Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Fenix Svaty

35 000 Ft

36 700 Ft Spóroljon 1 700 Ft

Fenix Svaty Vaporizer
Fenix Svaty Vaporizer Fenix Svaty - Side Fenix Svaty - Display Fenix Svaty - Bowl Fenix Svaty - Included
 •  
  Ezüst
 •  
  Fekete
 •  
 •  

35 000 Ft

36 700 Ft Spóroljon 1 700 Ft

35 000 Ft

36 700 Ft Spóroljon 1 700 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Fenix Svaty kaptuk ekkor: 17 Jan. 2018.

4.5
Olvasás 4 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A Weecke Technology újabb csodálatos vaporizátorral lepte meg a piacot, ez név szerint a Fenix Svaty. Ez egy kompakt és hatékony hordozható kézi vaporizátor, mely mindössze 10 centiméter (4 hüvelyk) magas, így tökéletesen elfér az Ön tenyerében, ezért bárhová magával viheti. A Svaty legfontosabb tulajdonságai a gyors bemelegedési idő, valamint az ízletes gőz.


Ezentúl nem kell majd az akkumulátor miatt aggódnia, mivel a Svaty vaporizátorban 1650 mAh-os beépített lítium-ion akkumulátor található, mely 30 perces folyamatos üzemidőt biztosít. A Micro USB töltőport segítségével szinte bárhol feltöltheti vaporizátorát. A Svaty vaporizátor erőteljes levegőhevítési technológiájának köszönhetően akár 30 másodpercen belül bemelegszik. A fejlett konvekciós hevítés biztosítja, hogy a levegő még az anyaghoz érése előtt felforr, így Ön a lehető legminőségibb gőzt élvezheti. A Fenix mérete miatt nagyon komfortosan áll a kézben és ráadásul könnyen magával viheti, hogy időnként rejtve gőzöljön egyet.


A Svaty fém teste alumíniumból készült és két színben kapható:Fekete és Ezüst.

Kiemelt jellemzők

 • Hibrid hevítés: Konvekciós hevítés és léghevítés
 • 30 mp-es bemelegedési idő
 • Állítható hőmérséklet: 160°C - 210°C között
 • Erős 1650 mAh-os beépített lítium akku
 • Két órás akkumulátoros üzemidő, fél órás folyamatos működés
 • Micro USB töltés
 • Kompakt, csak 10 cm magas
 • Súlya 70 gramm
 • Digitális kijelző

 

A vaperek megkönnyebbülten felsóhajthatnak, mert végre kapható az egyik legjobb mikro-vaporizátor, a Weecke Technology által gyártott Fenix Svaty Vaporizátor, mely egy nagyteljesítményű 10 cm magas eszköz.

 

Azonnal felmerül a kérdés, hogy egy ilyen apró eszköz valóban képes-e megadni Önnek azt amit szeretne, és hogy valóban van-e olyan jó, mint amilyennek beállítják. Röviden és tömören a válasz: igen. Ez az apró vaporizátor háromszöges kialakítású, könnyen kezelhető és bárhová könnyedén magával viheti. A kompakt mérete, jellemzői és hordozhatósága lehetővé teszik a diszkrét használatot. A tiszta és minőségi gőz meglétét nem gátolja az eszköz mérete. Alant olvashatja, milyen tulajdonságokat fog élvezni, ha ezt a készüléket választja.

 

Tartozékok

 • Szilikon szívócső
 • Tisztítókefe
 • Töltő-keverő eszköz
 • (Micro) USB töltőkábel

 

Konvekció, azaz hőáramlás

A Fenix Svaty konvekciós vaporizátor hibrod technológiát használ, melynek köszönhetően az eszköz a lehető legjobb minőségű gőzt nyújtja. Ennek működési elve az, hogy a levegő azelőtt felmelegedik, mielőtt az áthaladna az eszközön. A teljesen elszigetelt légút is ezt segíti elő, az anodizált hevítőkamrában végbemenő folyamatból a legjobb minőségű gőzt hozza ki. A hőmérséklet 160° - 210°C között szabályozható, és a kívánt hőfok kiválasztását követően mindössze 30 másodperc alatt bemelegszik a vaporizátor.

 

Bemelegedési idő

Ne tévessze meg a Svaty Vaporizátor mérete, mert azzal titkolja az igazi potenciálját. Az erős 150 mAh-os beépített akku elég erőt tartalmaz ahhoz, hogy villámgyorsan, 30 másodperc alatt bemelegedjen az eszköz 160° - 210°C között bármely megadott hőmérsékletre.

 

Hőcsillapítás

A Svaty Vaporizátor hevítési rendszerét úgy tervezték, hogy a hő egyenletesen oszlik el az anyagon, így meggátolva az égett vagy keserű ízek kialakulását. A hőcsökkentő, hűtő hatású szilikon szájszipka elszigetelt légútjának köszönhetően a levegő hűvös és mindig kellemes marad. Az anodizált hevítőkamrának köszönhetően minden gőzölés alkalmával tökéletes ízt élvezhet.

 

Akkumulátoros üzemidő

A kompakt és hordozható Fenix Svaty Vaporizátor stílusosan segít Önnek elfelejteni a böszme nagy vaporizátorok korát. Ez a mikro-vaporizátor nem csak divatos, de még erőteljes is. Az erős 1650 mAh-os akkumulátor 30 perces folyamatos üzemelésre képes, és 5 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol az energiával való takarékoskodás érdekében. Összesen két óráig használható az eszköz egyetlen teljes feltöltéssel, minekután a micro-USB töltővel gyorsan, szinte bárhol újratöltheti azt. A telejs feltöltés körülbelül 2 óráig tart.

 

A Svaty egy megfizethető árú és praktikus mikro-vaporizátor, mely kiváló választás lehet arra, hogy bárhová magával vigye második eszköznek  a diszkrét, feltűnés nélküli gőzöléshez. A digitális kijelző segítségével bárhol, bármikor szabályozhatja a gőzölési folyamatot.

 

Garancia

Minden, a MagicVaporizers által eladott Fenix Svaty vaporizátor garantáltan eredeti, és 2 éves garancia jár hozzájuk.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó Weecke
Méret (hossz, szélesség, magasság) 2,5 x 3,3 x 10,0 cm
Vaporizátor súly 70 g
Stílus Black and Silver
Áramforrás Battery
Melegítők Ceramic heating element
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2 years

Az alábbi értékelései:Fenix Svaty

Átlagos értékelés:

4.5 Alábbi szerint:4 értékelés
 • 5 Star
   3
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Wonderful Temperatures Range From 160°C To 210°C

Cheney
Since I am an amateur to the world of vaporizer, I was looking for something that was extremely easy to use and also contained a digital screen that would give me all the pertinent information. Well, I purchased the Fenix svaty after a recommendation from my friend and I could not be happier at a product. This has extremely small amount of weight, and is also very compact, so much so that I can easily carry it around in my own pocket. Moreover, it has a wonderful temperatures range from 160°C to 210°C which is more than enough in order to generate the amount of smoke that I need on a daily basis. This product also comes with a hybrid heating facility that is more than enough for new technology in a vaporizer.

very easily corrected

Verrill
With a heating time of only 30 seconds, my Fenix svaty is an excellent vaporizer that I use when I go for the office break. Due to the fast heating, I do not have to spend a lot of time, and therefore it is a win-win situation for me. I definitely look forward to my break time nowadays.

rich texture of this product

Jarope?k
While there are many issues with various vaporizers in the market, my Fenix svaty only give me a few problems with the charging which was very easily corrected when I took it back to the shop. After that initial niggle I have never faced any kind of problems with my vaporizer till date.

left me mesmerized

Gerwazy
Going by the popular reviews, I purchased the Fenix svaty and it was easily the best decision that I have made in a long time. The smoothness and the rich texture of this product is something that has left me mesmerized and I will keep using it for a long time.

4 Termék

oldalanként

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Fenix Svaty

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *