Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

PAX 3 Vaporizátor - Teljes Készlet

77 000 Ft

80 000 Ft Spóroljon 3 000 Ft

PAX 3 Vaporizer - 4 Colours
PAX 3 Vaporizer PAX 3 Vaporizer - Complete Kit PAX 3 Vaporizer - Colours PAX 3 Vaporizer - Black & Silver PAX 3 Vaporizer - Accessories PAX 3 Vaporizer - Concentrates Insert PAX 3 Vaporizer - App PAX 3 Vaporizer - Back PAX 3 Vaporizer - Size PAX 3 Vaporizer - Style PAX 3 Vaporizer - Mouthpiece PAX 3 Vaporizer - Gold PAX 3 Vaporizer - Rose Gold PAX 3 Vaporizer - Silver PAX 3 Vaporizer - Teal PAX 3 Vaporizer - Black
 •  
  Fekete
 •  
  Arany
 •  
  Ezüst
 •  
  Rózsaarany
 •  
  Kék
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

77 000 Ft

80 000 Ft Spóroljon 3 000 Ft

77 000 Ft

80 000 Ft Spóroljon 3 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: PAX 3 Vaporizátor - Teljes Készlet kaptuk ekkor: 10 Sep. 2018.

4.3
Olvasás 29 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A PAX Labs (korábbi néven Ploom) új termékében, a PAX 3-ban minden fontos téren előrelépés történt a PAX 2-höz képest. Az elegáns és letisztult külső továbbra is felismerhető, de a színválaszték bővült: Fekete, Arany, Ezüst és Rózsaarany színekre. Amellett hogy jól néz ki, kézben fogni is öröm, ráadásul kezdők sem találják bonyolultnak a használatát. Azonban az új PAX 3 jelentős változásokon ment keresztül belsőleg. Többek között nagyrészt a korábbi visszajelzéseknek köszönhetően a PAX 3-hoz már jár egy új koncentrátumtartó, hogy könnyebben lehessen váltani a szilárd és folyékony aromaterápiás szerek között.


Egyik gyakori panasz a PAX 2-vel kapcsolatban az volt, hogy a kamrája túl nagy volt azok számára, akik egyszerre csak egy menetet akartak gőzölni. Ezt figyelembe véve fejlesztették tovább a felhasználói élményt, így egy feles méretű tartó is jár a készülékhez. Ennek köszönhetően alkalmanként is könnyen használható az eszköz. Továbbá 3 kamrafedő is jár a különböző gőzölési stílusokhoz alkalmazkodva, és kétféle szájszipka közül is választhatunk. Vitathatatlanul a legkiemelkedőbb tulajdonsága a PAX 3-nak azonban az, hogy mindössze 15 másodperc alatt felhevül és összesen másfél órás üzemidőt bír.


Kapható Ezüst, Rózsaarany, FeketeKék és Arany színekben. 

Jellemzők

 • Elegáns design, szofisztikált, mégis diszkrét és robusztus
 • Orvosi osztályú anyagokból készült a hosszú élettartam és magas minőség biztosításának érdekében
 • Extra hosszú légút a gőz számára, melynek köszönhetően lehűl, mielőtt eléri a felhasználó száját
 • Mindössze 15 másodperc alatt felhevül
 • Nagyon könnyen megtölthető
 • 2 féle válaszható szájszipka
 • 3 féle válaszható hevítőkamra, valamint koncentrátumtégely és feles tartó
 • Érintéses visszajelzés (rezgés)
 • Remek akkumulátoros üzemidő, az akku tölthető USB-ről
 • Okostelefonnal is vezérelhető, de anélkül is könnyen kezelhető
 • Használható vele a legtöbb meglévő PAX 2 kellék

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Koncentrátumtégely
 • 2 db szájszipka
 • 2 db kamrafedő
 • 3 db szűrő
 • Töltőkábel + dokkoló
 • Karbantartó készlet
 • Multi-szerszám

 

Dizájn

Az új PAX vaporizátor külsőleg nagyon hasonlít elődjére, a PAX 2-re. Ugyanazzal elegáns és ugyanakkor robusztus anodizált alumínium külsővel rendelkezik, amit a PAX 2 felhasználók azért kedveltek annyira, mert elég szofisztikált és tartós volt ahhoz, hogy hivatalos rendezvényeken és hátizsákba dobva akár kint a vadonban is ugyanúgy funkcionáljon. A megújult PAX 3 vaporizátor azonban új színkészlettel rendelkezik: Fekete, Arany, Ezüst és Rózsaarany színekben kapható. A hasznos és praktikus LED kijelző mellett a PAX Labs által készített PAX 3 még arra is képes, hogy finom vibrálással jelezze amint használatra kész.

 

Mik az újdonságok? 

Természetesen a jó kulcsínnél jóval többre van szükség az optimális gőzölési élményhez. A PAX 3 pedig minden lényeges területen jól teljesít. Kezdjük legfelülről: A PAX vaporizátorhoz két különböző szájszipka tartozik, hogy többféle felhasználói igénynek megfeleljen. Az új koncentrátumtartó tégely hatalmas előny annak a rengeteg embernek, akik szeretnék, ha egyetlen vaporizátorral tudnák hatékonyan és egyszerűen kezelni mindkét fajta aromaterápiás keveréket. Ezen túl az új PAX 3-hoz jár egy feles méretű hevítőkamra azok számára, akik egy-egy menetre használnák, így megoldva a PAX 2-t ért legfőbb kritikát.

 

Ami változatlan maradt az a tény, hogy az új PAX vaporizátorban is a készülék legalján található a hevítőkamra. Ez annyit tesz, hogy a többi hordozható vaporizátorhoz képest hosszabb a gőz által megtett út. A gyakorlatban úgy jön ki, hogy a gőznek van ideje kicsit lehűlni, mielőtt elérné a felhasználó száját, ezzel csökkentve a szájat érő égési sérülések kockázatát. A rozsdamentes acél légút pedig elősegíti a gőz ízének tisztaságát. Ha már szóba került a hőmérséklet, egy igen jelentős fejlemény az, hogy elődjéhez képest a PAX 3-ban szó szerint leharmadolták a hevítés idejét. A PAX 3 mindössze 15 másodperc alatt használatra kész, a meggyőző erejű akkumulátor pedig 1.5 órás üzemidőt engedélyez összesen egy feltöltéssel.

 

Vezérlés

A PAX Labs (Ploom) által gyártott PAX 3 készülék remekül használható önálló vaporizátorként is, de rendelkezik Bluetooth-kapcsolódási képességgel is. Ennek köszönhetően okostelefonhoz is csatlakoztatható, mellyel új és izgalmas lehetőségek nyílnak meg a kényelmesebb és élvezetesebb gőzölés elősegítéséhez. A négy előre definiált hevítési mód: hatékonyság, íz, turbo és lopakodó. Legtöbbünk számára leginkább a hatékonyság üzemmód lehet megfelelő. Az íz mód célja, hogy az íz finomságát optimalizálja, magasabb prioritásra helyezve azt a gőzfelhők sűrűségénél. A turbo mód tovább tartja forrón a hevítőkamrát és ennélfogva csökkenti az automatatikus lehűlési periódusokat. Ez a gyors és intenzív menetekhez kiváló, amikor a felhasználó minél sűrűbb gőzt kíván. A lopakodó mód éppen ennek ellenkezője: növeli a lehűlési szakaszokat, és annak való, aki a nagyon könnyű gőzt kedveli. Mind a négy módot testre szabhatja a felhasználó.

 

Garancia

Minden, a MagicVaporizers által eladott PAX 3 vaporizátor teljesen eredeti és 10 éves garancia jár rájuk.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Viaszok
Gyártó PAX Labs
Méret (hossz, szélesség, magasság) 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Vaporizátor súly 142 g
Stílus Kapható Ezüst, Rózsaarany, Fekete és Arany színekben.
Áramforrás Akkumulátor
Melegítők Rozsdamentes acél fűtőtest (Konduktív hevítés)
Párologtatási mód Közvetlenül
Gyártási ország Designed in San Fransisco, USA. Manufactured in China
Garancia 10 év

Az alábbi értékelései:PAX 3 Vaporizátor - Teljes Készlet

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:29 értékelés
 • 5 Star
   18
 • 4 Star
   7
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   2

Thank you Magicvaporizers!

Stefano
I recommend this product because of the service and the quality! In terms of service, the product arrived on time, consistent with what was said on the product page. I have issues with online products that give out a delivery date but fail to come on the designated time, so I was really happy with their service. The quality is even more impressive! The PAX3 3 allows for both dry herb and oil vaping so you really get two for the price of one! Not to mention that it is a compact and portable vaporizer and has replaceable batteries that are perfect for those on the go!

Lifechanger

Mad Dog
It may sound like I’m being over dramatic, but I am serious when I say that the PAX 3 has changed my life. It works really well and is super stealthy, I feel like a superhero! Anyway, because it is super discreet, it allows me to use the vape wherever I go. The effect is super clean and I get immediately clear headed which gets me motivated to get stuff done immediately. I love, love this product and consider it one of my best friends now. Would definitely recommend to friends! I actually told them that the PAX 3 is perfect for when you need to medicate but are always on the go.

Top of the line

Cissi
This is one of my favorite vaporizers because it quickly heats up herbs. I also really like the convenience of having to just switch the battery whenever the one I currently use dies. It is a great product overall. I just have a minor issue because the tip gets a little warm after a few minutes of continued use. I am a bit sensitive to these things so it is bothering me. Usually have to let it cool down a bit so I turn it off. Otherwise, I have no problem with PAX 3 and still it is on top of my list.

-----

Gandalf
This is my first vape and I decided to invest on quality because PAX 3 had so many good reviews and recommendations from friends. I also carefully read the guidelines because I wanted to ensure that the product would last. This is not just my first vape after all, but one of the few items that I saved up for. I cleaned the PAX 3 every week because I used it regularly. After around 3 months of regular use, suddenly a blue flashing light started appearing. I emailed support but they couldn’t give me a proper remedy. In the end, the unit stopped working altogether. For 249 €, this was a disappointment!

Stelthy as F

Cribetub
Very happy with the Pax 3 because I can use dry herbs plus concentrates. Maybe it is more expensive because of that? Anyway, the price is worth it once you see how the unit performs. This is a decent portable vaporizer that gives me a smooth hit every time, so the performance is also consistent. It is also efficient and portable. I can bring it everywhere without people knowing that it is actually a vaporizer. The addition of the app is also great and has helped me in customizing the PAX 3 easily.

Lovely vaporizer

Lambuso
I love it! I love my PAX 3! I am very happy since this is my first vape and I ended up with one of the best! It has a compact and portable size and I feel it is already durable from the first touch. It is really solid and can be easily carried around. It also has a long battery life, and it is replaceable anyway so you can continue to vape anytime, anywhere. The surface does get scratched easily so buy some sort of casing if you care about its appearance. Also clean it every now and then because the lack of maintenance will affect the air flow. Other than that, no issues with my PAX.

Piece of art

JFK
The PAX 3 is very sleek and has a modern, refreshing design. I do not usually care about the aesthetics of products but I have to commend its makers of PAX 3’s design. It’s build is smart and discreet, you wouldn’t think it was a vaporizer at first glance! The battery, too, lasts longer than previous models. Vapor quality is also excellent and has the best conduction units among vaporizers currently competing in the market. Surprisingly, unlike other units which has around 2 years of warranty, this product has a 10-year warranty! This is definitely a must-have unit for users who value portability and quality.

IT

Ninjabaker
I am rating the PAX 3 a 5-start without hesitation. This is the “it” product when it comes to portable vaporizers! I also cannot stop talking about its sleek and modern design! It looks like a powerbank or some cute item, so keeps me out of trouble. I talked and talked about PAX 3 to coworkers and friends so I guess MagicVaporizers should start giving me commission for a rise in their sales.

This is amazing

Mr Finland
It has 5 different heat settings! And it looks like a hi-tech device that does not resemble the usual vaporizer! This is a brilliant and beautiful device. I especially liked its short heating time and replaceable battery. Oh and its compact size and portability is also a big plus for me. Since I can connect it to my phone, it becomes much easier to control the temperature, not that I have problems with it. I bought the PAX 3 without the additional accessories and still worked conveniently and perfectly. This is among the vaporizers that I enjoy using.

Bad manual

Ladybird
I have no issues with it except that it is not necessarily the best vape for first time users… I bought this and I absolutely loved its design but was disappointed after a few sessions. It was only after a while that I realized I may have been using it wrong. It was my mistake because after googled and tried a few tips and instructions, the vaping got significantly better! It was a bump in the road at the start but I eventually learned the ropes in the end. Happy as a bird to have purchased this, though if you are a first time user, maybe a different vape is suitable for you?

1 - 10 termék, Összesen:29

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: PAX 3 Vaporizátor - Teljes Készlet

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *