Hydrology 9 NX

Rating:
Hydrology 9 NX 4.5 5

114900 Ft

SKU
ignore-this-90
Ingyenes Szállítás
További őrlők megtekintése
További Kiegészítők Megtekintése

Jellemzők

 • Legújabb verzió (2024.05)
 • Elegáns kialakítás eloxált alumínium testtel
 • Integrált vízszűrés
 • Választható fűtőkamrák gyógynövényhez és koncentrátumhoz
 • Nagy hőmérsékleti tartomány (Gyógynövények: 180°C - 235°C. Koncentrátum: 290°C - 410°C)
 • Mágneses USB töltőport
 • 1900 mAh eltávolítható és cserélhető akkumulátor
 • Könnyű hozzáférés a tisztításhoz

Kinek készült a Hydrology 9 NX?

A Hydrology 9 NX egy kettős funkcionalitású vaporizer, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerre legyen funkcionális és szórakoztató a használata. Az új fejlesztések közé tartoznak a gyógynövény és a koncentrátum számára kialakított külön kamrák, amelyek minden részletét gondosan átgondolták, beleértve a kiváló minőségű anyagokból készült, tökéletesen illeszkedő alkatrészeket, valamint a mágneses funkciókat, amelyek megkönnyítik a töltést és a tisztítást.

Ha egy olyan "minden egyben" típusú vaporizert keres, amely a gyógynövényektől a koncentrátumig mindent képes kezelni, akkor a Hydrology 9 NX az, amire szüksége van. Beépített vízszűrő rendszerével és hűtési képességeivel évekig sima és ízletes gőzt biztosít.

Kiömlésgátló kialakítás

A Hydrology 9 NX már összeszerelve érkezik, bár a vízzel való feltöltéshez le kell csavarni a felső részt. A kiömlésbiztos kialakítás biztosítja, hogy az elektromos alkatrészekhez nem juthat víz.

Gyógynövény fűtőkamra

A Hydrology 9 NX hibrid fűtőkamrája a gyógynövények számára biztosítja, hogy a gyógynövények egyenletesen és alaposan felmelegedjenek. Ez a speciális kamra kétrétegű fűtési technológiát használ, ami azt jelenti, hogy a konvekciós és a vezetéses fűtést kombinálja, hogy minden alkalommal erős és nagyszerű ízű gőzt biztosítson Önnek!

Koncentrátum kamra

A vadonatúj koncentrátumkamra forradalmi fűtési technológiával rendelkezik, és a kívánt hőmérséklettől függően a kvarcüveg tállal vagy a kerámia tállal használható. Ez a fűtési rendszer garantálja a hatékony hőtermelést, miközben a tál minden területét lefedik anélkül, hogy hideg rések maradnának.

Állítható hőmérséklet tárcsa

A Hydrology 9 NX olyan érzékelővel rendelkezik, amely felismeri a fűtőkamrát, és automatikusan beállítja a hőmérsékleti szinteket, hogy a koncentrátumokhoz és a gyógynövényekhez is speciális beállításokat biztosítson.

A kívánt hőmérsékletet a Hydrology 9 NX alján található tárcsa elforgatásával változtathatja meg. 6 különböző hőmérsékleti lehetőség áll rendelkezésre: 180°C-tól 235°C-ig gyógynövényekhez, és 290°C-tól 410°C-ig koncentrátumokhoz, például olajhoz vagy viaszhoz.

A hőmérsékleti szintet a kék (legalacsonyabb), világoskék, sárga, lila, piros és fehér (legmagasabb) színek jelölik. Ez a színkódolt rendszer segít abban, hogy Ön könnyen tudja, melyik hőmérséklet van beállítva, és könnyen beállítható anélkül, hogy a kijelzőre kellene néznie.

A Hydrology 9 NX két percig a beállított hőmérsékleten marad, mielőtt készenléti állapotba kapcsol, majd készenléti állapotban marad, amíg le nem kapcsol, vagy 10 perc után automatikusan kikapcsol.

Cserélhető akkumulátor

Egy másik fejlesztés az eredeti Hydrology 9-hez képest az akkumulátor, amely nagyobb teljesítményű (1900 mAh) és cserélhető. A cserélhető akkumulátorral meghosszabbíthatja a készülék élettartamát, ha új elemeket vásárol helyette. Jó ötlet már a kezdetektől fogva vásárolni egy extra akkumulátort, ha azt tervezi, hogy a 9 NX készüléket hosszú utakra viszi magával, ahol nincs hozzáférése töltési lehetőséghez.

Tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy egy teljesen feltöltött akkumulátor körülbelül 5-7 ülésnyi gyógynövénygőzölést és körülbelül 10-12 ülésnyi koncentrátum használatot tesz lehetővé.

Mágneses USB töltőport

A Hydrology 9 új verziójában a töltő frissült, és mostantól mágneses csatlakozással rendelkezik, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi a csatlakoztatást. Amikor csatlakoztatva feltölti a készüléket, a töltési folyamat kezdetétől számított körülbelül egy óra elteltével pirosan villog, amíg el nem éri a teljes akkumulátorkapacitást. A lámpa zöldre vált, amikor teljesen feltöltődött, így azonnal tudhatja, hogy készen van!

A doboz tartalmazza a tisztító eszközöket

A vaporizer tisztítása könnyű feladat a mellékelt kiváló minőségű tisztító eszközökkel. A kefékkel bármikor könnyen mélytisztítható a gép minden része, így a készülék hosszú ideig úgy fog működni, ahogyan azt kell!

Garancia

A MagicVaporizers, a Cloudious 9 hivatalos forgalmazója által értékesített összes Hydrology 9 NX vaporizer teljesen hiteles és 2 év garanciával rendelkezik.

Felhasználói Kézikönyv

Hydrology 9 NX

Tartalom

 • Hydrology 9 NX vaporizer
 • Szilikon tok
 • Mágneses töltő készlet
 • Gyógynövény fűtőkamra
 • Koncentrátum fűtőkamra
 • Kvarcüveg tál
 • Kerámia tál
 • Mágneses szájrész fedél
 • Keverő eszközök
 • Tisztító eszközök
 • Használati utasítás
Hydrology 9 NX

Műszaki adatok

További információ
Méret: 4.5 × 4.5 × 17.5 cm
Súlya: 413 g
Fűtés: Hibrid (Konvekciós+Kondukciós)
Felmelegedési idő: 30 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (1900 mAh)
Hőmérséklet: Gyógynövények: 180°C - 235°C / Koncentrátum: 290°C - 410°C
Gyártó: Cloudious 9
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína
Betöltés...
Írja meg saját véleményét a termékről: Hydrology 9 NX