IOLITE WISPR 2

Rating:
4.55

44900 ft

SKU
ignore-this-26
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Fűtés bután gázzal
 • Gyors felmelegedési idő (30 másodperc)
 • Könnyen kezelhető
 • Könnyű, összecsukható szájrésszel
 • Egyedi tervezés
 • Legfeljebb 2,5 órás használat egy töltéssel
 • Korszerűsített bután rendszer

Kinek készült az IOLITE WISPR 2?

Ha a vaporizer kiválasztásakor egyaránt értékeli a stílust és a funkcionalitást, akkor a WISPR 2 kiváló választás. Egy egyedi külső héjjal, mely sokféle színben kapható, és amely megkülönböztető és esztétikai szempontból is kiváló. Ha szereti a házon kívüli használatot, akkor értékelni fogja a továbbfejlesztett bután fűtési rendszert is, mely garantálja a sima, ízes gőzöket minden alkalommal. Mivel teljes egészében bután gázüzemű, soha nem kell aggódnia az akkumulátor töltöttségi szintje miatt vagy amiatt, hogy találnia kell egy aljzatot a töltéshez.

Okos tervezés

A WISPR 2 élvonalbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy azonnal láthassa a bután üzemanyag szintjét, azaz azonnal értesülni fog arról, hogy mikor kell újratölteni. Emiatt soha nem fog úgy járni, hogy hirtelen kifogy az üzemanyaga. Egy másik tulajdonsága az összecsukható szilikon szájszipka, amely könnyen elrejthető, amikor nem használja, így a WISPR 2 könnyen beilleszthető szinte bármilyen nagy zsebbe vagy táskába.

Gyors felfűtési idő

A WISPR 2 mindössze 30 másodperc alatt képes elérni a 210 °C-os csúcshőmérsékletét, ezáltal kiválóan alkalmas a gyors használatra, amikor csak ki akar kicsit kapcsolódni. Rendkívül hatékony bután fűtőrendszere azt jelenti, hogy a sima, sűrű gőzök felmelegedés után azonnal előállnak, és hogy a gyógynövényeket alaposan kigőzöli.

Lenyűgöző futási idő

A WISPR 2 újratöltése mindössze 10 másodpercet vesz igénybe és a teljes feltöltés után ez a vaporizer a lenyűgöző 2,5 órás folyamatos használatra is képes. A nagyméretű akkumulátor hiányában szuperkönnyű és tökéletes, hogy magával vihesse például kemping utakra és fesztiválokra. A WISPR 2 hihetetlen teljesítményt kínál alacsony áron, amely garantáltan mind a kezdőknek, mind a profiknak lenyűgöző élményt fog nyújtani.

Könnyen használható és tisztítható

A WISPR 2 szájszipkájának levehető jellege miatt rendkívül egyszerű a rendszeres tisztítása. Mivel prémium szilikon felhasználásával készült, a szájrész, mivel nem porózus, garantálja az optimális higiéniát. Ezt a vaporizert kezdők is használhatják, kevés tapasztalattal, mivel a könnyű használat szem előtt tartásával tervezték - és ez valóban megmutatkozik. Egyetlen gomb segítségével lehet bekapcsolni és csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen vár csupán 30 másodpercet, amíg eléri a maximális hőmérsékletet és máris készen áll a kezdésre.

Stílusos megjelenés

A WISPR 2 modern kialakítása teszi ezt a vaporizert valóban tömegből kitűnővé. Ha valami kissé egyedibbet keres, mint sok manapság egyszerűsített hordozható vaporizer, egységes fényes kivitelben, akkor a WISPR 2 külső mintája esztétikai szempontból kellemes és dekoratív hatással lesz Önre még ha nem is használja.

Garancia

Minden IOLITE WISPR 2-re, amit a MagicVaporizers-től vásárol, 2 év garancia jár, normál használat mellett.

Felhasználói Kézikönyv

IOLITE WISPR 2

Tartalom

 • WISPR 2 vaporizer
 • Szájszipka
 • Hordtáska
 • Karbantartó eszköz
 • Töltőkamra
 • Finom lyukú szűrő
 • Csőtisztító (2 db)
 • Szájszipka fedél (2 db)
 • Kezelési útmutató
IOLITE WISPR 2

Műszaki adatok

További információ
Méret: 8,6 × 2,8 × 7,0 cm
Súlya: 126 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Bután
Hőmérséklet: 210 °C
Gyártó: IOLITE
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Írország
Write your own review about IOLITE WISPR 2
You're reviewing:IOLITE WISPR 2
Rating