Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Flowermate SWIFT Pro

55 000 Ft

74 900 Ft Spóroljon 19 900 Ft

Flowermate SWIFT Pro - Colours
Flowermate SWIFT Pro Flowermate SWIFT Pro - Back Flowermate SWIFT Pro - Included Flowermate SWIFT Pro - Size Flowermate SWIFT Pro - Bottom Flowermate SWIFT Pro - Bowl Flowermate SWIFT Pro - Packing Tool Flowermate SWIFT Pro - Inside Flowermate SWIFT Pro - Mouthpiece Flowermate SWIFT Pro - Under Mouthpiece Flowermate SWIFT Pro - Colours
 •  
  Fekete
 •  
  Kék
 •  

55 000 Ft

74 900 Ft Spóroljon 19 900 Ft

55 000 Ft

74 900 Ft Spóroljon 19 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Flowermate SWIFT Pro kaptuk ekkor: 09 Jan. 2019.

4.4
Olvasás 7 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Az új Flowermate SWIFT Pro egyike a piacon kapható igen kis számú valóban 100%-ban konvekciós hevítésű vaporizátornak. A konvekciós hevítés során külön kamrában forr fel a levegő, így az teljesen elkülönül az aromaterápiás anyagtól azelőtt, hogy szükség lenne rá. Ez annyit tesz, hogy a Flowermate SWIFT Pro kiemelkedő ízt nyújt felhasználójának, mivel a hevítési folyamat sokkal finomabb hatást ér el a kedvenc aromaterápiás keverékén. Emögött igen bonyolult tudományos magyarázatok állnak, de ezzel ellentétben az új SWIFT vaporizátor megnyugtatóan egyszerűre lett tervezve, így kicsi, könnyű és simulékony.


Habár a Flowermate SWIFT Pro önálló eszköznek lett szánva azzal szemben, hogy okostelefonra legyen csatlakozva, rendelkezik digitális hőfok-szabályzóval és digitális kijelzővel az abszolút pontosság és könnyű kezelés érdekében. További bónuszként az akkumulátor USB-n tölthető, így bárkitől elkérhet egy kábelt, ha töltené az eszközt és nincs Önnél a sajátja.


Kapható Kék, Vörös, Fekete és Zöld színekben.

Jellemzők

 • A néhány 100%-ban konvekciós elvű vaporizátorok egyike
 • Testreszabható kamra az aromaterápiás keverékek számára
 • A légút teljesen izolált, így az íz nem szennyeződhet be.
 • Digitális kijelző mutatja a pontos hőfokot és hátralévő töltést
 • A hőmérséklet 60°C és 230°C között állítható 1 fokos léptékkel
 • Használaton kívül behajló szájszipka
 • Az akkumulátor hagyományos micro-USB töltővel tölthető, így bármikor találhat egyet.

 

Tartozékok (mellékelve)

 • African Palisander kamrafal
 • South American Palisander kamrafal
 • Bamboo kamrafal
 • boroszilikát üveg kamrafal
 • 5 db rozsdamentes acél kamraszűrő
 • 5 db szájszipka-szűrő
 • 2 db magas hőmérsékletű O-gyűrű
 • Csomagolókészlet és keverő
 • Töltőtartály
 • Kamraeltávolító eszköz
 • Tisztítókefe
 • USB töltőkábel

 

Hevítés

Középiskolából emlékezhetünk rá, hogy a hő három úton terjedhet: konvekció, kondukció és sugárzás. A piacon kapható vaporizátorok jelentős része kondukciós elvű. Másképp fogalmazva: a hőt közvetlenül az aromaterápiás keverékre juttatják, ezzel lényegében megfőzve azt. És ahogy az fő, ízletes gőzt ad ki, Ön pedig ezt lélegzi be. Az új Flowermate SWIFT Pro egy 100%-ban konvekciós vaporizátor, vagyis külön kamrában hevíti fel a levegőt, majd onnan azt átjuttatja az aromaterápiás keverékhez, de csak akkor, ha szükséges. Ennek eredményeképp az aromaterápiás keverék csak annyira forr fel, hogy kiadja ízét, és ahogy minden szakács tisztában van vele: minél óvatosabban bánnak az étellel, annál jobban ízlik a szánkban.

 

Íz

Az új SWIFT vaporizátor meghatározó jellemzője az íz, annyira, hogy az aromaterápiás keveréket tartalmazó moduláris kamrát testreszabhatja használója. Az új SWIFT vaporizátorhoz többféle fagyűrű jár, melyekkel jellegzetes és egyedi változásokat idézhet elő kedvenc aromaterápiás keverékének ízében. Ha megtapasztalta már, milyen skandináv stílusban főzni egy forró fa tálat használna, na, ugyanaz a hatás. Alternatív megoldásként a legtisztább íz érdekében használhat rozsdamentes acél gyűrűket vagy borszilikát üveg gyűrűket is. Bármelyiket is választja, élvezheti annak előnyét, hogy a hevítés teljesen zárt térben történik, így elkerülve az ízt esetleg befolyásoló elektromos szennyeződéseket.

 

Dizájn

Annak ellenére, hogy a Flowermate SWIFT belső működése összetettnek hangzik (és bőségesen áll is mögötte tudományos magyarázat), az eszköz felhasználói szempontból maga az egyszerűség. Már első pillantásra látszik, hogy az új SWIFT vaporizátor kompakt és egyszerű. Választhatunk a divatos zöld, kék, vörös vagy a klasszikus fekete színek közül. A Flowermate SWIFT olyan kicsi és könnyű, hogy még ingzsebben is elfér. A simulékonyabb kinézet (és a letörés megakadályozása érdekében) a szájszipka használaton kívül behajlik, így annak széle belesimul a vaporizátor oldalába. 

 

Vezérlés

Az eszköz egyik fontos jellemzője a hőmérsékletet és töltést mutató digitális kijelző. A Flowermate SWIFT Pro-nál könnyen elérhetők a hőfok-szabályzó vezérlői, melyekkel 1 fokos léptékben állítható 60°C és 230°C között. A felhevülés hideg indítástól körülbelül 30 másodperc, és az eszköz automatikusan leáll 4 perc után, hogy kímélje az akkumulátort. Ha már az akku került szóba – ez a SWIFT vaporizátor micro-USB-n keresztül tölthető, melynek csatlakozója diszkréten az eszköz talpánál található. Ez annyit tesz, hogy ha esetleg nem lenne Önnél a saját töltője, bárkitől elkérhet egy hagyományos mobiltelefon-töltőt.

 

Garancia

A Flowermate Swift Pro eszközre 3 év gyártói garancia jár. Az akkumulátorra 90 napos garancia érvényes.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó Smiss
Méret (hossz, szélesség, magasság) 12,7 x 5,7 x 10,8 cm
Vaporizátor súly 126 g
Stílus Kapható Kék, Vörös, Fekete és Zöld színekben.
Áramforrás Akkumulátor
Melegítők Teljes konvekciós hevítés
Párologtatási mód Közvetlenül
Gyártási ország Kína
Garancia 3 év az eszközre, 90 nap az akkumulátorra

Az alábbi értékelései:Flowermate SWIFT Pro

Átlagos értékelés:

4.4 Alábbi szerint:7 értékelés
 • 5 Star
   4
 • 4 Star
   2
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

3/5

Dijon
As a first time vape, to try out. sure. As a daily user, i'd recomend something a litle bit more pricy. The Swift is quite fast heating up, around 20sec from 30 - 210c. Constantly clogs up, everywhere, so it's a piece that needs high maintenance.

Good vape!

Dufflon
Cool thing. Heats up fas but not as fast as the boundless but only like 10 seconds slower. But the one star deduction is the battery consumption. The convection heating is wonderful but it takes a lot of energy to keep it going. You can use it for a quick ses outdoors but remember to bring a power bank.

But for casual smoking at home with a charger nearby ist fantastic!

Wonderful Temperature Range From 60°C To About 200°C

Sebastian
Most of the people that I know have been searching for the perfect vaporizer, and I would like to suggest that the new Flowermate swift pro. It is one of the best vaporizers in the current market, and I make use of this product as it is professional grade. I have been very big on vaping for quite a while now since I have quit tobacco smoking, and this is the ideal vaporizer that I have been using for quite a while. With a wonderful temperature range from 60°C to about 200°C, I have been able to extract the best possible flavour from every puff of smoke that I intake. The other good thing about this vaporizer is the mouthpiece which can easily fold over when it is not in use. This can make it easier transport able.

The ability of customization

Aleksi
Since I have gotten rid of my tobacco addiction, I fall back on my vaporizer for all my smoking habits. With my purchase of the Flowermate swift pro, I can honestly say that I need not worry about purchasing any other vaporizer in the near future. The ability of customization is also a wonderful feature in this product.

Love it

Jayson
I love this one. Chose the green one ofcourse. Looks really sleek and nice and gives a lovely taste which none of my other vaporizers could deliver!

Had some questions before ordering and the support here was very good and fast answers. Got delivered within only 2 days!! Never tried this site before but will definitly order here again IF I ever get tired of this one :)

High quality product that needs more recognition

Cool thing

Ryda91
I wanted to buy the blue one but says its only possible to order black and green? maybe out of stock? I got a black one but will get the blue as soon its availebaly. Very cool design and smart to have the display at side! Uniqe! Have a stationery arizer for home and this I buy for walk in the sun:) See you soon again Magicvaporizers! Thank you.

all good

haakun
its a good vaporizer this piece. best function is the heat, can choose EXACT temprature. not like my old one that only had some preprogramed temp-levels! Quality feel could be a liiitle better but anyway it works very well so not much to argue on. Im satisfied!
/All the best from Hungary!

7 Termék

oldalanként

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Flowermate SWIFT Pro

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *