] => 12.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2893 [store_price] => 3700.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2893 [price] => 3700.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2607 [option_type_price_id] => 2893 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 3145 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 481 [option_id] => 115 [sku] => SKU295 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 7 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Filling Chamber Reducer [store_title] => Plenty - Töltőkamra Csökkentő [title] => Plenty - Töltőkamra Csökkentő [default_option_type_price_id] => 2714 [default_price] => 12.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2893 [store_price] => 3700.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2893 [price] => 3700.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [575] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 575 [option_id] => 115 [sku] => SKU279 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 8 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Magazine with 8 Dosing Capsules [store_title] => Tár 8 Adagoló Kapszulával [title] => Tár 8 Adagoló Kapszulával [default_option_type_price_id] => 3432 [default_price] => 6.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 3435 [store_price] => 1900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 3435 [price] => 1900.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 3121 [option_type_price_id] => 3435 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 1615 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 575 [option_id] => 115 [sku] => SKU279 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 8 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Magazine with 8 Dosing Capsules [store_title] => Tár 8 Adagoló Kapszulával [title] => Tár 8 Adagoló Kapszulával [default_option_type_price_id] => 3432 [default_price] => 6.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 3435 [store_price] => 1900.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 3435 [price] => 1900.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [621] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 621 [option_id] => 115 [sku] => SKU288 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 10 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Dosing Capsule Filling Set with 48 Capsules [store_title] => Adagoló Kapszula Töltő Készlet 48 Kapszulával [title] => Adagoló Kapszula Töltő Készlet 48 Kapszulával [default_option_type_price_id] => 3835 [default_price] => 48.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 4083 [store_price] => 15000.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 4083 [price] => 15000.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 3895 [option_type_price_id] => 4083 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 12750 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 621 [option_id] => 115 [sku] => SKU288 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 10 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Dosing Capsule Filling Set with 48 Capsules [store_title] => Adagoló Kapszula Töltő Készlet 48 Kapszulával [title] => Adagoló Kapszula Töltő Készlet 48 Kapszulával [default_option_type_price_id] => 3835 [default_price] => 48.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 4083 [store_price] => 15000.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 4083 [price] => 15000.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [620] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 620 [option_id] => 115 [sku] => SKU289 [sort_order] => 4 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 9 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Dosing Capsule Set (40 Capsules) [store_title] => Adagoló Kapszula Szett (40 Kapszula) [title] => Adagoló Kapszula Szett (40 Kapszula) [default_option_type_price_id] => 3834 [default_price] => 13.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 4084 [store_price] => 4200.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 4084 [price] => 4200.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 3896 [option_type_price_id] => 4084 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 3570 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 620 [option_id] => 115 [sku] => SKU289 [sort_order] => 4 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 9 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Dosing Capsule Set (40 Capsules) [store_title] => Adagoló Kapszula Szett (40 Kapszula) [title] => Adagoló Kapszula Szett (40 Kapszula) [default_option_type_price_id] => 3834 [default_price] => 13.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 4084 [store_price] => 4200.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 4084 [price] => 4200.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [476] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 476 [option_id] => 115 [sku] => SKU294 [sort_order] => 5 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 2 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Wear & Tear Set [store_title] => Plenty - Kopás és Szakadás Készlet [title] => Plenty - Kopás és Szakadás Készlet [default_option_type_price_id] => 2709 [default_price] => 21.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2892 [store_price] => 6500.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2892 [price] => 6500.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2606 [option_type_price_id] => 2892 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 5525 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 476 [option_id] => 115 [sku] => SKU294 [sort_order] => 5 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 2 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Wear & Tear Set [store_title] => Plenty - Kopás és Szakadás Készlet [title] => Plenty - Kopás és Szakadás Készlet [default_option_type_price_id] => 2709 [default_price] => 21.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2892 [store_price] => 6500.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2892 [price] => 6500.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [478] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 478 [option_id] => 115 [sku] => SKU290 [sort_order] => 6 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 4 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Normal Screen Set [store_title] => Plenty - Normál Fedő Készlet [title] => Plenty - Normál Fedő Készlet [default_option_type_price_id] => 2711 [default_price] => 5.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2897 [store_price] => 1500.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2897 [price] => 1500.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2611 [option_type_price_id] => 2897 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 1275 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 478 [option_id] => 115 [sku] => SKU290 [sort_order] => 6 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 4 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Normal Screen Set [store_title] => Plenty - Normál Fedő Készlet [title] => Plenty - Normál Fedő Készlet [default_option_type_price_id] => 2711 [default_price] => 5.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2897 [store_price] => 1500.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2897 [price] => 1500.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [479] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 479 [option_id] => 115 [sku] => SKU291 [sort_order] => 7 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 5 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Fine Screen Set [store_title] => Plenty - Finom Fedő Készlet [title] => Plenty - Finom Fedő Készlet [default_option_type_price_id] => 2712 [default_price] => 5.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2894 [store_price] => 1600.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2894 [price] => 1600.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2608 [option_type_price_id] => 2894 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 1360 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 479 [option_id] => 115 [sku] => SKU291 [sort_order] => 7 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 5 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Fine Screen Set [store_title] => Plenty - Finom Fedő Készlet [title] => Plenty - Finom Fedő Készlet [default_option_type_price_id] => 2712 [default_price] => 5.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2894 [store_price] => 1600.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2894 [price] => 1600.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [480] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 480 [option_id] => 115 [sku] => SKU292 [sort_order] => 8 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 6 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Liquid Pad Set [store_title] => Plenty - Folyadék Párna Szett [title] => Plenty - Folyadék Párna Szett [default_option_type_price_id] => 2713 [default_price] => 5.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2895 [store_price] => 1600.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2895 [price] => 1600.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2609 [option_type_price_id] => 2895 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 1360 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 480 [option_id] => 115 [sku] => SKU292 [sort_order] => 8 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 6 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Liquid Pad Set [store_title] => Plenty - Folyadék Párna Szett [title] => Plenty - Folyadék Párna Szett [default_option_type_price_id] => 2713 [default_price] => 5.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2895 [store_price] => 1600.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2895 [price] => 1600.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [477] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 477 [option_id] => 115 [sku] => SKU293 [sort_order] => 9 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 3 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Mouthpiece Set [store_title] => Plenty - Szipka Készlet [title] => Plenty - Szipka Készlet [default_option_type_price_id] => 2710 [default_price] => 8.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2896 [store_price] => 2400.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2896 [price] => 2400.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 2610 [option_type_price_id] => 2896 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 2040 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 477 [option_id] => 115 [sku] => SKU293 [sort_order] => 9 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 3 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Plenty - Mouthpiece Set [store_title] => Plenty - Szipka Készlet [title] => Plenty - Szipka Készlet [default_option_type_price_id] => 2710 [default_price] => 8.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2896 [store_price] => 2400.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2896 [price] => 2400.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_id] => 115 [product_id] => 323 [type] => checkbox [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 2 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65535 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 4 [default_title] => Add-ons (15% Discount) [store_title] => Kiegészítők (15% Kedvezmény) [title] => Kiegészítők (15% Kedvezmény) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_id] => 115 [product_id] => 323 [type] => checkbox [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 2 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65535 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 4 [default_title] => Add-ons (15% Discount) [store_title] => Kiegészítők (15% Kedvezmény) [title] => Kiegészítők (15% Kedvezmény) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_idFieldName:protected] => option_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_reservedAttributes:protected] => [_isDuplicable:protected] => 1 [_calculatePrice:protected] => 1 [_defaultValues:protected] => Array ( [name] => Plenty Vaporizer [meta_title] => Plenty Vaporizer – High-quality, well-built, German construction [meta_description] => Plenty’s convection heating offers 100% true vaporization. Extra-wide chamber for strong vapour. Free Shipping ✔ Europe's Lowest Prices ✔ Fast Delivery ✔. [url_key] => plenty-vaporizer [url_path] => plenty-vaporizer [image_label] => Plenty Vaporizer [small_image_label] => Plenty Vaporizer - Small [thumbnail_label] => Plenty Vaporizer - Thumb [pro_tag_line] => High-quality, well-built, German construction [bullet_1] => Extra-wide chamber for strong vapor and group sessions [bullet_2] => 100% true vaporization with convection heating [bullet_3] => Unique, wick-style design [price] => 238.0000 [special_price] => 215.0000 [description] =>

Highlights

 • Made by the same company as the Volcano 
 • High-quality, well-built, German construction 
 • Extra-wide chamber for strong vapour and group sessions 
 • Steel coil leaves vapour comfortably cool 
 • Simple yet powerful operation 
 • Suitable for beginners 
 • 100% true vaporization with convection heating 
 • Unique, wick-style design 

 

Accessories (Included)

 • Filling chamber
 • Cooling coil
 • Mouthpiece
 • 3x normal screens
 • Liquid pad
 • Tubing section (long)
 • Tubing section (short)
 • Cleaning brush
 • Storz & Bickel grinder

 

Standout and Stealthy

Storz & Bickel are known for their innovative vaporizers, and the Plenty is no exception. Designed in a black and orange colour scheme like its cousin the Volcano, the Plenty's industrial-style design is uniquely versatile. For those who want to display their vaporizer with pride, it's sure to be a standout feature in any room. However, its unusual design also gives it an element of stealth—thanks to its resemblance to a power tool, it could easily be passed off as household hardware.


This wick-style vaporizer is made in Germany with high-quality components and features a mains power cord, meaning there's no need for charging. While it's not intended for use as a portable vaporizer, the sturdy Plenty is still lightweight at 635 grams, making it comfortable to hold for long periods of time.


For Beginners and Veterans

One of the most enticing benefits of the Plenty is that it's suitable for both experienced and inexperienced vapers. It's simple to use and doesn't have any complex controls to get to grips with, but it still packs a powerful performance for users with know-how.


The Plenty features seven pre-set heat options with temperatures up to 200 °C. This gives you a wealth of choice if you have a specific preference, but ensures it's easy to adjust if you're still learning. These settings represent a range of optimal temperatures that maximise the length of your session and produce strong vapour without burning the dry herb inside. Running from 37 °C to 215 °C, the device's temperature dial shows a green optimum heat zone that comes in handy for novices and pros alike.

 

To get started with the Plenty, all you have to do is pack your herbs in, connect the coil (leave it in the shape it comes in for best results), and screw on the top. Then just pick a temperature setting on the adjustment wheel and turn the vaporizer on. Despite its large size, it heats up in just a few minutes. When the heat starts to die down and the indicator light stops glowing, reheating is as simple as pushing a button on the handle. The device comes apart easily, which makes cleaning with alcohol wipes every few sessions quick and effortless.


The Plenty's extra-large chamber and ease of use make it ideal for group sessions, but if you prefer to go solo, just fill the extra chamber space with the provided pad. This pad also doubles up for use with oils and wax.


Smooth and Potent Flavour

This vaporizer isn't just innovative, effortless, and powerful—it also excels in the flavour department. Using convection heating, the Plenty works by drawing air over the heating unit and through the entire surface area of the wide herb chamber for even vaporization with 'plentiful' taste. This method ensures there are no hotspots, giving your AVB an even colour.


The Plenty produces the strong, potent vapour you'd expect from a device of its stature, but its hits aren't rough or overbearing. Thanks to the characteristic stainless steel cooling coil, vapour is smoothed and chilled before it reaches the mouthpiece.

 

Warranty

The Plenty comes with a 3- year manufacturer's warranty, restricted to normal use.

[short_description] =>

If you’re interested in unique vaporizers, you can’t miss the Plenty. Made by Storz & Bickel, the creators of the renowned Volcano model, the Plenty is a wick-style desktop vaporizer with an offbeat design and an equally unique performance. Boasting hand-held functionality, fast heat-up time and a well-crafted chamber, this is one of the most impressive options on the market. 

In characteristic Storz & Bickel style, this home-use vaporizer is expertly built using only high-grade materials and components. With multiple settings, the Plenty is easy to use and customise to your liking. While the design may seem like its most striking element, its true standout feature is the large, wide chamber which can fit enough dry herb for a big group session. 

Vapour from the Plenty is as ‘plentiful’ as the name suggests, generating potent clouds and delicious flavour. The well-crafted heating unit smoothly draws air in through the device and evenly vaporizes the entire load. Despite its eye-catching look, the Plenty’s stainless steel coil isn’t just for show. As vapour is drawn towards the mouthpiece, the coil chills it down so it’s comfortable to inhale. 

Available in Black.

) [_storeValuesFlags:protected] => Array ( [name] => 1 [meta_title] => 1 [meta_description] => 1 [url_key] => 1 [url_path] => 1 [image_label] => 1 [small_image_label] => 1 [thumbnail_label] => 1 [pro_tag_line] => 1 [bullet_1] => 1 [bullet_2] => 1 [bullet_3] => 1 [price] => 1 [special_price] => 1 [description] => 1 [short_description] => 1 ) [_lockedAttributes:protected] => Array ( ) [_isDeleteable:protected] => 1 [_isReadonly:protected] => [_resourceName:protected] => catalog/product [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [entity_id] => 323 [entity_type_id] => 4 [attribute_set_id] => 4 [type_id] => simple [sku] => SKU230 [has_options] => 1 [required_options] => 0 [created_at] => 2018-01-12 15:09:08 [updated_at] => 2020-05-04 12:35:45 [absolute_price] => 0 [absolute_weight] => 0 [sku_policy] => 2 [name] => Plenty Vapoizátor [meta_title] => Plenty Vaporizátor - Kiváló minőség, jó alak, német konstrukció! [meta_description] => Plenty 100 %-os valódi gőzt biztosít konvekciós fűtéssel. Extra széles kamra az erős gőz számára. Ingyen szállítás ✔ Mo. legalacsonyabb árai ✔ Gyors szállítás ✔. [image] => /p/l/plenty-vaporizer.jpg [small_image] => /p/l/plenty-vaporizer-sm.jpg [thumbnail] => /p/l/plenty-vaporizer-thumb.jpg [url_key] => plenty-vaporizator [url_path] => plenty-vaporizator [custom_design] => [page_layout] => [options_container] => container2 [image_label] => Plenty Vaporizer [small_image_label] => Plenty Vaporizer - Small [thumbnail_label] => Plenty Vaporizer - Thumb [country_of_manufacture] => [msrp_enabled] => 2 [msrp_display_actual_price_type] => 4 [gift_message_available] => [size] => 5,2 x 5,0 x 22,6 cm [style] => Black & Orange [vaporizer_weight] => 635 g [power_source] => Outlet [heating_element] => Convection [vapor_delivery_method] => Direct [countryofmanufacture] => Germany [warranty] => 3-years [instock_text] => [cjm_stocktext] => [cjm_ships_in] => [cjm_preordertext] => [product_discount_lab] => [can_vaporize] => 59,61,60 [pro_tag_line] => Kiváló minőségű, jól felépített, német konstrukció [bullet_1] => Extra széles kamra erős gőz, akár csoportos felhasználásra [bullet_2] => 100 %-os valódi gőzképzés, konvekciós fűtéssel [bullet_3] => Egyedülálló, kanócszerű formatervezés [bestseller_image] => no_selection [price] => 74900.0000 [special_price] => [cost] => 109.0000 [weight] => [msrp] => [manufacturer] => 31 [status] => 1 [is_recurring] => 0 [visibility] => 4 [enable_googlecheckout] => 1 [tax_class_id] => 9 [remove_compare_link] => 0 [position_bestseller] => [cjm_hideshipdate] => 0 [amxnotif_hide_alert] => 0 [vap_size] => 50 [vap_power] => 53 [vap_delivery] => 55 [vap_temporary] => 57 [is_used_with] => 1 [is_in_bestseller] => 0 [can_vaporize_display] => 68 [description] =>

Főbb jellemzők

 • Kiváló minőségű, jól felépített, német konstrukció
 • Extra széles kamra erős gőz, akár csoportos felhasználásra
 • 100 %-os valódi gőzképzés, konvekciós fűtéssel
 • Egyedülálló, kanócszerű formatervezés
 • Ugyanannál a cégnél készült, mint a Volcano
 • Az acél tekercset a gőz kellemes hűvösen hagyja el
 • Egyszerű, de hatékony működés
 • Alkalmas kezdők számára 


Kiegészítők (mellékelve)

 • Töltő kamra
 • Hűtőtekercs
 • Szipka
 • 3x Normál kijelzők
 • Folyadék betét
 • Cső rész (hosszú)
 • Cső rész (rövid)
 • Tisztító kefe
 • Storz és Bickel örlő

 

Kiemelkedő és titkos

A Storz & Bickel innovatív vaporizátorairól ismert, és ez alól a Plenty sem kivétel. Fekete-narancssárga színben tervezett, akár az unokatestvére, a Volcano. A Plenty ipari formatervezése egyedülállóan sokoldalú. Azok számára, akik büszkén szeretnének megjelenni a vaporizátorukkal, azok biztosak lehetnek benne, hogy mindenhol kiemelkednek a tömegből. Azonban a szokatlan konstrukciója a visszafogottság egyik elemévé is teszi; az elektromos kézi eszközt hasonlósága miatt, könnyen el lehetne adni akár háztartási eszközként bárkinek, aki kérdez róla.

 

Ez a kanóc-stílusú vaporizátor Németországban, kiváló minőségű komponensekkel készül, rendelkezik hálózati tápkábellel, így nincs szükség töltésre. Bár nem hordozható használatra tervezték, az erős Plenty még mindig könnyebb 635 grammnál, így kényelmesen tarthatja kezében akár hosszú ideig is.


Kezdőknek és veteránoknak egyaránt

A Plenty egyik legcsábítóbb előnye, hogy mind a tapasztalt, mind a tapasztalatlan gőzölők számára alkalmas. Egyszerűen használható, és nem rendelkezik bonyolult vezérlőkkel, amik problémát okozhatnának, de még így is nagy teljesítményt nyújt a tudatosabb felhasználók számára is.

 

A Plenty hét hőbeállítással rendelkezik, maximum 200 °C-os hőmérséklettel. Ez választási lehetőséget ad Önnek, ha egyedi preferenciája van, de biztosítja, hogy könnyen átállítsa, ha még csak próbálgatja a különféle hőbeállításokat. Ezek a beállítások olyan optimális hőmérsékleti tartományt biztosítanak, amely maximalizálja a használat hosszát és erős gőzölést eredményez, anélkül, hogy a száraz keverék megégne. A 37 °C-tól 215 °C-ig terjedő hőmérséklet-tartományban a készülék hőmérséklet-szabályozója zöld optimális hőzónát mutat, amely a kezdőknek és a profiknak egyaránt segítséget nyújt.

 

Ahhoz, hogy elkezdhessük a Plenty használatát, mindössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a keveréket, csatlakoztatjaa a tekercset (hagyja olyan formában, hogy a legjobb eredményt érje el), és csavarja be a tetejét. Ezután válasszon egy beállítást a beállító keréken és kapcsolja be a vaporizátort. A nagy méret ellenére pár perc alatt felmelegszik. Amikor a fűtés elkezd leállni, és a jelzőlámpa megáll, az újramelegítés egyszerűen zajlik, az oldalán lévő gomb megnyomásával. A készülék részei könnyedén szétszedhetők, ezért az alkalmanként törléssel történő tisztítás minden egyes részénél gyors és könnyű.

 

A Plenty rendkívül nagy kamrája és könnyű használhatósága ideális csoportos összejövetelekre, de ha inkább egyedül szeret gőzölni, akkor töltse meg az extra kamrát a mellékelt párna segítségével. Ez a párna is megduplázódik az olaj és viasz használatához.


Sima és erőteljes íz

Ez a vaporizátor nem csak innovatív, könnyű és erőteljes - de kiváló ízélményt is biztosít. A konvekciós fűtés segítségével a Plenty a fűtőegység feletti levegővel és a keverék teljes felületén keresztül működik, hogy "bőséges" ízzel állítsa elő a gőzt. Ez a módszer biztosítja, hogy nincsenek forró pontok, így az AVB egyenletes színt ad.

 

A Plenty olyan erőteljes gőzt termel, amely egy eszköztől elvárható, ám a szippantások nem durvák vagy émelyítők. A jellegzetes rozsdamentes acél hűtőtekercsnek köszönhetően a gőz kisimul és lehűl, mielőtt a szipkához érne.

 

Garancia

A Plenty hároméves gyártói garanciával rendelkezik, a normál használatra korlátozva.

[short_description] =>

Ha érdekelnek az egyedi vaporizátorok, akkor nem hagyhatja ki a Plenty-t. A Storz & Bickel, akik a híres Volcano, vagyis a Plenty modellt hozták el Önnek, egy kanóc-stílusú asztali vaporizátor, melynek pompás formatervezése és teljesítménye egyaránt egyedülálló. A kézi funkcióval, gyors felmelegedési idővel és jól kialakított kamrával rendelkezik, ez a piacon az egyik leglenyűgözőbb lehetőség.

A jellegzetes Storz & Bickel stílusban ez az otthon használatos vaporizátor kiváló minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával készült. Több beállítással a Plenty könnyen használható és testre szabható. Bár a dizájn tűnhet a legszembetűnőbbnek, a valódi legfőbb jellemzője a nagy, széles kamra, amely elegendő keveréket képes tárolni akár egy csoportos felhasználásra is.

A Plenty-ből származó gőz "bőséges", amint azt a név is sugallja, felhők és finom ízek. A jól kialakított fűtőegység egyenletesen légteleníti az eszközt, és egyenletesen gőzölteti az egész keveréket. És a szemet gyönyörködtető megjelenés ellenére a Plenty rozsdamentes acél tekercs nem csak a látványt szolgálja. Ahogy a gőz a szipkához húzódik, a tekercs felborzolja, így kényelmes belélegezni.

Csak Fekete színben kapható.

[meta_keyword] => [custom_layout_update] => [cjm_stockmessage] => [special_from_date] => 2019-06-09 00:00:00 [special_to_date] => [news_from_date] => [news_to_date] => [custom_design_from] => [custom_design_to] => [cjm_expecdate] => [cjm_preorderdate] => [model] => 2019-04-05 00:00:00 [group_price] => Array ( ) [group_price_changed] => 0 [media_gallery] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [value_id] => 1364 [file] => /p/l/plenty-vaporizer.jpg [label] => Plenty Vaporizer [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 ) [1] => Array ( [value_id] => 1370 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-kit.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Kit [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Kit [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 ) [2] => Array ( [value_id] => 1363 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-thumb.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Thumb [position] => 3 [disabled] => 1 [label_default] => Plenty Vaporizer - Thumb [position_default] => 3 [disabled_default] => 1 ) [3] => Array ( [value_id] => 1367 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-temperature.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Temperature [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Temperature [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 ) [4] => Array ( [value_id] => 1366 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-bowl.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Bowl [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Bowl [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 ) [5] => Array ( [value_id] => 1368 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-convection.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Convection [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Convection [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 ) [6] => Array ( [value_id] => 1365 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-accessories-closeup.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Accessories Closeup [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Accessories Closeup [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 ) [7] => Array ( [value_id] => 1369 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-included.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Included [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Included [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 ) [8] => Array ( [value_id] => 2042 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-sm.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Small [position] => 8 [disabled] => 1 [label_default] => Plenty Vaporizer - Small [position_default] => 8 [disabled_default] => 1 ) ) [values] => Array ( ) ) [tier_price] => Array ( ) [tier_price_changed] => 0 [stock_item] => Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item Object *RECURSION* [is_in_stock] => 0 [is_salable] => 0 [category_ids] => Array ( [0] => 8 [1] => 15 [2] => 40 ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => entity_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_customerGroupId:protected] => [_processIndexEvents:protected] => 1 [_resourceName:protected] => cataloginventory/stock_item [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => cataloginventory/stock_item_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [item_id] => 323 [product_id] => 323 [stock_id] => 1 [qty] => 0.0000 [min_qty] => 0.0000 [use_config_min_qty] => 1 [is_qty_decimal] => 0 [backorders] => 0 [use_config_backorders] => 1 [min_sale_qty] => 1.0000 [use_config_min_sale_qty] => 1 [max_sale_qty] => 0.0000 [use_config_max_sale_qty] => 1 [is_in_stock] => 0 [low_stock_date] => 2020-06-17 19:32:14 [notify_stock_qty] => [use_config_notify_stock_qty] => 1 [manage_stock] => 0 [use_config_manage_stock] => 1 [stock_status_changed_auto] => 1 [use_config_qty_increments] => 1 [qty_increments] => 0.0000 [use_config_enable_qty_inc] => 1 [enable_qty_increments] => 0 [is_decimal_divided] => 0 [type_id] => simple [stock_status_changed_automatically] => 1 [use_config_enable_qty_increments] => 1 [product_name] => Plenty Vapoizátor [store_id] => 16 [product_type_id] => simple [product_status_changed] => 1 [product_changed_websites] => [stock_qty] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [item_id] => 323 [product_id] => 323 [stock_id] => 1 [qty] => 0.0000 [min_qty] => 0.0000 [use_config_min_qty] => 1 [is_qty_decimal] => 0 [backorders] => 0 [use_config_backorders] => 1 [min_sale_qty] => 1.0000 [use_config_min_sale_qty] => 1 [max_sale_qty] => 0.0000 [use_config_max_sale_qty] => 1 [is_in_stock] => 0 [low_stock_date] => 2020-06-17 19:32:14 [notify_stock_qty] => [use_config_notify_stock_qty] => 1 [manage_stock] => 0 [use_config_manage_stock] => 1 [stock_status_changed_auto] => 1 [use_config_qty_increments] => 1 [qty_increments] => 0.0000 [use_config_enable_qty_inc] => 1 [enable_qty_increments] => 0 [is_decimal_divided] => 0 [type_id] => simple [stock_status_changed_automatically] => 1 [use_config_enable_qty_increments] => 1 ) [_idFieldName:protected] => item_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( [stock_status_changed_automatically] => stock_status_changed_auto [use_config_enable_qty_increments] => use_config_enable_qty_inc ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( [stock_status_changed_automatically] => stock_status_changed_auto [use_config_enable_qty_increments] => use_config_enable_qty_inc [stock_status_changed_auto] => stock_status_changed_automatically [use_config_enable_qty_inc] => use_config_enable_qty_increments ) ) [is_in_stock] => 0 [is_salable] => 0 [website_ids] => Array ( [0] => 1 [1] => 2 [2] => 3 [3] => 4 [4] => 5 [5] => 6 [6] => 7 [7] => 8 [8] => 9 [9] => 10 [10] => 11 [11] => 12 [12] => 13 [13] => 14 [14] => 16 [15] => 17 [16] => 18 [17] => 19 [18] => 20 [19] => 21 [20] => 22 [21] => 23 [22] => 24 [23] => 25 ) [request_path] => plenty-vaporizator [final_price] => 74900 [tax_percent] => 16 [_cache_instance_store_filter] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store [_eventObject:protected] => store [_priceFilter:protected] => [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => website [_eventObject:protected] => website [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [currency/options/base] => HUF ) [_groups:protected] => Array ( [18] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object *RECURSION* [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_groupIds:protected] => Array ( [18] => 18 ) [_groupsCount:protected] => 1 [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultGroup:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object *RECURSION* [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_isCanDelete:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Website:private] => [_resourceName:protected] => core/website [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/website_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [website_id] => 16 [code] => hungary [name] => .hu [sort_order] => 0 [default_group_id] => 18 [is_default] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [website_id] => 16 [code] => hungary [name] => .hu [sort_order] => 0 [default_group_id] => 18 [is_default] => 0 ) [_idFieldName:protected] => website_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_group:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => website [_eventObject:protected] => website [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [currency/options/base] => HUF ) [_groups:protected] => Array ( [18] => Mage_Core_Model_Store_Group Object *RECURSION* ) [_groupIds:protected] => Array ( [18] => 18 ) [_groupsCount:protected] => 1 [_stores:protected] => Array ( [16] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [16] => 16 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [16] => hungary ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultGroup:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object *RECURSION* [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_isCanDelete:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Website:private] => [_resourceName:protected] => core/website [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/website_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [website_id] => 16 [code] => hungary [name] => .hu [sort_order] => 0 [default_group_id] => 18 [is_default] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [website_id] => 16 [code] => hungary [name] => .hu [sort_order] => 0 [default_group_id] => 18 [is_default] => 0 ) [_idFieldName:protected] => website_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 18 [website_id] => 16 [name] => .hu [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 16 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [web/secure/base_url] => https://magicvaporizers.hu/ [web/secure/use_in_adminhtml] => 1 [web/secure/use_in_frontend] => 1 [web/url/use_store] => 0 [web/unsecure/base_url] => https://magicvaporizers.hu/ [web/seo/use_rewrites] => 1 [web/unsecure/base_link_url] => https://magicvaporizers.hu/ [web/secure/base_link_url] => https://magicvaporizers.hu/ [general/locale/code] => hu_HU [web/session/use_frontend_sid] => 0 [ewpagecache/misc/frontend_cookie_name] => frontend [ewpagecache/misc/session_param_name] => SID [general/country/allow] => AT,BE,BG,HR,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IS,IE,IT,JE,LV,LI,LT,LU,MC,NL,NO,PL,PT,RO,SM,SK,SI,ES,SE,CH,GB,AX [web/routers/admin/area] => admin [web/routers/admin/class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin [web/routers/admin] => Array ( [area] => admin [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin ) [web/routers/standard/area] => frontend [web/routers/standard/class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard [web/routers/standard] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard ) [web/routers/install/area] => frontend [web/routers/install/class] => Mage_Install_Controller_Router_Install [web/routers/install] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Install_Controller_Router_Install ) [web/routers] => Array ( [admin] => Array ( [area] => admin [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin ) [standard] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard ) [install] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Install_Controller_Router_Install ) ) [ewpagecache/general/secondary_cache_enabled] => 0 [web/url/redirect_to_base] => 301 [web/cookie/cookie_lifetime] => 86400 [web/cookie/cookie_path] => [web/cookie/cookie_domain] => [web/cookie/cookie_httponly] => 1 [design/package/ua_regexp] => a:0:{} [design/package/name] => default [design/theme/locale] => [design/theme/default] => default [design/theme/default_ua_regexp] => a:0:{} [dev/translate_inline/active] => 0 [system/external_page_cache/enabled] => 0 [persistent/options/enabled] => 0 [customer/account_share/scope] => 0 [persistent/options/shopping_cart] => 1 [ewpagecache_developer/general/log_enabled] => 0 [cataloginventory/item_options/manage_stock] => 1 [ewpagecache_tagging/general/enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/enable_customer_groups] => 0 [mageworx_catalog/customoptions/assigned_product_attributes] => 2 [mageworx_catalog/customoptions/special_price_enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/tier_price_enabled] => 0 [snippets/system/breadcrumbs_detailed] => 0 [snippets/system/breadcrumbs] => 0 [snippets/general/enabled] => 1 [catalog/frontend/flat_catalog_product] => 1 [general/locale/timezone] => Europe/Warsaw [design/theme/layout] => default [design/theme/layout_ua_regexp] => a:0:{} [b2b/default/status] => 0 [ewpagecache_advanced/behavior/recently_viewed_products_enabled] => 0 [ewpagecache_advanced/behavior/primary_cache_reentry_types] => cart,login,compare [ewminify/general/filemtime_enabled] => 1 [ewminify_advanced/custom_path/slug] => extendware/ewminify [web/secure/base_js_url] => https://magicvaporizers.hu/js/ [catalog/seo/site_map] => 1 [catalog/seo/search_terms] => 1 [advanced/modules_disable_output/Mage_Checkout] => 0 [firecheckout/general/enabled] => 1 [contacts/contacts/enabled] => 1 [advancedcompare/noreload/enablenorealod] => 0 [advancedcompare/general/removecompare] => 0 [currencymanager/general/enabled] => 1 [notificationconfig/notificationbar/enable] => 1 [outofstocknotify/general/enabled] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_overwrite] => 1 [snippets/products/enabled] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_markup] => rdf [snippets/system/sitelinkssearch] => 1 [snippets/system/sitename] => 1 [snippets/system/sitename_name] => MagicVaporizers [snippets/system/sitename_alternate] => [snippets/system/organization] => 0 [snippets/system/localbusiness] => 0 [snippets/system/ratings] => 0 [catalog/seo/title_separator] => - [design/head/title_prefix] => [design/head/title_suffix] => [catalog/seo/product_canonical_tag] => 1 [sales/msrp/enabled] => 0 [customer/create_account/confirm] => 1 [catalog/review/allow_guest] => 1 [catalog/productalert/allow_price] => 0 [catalog/productalert/allow_stock] => 0 [mageworx_catalog/customoptions/enabled] => 1 [snippets/products/type] => json [design/theme/template] => default [design/theme/template_ua_regexp] => a:0:{} [outofstocknotify/products/simple_enabled] => 1 [outofstocknotify/products/simple_design] => block [customer/startup/redirect_dashboard] => 0 [outofstocknotify/products/config_enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/enable_image_mode] => 1 [advanced/modules_disable_output/Mage_Page] => 0 [ewpagecache_advanced/injectors/list] => a:10:{s:17:"_1372377691043_43";a:2:{s:9:"block_key";s:21:"checkout/cart_sidebar";s:12:"injector_key";s:21:"checkout_cart_sidebar";}s:18:"_1372377693789_789";a:2:{s:9:"block_key";s:31:"catalog/product_compare_sidebar";s:12:"injector_key";s:31:"catalog_product_compare_sidebar";}s:18:"_1372377694370_370";a:2:{s:9:"block_key";s:25:"wishlist/customer_sidebar";s:12:"injector_key";s:25:"wishlist_customer_sidebar";}s:18:"_1372377695115_115";a:2:{s:9:"block_key";s:22:"reports/product_viewed";s:12:"injector_key";s:22:"reports_product_viewed";}s:18:"_1372377695919_919";a:2:{s:9:"block_key";s:24:"reports/product_compared";s:12:"injector_key";s:24:"reports_product_compared";}s:18:"_1372377765490_490";a:2:{s:9:"block_key";s:15:"poll/activePoll";s:12:"injector_key";s:15:"poll_activePoll";}s:18:"_1372377767171_171";a:2:{s:9:"block_key";s:21:"sales/reorder_sidebar";s:12:"injector_key";s:21:"sales_reorder_sidebar";}s:18:"_1372377790520_520";a:2:{s:9:"block_key";s:14:"wishlist/links";s:12:"injector_key";s:14:"wishlist_links";}s:18:"_1421443052517_517";a:2:{s:9:"block_key";s:28:"persistent/header_additional";s:12:"injector_key";s:28:"persistent_header_additional";}s:16:"_1430244690006_6";a:2:{s:9:"block_key";s:22:"checkout/cart_minicart";s:12:"injector_key";s:22:"checkout_cart_minicart";}} [ewpagecache_tagging/autotagging/block_tags] => a:2:{s:18:"_1376330540589_589";a:2:{s:9:"block_key";s:19:"catalog/product_new";s:4:"tags";s:8:"newblock";}s:18:"_1376332342400_400";a:2:{s:9:"block_key";s:26:"catalog/product_widget_new";s:4:"tags";s:8:"newblock";}} [ewminify_files/frontend_blocks/enabled] => 0 [design/head/default_media_type] => text/html [design/head/default_charset] => utf-8 [design/head/default_keywords] => [design/head/default_robots] => INDEX,FOLLOW [design/head/shortcut_icon] => default/favicon.ico [web/secure/base_media_url] => https://magicvaporizers.hu/media/ [ewminify_files/frontend_files/defer_js_enabled] => 0 [design/theme/skin] => default [design/theme/skin_ua_regexp] => a:0:{} [web/secure/base_skin_url] => https://magicvaporizers.hu/skin/ [ewminify_files/frontend_files/css_compressor] => csscompressor [ewminify_files/frontend_files/regexp_filters] => a:1:{s:18:"_1401393069101_101";a:1:{s:6:"regexp";s:30:"/(?:checkout|paypal|onepage)/i";}} [ewminify_files/frontend_files/merge_css] => always [ewminify_files/frontend_files/file_merge_exceptions] => a:0:{} [ewminify_advanced/custom_path/js] => js [ewminify/general/java_path] => /usr/bin/java [ewminify/general/php_path] => /usr/bin/php [ewminify/general/execution_mode] => internal [ewminify/general/rewrites_enabled] => 0 [ewminify_files/frontend_files/js_compressor] => none [ewminify_files/frontend_files/merge_js] => never [advanced/modules_disable_output/Mage_Core] => 0 [general/country/optional_zip_countries] => HK,IE,MO,PA [reviewemail/config/orders_block] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/price_prefix_enabled] => 0 [advanced/modules_disable_output/ET_CurrencyManager] => 0 [web/session/use_remote_addr] => 1 [web/session/use_http_via] => 0 [web/session/use_http_x_forwarded_for] => 1 [web/session/use_http_user_agent] => 1 [currency/options/default] => HUF [currency/options/allow] => HUF [currency/options/base] => HUF [currencymanager/general/excludecheckout] => 0 [currencymanager/general/enabledadm] => 0 [currencymanager/general/input_admin] => 0 [currencymanager/general/cutzerodecimal] => 1 [currencymanager/general/cutzerodecimal_suffix] => [currencymanager/general/precision] => 0 [currencymanager/general/position] => 8 [currencymanager/general/display] => 2 [currencymanager/general/min_decimal_count] => 0 [currencymanager/general/zerotext] => [currencymanager/general/symbolreplace] => a:9:{s:8:"currency";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:9:"precision";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:17:"min_decimal_count";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:14:"cutzerodecimal";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:21:"cutzerodecimal_suffix";a:2:{i:0;s:2:",-";i:1;s:2:",-";}s:8:"position";a:2:{i:0;s:1:"8";i:1;s:1:"8";}s:7:"display";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:6:"symbol";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:8:"zerotext";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}} [currencymanager/general] => Array ( [enabled] => 1 [excludecheckout] => 0 [enabledadm] => 0 [input_admin] => 0 [cutzerodecimal] => 1 [cutzerodecimal_suffix] => [precision] => 0 [position] => 8 [display] => 2 [min_decimal_count] => 0 [zerotext] => [symbolreplace] => a:9:{s:8:"currency";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:9:"precision";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:17:"min_decimal_count";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:14:"cutzerodecimal";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:21:"cutzerodecimal_suffix";a:2:{i:0;s:2:",-";i:1;s:2:",-";}s:8:"position";a:2:{i:0;s:1:"8";i:1;s:1:"8";}s:7:"display";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:6:"symbol";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:8:"zerotext";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}} ) [notificationconfig/notificationbar/enddate] => [notificationconfig/notificationbar/position] => top [notificationconfig/notificationbar/effect] => none [notificationconfig/notificationbar/bgcolor] => FF6A3D [notificationconfig/notificationbar/barsize] => 14 [notificationconfig/notificationbar/fontcolor] => E8FFFF [notificationconfig/notificationbar/mobile] => 1 [notificationconfig/notificationbar/goal] => 2 [notificationconfig/notificationbar/calltext] => [notificationconfig/notificationbar/message] => COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana. [notificationconfig/notificationbar/facebook] => [notificationconfig/notificationbar/twitter] => [notificationconfig/notificationbar/instagram] => [notificationconfig/notificationbar/youtube] => [notificationconfig/notificationbar/linkedin] => [notificationconfig/notificationbar/gplus] => [notificationconfig/notificationbar/pinterest] => [notificationconfig/notificationbar/reddit] => [notificationconfig/notificationbar/tumblr] => [notificationconfig/notificationbar/github] => [notificationconfig/notificationbar/delicious] => [notificationconfig/notificationbar/digg] => [notificationconfig/notificationbar/dribble] => [notificationconfig/notificationbar/flickr] => [notificationconfig/notificationbar/vine] => [notificationconfig/notificationbar/yelp] => [notificationconfig/notificationbar/close] => 0 [advanced/modules_disable_output/Magmodules_Snippets] => 0 [advanced/modules_disable_output/MagicToolbox_MagicZoomPlus] => 0 [snippets/products/description] => 1 [snippets/products/description_attribute] => short_description [snippets/products/description_lenght] => 0 [design/watermark/small_image_imageOpacity] => [design/watermark/small_image_position] => stretch [design/watermark/small_image_size] => [snippets/products/prices] => [tax/calculation/price_includes_tax] => 1 [tax/display/type] => 2 [tax/calculation/based_on] => shipping [tax/defaults/country] => SE [tax/defaults/region] => 0 [tax/defaults/postcode] => * [customer/create_account/default_group] => 1 [currency/options/customsymbol] => a:1:{s:3:"SEK";s:2:"kr";} [snippets/products/seller] => MagicVaporizers [snippets/products/mulitple_currencies] => 0 [snippets/products/stock] => 1 [snippets/products/condition] => 1 [snippets/products/condition_default] => new [snippets/products/reviews] => 1 [snippets/products/reviews_source] => [snippets/products/reviews_metric] => 5 [snippets/products/reviews_type] => reviews [snippets/products/attributes] => a:4:{s:26:"availability_5829f5a43934f";a:3:{s:4:"type";s:5:"brand";s:6:"source";s:12:"manufacturer";s:10:"input_type";s:6:"select";}s:26:"availability_5829f5a4393d3";a:3:{s:4:"type";s:5:"color";s:6:"source";s:5:"style";s:10:"input_type";s:4:"text";}s:26:"availability_5829f5a43944b";a:3:{s:4:"type";s:5:"model";s:6:"source";s:12:"ascent_style";s:10:"input_type";s:6:"select";}s:26:"availability_5829f5a4394c1";a:3:{s:4:"type";s:3:"sku";s:6:"source";s:3:"sku";s:10:"input_type";s:4:"text";}} [snippets/products/cus_attributes] => a:0:{} [design/head/includes] => [advanced/modules_disable_output/Mage_GoogleAnalytics] => 0 [google/analytics/account] => UA-41848678-17 [google/analytics/active] => 1 [web/cookie/cookie_restriction] => 0 [web/browser_capabilities/javascript] => 1 [design/head/demonotice] => 0 [design/header/logo_alt] => MagicVaporizers [design/header/logo_src] => images/logo.png [advanced/modules_disable_output/Mage_Cms] => 0 [advanced/modules_disable_output/TM_FireCheckout] => 0 [checkout/sidebar/display] => 1 [checkout/sidebar/count] => 3 [tax/calculation/apply_after_discount] => 1 [tax/calculation/discount_tax] => 1 [sales/totals_sort/discount] => 20 [sales/totals_sort/grand_total] => 100 [sales/totals_sort/shipping] => 30 [sales/totals_sort/subtotal] => 10 [sales/totals_sort/tax] => 40 [sales/totals_sort/weee] => 50 [sales/totals_sort] => Array ( [discount] => 20 [grand_total] => 100 [shipping] => 30 [subtotal] => 10 [tax] => 40 [weee] => 50 ) [tax/cart_display/grandtotal] => 1 [tax/cart_display/zero_tax] => 1 [tax/cart_display/subtotal] => 2 [onestepcheckout/general/active] => 0 [onestepcheckout/general/checkout_title] => MagicVaporizers Checkout [onestepcheckout/general/checkout_description] => Please fill in the fields below and click Place order to complete your purchase! [onestepcheckout/general/show_shipping_address] => 0 [onestepcheckout/general/country_id] => DE [onestepcheckout/general/default_payment] => [onestepcheckout/general/default_shipping] => internationalshipping [onestepcheckout/general/postcode] => [onestepcheckout/general/region_id] => 0 [onestepcheckout/general/city] => [onestepcheckout/general/use_for_disabled_fields] => 1 [onestepcheckout/general/hide_shipping_method] => 1 [onestepcheckout/general/page_layout] => 3columns [onestepcheckout/field_management/show_city] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_zipcode] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_company] => 0 [onestepcheckout/field_management/show_fax] => 0 [onestepcheckout/field_management/show_telephone] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_region] => 1 [onestepcheckout/general/show_comment] => 0 [onestepcheckout/general/show_newsletter] => 1 [onestepcheckout/general/show_discount] => 1 [onestepcheckout/general/newsletter_default_checked] => 1 [onestepcheckout/field_management/enable_giftmessage] => 0 [onestepcheckout/checkout_mode/show_login_link] => 0 [onestepcheckout/checkout_mode/enable_registration] => 1 [onestepcheckout/checkout_mode/allow_guest] => 1 [onestepcheckout/checkout_mode/login_link_title] => Already have an account? Click here to login [onestepcheckout/ajax_update/enable_ajax] => 1 [onestepcheckout/ajax_update/ajax_fields] => country,postcode,state/region,city [onestepcheckout/ajax_update/update_payment] => 1 [onestepcheckout/ajax_update/reload_payment] => 2 [onestepcheckout/terms_conditions/enable_terms] => 0 [onestepcheckout/terms_conditions/term_html] => [onestepcheckout/terms_conditions/term_width] => 400 [onestepcheckout/terms_conditions/term_height] => 250 [onestepcheckout/order_notification/enable_notification] => 0 [onestepcheckout/order_notification/notification_email] => [onestepcheckout/giftwrap/enable_giftwrap] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_Catalog] => 0 [snippets/system/breadcrumbs_custom] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_customname] => MagicVaporizers [tax/weee/enable] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_CatalogInventory] => 0 [tax/weee/apply_vat] => 0 [tax/weee/display] => 0 [catalog/frontend/parse_url_directives] => 1 [design/watermark/image_imageOpacity] => [design/watermark/image_position] => stretch [design/watermark/image_size] => [design/watermark/thumbnail_imageOpacity] => [design/watermark/thumbnail_position] => stretch [design/watermark/thumbnail_size] => [cataloginventory/item_options/enable_qty_increments] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_ProductAlert] => 0 [advanced/modules_disable_output/Magmodules_Outofstocknotify] => 0 ) [_configCacheBaseNodes:protected] => Array ( [0] => catalog/price/scope [1] => web/secure/base_url [2] => web/secure/use_in_adminhtml [3] => web/secure/use_in_frontend [4] => web/url/use_store [5] => web/unsecure/base_url [6] => web/seo/use_rewrites [7] => web/unsecure/base_link_url [8] => web/secure/base_link_url [9] => general/locale/code ) [_dirCache:protected] => Array ( ) [_urlCache:protected] => Array ( ) [_baseUrlCache:protected] => Array ( [web/true] => https://magicvaporizers.hu/ [link/null] => https://magicvaporizers.hu/ [link/true] => https://magicvaporizers.hu/ [web/null] => https://magicvaporizers.hu/ [js/null] => https://magicvaporizers.hu/js/ [link/false] => https://magicvaporizers.hu/ [media/null] => https://magicvaporizers.hu/media/ [skin/null] => https://magicvaporizers.hu/skin/ ) [_session:protected] => Mage_Core_Model_Session Object ( [_skipSessionIdFlag:protected] => [_data:protected] => Array ( [_session_validator_data] => Array ( [remote_addr] => 3.233.229.90 [http_via] => 1.1 7fc4d53a17d950b206cd9fccf1108b8b.cloudfront.net (CloudFront) [http_x_forwarded_for] => 3.233.229.90 [http_user_agent] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) [session_expire_timestamp] => 1594043599 ) [session_hosts] => Array ( [magicvaporizers.hu] => 1 ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_isAdminSecure:protected] => [_isFrontSecure:protected] => 1 [_frontendName:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store:private] => [_resourceName:protected] => core/store [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [store_id] => 16 [code] => hungary [website_id] => 16 [group_id] => 18 [name] => .hu [sort_order] => 0 [is_active] => 1 [available_currency_codes] => Array ( [0] => HUF ) [do_not_round_et] => [base_currency] => ET_CurrencyManager_Model_Currency Object ( [_filter:protected] => [_rates:protected] => Array ( [HUF] => 1 ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => directory/currency [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => directory/currency_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [currency_code] => HUF ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [current_currency] => ET_CurrencyManager_Model_Currency Object ( [_filter:protected] => [_rates:protected] => [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => directory/currency [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => directory/currency_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [currency_code] => HUF ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [store_id] => 16 [code] => hungary [website_id] => 16 [group_id] => 18 [name] => .hu [sort_order] => 0 [is_active] => 1 ) [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [media_gallery_images] => Varien_Data_Collection Object ( [_items:protected] => Array ( [1364] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1364 [file] => /p/l/plenty-vaporizer.jpg [label] => Plenty Vaporizer [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer.jpg [id] => 1364 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1370] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1370 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-kit.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Kit [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Kit [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-kit.jpg [id] => 1370 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-kit.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1367] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1367 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-temperature.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Temperature [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Temperature [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-temperature.jpg [id] => 1367 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-temperature.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1366] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1366 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-bowl.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Bowl [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Bowl [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-bowl.jpg [id] => 1366 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-bowl.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1368] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1368 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-convection.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Convection [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Convection [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-convection.jpg [id] => 1368 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-convection.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1365] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1365 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-accessories-closeup.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Accessories Closeup [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Accessories Closeup [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-accessories-closeup.jpg [id] => 1365 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-accessories-closeup.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1369] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1369 [file] => /p/l/plenty-vaporizer-included.jpg [label] => Plenty Vaporizer - Included [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => Plenty Vaporizer - Included [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.hu/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-included.jpg [id] => 1369 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/p/l/plenty-vaporizer-included.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_itemObjectClass:protected] => Varien_Object [_orders:protected] => Array ( ) [_filters:protected] => Array ( ) [_isFiltersRendered:protected] => [_curPage:protected] => 1 [_pageSize:protected] => [_totalRecords:protected] => [_isCollectionLoaded:protected] => [_cacheKey:protected] => [_cacheTags:protected] => Array ( ) [_cacheLifetime:protected] => 86400 [_flags:protected] => Array ( ) ) )
Értesítsen, ha újra készletre kerül a termék
Betöltés...
74 900 Ft
4.3
Olvasás 38 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Ha érdekelnek az egyedi vaporizátorok, akkor nem hagyhatja ki a Plenty-t. A Storz & Bickel, akik a híres Volcano, vagyis a Plenty modellt hozták el Önnek, egy kanóc-stílusú asztali vaporizátor, melynek pompás formatervezése és teljesítménye egyaránt egyedülálló. A kézi funkcióval, gyors felmelegedési idővel és jól kialakított kamrával rendelkezik, ez a piacon az egyik leglenyűgözőbb lehetőség.


A jellegzetes Storz & Bickel stílusban ez az otthon használatos vaporizátor kiváló minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával készült. Több beállítással a Plenty könnyen használható és testre szabható. Bár a dizájn tűnhet a legszembetűnőbbnek, a valódi legfőbb jellemzője a nagy, széles kamra, amely elegendő keveréket képes tárolni akár egy csoportos felhasználásra is.


A Plenty-ből származó gőz "bőséges", amint azt a név is sugallja, felhők és finom ízek. A jól kialakított fűtőegység egyenletesen légteleníti az eszközt, és egyenletesen gőzölteti az egész keveréket. És a szemet gyönyörködtető megjelenés ellenére a Plenty rozsdamentes acél tekercs nem csak a látványt szolgálja. Ahogy a gőz a szipkához húzódik, a tekercs felborzolja, így kényelmes belélegezni.


Csak Fekete színben kapható.

Főbb jellemzők

 • Kiváló minőségű, jól felépített, német konstrukció
 • Extra széles kamra erős gőz, akár csoportos felhasználásra
 • 100 %-os valódi gőzképzés, konvekciós fűtéssel
 • Egyedülálló, kanócszerű formatervezés
 • Ugyanannál a cégnél készült, mint a Volcano
 • Az acél tekercset a gőz kellemes hűvösen hagyja el
 • Egyszerű, de hatékony működés
 • Alkalmas kezdők számára 


Kiegészítők (mellékelve)

 • Töltő kamra
 • Hűtőtekercs
 • Szipka
 • 3x Normál kijelzők
 • Folyadék betét
 • Cső rész (hosszú)
 • Cső rész (rövid)
 • Tisztító kefe
 • Storz és Bickel örlő

 

Kiemelkedő és titkos

A Storz & Bickel innovatív vaporizátorairól ismert, és ez alól a Plenty sem kivétel. Fekete-narancssárga színben tervezett, akár az unokatestvére, a Volcano. A Plenty ipari formatervezése egyedülállóan sokoldalú. Azok számára, akik büszkén szeretnének megjelenni a vaporizátorukkal, azok biztosak lehetnek benne, hogy mindenhol kiemelkednek a tömegből. Azonban a szokatlan konstrukciója a visszafogottság egyik elemévé is teszi; az elektromos kézi eszközt hasonlósága miatt, könnyen el lehetne adni akár háztartási eszközként bárkinek, aki kérdez róla.

 

Ez a kanóc-stílusú vaporizátor Németországban, kiváló minőségű komponensekkel készül, rendelkezik hálózati tápkábellel, így nincs szükség töltésre. Bár nem hordozható használatra tervezték, az erős Plenty még mindig könnyebb 635 grammnál, így kényelmesen tarthatja kezében akár hosszú ideig is.


Kezdőknek és veteránoknak egyaránt

A Plenty egyik legcsábítóbb előnye, hogy mind a tapasztalt, mind a tapasztalatlan gőzölők számára alkalmas. Egyszerűen használható, és nem rendelkezik bonyolult vezérlőkkel, amik problémát okozhatnának, de még így is nagy teljesítményt nyújt a tudatosabb felhasználók számára is.

 

A Plenty hét hőbeállítással rendelkezik, maximum 200 °C-os hőmérséklettel. Ez választási lehetőséget ad Önnek, ha egyedi preferenciája van, de biztosítja, hogy könnyen átállítsa, ha még csak próbálgatja a különféle hőbeállításokat. Ezek a beállítások olyan optimális hőmérsékleti tartományt biztosítanak, amely maximalizálja a használat hosszát és erős gőzölést eredményez, anélkül, hogy a száraz keverék megégne. A 37 °C-tól 215 °C-ig terjedő hőmérséklet-tartományban a készülék hőmérséklet-szabályozója zöld optimális hőzónát mutat, amely a kezdőknek és a profiknak egyaránt segítséget nyújt.

 

Ahhoz, hogy elkezdhessük a Plenty használatát, mindössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a keveréket, csatlakoztatjaa a tekercset (hagyja olyan formában, hogy a legjobb eredményt érje el), és csavarja be a tetejét. Ezután válasszon egy beállítást a beállító keréken és kapcsolja be a vaporizátort. A nagy méret ellenére pár perc alatt felmelegszik. Amikor a fűtés elkezd leállni, és a jelzőlámpa megáll, az újramelegítés egyszerűen zajlik, az oldalán lévő gomb megnyomásával. A készülék részei könnyedén szétszedhetők, ezért az alkalmanként törléssel történő tisztítás minden egyes részénél gyors és könnyű.

 

A Plenty rendkívül nagy kamrája és könnyű használhatósága ideális csoportos összejövetelekre, de ha inkább egyedül szeret gőzölni, akkor töltse meg az extra kamrát a mellékelt párna segítségével. Ez a párna is megduplázódik az olaj és viasz használatához.


Sima és erőteljes íz

Ez a vaporizátor nem csak innovatív, könnyű és erőteljes - de kiváló ízélményt is biztosít. A konvekciós fűtés segítségével a Plenty a fűtőegység feletti levegővel és a keverék teljes felületén keresztül működik, hogy "bőséges" ízzel állítsa elő a gőzt. Ez a módszer biztosítja, hogy nincsenek forró pontok, így az AVB egyenletes színt ad.

 

A Plenty olyan erőteljes gőzt termel, amely egy eszköztől elvárható, ám a szippantások nem durvák vagy émelyítők. A jellegzetes rozsdamentes acél hűtőtekercsnek köszönhetően a gőz kisimul és lehűl, mielőtt a szipkához érne.

 

Garancia

A Plenty hároméves gyártói garanciával rendelkezik, a normál használatra korlátozva.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Storz & Bickel
Méret (hossz, szélesség, magasság) 5,2 x 5,0 x 22,6 cm
Vaporizátor súly 635 g
Stílus Black & Orange
Áramforrás Outlet
Melegítők Convection
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Germany
Garancia 3-years

Az alábbi értékelései:Plenty Vapoizátor

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:38 értékelés
 • 5 Star
   24
 • 4 Star
   10
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   3

Do yourself a favor and buy one

Teztic
Not the best looking vape out there. Haha but still the best in performance. Love, love my plenty. Gives me good vapor quality and it is very efficient. Very smooth draws and leaves a cool sensation. Best vaporizer to have at home in my opinion. Also very easy to use and easy to clean. Have to clean every once in a while of course but compared to other vapes, the plenty is relatively low maintenance. Also quality results every time. Plenty produces massive clouds and flavorful vapor. Out of the vapes I owned, this is certainly among my favorites.

Needs the reducer

Munkyo
Had problems with the plenty at first because I filled the chamber. Should have just bought the reducer so I could still use it. Wasted a bit of dry herbs before I learned to do that. It is a bit of a pity because the pads were not really that helpful. It was just a bump in the road because once I learned how the product suited it, it was good to go from there. Now I am very happy and satisfied to have made the purchase. Had my doubts at first but it all worked out in the end. Recommending it!

Less herbs more effect

Irish Pikey
Very economical and efficient. I bought this one originally as a home vape for my aromatherapy sessions and it works really well. I can vape even with small amounts so no need to fill the chamber up. I also bought the filling chamber reducer with a dosing capsule because I wanted to use just the right amount of herbs. Wouldn’t want to waste. Result is still very good. Hands down to the efficiency and quality of this product. Really good investment and will save you money in the future. Do get one and I’m sure you will not have any regrets.

Like magic

Icecube
I use the plenty for pain management and for aromatherapy sessions. It has really helped improve my health in many aspects. I am very thankful for the plenty and its makers for making this. It is an investment of course but it is efficient and economical. It has really good vapor results and it is also consistent in its outcome. Have used it daily for around a month now and still no problems with it. It is also relatively low maintenance and is very easy to clean. I do not fill the chamber when I use it because it is only for solo use and the unit still works its magic.

Good for your economy

zLocke
Will save you a lot of money. A little amount of herbs will go a long way so you will really see it is a good and worthwhile product to invest in. Very efficient and economical. My advice is to buy the reducer for a more optimal session. I have the reducer but also bought the standard filling chamber. Both are useful for really good hits. Keep in low temperature as well because I find it gives good results for aromatherapy sessions. The plenty is consistent with its performance and the extra vapor released has excellent quality. Do not hesitate in buying this!

My go-to vape

Zlobin
The Plenty is a heavy hitter that does not mess around. Gets the job done and does it exceptionally. No complaints with my purchase because it was worth the cost. Had a few vapes made by Storz & Bickel and can honestly say this climbs the top of my favorites. This is another home run from them. Very happy with the vapor quality and the performance. I like keeping it at low temp but you can opt to use it at higher temperature if you want since plenty has a good range of temps. Well done to the makers for another solid vaporizer!

The plenty doesn’t mess around.

Prague
Works really well and gives me a very relaxing session. Temperature is very good and is kept consistent throughout the entire session. Have used this both for solo and group sessions, perfect for both. Had to buy a reducer so won’t need to fill the chamber so much because bowl capacity and chamber is also large. Really good vaporizer to have at home. Also just the right size so you can bring it to different parts of the house. I am very happy with purchasing plenty. Also hearts for the fast and prompt service from MV!

My friends and I all love it

Belurhawk
Plenty has cool and very tasty vapor. Hits are also as smooth as a baby’s cheeks. Ok, maybe not the best comparison but really hands down to this product. My main consideration is vapor quality and I would qualify the plenty as one of the best in this regard. Also produces massive clouds. Temperature control is good and easy, and maintains very good results throughout the session. This is my pary vape because I use it for a lot of group sessions. This is a must-have product that is worth your money. Do not waste your time with some cheap model which you’ll replace soon. Go with the plenty, you get quality product that is built to last!

Dont buy!

Argent
Maybe one of the people that have legit problems with the plenty. Bought it because it has great reviews. So I thought why not? Despite the price, I went ahead with the purchase because people keep telling me it is quality. I was very disappointed because what I got was a chunky, clunky and wasteful vaporizer. I fill the material all the way up so I can use the vape, which is really a waste when it is just for solo use. The mesh pad doesn’t really help since I have problems tweaking with the temperature. Used to own the Arizer and they didn’t give me these problems.

My lungs thank you!

Trollypusher
I have so much to thank plenty for the improvement in my health. Wanted to quick smoking so decided to purchase this product. Wow! I noticed a really good feeling and overall improvement with my lungs. Vapor quality is superb and it is perfect for aromatherapy sessions. I recommend getting the filling chamber with reducer as well which is helpful for medical doses. This is worth the cost and you will thank this product for better health in the future. Not just the vape quality, but the material and the unit itself is solid and well-built. No regrets, just love for plenty!

1 - 10 termék, Összesen:38

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Plenty Vapoizátor

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *