COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

Hydrology 9

Rating:
4.35

79900 ft

SKU
ignore-this-71
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6700 ft 8900 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 17,64 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Hydrology 9 - Akril üveg henger cső
Hydrology 9 - Akril üvegcső
3500 ft 4600 ft

Az Akril üvegcső még tartósabb, mint a mellékelt boroszilikát üvegcső és jó lehetőség a Hydrology 9-hez. Erősen ajánljuk, hogy szerezzen be egyet azokra az alkalmakra, amikor otthonától távolt van a Hydrology 9-cel.

7 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű.

A következőkkel használható: Hydrology 9.

Hydrology 9 - Boroszilikát üveg henger cső
Hydrology 9 - Boroszilikát üvegcső
4000 ft 5400 ft

Cserélni szeretné Boroszilikát üvegcső kiegészítőjét, amit Hydrology 9 vaporizeréhez kapott? Akkor ez a pótalkatrész való Önnek.

7 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű.

A következőkkel használható: Hydrology 9.

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.03)
 • Továbbfejlesztett hidraulikai technológia
 • Bongszerű élmény
 • Ízletes és sima gőz
 • Beépített keverő eszköz
 • Erőteljes akkumulátor
 • Pontos hőmérséklet fenntartás
 • Könnyen kezelhető

Kinek készült a Hydrology 9?

A Hydrology 9 a piacon ma az egyik legfejlettebb technológiával rendelkező vaporizer és kiváló választás tapasztalt felhasználók számára, akik megpróbálják kitolni a gőzölés határait. Intenzív kutatás mentén alkották meg ezt a vaporizert, hogy imitálja a bong használatának érzetét és garantálja a lehető legjobb gőzt. Egyedülálló hidraulikus rendszert használ és a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek a futurisztikus kialakítással kombinálva igazán kitűnnek az összes többi eszköz közül.

Innovatív folyadék szűrés

A Hydrology 9 belsejében bonyolult hidraulikus szűrőrendszer található, amely hatékonyan lehűti a gőzt vízen keresztül, miután nagyszerű ízű gőzfelhők keletkeznek. Az ilyen típusú szűrőrendszer kiválasztásának oka a bong ízének és érzetének leképezése, amely valóban egyedi élményt nyújt a többi hordozható vaporizerhez képest.

Nem igazán zsebméret, de még mindig hordozható, könnyen magunkkal vihető és sohasem kell váratlan szivárgások miatt. Annak ellenére, hogy víz van a rendszerében, ennek a vaporizernek a teljes szerkezetét úgy tervezték meg, hogy 100 %-ban szivárgásmentes legyen.

Állandó hőeloszlás

Sok más eszköztől eltérően, amelyek bonyolulttá teszik a gyógynövények keverését a munkamenet közepén az egyenletes párolgás biztosítása érdekében, a Hydrology 9 minden nehéz munkát elvégez Ön helyett. Ez a vaporizer beépített, hőálló rozsdamentes acél keverőeszközzel van ellátva, amely az alsó kamra fedelébe van integrálva, és amely lehetővé teszi a gyógynövények hatékony elosztását minimális erőfeszítéssel. Segít csökkenteni a pazarlást és biztosítja, hogy a gyógynövények minden alkalommal maximális hatást érjenek el.

Pontos hőmérséklet megfigyelés

A Hydrology 9 fejlett mikrochip processzorral van ellátva az optimális hőmérséklet-fenntartás és -szabályozás érdekében. Miután kiválasztotta a kívánt hőmérsékleti szintet, ez a beépített processzor pontosan monitorozza az eszköz hőmérsékletét és folyamatosan stabilan tartja. Mivel milliszekundumon belül beállítja a hőt, hogy megakadályozzon bármilyen mértékű ingadozást, garantálja, hogy az egész használat alatt szilárdan egyenletes hőmérsékletet tapasztaljon - gond nélkül vagy változtatva a beállításokat.

Könnyen használható

Bár a Hydrology 9 rendszer bonyolultnak tűnhet, használata nagyon egyszerű! A fűtési folyamat aktiválásához egyszerűen nyomja meg háromszor egymás után a bekapcsológombot. A fűtési folyamat nyomon követéséhez csak a fényalapú vezérlőrendszert kell néznie.

Csupán 60 másodpercig tart a felmelegedés és amint elérte a legalacsonyabb hőmérsékletet, élénk kéken kezd a LED világítani. A változó világos színek az aktuális hőmérséklettől függően jelennek meg, amely folyamatosan tájékoztatja Önt az aktuális hőszintről. Talál egy hasznos LED-es akkumulátor kijelzőt is, amely pontos energiaszint leolvasást biztosít. Az akkumulátor beépített, 2000 mAh kapacitású és lenyűgöző 15 alkalomig tart ki.

Garancia

Minden Hydrology 9 vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárol, a Cloudious 9 egyik hivatalos forgalmazójától, teljesen eredeti és 2 éves garancia érvényes rájuk.

Hydrology 9

Tartalom

 • Hydrology 9 vaporizer
 • USB kábel
 • Csomagoló eszköz
 • Tisztító kefe (2 db)
 • Kezelési útmutató
Hydrology 9

Műszaki adatok

További információ
Méret: 4,5 × 17,6 cm
Súlya: 413 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 60 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2000 mAh)
Hőmérséklet: 170 °C-210 °C
Gyártó: Cloudious 9
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Kína
You're reviewing:Hydrology 9
Rating