Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Flowermate UNO

47 900 Ft
Flowermate UNO
Flowermate UNO Flowermate UNO - Front Flowermate UNO - Chamber Flowermate UNO - Size Flowermate UNO - Included Flowermate UNO - Front Flowermate UNO - Top Flowermate UNO - Charging Dock Flowermate UNO - Box
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
47 900 Ft
47 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Flowermate UNO kaptuk ekkor: 27 máj. 2019.

4.4
Olvasás 25 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Egy sokoldalú vaporizer, a Flowermate UNO arra lett tervezve, hogy növényi olajok és koncentrátumok párologtatására alkalmas legyen. Olyan OLED képernyővel rendelkezik, amely gyors hozzáférést biztosít az akkumulátor élettartamának ellenőrzéséhez, a hőmérséklet és a fűtési információkhoz. Könnyű és kompakt, az UNO egy nagyszerű utazó eszköz, amely számos különálló gőz képzésére alkalmas. Az UNO teljes hőmérséklet-szabályozással bír 60 ℃ és 230 ℃ között, és egy automatikus kikapcsolási időzítővel, amely értékes akkumulátor-élettartamot takarít meg. Az UNO magában foglal egy mágneses, forgó szájszipkát is, amely egyszerűvé teszi az újratöltést. Ha le szeretné hűteni a gőzt, akkor a mellékelt vízi pipa csatlakozóval is hozzátehet egy vízi pipát.


Elérhető Fekete színben.

Jellemzők

 • Teljes Hőmérséklet Szabályozó
 • Energiatakarékos Üzemmód
 • Automatikus Lekapcsolás Időzítő
 • Vízi Pipa Adapter
 • Többcélú (Koncentrátumok, Növények és Olajok)
 • Könnyű kialakítás
 • Eltávolítható 1800 mAh Akkumulátor

 

Kiegészítők (mellékelve)

 • 1800 mAh akkumulátor
 • Töltő dokkoló
 • 5x Szájszipka szűrők
 • 2x Kamra szűrők
 • Koncentrátum párna
 • Tároló eszköz
 • Kefe
 • Vízi pipa adapter
 • USB kábel

 

Sokoldalú dizájn

A Flowermate UNO egy erőteljes vaporizer, amely egyúttal könnyű és hordozható. A Flowermate kiváló minőségű vaporizer, amely egyesíti a legjobb párolgási lehetőségeket egyetlen kompakt egységbe. A Flowermate nagyszerű társ a kirándulásokon, a mindennapi használatkor, és diszkréten hordhatja a zsebében. A támogatott szolgáltatások sokasága magában foglalja a gyógynövények hatékony használatát, akárcsak az olajokét és koncentrátumokét. Egyszerű váltással a virágok és az ízek egyik világából kerülhet át a kiváló minőségű koncentrátumok és a vastag, sima árnyalatokkal teli másik világba. Az UNO tartalmaz egy koncentrátumot, amely megkönnyíti a nap kedvenc stílusának kiválasztását. A egyetlen döntés, amit meg kell hoznia, hogy melyiket akarja először kipróbálni. Ez a sokoldalúság olyan szabadságot biztosít, amelyet más modellekben nem találunk meg.

 

Egyszerű konverzió

Kényelmes, könnyen átalakítható pár egyszerű lépésben, át lehet váltani egyik termékről a másikra néhány perc alatt. Bármilyen is legyen a nap, a kezében van. Az UNO is bővíthető, hogy szükség esetén több lehetőséget is nyújthasson, vagy, ha az ízlése megváltozna. A 14 mm / 19 mm-es csatlakozásokhoz a vízi pipa adapter könnyen csatlakoztatható, így csak egy gyors váltás egy teljesen új élményhez, ha rendelkezik vízi pipával.

 

Kényelmes

A Flowermate UNO mágneses, forgó szájszipkát használ, amely egyszerűbbé teszi az újratöltést anélkül, hogy kiömlene és a termék darabjai elvesznének. Ha nem használja, a szájrész szűk zárt helyzetbe fordul, így könnyebben szállítható.

 

Tartós akkumulátor

Az akkumulátor egy hosszan tartó, 1800 mAh-os cserélhető tartozék, ami azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia a töltés apadása miatt, és a teljes kapacitást 2 óra alatt éri el. Csak abban az esetben, ha még mindig aggódna, hogy használat közben elveszíti a tápellátást, az UNO tartalmaz egy önkioldó hozzáadott bónuszt az automatikus kikapcsolásért, az extra biztonság érdekében. 13,6 x 6,7 x 3,5 cm-rel a Flowermate UNO elég kompakt ahhoz, hogy elegendő legyen a napi használathoz. Kényelmesen illeszkedik a tenyerébe, és elég könnyű ahhoz, hogy akár órákig tartsa.

 

Digitális kijelző 

Az OLED kijelző (az okostelefonoknál ugyanezt a technológiát használják) egy digitális leolvasó panel, amely tájékoztatást nyújt az aktuális hőmérsékletről, az akkumulátor fennmaradó töltöttségéről és a fűtési állapotról. Minden szükséges információ azonnal elérhető. Az OLED képernyő könnyen olvasható konfigurációban van elhelyezve, amely a kívánt esetben elforgatható. A képernyőn megjelenő gombok lehetővé teszik, hogy a hőmérséklet szabályozót nyilakkal könnyen növelje és csökkenthesse a 60 ° C és 230 ° C közötti tartományban.

 

Könnyen használható 

Az UNO gyors is. Az optimális hőmérséklet elérése 30 másodperc alatt történik, ami azt jelenti, hogy nem kell sokáig várni, hogy elkezdhesse élvezni. De a Flowermate egy haptikus visszacsatoló érzékelőt is használ, amely lehetővé teszi, hogy tudja, mikor áll készen az első szippantásra. A beépített rövidzárvédő a károsodás megelőzésére szolgál. A Flowermate UNO egy olyan vaporizer, amely minden kényelmet, hordozhatóságot és gyógynövényekkel, olajjal és funkcionalitással kapcsolatos alapokat magába foglal, és az összes UNO által végezhető párologtatásra koncentrál.

 

Stílusos

A Flowermate UNO teste egy vonzó fekete tok, rozsdamentes acél kamrával és elülső USB porttal. Vékony, így könnyen illeszkedik a tenyerébe. Az UNO texturált fogást biztosít a kényelem és a karcsú elülső kialakítás által, amely egy nagy, könnyen olvasható OLED képernyővel és egy forgatható szájszipkával rendelkezik.

 

Garancia

Minden MagicVaporizers-től vásárolt Flowermate egység 2 év garanciával rendelkezik (6 hónap az akkumulátorra), amely a szokásos használatra korlátozódik.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Smiss
Méret (hossz, szélesség, magasság) 13.6 x 6.7 x 3.5 cm
Vaporizátor súly 561 g
Stílus Black
Áramforrás 1800 mAh battery
Melegítők Full Convection (Steel Chamber)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2 years, 6 months on the battery

Az alábbi értékelései:Flowermate UNO

Átlagos értékelés:

4.4 Alábbi szerint:25 értékelés
 • 5 Star
   16
 • 4 Star
   4
 • 3 Star
   4
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   0

Great device!

Maniak
From the ordering, to the delivery, to the unboxing, and to actually using the device, my experience with the flowermate UNO has been flawless and great. The accessories that came with it were really great, considering that the price was affordable enough. I would recommend reading through the instructions manual before using the UNO, or any vape for that matter. It helps me get acquainted with the device and prevent any preventable damage. The UNO, for example, has instructions for pre-burning. These things are helpful to make the device longer and running at top quality. Finally using the UNO reaffirmed my decision that this was indeed a worthwhile purchase.

So far, so good with my UNO.

T
Satisfied with most of its functions and the variety is excellent. I was already very interested with it when it came up considering this device can handle herbs, oils, and even for water tool. I was actually considering getting a vape pen because it just automatically looks stealthier and more stylish, but paused to reconsider UNO because of its features and price. I think this vape is a practical choice. Seriously, this device can work it and make sessions more enjoyable. Big up to MagicVaporizers for a quick delivery and helpful support!

Good value

D.A. Chestnut
It is a bit on the heavier side but I do not mind it since I am liking the feel of it. The build is solid. Battery performance is good, better than most portable vapes. It also has a replaceable battery so this a plus for me, though you have to buy it separately of course. Happy to make the additional purchase since it is within my budget range. Flavor is really good. Initially, great conduction and heating time is really good. Mouthpiece also maintains coolness and doesn’t get too hot at the end of sessions.

Using this vape for several months now and it slaaaays!

Nicholas
The flowermate UNO is a device that I highly recommend. Given my budget and after careful thinking, plus compare and contrast with other devices in the same price range, and voila! Finally decided on the UNO! No regrets! Aside from the good and reasonable price that comes with a ton of perks, this vape does not lag in performance. Let’s talk about the options first. Herbs or oils? UNO’s got it. Want to use a bong? UNO’s got it. Replaceable battery and easy, fast charging? UNO’s got it. Not to mention that fast heating time and the amazing vapor quality.

Good for beginners

Namaste
I am fairly new to the vaping scene and I must say that the flowermate UNO is a great device to get started with. It is easy to use and the controls are accurate and easy to figure out. The UNO has a beautiful OLED screen for display, it has a haptic feedback that makes you realize how fast the heating time is, and it has accurate temp controls. The Uno also works for both herbs and concentrates and for this price, I think this is already a wonderful extra. The UNO is an outstanding device that delivers quality vapor and promises an amazing vaping experience. You will not be disappointed. It is very cute too!

Does the job

Denots <--
I am a bit paranoid with the build and the material used for vapes. Decided to buy the flowermate UNO since it covers all my essential concerns such as ease of use, vapor quality, battery life and all-around portability. I was a bit concerned with the mouthpiece being made of plastic but performance easily trumps up most of my concern. It is not my main vape actually but I think the UNO is a cut above the rest. This devices is a cloud machine, that much I can tell you. Vapor quality is also smooth and for its price, I think it is worth a shot.

Numbero uno

Rn
This vape lives up to its name. With a variety of choices, the flowermate UNO has the guns to be at top spot. I find it has very good vapor quality and the feel of the vape itself is really solid. I quickly found out that this is a real cloud machine! Such dense clouds! So if that is your scene, then UNO is a good choice. I like the UNO very much. It is a friendly and a reliable portable vape. I think you cannot go wrong with choosing the UNO, and you can do a background check with flowermate as well, and you’ll see they have already produced a long line of great vapes. I am highly recommending this.

Runs like a well oiled clock!

Cloudmaker
It is hard not to like the flowermate UNO. It is so versatile and can accommodate many of your needs for the price of just one vaporizer. I’d say take it! Seriously though, the UNO is made to please. It can be used for herbs and concentrates, it has swappable batteries, it is very portable and stealthy, it has a bong adapter and it heats up quite fast. It is a very competitive device in today’s vape market. Vapor quality is also really good and tasty. For those looking for portable vapes with good prices and an amazing performance, the UNO is your guy.

This product is worth it.

Judas Bishop
I was actually waiting for the price to go down but decided to go ahead and purchase the flowermate UNO anyway. You know when you obsess watching unboxing videos that it just convinces you more and more. Exactly what happened to me. Haha Anyway, this is my first flowermate and I have no regrets so far. Flavor is of really good quality and the device is pretty much easy to use. So I would recommend to first time users as well. Variety and options are also provided by the UNO so go for it.

Fits perfect in my palm.

Lubero
The Flowemate UNO is a perfect travel companion. It is UNO in my top vape favorites (of course, I had to make that joke.) Anyway, I exclusively use it for herbs though it does have a concentrate pad so it is perfect if you use both. I haven’t had any problems with it since I bought it around three weeks ago. Heating time is fast, charging is very convenient, maintenance is also very simple, and the accessories include a bong adapter. I am pretty much satisfied with the UNO and it is fairly cheaper than its competitors as well, but definitely does not lag behind in performance.

1 - 10 termék, Összesen:25

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Flowermate UNO

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *