Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Firefly Vaporizátor

55 000 Ft

74 900 Ft Spóroljon 19 900 Ft

Firefly Vaporizer - 5 views
Firefly Vaporizátor Sötétszürkében Firefly Vaporizátor Vörös Firefly Vaporizátor Ezüst Firefly Vaporizátor Firefly Vaporizer - A csomag tartozékai Firefly Vaporizer - Méret viszonyítása Firefly Vaporizer - 5 nézet
 •  

55 000 Ft

74 900 Ft Spóroljon 19 900 Ft

55 000 Ft

74 900 Ft Spóroljon 19 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Firefly Vaporizátor kaptuk ekkor: 20 Dec. 2017.

4.2
Olvasás 6 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A Firefly vaporizátor az elegáns külcsínnal bíró design és a kiemelkedő teljesítmény együttese jellemzi. Fizikailag eléggé egy jó minőségű USD-s pendrive-re emlékeztet, így könnyedén elfér táskában vagy zsebben anélkül, hogy feltűnést keltve nemkívánatos megjegyzések vagy rossz tekintetek okozója lenne. Mindenféle ízléshez és alkalomhoz illően kapható szokványos sötétszürke, hűvös ezüstös és élénkpiros színekben. Mindamellett, hogy a szemnek is kellemes a látványa, a Firefly vaporizátort használni is öröm. Azzal kezdve, hogy a vékony, de tartós kiépítésnek köszönhetően mindenfajta méretű kézzel – kezdve a legapróbb, vékonyaktól egészen a legnagyobb, legizmosabb kezekig – kényelmesen kezelhető.


Mivel a Firefly nagy gondossággal és odafigyeléssel lett megtervezve, még a kezdőknek sem akadhat problémája vele, de a tapasztalt felhasználók is meg fogják becsülni a kiemelkedő párologtatási élmény érdekében tett erőfeszítéseket. Erre jó példa, hogy a kezdőknek hamarosan feltűnik, milyen egyszerűen megtölthetik és tisztíthatják a tisztítókamrát. A tapasztaltabbak pedig észrevehetik, hogy borszilikát alapú üvegének köszönhetően nagyon tiszta gőzt ad ki. De mindenkinek nagy megelégedésére fog szolgálni a melegítőrendszer egyenletes működése, valamint a tény, hogy az akkumulátor körülbelül 40 élménydús használatot tud egy töltéssel kiszolgálni.


Kapható Sötétszürke, Vörös és Ezüst színekben.

Firefly Vaporizátor Jellemzői

 • Azonnal bemelegszik
 • Vékony és elegáns
 • Intuitív hőfok-vezérlés
 • Üveg hevítőkamra
 • Tartós fémház
 • Cserélhető akkumulátor
 • 45 perc alatt feltöltődik

 

A Firefly vaporizátort úgy tervezték, hogy szó szerint bárhol használható legyen. Csak vessen rá egy gyors pillantást, és csupán egy feltűnésmentes eszközt lát, mely lehetne akár egy tetszőleges cég designere által megálmodott USB-stick is. Vessen rá egy közelebbi pillantást, hogy meg tudja becsülni, hogy a klasszikus és egyben dinamikus stílus nem csak hogy bármilyen alkalomhoz illeszkedik, legyen az formális vagy baráti, de mindemellett különféle stílusokhoz illeszkedhet a legújabb divattól kezdve a retró ihlette stílusokig. A Firefly-nak sok belső tulajdonsága van, ami felér a kinézetével. Ez egy olyan vaporizátor, melyet arra terveztek, hogy bárhol és bármikor élvezhesse, amikor csak akarja, ezért elég robusztus ahhoz, hogy a modern életstílust kibírja. Hátizsákban, bevásárlószatyorban vagy kondis táskában is egyaránt olyan biztonságban van, mint egy öltöny zsebében vagy egy csajos retikülben.

 

Vaporizátor kellékei (mellékelve)

 • Magas amperszámú, újratölthető lítium-ion akkumulátor
 • Tisztítókészlet
 • Szűrők
 • Hálózati adapter
 • Hordozótáska
 • Használati utasítás

 

Hiszünk abban, hogy fontos, Önnek minden azonnal meglegyen, hogy használatba vehesse az új Firefly-ját, amint az megérkezik. Egy újratölthető lítium-ion akku, valamint hálózati adapter is mellékelve vannak. Továbbá egy kis, puha táskát is adunk, hogy védje a vaporizátort a karcoktól és kosztól, valamint egy tisztítókészletet, mert szeretnénk Önt bátorítani arra, hogy viselje gondját az új eszközének. Azzal, hogy azt rendszeresen karbantartja, megakadályozhatja, hogy belejusson a kosz és por, így biztosítva, hogy olyan hosszú ideig szolgálja Önt, mint a készítői szándékozták. Végül, de nem utolsósorban, egy használati utasítást is talál. Habár a Firefly hihetetlen könnyen kezelhető, javasoljuk, hogy olvassa ezt végig, hogy minél többet kihozhasson belőle.

 

A Firefly Vaporizátor használatának előnyei

Hiszünk abban, hogy nyugodtan kijelenthetjük: a Firefly vaporizátor új standardokat állított fel a vaporizátorok között. Szó szerint gyönyörű példája annak, hogy a forma és funkció hogyan jönnek össze, valamint hogyan dolgozik össze egy design minden eleme vizuálisan és tényleges felhasználói élményben egyaránt kiválót nyújtva.

 

Kezdjük azzal, hogy az akku eltávolítható, ami különösen előnyös azoknak, akik utazgatnak és emiatt nehezen találhatnak alkalmat egy zárt akkus vaporizátor feltöltésére. A Firefly-nak mindössze 45 perc elegendő, hogy nulláról teljesen feltöltődjön az akkumulátor.

 

Firefly Vaporizátor – Használati útmutató

Miután feltöltött az eszköz, könnyen és gyorsan megtöltheti. Kedvenc aromaterápiás keverékeit használhatja szilárd vagy folyékony koncentrátum formájában egyaránt, ezzel teljes rugalmasságot nyújtva Önnek. Ezután csak kb. 10 másodpercet kell várjon, hogy használatra készen legyen az eszköz. A Firefly vaporizátor csak egy, folyamatos 200°C-os hőfokra képes. A párologtatási élményt a húzások hosszával vezérelheti. A rövidebb húzások finomabb gőzt adnak, a hosszabbak gazdagabbat. Ezzel a Firefly nagyszerűen használható, ha többen osztozkodnak, mert mindenki pontosan olyan intenzitású gőzt húz, amilyet akar. A tényleges hevítő elem arra lett tervezve, hogy folyamatos, konzisztens hőmérsékletet nyújtson perzselésmentesen. Egy prémium minőségű ötvözetből készült ez a rész annak érdekében, hogy ismételt hevítések során is tartsa a magas teljesítményt.

 

Ahhoz, hogy koncentrátumokat használjon a Firefly-ban, a Firefly Koncentrátum-tartókra van szüksége.


Firefly Vaporizátor Garancia

Minden, a MagicVaporizers által árult Firefly vaporizátor eredeti, és 5 éves korlátozott gyártói garanciával rendelkeznek.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó Firefly
Méret (hossz, szélesség, magasság) 14 x 5 x 2 cm
Vaporizátor súly 241 g
Stílus Sötétszürke, Vörös és Ezüst
Áramforrás Akkumulátor
Melegítők Üveg (Konvekció)
Párologtatási mód Egyenesen
Gyártási ország Kína
Garancia 5 év

Az alábbi értékelései:Firefly Vaporizátor

Átlagos értékelés:

4.2 Alábbi szerint:6 értékelés
 • 5 Star
   4
 • 4 Star
   1
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   1

45 Minutes Battery Backup

Adam
I purchased my Firefly vaporizer a few months ago, and I must say that I have been a bit disappointed with the product. Although the product mentioned that I was to get a battery backup of at least 40 minutes, but it only lasted about 30 minutes for me even after constant usage. Then, I got it changed, but the second product had the same kind of problem. However, after my complaint, I got this product replaced all over again, and now I am getting the original 45 minutes battery backup that was promised to me. Apart from this particular problem, I have no issues with this vaporizer, and I constantly use it for all my vaping needs without any problems. I can definitely recommend people to go for this product but they need to check the battery backup before committing to this purchase.

better than most of the contemporary vaporizers

Ahmad
In most of my friend’s circle, vaping is an exclusive factor. However since I have started vaping, a lot of my friends have picked up the habit and they all use the Firefly vaporizer. The rich smoke, the battery charging facility and the charging time is better than most of the contemporary vaporizers in the market.

Superb

Seth Rogen
Fill it up, turn on, press the heat button and inhale, it really is that simple. The vapor is so clean and pure that you don't even feel it hit the back of your throat. The Firefly is incredible.

Cool unit

Hubert
Pros: Easy to use, excellent aroma, outstanding build quiality.
Cons: Price, bowl is a bit small, battery life is short but improved with new upgraded battery..

I bought mine in the winter of '15. Battery lasted for about 40 minutes initially, but eventually that dwindles to about 25 minutes. I had to send mine in to MV for repairs (rubber gasket had come out of the chamber while replacing screen). They tested my battery and found it to be defective, so they replaced it with the new one. The replacment bettery lastst longer and seems to have more power, resulting in better vapor production. It's also built like a tank and has a nice design, very classy in an art deco kind of way. I recommend it, but make sure yours comes with the upgraded battery for best results.

Useless

Ex-user
This would not a bad device if the batteries actually delivered power to the unit to do what it is supposed to. Sadly, the batteries are terrible. They never last long, even when brand new, and two of mine have degraded after only about 15 cycles each to the point where they literally do not function long enough to let me operate the unit. Also, when they were new, a fully charged battery would lose its charge without any use over one or two days. So it was essential to charge just before use. Not very practical.

Do not buy a firefly unless you are willing to shell out for lots of replacement batteries.

i like it

Lukasz
Ordered to Poland and got product next day. Very quick delivery now I hope I made right choice chosing this vapo.
Was going to buy Pax 2 but then saw you updated website with this one so we hold thumbs :)

6 Termék

oldalanként

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Firefly Vaporizátor

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *