Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Hydrology 9

67 000 Ft

77 000 Ft Spóroljon 10 000 Ft

Hydrology 9 Vaporizer
Hydrology 9 Vape Hydrology 9 - Capsule Hydrology 9 - Chamber Hydrology 9 - Cleaning Kit Hydrology 9 - Parts Hydrology 9 - Design Hydrology 9 - Included Hydrology 9 - Package Hydrology 9 Vaporizer
 •  
 •  

67 000 Ft

77 000 Ft Spóroljon 10 000 Ft

67 000 Ft

77 000 Ft Spóroljon 10 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Hydrology 9 kaptuk ekkor: 27 máj. 2019.

4.1
Olvasás 29 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A Hydrology 9 az egyik legegyedibb vaporizer a piacon most, de ez nem véletlen. Sikere a Cloudious 9 kutatási alapú megközelítésének köszönhető a vaporizer kialakításánál. A cég a Hydrology 9 létrehozásakor figyelembe vette a pontosság iránti igényeket és szükségleteket, számos módosítással és optimalizálással, hogy minden összetevő pontosan megfelelő legyen. Az eredmény egy innovatív, hidraulikus száraz növény vaporizer, amely tökéletes mindazoknak, akik modern, magas színvonalú egységet keresnek a szóló gőzölésekhez.


Míg a Hydrology 9 műszakilag hordozható, 17,5 cm magas, 4,5 cm átmérőjű, nemigen zsebméretű. De ez rendben van, mert bár lehet, hogy nem ez lesz az első számú menet közbeni választás, mégis úgy tűnik, mint ami a jövőből érkezett. Légtér-fokozatú, rozsdamentes, eloxált alumíniumötvözetből és boroszilikát üvegből készült, ez a vaporizer olyan stílusos, mint amilyen erős. A „fénykard vaporizer” a LED-es fényvisszaverő rendszerének köszönhetően a Hydrology 9 elegáns dizájnja hasonlóan futurisztikus jellegű. A precíz hőmérséklet-kontroll mellett van egy intelligens hőelosztó, és a készülék csúcspontja a kifolyó vízszűrő rendszer. Tehát, ha a hagyományos bong-élményt a dohányzás negatív hatásai nélkül keresi, ez a vaporizer határozottan Önnek való. 


Elérhető Ezüst színben.

Főbb jellemzői

 • Egyedi vaporizer vízszűréssel
 • Vízszűrő rendszer egy bongszerű élményhez
 • A 2000 mAh-os akkumulátor akár 15 munkanapot is kibír
 • Beépített keverő eszköz
 • Stílusos, stabil alumínium és üvegtest
 • Automatikus hőmérséklet-felügyelet
 • Könnyen érthető LED kijelzők
 • Egyedi, állítható levegőnyílások

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Töltő kábel
 • Tisztítókészlet

 

A folyadékszűrés imitálja a bong élményt

A vaporizer fő jellemzője a hidrológia. A bong hangulatának és ízének reprodukálására tervezett Hydrology 9 innovatív hidraulikus szűrőrendszerrel rendelkezik, amely a következő szintre viszi a munkameneteket. A párolgó vizet lehűtik, mivel az egyedülálló "alagútcsövön" keresztül húzódik, és minden szívásra testes, ízletes, sima felhőket állít elő. Ha aggódik, hogy ez hogyan befolyásolja az egység hordozhatóságát, ne essen kétségbe – a Cloudious 9 már feljebb lépett, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a rendszer minden eleme tökéletesen áramlik, függetlenül attól, hogy milyen szögben van. Ráadásul a legjobb a vaporizer bongszerű tapasztalatával, és nincs olyan egészségügyi hátránya, amelyet a dohányzás okoz; valójában a szűrőrendszer ténylegesen csökkenti a rákkeltő anyagok bevitelét.

 

Speciális fűtési rendszer, hatékony gőzölés

A hatékonyság a Hydrology 9 fűtési rendszerének élvonalában van. Mint sok vaporizer, ez a készülék is jó minőségű vezető fűtővel rendelkezik, amely a 18 x 10 mm-es porcelán kamrában felmelegíti a növényt. Azonban, ellentétben a piac számos más lehetőségével, ennek a vaporizernek van néhány okos funkciója is, hogy könnyű használat érdekében. Az első a hőmérséklet-kontroll. Miután kiválasztotta az előnyben részesített hőfokot, a Hydrology 9 belsejében lévő mikroprocesszoros processzor nyomon követi az egység hőmérsékletét és folyamatosan tartja, miközben ezredmásodpercben állítja be magát. A második hasznos hőfunkció, amellyel az eszköz büszkélkedik a vezető fűtők legfőbb hátulján: a hőelosztás. Ha a növénynek a kondukciós gőzben nem keveredik használat közben, akkor nem párolog el egyenletesen. A Cloudious 9 a beépített, rozsdamentes acél "keverő" eszközével küzd, amely megkönnyíti a kamrájának szükség szerinti keverését. Ez visszaszorítja a mellékterméket, és biztosítja a teljes hatás elérését a választott növényből.

 

Az egyszerű LED-vezérlők világítják meg az utat

A Hydrology 9 bonyolult belső működésű lehet, de ez nem jelenti azt, hogy nehéz használni. Tény, hogy hihetetlenül egyszerű a kezdés a könnyű vezérléssel. Miután betöltötte a növényeket és a vízkamrákat, a bekapcsológomb három gyors megnyomása bekapcsolja a vaporizert, és a tápfeszültség jelzőfény zölden villog. Egy gyors 60 másodperces felmelegedés után kék LED világít, hogy megmutassa, hogy a készülék a legalacsonyabb hőmérsékleten aktív. Négy további hőmérsékleti beállítást tartalmaz, amelyek mindegyikét a saját, világos színkódja jelzi. A legalacsonyabb hőmérséklet a sötét, majd követi a narancssárga, a lila és a piros. A LED-es akkumulátor töltöttségi szintje is jelez: a zöld a teljesen feltöltött akkumulátort jelenti, a kék részlegesen töltött elemet, a piros pedig azt jelenti, hogy fel kell töltenie a vaporizert.

 

Garancia

A MagicVaporizers, a Cloudious 9 hivatalos forgalmazója által árult összes Hydrology 9 vaporizere teljesen hiteles és kétéves garanciával rendelkezik.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó Cloudious9
Méret (hossz, szélesség, magasság) 4,5 x 4,5 x 17,6 cm
Vaporizátor súly 431 g
Stílus Silver
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic Heating Chamber (Conduction)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Designed in Fremont, California (USA). Manufactured in China
Garancia 2 years

Az alábbi értékelései:Hydrology 9

Átlagos értékelés:

4.1 Alábbi szerint:29 értékelés
 • 5 Star
   15
 • 4 Star
   7
 • 3 Star
   3
 • 2 Star
   3
 • 1 Star
   1

Expensive but good

Claude S
This is fairly expensive, but quality does come at a cost. I mean, I have zero regrets after buying the Hydrology. Until now, it still gives me the best and most enjoyable vaping sessions. I did own a vape once that caused irritation in my throat, and contrast that experience with the one I get with Hydrology and I am reminded why I decided to go with a quality product. It does not combust the herbs and it produces a cool, light vapor. This is among my favorite vapes I use it regularly.

Very impressive

Vapey the bear
If there’s a must have right now that all vapor users must at least experience, it is the Hydrology 9. Ads and reviews were not kidding when they said the hydrology reinvents your vaping experience. I cannot get over the initial excitement of finally having this device in my hand because it is so awesome! This vape is very solid and solves many of the problems I’ve had with other vapes. Using it with dry herbs and the vapor quality is smooth and light, and device makes a lot of clouds, which is the way I like it. Battery life and portability are a huge plus. Again, not the cheapest but definitely among the must-haves and must-try vapes today.

Leaks alot?

Karatechopper
Had a small, minor hiccup with using the Hydrology. Got it weeks ago and it leaks water when I turn it upside down. I am not particularly thrilled with having to clean it up everytime I try to refill the chamber, which I need to do more often because the device’s cycles are quite short. However, this is not much of a deal breaker to me and I see no similar experiences. Checked the device and maybe it’s specific to the one I got since I see a gap. Mailed customer service about it already. I still consider this a minor hiccup since vapor quality is still the best when using this vape.

MV Comment: Device was faulty and has now been replaced. No more leakage reported.

Impressively awesome

Hank Hill
My one and only consideration is the vapor quality. I heard about the hydrology and instantly knew I had to try it. The hits are smooth, light and clean. I can perfectly taste the substance without a “burning” smell or other glitches that some vapes give its users. For this alone, I am already very much happy with the hydrology. I have nothing more to say about its build because I think it is perfect. When manufacturers listen to customers, you get a device that is close to perfect. Vapor quality of the hydrology already won me over but it’s battery, accuracy and efficiency took it a mile further than the other devices I owned.

Superb

Purple Cloud
I think it is good to be suspicious when products are advertised like they are the next big thing to hit the market. Naturally, I had to watch and read a few reviews before buying the Hydrology. I think water filtration is a fascinating idea that really adds to the vaping experience, and makes the flavor more light and easy. I am a fan of the hydrology not just because of its solid build and low-maintenance feature, but more because of how it works to give me excellent vapor quality without burning the material. Best vaping experience is when I have it at purple setting. It is also colorful and fun, which is good for people like me who have a monochromatic life.

Worth!

Ababas
I am a skeptic when it comes to vapes that cost this much. I usually think other vapes that are as good can be bought at a lesser price. I didn’t really think of buying this until a close friend recommended it. I saw the device and first impression was it was a solid vape. After I’ve tasted the vapor did I say to myself to get me one of this. I binge watched videos about the hydrology and got myself all excited. It was delivered quickly with no hassle and it is as advertised. The flavor is smooth and gives excellent vapor quality. I rarely say this but this vape is worth the investment!

Not for everyone

Odin
I get why the Hydrology is creating a buzz in the vaping community. I was curious so I purchased it myself. Though I am impressed, let me run down a few things of why this device doesn’t work quite well for me. The color indicators for temp control is confusing and it is a bit bulky for a portable vape. I also found myself constantly charging the device. Due to many of these factors, I usually use this at home. It can also get a bit tricky to use for starters so not beginner friendly. These are a few disadvantages that can be easily set aside, I guess it all just boils down to preference. This is a still a good product nonetheless.

It's too big!

Kantera
The hydrology needs to be a little smaller. You know, less bulky. For a portable vape, it isn’t really the most portable device available. Though I must say that it feels very comfortable in my hand. I guess that is one improvement that the makers of this great device can work on. I do not particularly have much issues with it, though I did wish it was a bit cheaper and less confusing to use. Definitely not ideal as a first vaporizer. My advice is to mail customer service if you need help with making it work, since I’ve had quite a few problems with the buttons. Also, I recommend letting it cool down before using your material for a better experience. Good, but I think a bit overhyped.

It's a good one

Kenta
Not pocket size because it is a bit heavier and bigger than most portable vapes. Also not the most discreet vape out there, but all these kind of fade into the background once you experience how hydrology works. Ok, got confused with the temperature controls but got the hang of it eventually and I must say, it is a different kind of hit and high! Vapor quality is absolutely crazy good and all aspects of the vaping experience is improved upon. Also read that hydrology is among the healthiest. That’s a good thing to note, but definitely none of the taste is sacrificed. Highly recommending this!

Still at the top of my list!

Weibobo
I have used the Hydrology for about a month now and I am still as happy as when I first purchased it. This would be my 5th vape and I can say this is the best in terms of built, battery life, and vapor quality. The device is also easy to clean and spacious, though a bit bulkier than the rest. I did have a problem with reloading every few minutes because of the short heat cycles, but still easily remedied. There is no smoke and smell from using this vape and I can really taste the flavor of the herbs.

1 - 10 termék, Összesen:29

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Hydrology 9

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *