Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Hydrology 9

68 000 Ft

77 000 Ft Spóroljon 9 000 Ft

Hydrology 9 Vaporizer
Hydrology 9 Vape Hydrology 9 - Capsule Hydrology 9 - Chamber Hydrology 9 - Cleaning Kit Hydrology 9 - Parts Hydrology 9 - Design Hydrology 9 - Included Hydrology 9 - Package Hydrology 9 Vaporizer

68 000 Ft

77 000 Ft Spóroljon 9 000 Ft

Értesítsen, ha újra készletre kerül a termék
Betöltés...

A Hydrology 9 az egyik legegyedibb vaporizer a piacon most, de ez nem véletlen. Sikere a Cloudious 9 kutatási alapú megközelítésének köszönhető a vaporizer kialakításánál. A cég a Hydrology 9 létrehozásakor figyelembe vette a pontosság iránti igényeket és szükségleteket, számos módosítással és optimalizálással, hogy minden összetevő pontosan megfelelő legyen. Az eredmény egy innovatív, hidraulikus száraz növény vaporizer, amely tökéletes mindazoknak, akik modern, magas színvonalú egységet keresnek a szóló gőzölésekhez.


Míg a Hydrology 9 műszakilag hordozható, 17,5 cm magas, 4,5 cm átmérőjű, nemigen zsebméretű. De ez rendben van, mert bár lehet, hogy nem ez lesz az első számú menet közbeni választás, mégis úgy tűnik, mint ami a jövőből érkezett. Légtér-fokozatú, rozsdamentes, eloxált alumíniumötvözetből és boroszilikát üvegből készült, ez a vaporizer olyan stílusos, mint amilyen erős. A „fénykard vaporizer” a LED-es fényvisszaverő rendszerének köszönhetően a Hydrology 9 elegáns dizájnja hasonlóan futurisztikus jellegű. A precíz hőmérséklet-kontroll mellett van egy intelligens hőelosztó, és a készülék csúcspontja a kifolyó vízszűrő rendszer. Tehát, ha a hagyományos bong-élményt a dohányzás negatív hatásai nélkül keresi, ez a vaporizer határozottan Önnek való. 


Elérhető Ezüst színben.

Főbb jellemzői

 • Egyedi vaporizer vízszűréssel
 • Vízszűrő rendszer egy bongszerű élményhez
 • A 2000 mAh-os akkumulátor akár 15 munkanapot is kibír
 • Beépített keverő eszköz
 • Stílusos, stabil alumínium és üvegtest
 • Automatikus hőmérséklet-felügyelet
 • Könnyen érthető LED kijelzők
 • Egyedi, állítható levegőnyílások

 

Tartozékok (mellékelve)

 • AC adapter
 • Töltő kábel
 • Tisztítókészlet

 

A folyadékszűrés imitálja a bong élményt

A vaporizer fő jellemzője a hidrológia. A bong hangulatának és ízének reprodukálására tervezett Hydrology 9 innovatív hidraulikus szűrőrendszerrel rendelkezik, amely a következő szintre viszi a munkameneteket. A párolgó vizet lehűtik, mivel az egyedülálló "alagútcsövön" keresztül húzódik, és minden szívásra testes, ízletes, sima felhőket állít elő. Ha aggódik, hogy ez hogyan befolyásolja az egység hordozhatóságát, ne essen kétségbe – a Cloudious 9 már feljebb lépett, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a rendszer minden eleme tökéletesen áramlik, függetlenül attól, hogy milyen szögben van. Ráadásul a legjobb a vaporizer bongszerű tapasztalatával, és nincs olyan egészségügyi hátránya, amelyet a dohányzás okoz; valójában a szűrőrendszer ténylegesen csökkenti a rákkeltő anyagok bevitelét.

 

Speciális fűtési rendszer, hatékony gőzölés

A hatékonyság a Hydrology 9 fűtési rendszerének élvonalában van. Mint sok vaporizer, ez a készülék is jó minőségű vezető fűtővel rendelkezik, amely a 18 x 10 mm-es porcelán kamrában felmelegíti a növényt. Azonban, ellentétben a piac számos más lehetőségével, ennek a vaporizernek van néhány okos funkciója is, hogy könnyű használat érdekében. Az első a hőmérséklet-kontroll. Miután kiválasztotta az előnyben részesített hőfokot, a Hydrology 9 belsejében lévő mikroprocesszoros processzor nyomon követi az egység hőmérsékletét és folyamatosan tartja, miközben ezredmásodpercben állítja be magát. A második hasznos hőfunkció, amellyel az eszköz büszkélkedik a vezető fűtők legfőbb hátulján: a hőelosztás. Ha a növénynek a kondukciós gőzben nem keveredik használat közben, akkor nem párolog el egyenletesen. A Cloudious 9 a beépített, rozsdamentes acél "keverő" eszközével küzd, amely megkönnyíti a kamrájának szükség szerinti keverését. Ez visszaszorítja a mellékterméket, és biztosítja a teljes hatás elérését a választott növényből.

 

Az egyszerű LED-vezérlők világítják meg az utat

A Hydrology 9 bonyolult belső működésű lehet, de ez nem jelenti azt, hogy nehéz használni. Tény, hogy hihetetlenül egyszerű a kezdés a könnyű vezérléssel. Miután betöltötte a növényeket és a vízkamrákat, a bekapcsológomb három gyors megnyomása bekapcsolja a vaporizert, és a tápfeszültség jelzőfény zölden villog. Egy gyors 60 másodperces felmelegedés után kék LED világít, hogy megmutassa, hogy a készülék a legalacsonyabb hőmérsékleten aktív. Négy további hőmérsékleti beállítást tartalmaz, amelyek mindegyikét a saját, világos színkódja jelzi. A legalacsonyabb hőmérséklet a sötét, majd követi a narancssárga, a lila és a piros. A LED-es akkumulátor töltöttségi szintje is jelez: a zöld a teljesen feltöltött akkumulátort jelenti, a kék részlegesen töltött elemet, a piros pedig azt jelenti, hogy fel kell töltenie a vaporizert.

 

Garancia

A MagicVaporizers, a Cloudious 9 hivatalos forgalmazója által árult összes Hydrology 9 vaporizere teljesen hiteles és kétéves garanciával rendelkezik.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó Cloudious9
Méret (hossz, szélesség, magasság) 4,5 x 4,5 x 17,6 cm
Vaporizátor súly 431 g
Stílus Silver
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic Heating Chamber (Conduction)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország Designed in Fremont, California (USA). Manufactured in China
Garancia 2 years

Az alábbi értékelései:Hydrology 9

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:3 értékelés
 • 5 Star
   2
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Crazy power

Namemore
The hydrology is crazy efficient and crazy smooth. It is like love at first sight and at first taste. How can anyone refuse such a solid and effective vape? Okay, let’s talk about this little piece of magic. First,it uses a unique water filtration technology that takes vaping experience to the next level with smooth and light hits. The device doesn’t get hot because it is made so that heat is evenly distributed. Battery life is also very impressive, lasting to around 15 full sessions. So many of past problems with other vaporizers were effectively remedied and considered in the making of the hydrology. Some things are just worth having, and the hydrology 9 is one of those things.

Good idea but not perfect execution

Banjo
I understand what the rave is about when I tried this vape. I mean, this is the product you get when manufacturers listen to customers and use their input to improve on a device. Overall, this is a smart and practical device. Also one of the healthiest around. Many issues pertaining to maintenance, batteries, liquid vapes are all addressed. One thing I will say is that I did have a hard time with the LED indicators that correspond to certain temperatures. Maybe I am getting old or you know, just used to straightforward numbers, but I easily get confused with controlling the temp via color indicators. Just a small issue. I’m sure I’ll get used to it in no time. All in all, best vape in the market.

Gamechanger

Panos
Oh my goodness, are you kidding me? The Hydrology 9 is a demigod in the vape market. Really, it sets the standard at a different level and challenges other vape manufacturers to think outside the usual. Just from reading and watching the reviews, I got so hyped and excited into buying this vape and couldn’t contain myself when it was finally delivered. Okay, this was quite an investment but who cares when you get this carefully though out and majestic device! It doesn’t just look nice, manufacturers went out of their way to make it entertaining with LED lights! I am still discovering this wonderful piece of art, but I’m already loving and enjoying it so much!

3 Termék

oldalanként

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Hydrology 9

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *