IOLITE Original

Rating:
4.65

34900 ft

SKU
ignore-this-25
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9100 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Bután üzemű – nincsenek akkumulátorok, vezetékek!
 • 100 %-ig hordozható
 • Egyszerűen használható
 • 45 másodperces felfűtési idő
 • Könnyű kialakítás

Kinek készült az IOLITE Original?

Az IOLITE Original egy klasszikus a vaporizerek világában és az egyik legjobb lehetőség, ha megbízható, egyszerűen kezelhető és garantáltan évekig kitartó eszközt keres. Tervezésekor kifejezetten ügyeltek a tartósságra és miután bután üzemű, elfelejtheti az állandó töltögetést. És addig élvezheti gyógynövényeit, amíg van bután gáz - nincs szükség elektromosságra!

Könnyen kezelhető

Sok más vaporizerrel szemben, melyek gombkombinációkkal operálnak, appokkal és LED kijelzőkkel, az IOLITE Original a letisztultságra és egyszerűségre fókuszál. Egyetlen gommbbal lehet elindítani a fűtési mechanizmust és csupán 45 másodpercen belül képes elérni maximális hőmérsékletét. Vagyis csak a gyógynövényeinek minőségi használatára kell koncentrálnia, ahelyett, hogy ki kéne találnia, hogyan hozza ki a legtöbbet növényeiből.

Továbbfejlesztett hatékonyság

Az IOLITE Original az idő múlásával sok frissítésen esett át és most még hatékonyabb, mint valaha. A butántartályt gyorsan fel tudja tölteni és 2 órán keresztül lehetővé teszi a használatot, mielőtt újratöltést igényelne. A vaporizer hatékony jellege tagadhatatlan és teljesen mentes a nagy akkumulátoroktól vagy a bosszantó töltőkábelektől.

100 %-ig hordozható

Kis méretének köszönhetően ez a vaporizer bárhová elvihető anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el zsebében és lehetővé teszi az erős gőzök élményét akkor is, amikor nem otthon van. Az IOLITE Original egy elegáns hordtáskával is rendelkezik, hogy szükség esetén a lehető legdiszkrétebben tudja tárolni.

Beépített hőmérséklet-szabályozás

Az új IOLITE Original kivitele egy csúcskategóriás bi-metal szabályozót alkalmaz, amely garantálja a pontos hőmérséklet-fenntartást a teljes használat során. A butángáz könnyedén felmelegíti a készüléket és ezt követően ártalmatlan vízgőzként szabadul fel a vaporizerből, a maximális biztonság érdekében a használat során.

Garancia

2 éves gyártói garancia érvényes rá, normál használat mellett.

Felhasználói Kézikönyv

IOLITE Original

Tartalom

 • IOLITE Original vaporizer
 • Szájszipka
 • Hordtáska
 • Nedvesség kondenzátor
 • Tisztító eszköz
 • Karbantartó eszköz
 • Fűtőegység szűrő
 • Kamra szűrő (7 db)
 • Csőtisztító (2 db)
 • Kezelési útmutató
IOLITE Original

Műszaki adatok

További információ
Méret: 5,6 × 2,5 × 10,7 cm
Súlya: 81 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 50 másodperc
Energiaforrás: Bután
Hőmérséklet: 190 °C
Gyártó: IOLITE
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Írország
Írja meg saját véleményét a termékről: IOLITE Original
You're reviewing:IOLITE Original
Rating