COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

IOLITE WISPR 2

Rating:
4.75

29900 ft 44900 ft Megtakarítása: 15000 ft

SKU
ignore-this-26
Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 500 x 0,1 g
6900 ft 9100 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 500 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 500 g, 17,64 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

A "Vapor Optimizer" az IOLITE vaporizerhez megnöveli a gőz intenzitását
IOLITE - "Vapor Optimizer"
6900 ft 9100 ft

A "Vapor Optimizer" arra lett tervezve, hogy fokozza a gőz ízvilágát, 3 extra hőtű hozzáadásával a fűtőkamrához. Mivel az IOLITE vaporizer viszonylag nagy kamrákkal rendelkezik, ez a kiegészítő koncentrálja ezt a helyet és megnöveli a gyógynövények kivonási arányát kb. 15 %-kal.

A következőkkel használható: IOLITE Original és IOLITE WISPR 2.

Ezek az IOLITE vaporizer Szűrők a töltőkamrában helyezkednek el és megelőzik, hogy a növényi részek átjussanak a szájszipkába
IOLITE - Szűrők
2500 ft 3300 ft

3 darab rozsdamentes acél Szűrő, a szájszipkában a töltőkamrához való használatra, hogy megelőzze a növényi részek átjutását.

Tartalmazza:

 • Szűrő (3 db)
 • Szűrő tálcák (3 db)

A következőkkel használható: IOLITE Original és IOLITE WISPR 2.

Ezek a Finom hálós szűrők a gyógynövénynek még a legkisebb részeit sem engedik átjutni a gőzjáratba, IOLITE vaporizerével használva
IOLITE - Finom hálós szűrők
2500 ft 3300 ft

6-os csomag Finom hálós szűrő az IOLITE Original és IOLITE WISPR 2 vaporizerekhez. Ezeket a szűrőket ugyanúgy használják, mint a szokásos szűrőket, de úgy tervezték őket, hogy megakadályozzák a legkisebb részecskék átjutását is.

Tartalmazza:

 • Finom hálós szűrő (6 db)

A következőkkel használható: IOLITE Original és IOLITE WISPR 2.

Ez egy Töltőkamra (és szájszipka) a IOLITE WISPR 2 készülékhez, ha szüksége van az eredeti cseréjére
IOLITE WISPR 2 - Töltőkamra
10700 ft 14300 ft

Egy csere szájszipka és Töltőkamra az IOLITE WISPR 2 vaporizerhez.

Tartalmazza:

 • Töltőkamra (1 db)
 • Flexibilis cső (1 db)

A következőkkel használható: IOLITE WISPR 2.

Jellemzők

 • Fűtés bután gázzal
 • Gyors felmelegedési idő (30 másodperc)
 • Könnyen kezelhető
 • Könnyű, összecsukható szájrésszel
 • Egyedi tervezés
 • Legfeljebb 2,5 órás használat egy töltéssel
 • Korszerűsített bután rendszer

Kinek készült az IOLITE WISPR 2?

Ha a vaporizer kiválasztásakor egyaránt értékeli a stílust és a funkcionalitást, akkor a WISPR 2 kiváló választás. Egy egyedi külső héjjal, mely sokféle színben kapható, és amely megkülönböztető és esztétikai szempontból is kiváló. Ha szereti a házon kívüli használatot, akkor értékelni fogja a továbbfejlesztett bután fűtési rendszert is, mely garantálja a sima, ízes gőzöket minden alkalommal. Mivel teljes egészében bután gázüzemű, soha nem kell aggódnia az akkumulátor töltöttségi szintje miatt vagy amiatt, hogy találnia kell egy aljzatot a töltéshez.

Okos tervezés

A WISPR 2 élvonalbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy azonnal láthassa a bután üzemanyag szintjét, azaz azonnal értesülni fog arról, hogy mikor kell újratölteni. Emiatt soha nem fog úgy járni, hogy hirtelen kifogy az üzemanyaga. Egy másik tulajdonsága az összecsukható szilikon szájszipka, amely könnyen elrejthető, amikor nem használja, így a WISPR 2 könnyen beilleszthető szinte bármilyen nagy zsebbe vagy táskába.

Gyors felfűtési idő

A WISPR 2 mindössze 30 másodperc alatt képes elérni a 210 °C-os csúcshőmérsékletét, ezáltal kiválóan alkalmas a gyors használatra, amikor csak ki akar kicsit kapcsolódni. Rendkívül hatékony bután fűtőrendszere azt jelenti, hogy a sima, sűrű gőzök felmelegedés után azonnal előállnak, és hogy a gyógynövényeket alaposan kigőzöli.

Lenyűgöző futási idő

A WISPR 2 újratöltése mindössze 10 másodpercet vesz igénybe és a teljes feltöltés után ez a vaporizer a lenyűgöző 2,5 órás folyamatos használatra is képes. A nagyméretű akkumulátor hiányában szuperkönnyű és tökéletes, hogy magával vihesse például kemping utakra és fesztiválokra. A WISPR 2 hihetetlen teljesítményt kínál alacsony áron, amely garantáltan mind a kezdőknek, mind a profiknak lenyűgöző élményt fog nyújtani.

Könnyen használható és tisztítható

A WISPR 2 szájszipkájának levehető jellege miatt rendkívül egyszerű a rendszeres tisztítása. Mivel prémium szilikon felhasználásával készült, a szájrész, mivel nem porózus, garantálja az optimális higiéniát. Ezt a vaporizert kezdők is használhatják, kevés tapasztalattal, mivel a könnyű használat szem előtt tartásával tervezték - és ez valóban megmutatkozik. Egyetlen gomb segítségével lehet bekapcsolni és csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen vár csupán 30 másodpercet, amíg eléri a maximális hőmérsékletet és máris készen áll a kezdésre.

Stílusos megjelenés

A WISPR 2 modern kialakítása teszi ezt a vaporizert valóban tömegből kitűnővé. Ha valami kissé egyedibbet keres, mint sok manapság egyszerűsített hordozható vaporizer, egységes fényes kivitelben, akkor a WISPR 2 külső mintája esztétikai szempontból kellemes és dekoratív hatással lesz Önre még ha nem is használja.

Garancia

Minden IOLITE WISPR 2-re, amit a MagicVaporizers-től vásárol, 2 év garancia jár, normál használat mellett.

IOLITE WISPR 2

Tartalom

 • WISPR 2 vaporizer
 • Szájszipka
 • Hordtáska
 • Karbantartó eszköz
 • Töltőkamra
 • Finom lyukú szűrő
 • Csőtisztító (2 db)
 • Szájszipka fedél (2 db)
 • Kezelési útmutató
IOLITE WISPR 2

Műszaki adatok

További információ
Méret: 8,6 x 2,8 x 7,0 cm
Súlya: 126 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Bután
Hőmérséklet: 210 °C
Gyártó: IOLITE
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Írország
You're reviewing:IOLITE WISPR 2
Rating