Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

GYIK

A szakértői csapatunk szívesen válaszol bármilyen kérdésre, különösen, ha azok a vaporizátorokkal kapcsolatosak.

Bizonyos kérdések folyamatosan előkerülnek, ezért ezekből összeállítottunk egy elérhető listát. Ha nem találja itt kérdésére a választ, kérdezzen az Ügyfélszolgálat oldalunkon, ahol egyik szakértőnk szívesen rendelkezésére áll.

 

1. Mi az a vaporizátor?

A vaporizátor, vagy párologtató egy olyan eszköz, mely aromaterápiás keverékeket melegít fel olyan hőmérsékletre, ahol azokból kipárolognak az aromás anyagokat.

 

2. Mire használják a vaporizátort?

A vaporizátorokkal különféle aromaterápiás keverékekből párologtatnak ki aromás gőzt. A történelem során és a világon mindenütt alkalmazzák a parfümökben és tömjénezett anyagokban lévő anyagokat jótékony hatásuk miatt. Ezek között találjuk az eukaliptuszt, rozmaringot, kamillát, jázmint, mézfüvet, rózsaolajat, zsályát és a kakukkfüvet.

 

3. Mellékelnek hálózati adaptert az Európán kívül gyártott vaporizátorokhoz?

Igen! Európa összes országában mindenhol működő adaptert mellékelünk a vaporizátorokhoz.

 

4. Rendelhetek különálló vagy egyéni tartalék alkatrészeket?

Igen, természetesen. A vaporizátorának élettartamának meghosszabításának kulcsa annak koszos vagy sérült alkatrészektől kímélése. Ezért teljes készletünk van alkatrészekből és bővítményekből minden nálunk kapható termékhez.

 

5. Milyen karbantartásra van szükség általában?

A legfontosabb mindennapi teendő az üledék eltávolítása. Minden vaporizátornak kicsit másmilyen karbantartási igényei vannak, de a legtöbbnek cserélhető szűrője van, és a legtöbb vaporizátorunkhoz tartozák a tisztítókészlet, mely a gőz aromájának megtartásában hasznos. Egy kis törődéssel sokáig tiszta marad és kellemes gőzt biztosíthat készüléke.

 

6. Kigyulladhatnak az anyagok a vaporizátoromban?

Általában nem. Egyes vaporizátoroknak nagyon széles hőmérséklet-tartományt kínálnak, ezeknél a legmagasabb hőfokon egyes aromaterápiás alapanyagok kigyulladhatnak. Bizonyos vaporizátorok, mint a Volcano, eleve úgy vannak megtervezve, hogy 230°C fölé ne tudjanak menni, ezzel ellehetetlenítve a legtöbb anyag meggyújtását. Mindig bánjon óvatosan az eszközével, hogy sose álíltsa a legmagasab hőfok fölé.

 

7. Milyen hőfokot válasszak?

Habár a tökéletes hőfok függ a vaporizátortól és a felhasznált anyagtól, a finom, áttetsző fehér gőz árulkodik a megfelelő hőmérséklet meglétéről. Az alig látható gőz vagy túl alacsony hőfokot, vagy már kipárolgott és fogyóban lévő anyagot jelez. Utóbbi esetben ideje újratölteni. A megfelelő hőfok eléréséhez induljon alacsonyabbról, és lassan emelje, amíg a kívánt aroma ki nem párolog.

 

8. Meddig tart a szállítás?

Rendes esetben az EU-n belüli UPS szállítás ideje 1-4, EU-n kívül 4-6 munkanap.

 

Általában rendelés után 24 órán belül teljesítjük azokat. Ha kihasználja az ingyenes kiszállítást, akár 3 munkanapon belül is kézhez kaphatja a terméket. Habár a fizetés feldolgozása néha késlelteti a szállítást, a rendelések több mint 80%-át 5 napon belül kiszállítjuk. Tartsa észben, hogy a hétvégén leadott rendeléseket nem feltétlenük indítjuk útnak a következő munkanap előtt.

 

A Szállítás oldalon találhat bővebb információkat a szállítással kapcsolatban.