Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

PAX 3 Vaporizátor - Teljes Készlet

78 900 Ft
PAX 3 Vaporizer - 4 Colours
PAX 3 Vaporizer PAX 3 Vaporizer - Complete Kit PAX 3 Vaporizer - Colours PAX 3 Vaporizer - Black & Silver PAX 3 Vaporizer - Accessories PAX 3 Vaporizer - Concentrates Insert PAX 3 Vaporizer - App PAX 3 Vaporizer - Back PAX 3 Vaporizer - Style PAX 3 Vaporizer - Scale PAX 3 Vaporizer - Gold PAX 3 Vaporizer - Rose Gold PAX 3 Vaporizer - Silver PAX 3 Vaporizer - Teal PAX 3 Vaporizer - Black
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
78 900 Ft
78 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: PAX 3 Vaporizátor - Teljes Készlet kaptuk ekkor: 05 ápr.. 2019.

4.3
Olvasás 131 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A PAX Labs (korábbi néven Ploom) új termékében, a PAX 3-ban minden fontos téren előrelépés történt a PAX 2-höz képest. Az elegáns és letisztult külső továbbra is felismerhető, de a színválaszték bővült: Fekete, Arany, Ezüst és Rózsaarany színekre. Amellett hogy jól néz ki, kézben fogni is öröm, ráadásul kezdők sem találják bonyolultnak a használatát. Azonban az új PAX 3 jelentős változásokon ment keresztül belsőleg. Többek között nagyrészt a korábbi visszajelzéseknek köszönhetően a PAX 3-hoz már jár egy új koncentrátumtartó, hogy könnyebben lehessen váltani a szilárd és folyékony aromaterápiás szerek között.


Egyik gyakori panasz a PAX 2-vel kapcsolatban az volt, hogy a kamrája túl nagy volt azok számára, akik egyszerre csak egy menetet akartak gőzölni. Ezt figyelembe véve fejlesztették tovább a felhasználói élményt, így egy feles méretű tartó is jár a készülékhez. Ennek köszönhetően alkalmanként is könnyen használható az eszköz. Továbbá 3 kamrafedő is jár a különböző gőzölési stílusokhoz alkalmazkodva, és kétféle szájszipka közül is választhatunk. Vitathatatlanul a legkiemelkedőbb tulajdonsága a PAX 3-nak azonban az, hogy mindössze 15 másodperc alatt felhevül és összesen másfél órás üzemidőt bír.


Kapható Ezüst, Rózsaarany, FeketeKék és Arany színekben. 

Jellemzők

 • Elegáns design, szofisztikált, mégis diszkrét és robusztus
 • Orvosi osztályú anyagokból készült a hosszú élettartam és magas minőség biztosításának érdekében
 • Extra hosszú légút a gőz számára, melynek köszönhetően lehűl, mielőtt eléri a felhasználó száját
 • Mindössze 15 másodperc alatt felhevül
 • Nagyon könnyen megtölthető
 • 2 féle válaszható szájszipka
 • 3 féle válaszható hevítőkamra, valamint koncentrátumtégely és feles tartó
 • Érintéses visszajelzés (rezgés)
 • Remek akkumulátoros üzemidő, az akku tölthető USB-ről
 • Okostelefonnal is vezérelhető, de anélkül is könnyen kezelhető
 • Használható vele a legtöbb meglévő PAX 2 kellék

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Koncentrátumtégely
 • 2 db szájszipka
 • 2 db kamrafedő
 • 3 db szűrő
 • Töltőkábel + dokkoló
 • Karbantartó készlet
 • Multi-szerszám

 

Dizájn

Az új PAX vaporizátor külsőleg nagyon hasonlít elődjére, a PAX 2-re. Ugyanazzal elegáns és ugyanakkor robusztus anodizált alumínium külsővel rendelkezik, amit a PAX 2 felhasználók azért kedveltek annyira, mert elég szofisztikált és tartós volt ahhoz, hogy hivatalos rendezvényeken és hátizsákba dobva akár kint a vadonban is ugyanúgy funkcionáljon. A megújult PAX 3 vaporizátor azonban új színkészlettel rendelkezik: Fekete, Arany, Ezüst és Rózsaarany színekben kapható. A hasznos és praktikus LED kijelző mellett a PAX Labs által készített PAX 3 még arra is képes, hogy finom vibrálással jelezze amint használatra kész.

 

Mik az újdonságok? 

Természetesen a jó kulcsínnél jóval többre van szükség az optimális gőzölési élményhez. A PAX 3 pedig minden lényeges területen jól teljesít. Kezdjük legfelülről: A PAX vaporizátorhoz két különböző szájszipka tartozik, hogy többféle felhasználói igénynek megfeleljen. Az új koncentrátumtartó tégely hatalmas előny annak a rengeteg embernek, akik szeretnék, ha egyetlen vaporizátorral tudnák hatékonyan és egyszerűen kezelni mindkét fajta aromaterápiás keveréket. Ezen túl az új PAX 3-hoz jár egy feles méretű hevítőkamra azok számára, akik egy-egy menetre használnák, így megoldva a PAX 2-t ért legfőbb kritikát.

 

Ami változatlan maradt az a tény, hogy az új PAX vaporizátorban is a készülék legalján található a hevítőkamra. Ez annyit tesz, hogy a többi hordozható vaporizátorhoz képest hosszabb a gőz által megtett út. A gyakorlatban úgy jön ki, hogy a gőznek van ideje kicsit lehűlni, mielőtt elérné a felhasználó száját, ezzel csökkentve a szájat érő égési sérülések kockázatát. A rozsdamentes acél légút pedig elősegíti a gőz ízének tisztaságát. Ha már szóba került a hőmérséklet, egy igen jelentős fejlemény az, hogy elődjéhez képest a PAX 3-ban szó szerint leharmadolták a hevítés idejét. A PAX 3 mindössze 15 másodperc alatt használatra kész, a meggyőző erejű akkumulátor pedig 1.5 órás üzemidőt engedélyez összesen egy feltöltéssel.

 

Vezérlés

A PAX Labs (Ploom) által gyártott PAX 3 készülék remekül használható önálló vaporizátorként is, de rendelkezik Bluetooth-kapcsolódási képességgel is. Ennek köszönhetően okostelefonhoz is csatlakoztatható, mellyel új és izgalmas lehetőségek nyílnak meg a kényelmesebb és élvezetesebb gőzölés elősegítéséhez. A négy előre definiált hevítési mód: hatékonyság, íz, turbo és lopakodó. Legtöbbünk számára leginkább a hatékonyság üzemmód lehet megfelelő. Az íz mód célja, hogy az íz finomságát optimalizálja, magasabb prioritásra helyezve azt a gőzfelhők sűrűségénél. A turbo mód tovább tartja forrón a hevítőkamrát és ennélfogva csökkenti az automatatikus lehűlési periódusokat. Ez a gyors és intenzív menetekhez kiváló, amikor a felhasználó minél sűrűbb gőzt kíván. A lopakodó mód éppen ennek ellenkezője: növeli a lehűlési szakaszokat, és annak való, aki a nagyon könnyű gőzt kedveli. Mind a négy módot testre szabhatja a felhasználó.

 

Garancia

Minden, a MagicVaporizers által eladott PAX 3 vaporizátor teljesen eredeti és 10 éves garancia jár rájuk.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Viaszok
Gyártó PAX Labs
Méret (hossz, szélesség, magasság) 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Vaporizátor súly 142 g
Stílus Kapható Ezüst, Rózsaarany, Fekete és Arany színekben.
Áramforrás Akkumulátor
Melegítők Rozsdamentes acél fűtőtest (Konduktív hevítés)
Párologtatási mód Közvetlenül
Gyártási ország Designed in San Fransisco, USA. Manufactured in China
Garancia 10 év

Az alábbi értékelései:PAX 3 Vaporizátor - Teljes Készlet

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:131 értékelés
 • 5 Star
   79
 • 4 Star
   30
 • 3 Star
   9
 • 2 Star
   6
 • 1 Star
   7

Powerful device in such a small body!

Philipe
Truly, great things come in small packages. I hold the PAX 3 in high regard because it met and exceeded my expectations. First impression is that this is such a solid and smart device. Experimented with the mouthpiece to get a feel of both options, though did not sense much difference. I’m okay with both. Good to know I can use concentrates on the device anytime, but haven’t really gone around to it. Also played with the app for a while to also get a feel of the difference.

If people ask me for simple vapes that are beginner-friendly, I instantly recommend PAX 3

Close to perfect

Blue Lobster
I am definitely giving the PAX 3 my all out support! I honestly believe all vape users deserve this kind of a vaporizers and its complete set of accessories.

First off, the PAX 3 works a ton better for dry herbs than it does for concentrates, though the latter also fares well. The device is beautifully designed with classic tones, LED lights, haptic feedback and a solid finish. Unlike other vapes, the app is actually quite useful. Though I am not sure how I feel about depending on an app for a more accurate function. I would have liked to be able to fully control my vape with the buttons, but I guess that’s the trade-off with having such a minimalist design.

Perfect.

Jimbo
I super love the pax3. For someone with an outdoor lifestyle, this device is perfect for me. People may consider me a cliche because I love hiking and grab a smoke after letting my lungs rest awhile. I know how to pace myself. Anyway, I recently switched to vaping. When I go out, and because I’m a light traveler, I like things that can fit snuggly inside my pocket and backpacks. So the size of this vape is a match for me. Also very happy with the function and how easy it is to use. The pax3 is simple and intuitive, so you can sort of figure things out for yourself. Also, battery life is good enough that it can last me a day (not thorough use though). Five out of five stars!

Easy to expensive

TropicalShade
This device is really pricey. I think that was enough to make me think twice about buying the device. Of course I wanted the complete kit which meant I had to spend more. But of course, already going through the videos and reviews made me even more excited to get my hands on the pax 3. I must say the device is really worth it. Everything is easy with this – easy to bring, easy to use, easy to clean, easy to charge, easy to load, and easy on the eyes. I have nothing but praises for this device. The cost made me think twice about the purchase but I have no regrets that I ended up pushing through with the purchase.

It could probably run Crysis on Ultra

Boc
Fits perfectly in my palm and in my pocket. For this reason alone, the pax3 is not just literally handy, it comes with me in many of my out-of-towns and adventures. I am an outdoor kind of person so this is really a great, portable device. Very solid too. The pax 3 looks durable and I kid you not, it IS very durable. I dropped mine two times and it still functions perfectly.

If you are looking for a device that will be worth your money, then the pax 3 should be on the top of your list. Plus a 10 year warranty? Holly molly, of course I’m impressed! A manufacturer is clearly confident with the product if it is willing to give a 10 yr warranty. Anyway, definitely hands down to this awesome vape!

One of the best products I have ever brought

Coal
Taken a few weeks to get the hang of it, now 100% happy! Battery lasts me all day and I use it all day too.
If your a smoker it will take a little time to get the hang of it, i get more stoned and I use less to get there. The smell of vaping is a lot cleaner than smoking and makes it a lot more portable and safe. Only thing I would get extra is a 3D pusher and a carbon wallet to keep it in. Had mine for just under a year and works like new. Would like to think it’s added 5-10 years more years to my life.
If it breaks tomorrow, 100% would buy another pax 3

My praises!

Woddy
I would willingly choose to spend a few extra for this awesome vape. This sweet device has a 10 yr warranty and a really impressive performance. Battery is good, weight is light, portability and design is one of the best in my opinion, and vapor quality can match with other vapes. The pax3 is a purchase that so far, I have no regrets. I’ve had this for a month or so and I have no problems with it yet, and honestly, not particularly worried bec 10 yrs warranty yo! The features of the pax3 is also very exciting. Tried both mouthpieces though have yet to try the concentrate insert. Again, so far, this device is worth it!

Almost too small!

Jack Herer
I have a very small and almost unimportant complaint haha. Temp ranges use colors instead of numbers, for quite some time, I had to keep peering into the manual to check which color mean which temp. Anyway, again this is such a small matter. This is a problem when you switch to a different device, you have to get acquainted to new buttons and new features. This is just at the start. Now, I am very comfortable and adeppt at using my pax. This is actually one of my favorites. Not the best vapor quality, but definitely has a fighting chance.

Definitely happy with Pax3!

Wilja
I always worry about the cleaning and maintenance of a vape whenever I make a purchase. Vapes that are difficult to clean can be a bit of a burden, especially because not getting it thoroughly cleaned will have an effect on the taste and smell of the vapor the next time it is used. So I always inquire about how low or high maintenance a device is when it comes to cleaning. This is why I was contently happy with pax 3. Their maintenance kit works fantastically and easily! It has a metal tool and rough pipe cleaners that gets the job done. No one ever looks forward to cleaning their vapes, but some devices make life our lives easier.

This device is one of the best!

Harry Plopper
PAX 3 Produces smooth vapor and works excellently for dry herbs. The lid can be replaced so you can choose between a full bowl and a half-pack bowl. I think the makers of PAX3 really know how to listen and respond to the needs of the vaping community. This little but powerful device packs in a punch and really makes a good impression. It is very easy to use and easy to figure out, reason why many are also recommending this as a first vape. I truly agree!

1 - 10 termék, Összesen:131

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: PAX 3 Vaporizátor - Teljes Készlet

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *